Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 16 Feb 2006, 21:37   #81
films4all
Guru

films4all

hahahaha, nu stiu daca sa rad (de tine), sau sa(-ti) plang (de mila).

nr 1. relax, take ca deep breath, and then talk again, ok?
nr 2. nu mai sunt in Romania....
nr 3. uita-te cate mesaje am eu, uita-te cate mesaje ai tu, gandeste, mai citeste-ti mesajul o data, si vezi tu cine crede ca site-ul asta e un site plin cu tampenii, ok? din cand in cand chair cred chestia asta, isna des gasesc niste lucruri chiar f. interesante de citit, de la niste forumisti pe care-i respect enorm.
nr 4. no offence darling, dar ai vazut ce reactie draguta a avut pit, fara suparare, si fara multe emoticuri care exprimau starea ta, ca inafara de multe multe semne de exclamare si puncte, n-am prea gasit altceva in ce-ai postat.

pit, scuze pentru 'tampenile' citite de mine... but sincerely my friend, faci scoala de cinema online? cu films4all? no kiddin.

numai ca ceea ce-am citit aseara aici nu cred ca era nici 'asociatii...diverse', nici 'scoala de cinema', nici 'aberatii fara sens', it was plain.... 'posting a message and wait for reply'. ajuta-l, n-am nimic impotriva, dar linisteste-l si ia-o de la inceput... de la bun inceput, step by step.

bafta.[/quote]
Eu doar am incercat sa iau apararea filmului si a tot ce tine de film! Nu consider ca m-am certat cu tine dar totusi ai adus o mica insulta asupra mea si a lui Pitbull. Pentru mine filmul inseamna viata, vis, traiesc pentru film. A nu sti nu inseamna o crima...sa eviti informatia...asta da crima... sa treci pe langa ea, asta e crima! Sa nu vrei sa cunosti e crima! Ce crima, cu ce daunez eu forumului daca intreb? Eu stiu ca in mintea ta forumul e ca o carte valoroasa dupa care ar trebui sa se faca filme, sa fie comercializarta in toata lumea, dar acest lucru este ireal! De ce? Pentru ca pe forum nu scriu numai eu, scrie si Gica Nebunu' care cauta filmul, si Popescu Pamant care intreaba de cinematograf( de parca nu a mai auzit de asa ceva) si multi multi oameni care sunt pe langa cu ce se intampla pe platou sau doar vor sa faca bani de pe urma filmului aruncand la plesneala cu reclame in stanga si in dreapta sau se cred la coltul strazii si incep (in gluma) "-3 la 10000! 3 la 10000...hai cine mai doreste cine mai pofteste sau mai stiu eu ce aberatii!
Daca eu nu stiu, nu cunosc ...vreau sa invat....nu stiu de ce consideri lectiile lui Pitbull...ma rog nu mai conteaza!!
Nu stiu de ce te iei de modul meu de a scrie... eu sunt incepator pe forumul asta si ma iau ca si tine de mesaje (tu ai mai multe ca mine). Daca nu e nici un talc in ce spun eu este pentru ca nu vreau sa pun talc in tot ce spun -nu sunt persoana potrivita si nici nu am suficienta experienta de viata... Daca am pus intrebare nu e normal sa obtin un raspuns?? Uite...eu iti multumesc pentru faptul ca ma critici (critica e constructiva) dar atunci cand voi avea si eu la fel de multe mesaje ca si tine sigur atunci imi vei aprecia modul de a scrie! Pana atunci invat de la Pitbull, Cinemania chiar si de la tine! Nu ai de ce sa te superi... Si deci, pentru mine e o mare onoare sa ma aflu pe acest forum... e ca un club... un club select si pentru acest lucru ii multumesc lui Cinemania pentru sustinere, lui Pitbull pentru intelegere si lectii si tie pentru ca ma critici! Nu caut ca lumea sa ma bage in seama...vreau doar sa invat de la viata, de la voi, de la tine! Imi place filmul si nu vreau sa apar acolo pe platou nepregatit si asa astia de la Hiperyon cred ca regizorii de azi nici nu trebuie numiti regizori! Sper ca macar eu sa aduc ceva aparte fata de ce au adus ei! Si daca nu sunt eu...o sa fi tu, are sa fie Cinemania sau Pitbull! Cred intr-o salvare a filmului romanesc... si salvarea asta nu poate venii decat daca transpiram sange!
Iti multumesc si sper sa ramanem prieteni pe forum!
Old 16 Feb 2006, 22:57   #82
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

films4me, 4u, films4all...it's a free forum...PAX
Old 17 Feb 2006, 00:42   #83
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
ok... cool.

sper sa reusesti. bafta.
incearca sa intrii la o filmare ca un P.A. (production assistant) sau ca Intern, si ai sa inveti mai mult decat de pe orice forum, believe me. iar teorie... well, ask pit for some books, are mult, bune si folositoare. e destul pentru inceput... apoi, depinde doar de tine, de firea ta, si de talentul tau.

si eu sper intr-o salvare a cinematografiei ro.
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Feb 2006, 04:17   #84
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Nae:
incearca sa intri la o filmare ca un P.A. (production assistant) sau ca Intern, si ai sa inveti mai mult decat de pe orice forum, believe me.
DA!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Feb 2006, 12:21   #85
films4all
Guru

films4all

[quote="Nae"]ok... cool.

sper sa reusesti. bafta.
incearca sa intrii la o filmare ca un P.A. (production assistant) sau ca Intern, si ai sa inveti mai mult decat de pe orice forum, believe me. iar teorie... well, ask pit for some books, are mult, bune si folositoare. e destul pentru inceput... apoi, depinde doar de tine, de firea ta, si de talentul tau.

si eu sper intr-o salvare a cinematografiei ro.[/quo
Merci mult! Sper sa reusesc. Ce se intampla cu omul al carui vis se naste pe perioada vietii dar nu si-a mostenit gena de la parinti pentru a face lucrul pe care-l viseaza? Spune-mi te rog mai multe despre P.A. (production assistant), cu ce se mananca? Despre ce e vorba?
Ce imi puteti spune despre drepturile de autor si cum se obtin acestea?
Old 19 Feb 2006, 14:41   #86
marmota infuriata
Novice

marmota infuriata

la mujer de mi hermano

vreau sa stiu daca filmul acesta va ajunge in romania!A avut succes f mare in mexic,peru, columbia,va aparea si in spania, iar ca distrubutie ii amintesc pe manolo cardona,christian meier, barbara mori!va rog raspundeti!
marmota infuriata is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Feb 2006, 18:05   #87
films4all
Guru

films4all

Re: la mujer de mi hermano

Originally Posted by marmota infuriata:
vreau sa stiu daca filmul acesta va ajunge in romania!A avut succes f mare in mexic,peru, columbia,va aparea si in spania, iar ca distrubutie ii amintesc pe manolo cardona,christian meier, barbara mori!va rog raspundeti!
Ce film?? :?
Old 19 Feb 2006, 18:57   #88
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Marmotel! Vezi cä topicu' täu i-aläturi!
Old 20 Feb 2006, 20:08   #89
films4all
Guru

films4all

Asa e!! 8) :hmm:
Old 20 Feb 2006, 20:19   #90
films4all
Guru

films4all

Cam cat ar trebui sa dureze filmarile la 30 de minute de film punand in calcul si scoala?? (din experienta voastra anterioara)
Old 20 Feb 2006, 23:25   #91
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Singura mea experientä recentä, în parametrii filmului realizat pe video, cu mijloace de amatori, e cea din septembrie trecut:

- 45 min. durata finalä

- 4 zile filmäri full-time (cam 8 ore/zi)
- 2 zile filmäri half-time
Deci, foarte aproximativ, 5 zile pline.

De retinut alte câteva detalii organizatorice:

Spatii:
- Un singur loc de filmare (vilä cu curte) pentru 4 zile jumate
- Alt loc de filmare (birou firmä) pentru ultima jumätate de zi

Actori:
- 3 zile, filmäri doar cu câte doi actori.
- In rest, diverse combinatii cu pânä la 10 actori.

Echipä:
- Un "factotum" (regia-imaginea-camera) - adicä Je.
- Un "echipä de regie" (secund-asistent-secretarä PLUS luminist) - adicä Leonard.
- Câte o mânutä de ajutor de la ceilalti aflati la filmare.

Continutul secventelor:
- Mult dialog, miscare moderatä, foarte putinä actiune.
Old 21 Feb 2006, 16:42   #92
marmota infuriata
Novice

marmota infuriata

ma refeream

la fimul "La mujer de mi hemano" am facut topic dar vroiam si eu un raspuns scurt!atat!mersi
Old 21 Feb 2006, 20:14   #93
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Aha. Bine. Cu pläcere.
Old 21 Feb 2006, 21:29   #94
films4all
Guru

films4all

Daca mai ai intrebari sunt aici (raspunsuri in limita posibilitatilor)
Old 23 Feb 2006, 14:03   #95
marmota infuriata
Novice

marmota infuriata

va multumesc ca ati raspuns la msj

dar vreau sa stiu dc filmul"la mujer de mi hermano "va ajunge in Romania!va rog!va multumesc!
Old 23 Feb 2006, 14:29   #96
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Marmoticääääääää...!!!
Topicul täu cu "Muierea aia cu hernie", sau cum i-o fi zicând nu-i acileaaaaaaaaa!!!!!!!!
E mai acanááááááááááááááááááááááá áááááááááááááá.............!!!!!!!!! ! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Old 23 Feb 2006, 19:13   #97
films4all
Guru

films4all

Marmota asta infuriata imi distruge topicul... Mai marmota...de ce nu vrei tu sa intelegi ca ceea ce cauti tu nu ai sa gasesti aici!!
Old 24 Feb 2006, 15:00   #98
films4all
Guru

films4all

La o segventa in aer liber am nevoie de 2 camere?...si voi o sa-mi spuneti depinde de complexitatea segventei si eu am sa zic pai 2 oameni sunt la masa intr-un restaurant si vb iar in paralele cu segventa asta merge alta: alti doi indivizi stau si vb!! Stiu ca doar o camera de filmat imi da bataie de cap dar 2 sunt suficiente?? Merci!!
Old 24 Feb 2006, 15:23   #99
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

La o segventä gu douä personaje gare stau de vorbä la masä, dagä le filmezi în gâmp-gontragâmp, e mult mai bine sä ai douä gamere, pentru pästrarea ragordului (si evitarea atagului de gord la montaj). In pringipiu, sunt de ajuns. Dagä o ai si pe a treia, pentru plan general, gu atât mai bine.
Old 24 Feb 2006, 17:49   #100
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Pitbull:
Pace, pace,
Intre douä dobitoace!
Dobitocu' cel mai mare
E chiar...
...äla care se bagä la mijloc! :oops:

Näicä, lasä dragä, cä scoala asta de film online e refreshizantä, pe bune, el mai învatä, eu mai strecor câte un banc, lumea mai râde... Films4all are entuziasmul elucubrant-epoustoufflant-abracadabrant al copilului care taman muscä din torta cinematograficä, vede ce gustoasä e, si-ncä nu si-a rupt dintii prin bolovanii ascunsi în foietaj (vezi exemplu' personal, la propriu!)
Iar tu, Films4all, nu te lua de chept cu Nae, cä-i bun la casa omului! Bag samä cä cam uitasi ce-am vorbit noi pe yahoo!

salutare salutare va salut cu multa ardoare ca de cand nu v-am mai scris ...imi era dor de voi,cand v-a mai fi vreo intrunire sa ma anuntati si pe mine.pupici.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules