Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 07 Jun 2009, 13:29   #101
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Halebabardealule, nu stiu ce fel de 69 practici tu, insa 69-le cunoscut de toata lumea implica doar pupat in ...

Last edited by illotempore2002 : 07 Jun 2009 at 14:13.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Jun 2009, 14:03   #102
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

69 rulz!
Nu "pupat" (muack-muack / ţoc/ţoc) ci sărutat (french-kissing / cu multä artă, pasiune şi iscusinţă) - da, acolo, în...
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Jun 2009, 14:12   #103
illotempore2002
Guru

illotempore2002

stooooooop
sunt pudica. nu mai detaliati astfel de subiecte ca fug.
Old 07 Jun 2009, 14:15   #104
hellsteed
Cavaler de Veste Buna

hellsteed

Originally Posted by Pitbull:
69 rulz!
Nu "pupat" (muack-muack / ţoc/ţoc) ci sărutat (french-kissing / cu multä artă, pasiune şi iscusinţă) - da, acolo, în...

Pit do u speak cunilingus ?
Old 07 Jun 2009, 14:19   #105
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

It goes by itself!
Cum altfel poti face o femeie (una dintre aceste MINUNI al lui Dumnezeu pe Pämânt) sä se simtä iubitä, doritä, savuratä, respectatä, adulatä, divinizatä, juisatä?
«Cherchez la femme» e un bullshit misogin. De ce särutäm mâna femeii? Fiindcä e sfântä - ce atinge, vindecä!
Old 07 Jun 2009, 14:21   #106
illotempore2002
Guru

illotempore2002

gataaaaaaa cu tampeniile astea in public!
Old 07 Jun 2009, 14:22   #107
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Nu-s tâmpenii, sunt sfinteniii!
Old 07 Jun 2009, 14:25   #108
illotempore2002
Guru

illotempore2002

imi place de hellsteed ca vine rar pe forum, ca nu intoxica forumul de pomana, ca nu e scandalagiu, ca e creativ si scrie frumos (scenarii)
Old 07 Jun 2009, 18:30   #109
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Buticut, bre, miercuri, chambord, razi...
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Jun 2009, 20:23   #110
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Cool

Imi place de Dragomara, cä e prietenoasä si haoticä.

Ha?! nu sunt prietenoasă, ci doar sociabilă, şi asta ţine strict de educaţia pe care-am primit-o, şi de faptul că-mi place să comunic. cât despre haotică aci chiar am râs! mama a fost mai rău decât un politişt cu hobby secret contabilitatea. din păcate nu există haos nici măcar în sentimentele mele.

no, ştiu că tb să vb despre alţii, dar nu mai vreau confuzii, aşa că vă spun eu cum sunt de fapt:

calităţi: altruismul, sinceritatea, autoironia, sensibilitatea, adaptabilitatea, curiozitatea
defecte: susceptibilitatea, intransigenţa, perfecţionismul inutil, nu ştiu, nu pot, nu vreau să iert, nerăbdarea.

---
aici îmi plac bărbaţii inteligenţi, culţi, cu umor şi bune maniere, cei care scriu (şi acum nu mă refer la forum, sau la LiterNet). cel mai mult la un bărbat îmi place smerenia, adică trecerea valorii personale pe locul doi şi acceptarea celuilalt aşa cum l-a lăsat Dumnezeu. nu am întâlnit încă acest caz aci.
îmi plac femeile sensibile şi inteligente,cele care ştiu să se pună în valoare, profitând de ceea ce au mai bun şi frumos. cel mai mult la o femeie admir delicateţea, cea dată de ceea ce facem cu sufletul pentru ceilalţi.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Jun 2009, 20:39   #111
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Poate m-am înselat, dar eu ti-am receptionat sociabilitatea chiar mai cordial, la nivel de prietenosenie.
Cât despre haoticitudine, cred cä e unul dintre acele cazuri când o caracteristicä a cuiva se face simtitä doar în exterior - din unghi personal rämâne imperceptibilä. Chestie de perspectivä.

In ceea ce te priveste, n-am väzut nicäieri "perfectionism" (nici util, nici inutil; nici ca virtute, nici ca defect); dar poate se manifestä doar offline. Si as mai adäuga:
- calitäti: entuziasmul, energia, generozitatea, veselia, spiritul jucäus, apetentele culturale
- defecte: autoadularea, lipsa autocontrolului, incapacitatea de a-ti da seama când jignesti
Old 07 Jun 2009, 21:18   #112
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Poate m-am înselat, dar eu ti-am receptionat sociabilitatea chiar mai cordial, la nivel de prietenosenie.
Cât despre haoticitudine, cred cä e unul dintre acele cazuri când o caracteristicä a cuiva se face simtitä doar în exterior - din unghi personal rämâne imperceptibilä. Chestie de perspectivä.

In ceea ce te priveste, n-am väzut nicäieri "perfectionism" (nici util, nici inutil; nici ca virtute, nici ca defect); dar poate se manifestä doar offline. Si as mai adäuga:
- calitäti: entuziasmul, energia, generozitatea, veselia, spiritul jucäus, apetentele culturale
- defecte: autoadularea, lipsa autocontrolului, incapacitatea de a-ti da seama când jignesti

dacă şi io mă autoadulez atunci termenu' tb scos din dicţionar, fiind perimat! LOL!

mi-e jenă că tb să recunosc, vb vine, sunt spontană, şi din nefericire conştienţă de ceea ce fac. cât despre jignit, eu i-aş spune ironie, sau/ şi sarcasm, el nu e nici măcar 10% din ceea ce meritaţi unii de pe-aci, dacă ar fi productiv v-aş da şi restul. şi oricum nu am timp, şi mai şi ştiu că educaţia se face până la 20 de ani în familie, însă dacă nu spun ceea ce simt nu sunt eu. regret enorm că nu mă pot minţi în primul rând pe mine însămi.

tu chiar nu ai habar n-ai cine sunt! oricum, vroiam să ştii că pt. mine contează numai părerea celor care mă cunosc face-to-face, şi pe care îi mai şi iubesc. atât.

aaa... şi deeep inside nu sunt deloc veselă. din păcate.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Jun 2009, 21:19   #113
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
Originally Posted by Dragomara:
no, ştiu că tb să vb despre alţii, dar nu mai vreau confuzii, aşa că vă spun eu cum sunt de fapt:
degeaba spui tu cum esti: esti ceea ce esti pe forum, restul e treaba ta, problema ta ca nu transpare.
era bine daca spuneai de cine iti place si de cine nu, nu neaparat ca sa fie ontopic cat ca sa fie fair. Autoportretele nu intra in discutia de aici. Fa topic separat: Autoportret cu bicicleta.
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Jun 2009, 22:17   #114
illotempore2002
Guru

illotempore2002

bine punctat.

sa nu va faceti iluzii ca in viata personala sunteti altfel decat pe forum.

nu, suntem cu totii exact cum suntem aici.
Old 07 Jun 2009, 22:23   #115
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Foarte adevärat...!
Pot exista unele diferente formale, în sensul cä unii în viata realä pot fi mai timizi, mai lasi, mai conventionali, mai politicosi, mai nu-stiu-cum - dar, ca radiografie de caracter si personalitate, o asemenea comunitate virtualä e neasteptat de reprezentativä!
Old 07 Jun 2009, 22:30   #116
halebardul
Guru

halebardul

pe mine nimeni nu ma iubeste de-ajuns, nimeni nu ma uraste de-ajuns.
la pollul antipatiei am 4 voturi, la simpatii probabil tot 4 ar fi.
asta-mi si place: oricat incerc sa fiu antipatic, ma trage inapoi simpatia mea funciara. Si invers, pe cat incerc sa fiu mai simpatic pe atat de antipatic devin. Fair enough.
Old 07 Jun 2009, 22:43   #117
illotempore2002
Guru

illotempore2002

ancestrala vrei sa zici sau nativa. cum naiba funciara?
Old 07 Jun 2009, 22:45   #118
halebardul
Guru

halebardul

dexonline, vorba dragomorrhei.
Old 07 Jun 2009, 22:47   #119
illotempore2002
Guru

illotempore2002

FUNCIÁR, -Ă, funciari, -e, adj. Care se referă la proprietatea particulară asupra pământului sau la averi imobiliare.

care e legatura cu simpatia?
Old 07 Jun 2009, 22:49   #120
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

FUNCIÁR, -Ă, funciari, -e, adj. Care se referă la proprietatea particulară asupra pământului sau la averi imobiliare. ♢ Fond funciar = totalitatea suprafeţelor de teren aflate între graniţele unei ţări, unei unităţi administrativ-teritoriale sau ale unei unităţi agricole. Impozit funciar = impozit pe care îl plăteşte cineva pentru un teren care se află în proprietatea sa. Carte funciară = registru oficial în care se inventariază toate proprietăţile de pământ individuale din cuprinsul unei regiuni, menţionându-se numele proprietarului, suprafaţa terenului şi vecinătăţile; carte funduară. ♢ Fig. Care aparţine naturii, firii cuiva; de bază. [Pr.: -ci-ar] – După fr. foncier.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules