|
|
#81 |
|
Unlikely Messiah
|
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Unlikely Messiah
|
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Guru
|
|
|
|
#84 |
|
Unlikely Messiah
|
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Guru
|
|
|
|
#86 |
|
Unlikely Messiah
|
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
The White Rider
|
|
|
|
#88 |
|
Guru
|
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Guru
|
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
The White Rider
|
|
|
|
#91 |
|
Unlikely Messiah
|
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Maestrul
|
|
|
|
|
![]() |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|
All times are GMT +2. The time now is 14:14.

... totusi ar fi fost bine sa te duci si singur sa iei o gura de aer in parc, nu strica la limpezirea capului... in al doilea rind, eu nu am citit mesajele tale cele lungi (doar citeva rinduri despre 'teoria' exhibitionistului), pentru ca mi s-a parut o pierdere de timp si pentru ca am considerat ca toata aceasta straduinta a ta de a-l 'demasca' pe ALS nu are nici un sens... de ce am zis ca si tu esti un fel de exhibitionist?..pentru ca vrei cu orice pret 'sa arati', sa demonstrezi diverse lucruri despre ALS, si ceea ce mi se pare mai naspa e ca vrei sa-ti impui ideile venind cu sumedenie de argumente, pentru ca deh..'situatia e SERIOASA'... e serioasa pentru ca vrei tu sa para serioasa sau a luat o astfel de amploare doar in capul tau... personal, eu nu-l cunosc pe ALS si nici nu am nici un 'interes' la el, am auzit si chestii naspa si chestii bune despre el, cu unele sint de acord, cu altele nu... nici mie nu-mi place cind e arogant si emfatic, citeodata e chiar enervant, dar totusi am vazut si cazuri in care isi facea autocritica, iar asta inseamna ceva... nu e nici mai bun, nici mai rau decit mine sau decit tine, ci - asa cum zicea Julia Roberts in 'Closer' - e 'diferit'... dar conteaza mai putin cum e 'omul' ALS, si singurul lucru unde sinteti indreptatiti sa-l criticati pe ALS sint textele pe care le scrie despre filme... pentru asta eu - cu bruma mea de cultura cinematografica - il respect!