Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 15 May 2006, 16:07   #101
raptor
Leprechaun

raptor

ANTICRESTINULE!

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 May 2006, 16:32   #102
Tobey
Junior

Tobey

anticrestin? argumenteaza...
Old 15 May 2006, 17:09   #103
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
poftim???
ce-mi vad ochii???
Blasfemie!!!
ceva ANTICRESTIN nu trebuie argumentat!a argumenta este in sine un mod anticrestin de a privi lucrurile si de a gandi!
a avut dreptate fratele raptor: tu esti un ANTICRESTIN!!!!
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 May 2006, 17:30   #104
Terror_IST
Guru

Terror_IST

Nu fiti anticretini (ou shet, la naiba, iar nu-mi merge "s"-ul la tastatura)! Faceti dragoste si nu razboi, cu 450 de oi! Credeti si nu cercetati!
Old 15 May 2006, 17:36   #105
Shemaia
Junior

Shemaia

Nu stiu de ce (sau poate stiu!) dar, am impresia ca o sa ma amuze filmul asta cind o sa-l vad. Oricum, mai mult decit sa ma dea pe spate. N-am citit cartea, dar din informatiile de care dispun, e cam slabuta scris. Poate filmul sta ceva mai bine...
Shemaia is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 May 2006, 20:33   #106
Terror_IST
Guru

Terror_IST

Mai degraba e o carte slabut scrisa...
Old 15 May 2006, 21:05   #107
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Sau scrisut slabä.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 May 2006, 11:34   #108
marian predescu
Novice

marian predescu

ba nenorocitilor de ce lati dat afara pe peter jackson ???sinteti niste nazisti si comunisti .a injurat omu sau a jignit pe cineva de mama ?eu nu cred dar cred ca voi sinteti mai rai ca aia din inchizitie carei baga pe ortodoxi la puscarie.daca crede ca codul lui davinci e o porcarie asa crede el sii treaba lui.
si cu filmele pe care va plac voua poate nu toti poate sa le vada nu are rabdae.eu cu vreo 3 prieteni am tras de pe net acum o saptamina o porcarie de care am citit pe forum ca e tare.cache e un film lung si plictisitor si se termina aiurea si nici nu afli de ce sa omorit ala si cine a vrut sal rapesca pe fisul la reporter.da stiti ce era mai misto ca noi ne uitam la film si ziceam cai misto desi nu ne placea.peste doua zile am recunoscut toti ca era o porcarie.eu cred ca asa zic si unii ca sint fani la filme de arta dar sint papagalisa zica lumea ca sunt intelectuali.pe porcarii din astea nu merita sa dai bani la cinema dacati plac te uiti acasa si nu plingi dupa bani.mie mia placut unul cu bruce wilis de pe net 16 block e misto si intelegi ceva din el.simi mai plac si comediile cu negri ca te simti bine dupa ce vii de la munca obosit.de filme de astea de ce nu scrieti???voi nu va uitati la ele ?ce are stapinul inelelor king kong matrix sau x man ??
domnule leonardo serban imi place cum scrieti in libertatea dar unele filme pe care va plac mie numi plac.nu toate unele chiar sint misto.noi cred ca sintem cam deo seama eu am 27 de ani.nai facut tu liceul autobuzul ala de la eroii revolutiei .eu am terminat acolo in in 1998 si tu parca erai cu 2 ani ani mai mare ca mine. nu eraii in clasa cu cami care era la rapid la volei si cu tiganu ala care venea fara carnet cu fordu scorpio adus de fratisu si facea shou cind frina tare.era la voi in clasa si burlan si dobrescu ala care avea ai lui chiosc cu dozator tec linga blocu de linga liceu.
miemi place forul asta si numi place sa nu jignesc pe nimeni sii respect pe toti daca nu ma injura si supara.
marian predescu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 May 2006, 11:37   #109
raptor
Leprechaun

raptor

iarasi persecutati crestinii? ERETICILOR!

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 May 2006, 11:42   #110
Shemaia
Junior

Shemaia

Da... Graba asta. Oricum, ce-am scris am scris, ca sa-l "plagiez" pe un anti-crestin celebru. Sau a fost anti-semit?... :shock:
Shemaia is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 May 2006, 11:45   #111
Supastar
Guru

Supastar

Originally Posted by marian predescu:
sinteti niste nazisti si comunisti
dreapta.... stanga..... stanga.... dreapta.... adica suntem toti niste NULI??? :?
numi place sa nu jignesc pe nimeni
i feel u,brother! cateodata nici mie nu-mi place sa nu jignesc lumea.... parca e prea boring,nu? :?
Old 16 May 2006, 12:04   #112
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Pe-un rând de bere cä Marian Predescu e o constructie.
Postul lui e pur si simplu PREA PERFECT ca sä fie adevärat! :lol: LITERATURA, frate!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 May 2006, 12:18   #113
Supastar
Guru

Supastar

idealistule! :oops:
Old 16 May 2006, 13:07   #114
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

ba nenorocitilor de ce lati dat afara pe peter jackson ???sinteti niste nazisti si comunisti .a injurat omu sau a jignit pe cineva de mama ?eu nu cred dar cred ca voi sinteti mai rai ca aia din inchizitie carei baga pe ortodoxi la puscarie.daca crede ca codul lui davinci e o porcarie asa crede el sii treaba lui.
si cu filmele pe care va plac voua poate nu toti poate sa le vada nu are rabdae.eu cu vreo 3 prieteni am tras de pe net acum o saptamina o porcarie de care am citit pe forum ca e tare.cache e un film lung si plictisitor si se termina aiurea si nici nu afli de ce sa omorit ala si cine a vrut sal rapesca pe fisul la reporter.da stiti ce era mai misto ca noi ne uitam la film si ziceam cai misto desi nu ne placea.peste doua zile am recunoscut toti ca era o porcarie.eu cred ca asa zic si unii ca sint fani la filme de arta dar sint papagalisa zica lumea ca sunt intelectuali.pe porcarii din astea nu merita sa dai bani la cinema dacati plac te uiti acasa si nu plingi dupa bani.mie mia placut unul cu bruce wilis de pe net 16 block e misto si intelegi ceva din el.simi mai plac si comediile cu negri ca te simti bine dupa ce vii de la munca obosit.de filme de astea de ce nu scrieti???voi nu va uitati la ele ?ce are stapinul inelelor king kong matrix sau x man ??
domnule leonardo serban imi place cum scrieti in libertatea dar unele filme pe care va plac mie numi plac.nu toate unele chiar sint misto.noi cred ca sintem cam deo seama eu am 27 de ani.nai facut tu liceul autobuzul ala de la eroii revolutiei .eu am terminat acolo in in 1998 si tu parca erai cu 2 ani ani mai mare ca mine. nu eraii in clasa cu cami care era la rapid la volei si cu tiganu ala care venea fara carnet cu fordu scorpio adus de fratisu si facea shou cind frina tare.era la voi in clasa si burlan si dobrescu ala care avea ai lui chiosc cu dozator tec linga blocu de linga liceu.
miemi place forul asta si numi place sa nu jignesc pe nimeni sii respect pe toti daca nu ma injura si supara.

nu e vorba de filmele care iti plac sa unu, ci de modul in care vorbesti despre ele..hai sa-ti dau un exemplu, dar ma voi referi la tine:

mie nu-mi place m.p. si consider ca ar trebui pus la munca de jos pt reeducare..oricum mai bine l-am arde pe rug pt ca e un anticrestin si un homosexual..ar putea fi o influenta proasta pt alti useri de pe forum care s-ar putea sinucide in urma posturilor sale anticrestine si heretice
Old 16 May 2006, 13:11   #115
marian predescu
Novice

marian predescu

alo dar eu nam zis de nimeni ca nu e crestin si ca e homo eu doar am vrut sa zic ca nul dai pe om afara doar ca nuti place la ce filme se uita el.eu nam acuzat pe nimeni sa fie ars sau alte alea .am vrut sa zic ceva dar sa inteles alceva.cine se omoara ca scris eu ceva aici .nu cred as ceva.
marian predescu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 May 2006, 14:07   #116
lestatika_29
Veteran

lestatika_29

Re: Codul lui daVinci

Originally Posted by Tobey:
ca doar suntem oamenii civilizati...
tu, civilizat?
in fine, pe kt pariu k m predescu e petrica cu id nou?
Old 16 May 2006, 15:46   #117
Terror_IST
Guru

Terror_IST

Articolul 30, Constitutia Romaniei
(7) Sunt interzise de lege defãimarea þãrii ºi a naþiunii, îndemnul la rãzboi de agresiune, la urã naþionalã, rasialã, de clasã sau religioasã, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenþã publicã, precum ºi manifestãrile obscene, contrare bunelor moravuri.

Mi se pare un motiv valabil pentru excluderea de pe un forum.

@MP Repara-ti si tu tastatura sau invata sa folosesti cratima (sau liniuta de unire).
Old 16 May 2006, 16:36   #118
drudu
Veteran

drudu

mind-blowing... cineva are personalitate multipla sau doar se joaca cu diverse stiluri literare? daca e ultima varianta, nota 10!
drudu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 May 2006, 19:18   #119
Tobey
Junior

Tobey

cred ca cineva de pe acest forum are ceva de impartit cu mine , mai exact de pe acest topic... dar nu-i nimic eu nu am nimci cu el sau cu ea , dar macar sa nu mai faca ironiile astea seci
PS:dar trebuie sa recunosti ca au fost destul de amuzante :lol: :lol: am ras f tare , mor de ras aici.. uni oameni nu pot fi intelesi nu stiu ce inseamna sa vorbesti frumos :lol: :lol:
Old 17 May 2006, 01:25   #120
Bulumulu
Prophet GT Series v1.07

Bulumulu

Send a message via MSN to Bulumulu Send a message via Yahoo to Bulumulu
Originally Posted by Terror_IST:
Articolul 30, Constitutia Romaniei
(7) Sunt interzise de lege defãimarea þãrii ºi a naþiunii, îndemnul la rãzboi de agresiune, la urã naþionalã, rasialã, de clasã sau religioasã, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenþã publicã, precum ºi manifestãrile obscene, contrare bunelor moravuri.

Mi se pare un motiv valabil pentru excluderea de pe un forum.

:? rules are made to be bent - vezi 'scandalu caricaturilor' de la cafenea...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules