Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 12 Jun 2007, 19:51   #101
bulanel
Novice

bulanel

:)

deloc. dar ele par sa ma placa !!
Old 13 Jun 2007, 07:52   #102
sfarma piatra
Novice

sfarma piatra

Animalutze dragutze..la zoo http://funzone.binarythunder.com/vie...rs-in-jacuzzi/
Old 13 Jun 2007, 21:30   #103
Samus_Aran
Novice

Samus_Aran

ji mie i-mi plac animaludzele mult de tot. io acasa am un parsh, il cheama Mihu si e draguzzzzzzzzz fock.
Old 13 Jun 2007, 22:00   #104
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

"Fock", adicä un "foc" si mai arzätor?
(Atunci, mä-ntreb cât de tare arde fockqul.)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jun 2007, 16:57   #105
Samus_Aran
Novice

Samus_Aran

am grestit ji eu, ce nayba
Old 15 Jun 2007, 20:15   #106
musetell
Veteran

musetell

maine o duc pe jucaria de ami (adica pe pisicuta mea draga) la vaccin..am emotii..pentru ca este micuta si o dulceata si sigur o s-o doara..
musetell is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jun 2007, 21:03   #107
devil_doll
Veteran

devil_doll

si dupaia sa treci cu irene sa isi ia si ea analizele..i have the oddest feeling ca voi doua v-ati intelege de minune..
Old 15 Jun 2007, 21:21   #108
musetell
Veteran

musetell

cine e ma irene? acuma daca tot ai zis da-mi si mie niste informatii, daca tot ne-ai cuplat..
Old 15 Jun 2007, 21:28   #109
devil_doll
Veteran

devil_doll

precum apelezi cu ma, ar trebui s intorc favorul dar ma abtin..irene e o duduie f draguta care are un topic foarte...elocvent..o donsoara care ar vrea (sau e, sau nu mai poate) sa fie actrita...imi pareti suflete inrudite de aia zic..si sosia lui marylin are niste probleme de sanatate momentan deci ma gandeam ca i-ar face bine o consoarta..
Old 15 Jun 2007, 21:38   #110
musetell
Veteran

musetell

pentru tine site-ul asta este un model de a elibera tensiunile?
ti-am mai spus o data, try some sports, ..inotul este foarte relaxant si-ti face si-o talie super..
"ma"-ul meu este intotdeauna prietenesc, never peiorativ!
Old 15 Jun 2007, 21:45   #111
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Irene:
Cinemagia forum > Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actritä
(S-a publicat si-o carte dupä topicul äla!)
Old 15 Jun 2007, 21:49   #112
devil_doll
Veteran

devil_doll

ai auzit-o p aia cu cainele care moare de drum lung...? ma-ul nu e niciodata amical, e trivial si demn de paltonarii traditionali romani..please arise above your condition...
Old 15 Jun 2007, 21:55   #113
musetell
Veteran

musetell

n-o cunosc dar lasati domn'le fata in pace. ce-aveti cu ea?
mie mi se par super oamenii ambitiosi si care lupta pentru visele lor..

pitbull, mersi pentru informatie!..nu stiu de ce, dar sta sera credeam ca esti la devoratorii de publicitate..ti-am zis eu ca de anul asta ma inseala intuitia..
Old 15 Jun 2007, 21:59   #114
musetell
Veteran

musetell

draga mea dolly doll, eu raman la parerea mea..imi place "ma-ul" meu.. 8)
Old 15 Jun 2007, 22:04   #115
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Deci, dacä päpusa_dräcoaicä reuseste sä te împiedice efectiv sä mai zici "ma", nu-ti va mai rämâne decât sä constati:
"Mi-a luat maul!"*

L.E. - Uite, a venit I.M.M. (Irene Marlyne Monroe), e pe la ea prin topic, fuga si vorbiti!
__________________________________________________ _
* - Variantä a expresiei "Mi-a luat graiul (piuitul , etc.)" (n.a.)
Old 16 Jun 2007, 06:03   #116
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by musetell:
draga mea dolly doll, eu raman la parerea mea..imi place "ma-ul" meu.. 8)

salut eu sunt irene sau irina sau cristiana cum consideri.
tu esti fata sau baiat?
si mie imi plac animalutele,am un papagal verde cu care nu ma inteleg de loc ca e prea speriat si nu pot sa fac decat sa il tin inchis dar il pun afara la geam si sta cu pasarele si porumbeii etc.
am avut si eu o pisica dar am dus-o la ai mei la curte ca m-am gandit ca are mai multa libertate si va fi mai fericita acolo ,si intr-adevar a crescut repede mare si a facut si pisocici,acum mi-ar placea un catelusi ,dar mu stiu daca sunt in stare sa ma ocup de el.etc.
conteaza f.mult un animalut caci poate si el are nevoie de tine dar si tu de el,iti ofera caldura ,prietenie,si iti inlatura singuratatea,dar sa fie cumintel fara a te zgaria sau sa fie sperios etc.

si eu am fost ieri la injectie pt analize si m-a durut un pic cam mult.dar asta e.
acum m-am trezit ca m dor articulatiile mainilor si am zis sa si citesc pt ca luni am un examen important si termin cu faculatatea.
prin cate peripeti am trecut,cel mai nasol e cand nu te simti bine,obosit etc pt ca se diminueaza capacitatea de a te desfasiura in viata .
eu acum ma intreb sa mai aplic sau nu pt america?cu programul au-pair?adica babysiter?pt profesor in ameriaca nu se mai poate ca am fost la cluj dar nu am luat interviul de engleza.
mai era varianta asta dar nu stiu daca fac fata,nu stiu daca imi trece pana atunci,nu stiu daca e sa nu le fac probleme la copii etc.prin problemele mele de sanatate etc.
in italia dupa ultima perioada urata nu prea imi mai vine sa merg sau cel putin nu mi-ar mai placea,nu stiu ramane de vazut si de meditat.
poate toate se vor intampla in asa fel sa fie bine.

nu
Old 16 Jun 2007, 06:59   #117
musetell
Veteran

musetell

buna irene,
eu sunt de genul feminin (o musetea, doua musetele). ma bucur nespus pentru asta :love:

n-am inteles prea bine ce este cu plecarea ta din tara si nici nu inteleg de ce ai vrea sa fii acolo babysiter din moment ce-ai terminat o facultate (sau mai ai putin s-o termini)..trebuie sa inveti sa-ti aperi mai mult statutul de intelectual..sincer!
cat priveste probleme de sanatate, cel mai bine este sa te ocupi de ele dar in acelasi timp sa incerci sa privesti totul constructiv, sa fii optimistista si sa apelezi si la autosugestie. gandeste-te ca vor trece si gata. nu-ti deturna visele din cauza asta
chestia cu a fi profesoara in ziua de azi nu stiu daca se merita, copiii sunt obraznici iar salariile sunt mici, mici, mici.
o fata tanara are nevoie de bani si mai ales d ebani castigati de ea insasi :love:

nu stiu ce sa-ti mai spun, pitbull imi zicea aseara sa iau legatura cu tine insa nu prea m-am stresat, aseara eram obosita si ma relaxam pe net, ..imi plac oamenii de pe acest forum, sunt inteligenti si simpatici, au simtul umorului..cu unii dintre ei chiar mi-ar placea sa iesim la o bere..

Old 16 Jun 2007, 09:10   #118
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Originally Posted by irene marlyne monroe:
salut eu sunt irene sau irina sau cristiana cum consideri.
tu esti fata sau baiat?
:lol:
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Jun 2007, 10:23   #119
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe

buna irene,
eu sunt de genul feminin (o musetea, doua musetele). ma bucur nespus pentru asta :love:

n-am inteles prea bine ce este cu plecarea ta din tara si nici nu inteleg de ce ai vrea sa fii acolo babysiter din moment ce-ai terminat o facultate (sau mai ai putin s-o termini)..trebuie sa inveti sa-ti aperi mai mult statutul de intelectual..sincer!
cat priveste probleme de sanatate, cel mai bine este sa te ocupi de ele dar in acelasi timp sa incerci sa privesti totul constructiv, sa fii optimistista si sa apelezi si la autosugestie. gandeste-te ca vor trece si gata. nu-ti deturna visele din cauza asta
chestia cu a fi profesoara in ziua de azi nu stiu daca se merita, copiii sunt obraznici iar salariile sunt mici, mici, mici.

draga musetica merci pt opinia ta,si mie mi-ar placea sa stau in tara fara sa mai calatoresc pt a munci,eventual sa calatoresc din placere si sa ma plimb ,caci in necunoscut poate fi si bine si mai putinb bine, si tot acasa te intorci ca aici ai radacini.dar faza e ca eu m-am invatat sa cheltuiesc iar bani e care ii castig in tara sunt nesuficienti.mi-ar placea sa gasesc un job aici care sa imi ofere salariu ca si afara si eventual sa ies dincolo in vacante sa ma distrez.iar pt ca inca nu sunt intr-o astfel de ipostaza imbin utilul cu placutul si calatoresc si imi gasesc o ocupatie-acum sa fim seriosi banuti in afara ii castigi in cateva luni iar aici de abia te intreti.si de acea merg o perioada ma aprovizionez si ma intorc ,dar nu prea mai imi place ca ultima perioada a fost dificila adica este si aventuros situati si situati ultima perioada a fost grea ,pana si la un restaurant/pab ce era vroia cred sa ma otraveasca caci ori nu ma simteam eu bine ori imi punea ceva in mancare caci nu ma simteam bine si ma durea stomacul etc iar apoi am evitat sa manac acolo si ma simteam mai bine.dece presupuneu?pt ca sunt o fire care simte persoana sau sunt intuiva etc si am schimbat farfurile si atunci a zis" non e posibile"si a chemato pe fata care si nu stiu ce a intrebat.e posibil sa fie asa cum am presupus si nu intelegea cum mi-am dat seama sau nu efectiv sa fie in mintea mea,numai pun ca nu m-am inteles cu o fata si a fost o perioada de lupta practic si sa rezist etc pana s-a terminat perioada mea si m-am intors.
deci nu a fost usor si de aceea si mie mi-ar fi preferat un trai decent si sa stau in tara dar sunt frumoase si calatorile.
acum numai am nici masinuta caci trebuia sa ma mentin aici in tara si am cam cheltuit ,si deci mi-ar placea sa imi iau alta la loc si sa am si niste banuti economie etc,si mi se pusese pata pe america si vroiam astfel sa vad si america si deci sa si muncesc au fost cateva optiuni de plecatre ca work in travel -dar cheltuielile erau mult prea mari,cea cu profesorul in america si castigam mult adica 4-5 mii de euro,sau cea cu babysiter pana in 1000 de euro dar se sta la familie casa masa asigurata,perioada de un an.asta era faza nu stiu daca pot face fata un an de zile,caci daca era ceva neplacut si perioada mai scurta veneam acasa dar asa nu stiu cu sanaytatea etc.am si avantajul ca am permis de conducere categ.B si as putea fi selecatata.dar sa nu fie vreo prblema pt familie sau pt mine cu starea mea de sanatate etc.voi afla rezultatele si voi vedea cam ce se poate face si daca ppot sa ma aventurez pana acolo sau pe aici pe aproape vreo cateva luni etrc.voi vedea dar va trebui sa iau o hotarare.
daca nu ar fi nici o problema din partea mea sau a familiei as merge acolo,dar nu stiu sau sa merg in zone mai apropriate etc,dar italia nu prea imi mai place ,nu as mai vrea sa merg,sau in acelas loc,nici la sora mea nu cred,ca ea vine acum in iulie in romania etc nu stiu.voi vedea.

o fata tanara are nevoie de bani si mai ales d ebani castigati de ea

insasi :love:

nu stiu ce sa-ti mai spun, pitbull imi zicea aseara sa iau legatura cu tine insa nu prea m-am stresat, aseara eram obosita si ma relaxam pe net, ..imi plac oamenii de pe acest forum, sunt inteligenti si simpatici, au simtul umorului..cu unii dintre ei chiar mi-ar placea sa iesim la o bere..

Old 16 Jun 2007, 10:32   #120
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by irene marlyne monroe:

buna irene,

draga musetica merci pt opinia ta,si mie mi-ar placea sa stau in tara fara sa mai calatoresc pt a munci,eventual sa calatoresc din placere si sa ma plimb ,caci in necunoscut poate fi si bine si mai putinb bine, si tot acasa te intorci ca aici ai radacini.dar faza e ca eu m-am invatat sa cheltuiesc iar bani e care ii castig in tara sunt nesuficienti.mi-ar placea sa gasesc un job aici care sa imi ofere salariu ca si afara si eventual sa ies dincolo in vacante sa ma distrez.iar pt ca inca nu sunt intr-o astfel de ipostaza imbin utilul cu placutul si calatoresc si imi gasesc o ocupatie-acum sa fim seriosi banuti in afara ii castigi in cateva luni iar aici de abia te intreti.si de acea merg o perioada ma aprovizionez si ma intorc ,dar nu prea mai imi place ca ultima perioada a fost dificila adica este si aventuros situati si situati ultima perioada a fost grea ,pana si la un restaurant/pab ce era vroia cred sa ma otraveasca caci ori nu ma simteam eu bine ori imi punea ceva in mancare caci nu ma simteam bine si ma durea stomacul etc iar apoi am evitat sa manac acolo si ma simteam mai bine.dece presupuneu?pt ca sunt o fire care simte persoana sau sunt intuiva etc si am schimbat farfurile si atunci a zis" non e posibile"si a chemato pe fata care si nu stiu ce a intrebat.e posibil sa fie asa cum am presupus si nu intelegea cum mi-am dat seama sau nu efectiv sa fie in mintea mea,numai pun ca nu m-am inteles cu o fata si a fost o perioada de lupta practic si sa rezist etc pana s-a terminat perioada mea si m-am intors.
deci nu a fost usor si de aceea si mie mi-ar fi preferat un trai decent si sa stau in tara dar sunt frumoase si calatorile.
acum numai am nici masinuta caci trebuia sa ma mentin aici in tara si am cam cheltuit ,si deci mi-ar placea sa imi iau alta la loc si sa am si niste banuti economie etc,si mi se pusese pata pe america si vroiam astfel sa vad si america si deci sa si muncesc au fost cateva optiuni de plecatre ca work in travel -dar cheltuielile erau mult prea mari,cea cu profesorul in america si castigam mult adica 4-5 mii de euro,sau cea cu babysiter pana in 1000 de euro dar se sta la familie casa masa asigurata,perioada de un an.asta era faza nu stiu daca pot face fata un an de zile,caci daca era ceva neplacut si perioada mai scurta veneam acasa dar asa nu stiu cu sanaytatea etc.am si avantajul ca am permis de conducere categ.B si as putea fi selecatata.dar sa nu fie vreo prblema pt familie sau pt mine cu starea mea de sanatate etc.voi afla rezultatele si voi vedea cam ce se poate face si daca ppot sa ma aventurez pana acolo sau pe aici pe aproape vreo cateva luni etrc.voi vedea dar va trebui sa iau o hotarare.
daca nu ar fi nici o problema din partea mea sau a familiei as merge acolo,dar nu stiu sau sa merg in zone mai apropriate etc,dar italia nu prea imi mai place ,nu as mai vrea sa merg,sau in acelas loc,nici la sora mea nu cred,ca ea vine acum in iulie in romania etc nu stiu.voi vedea.

o fata tanara are nevoie de bani si mai ales d ebani castigati de ea

insasi :love:

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules