Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 09 Apr 2009, 23:42   #61
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by corinka:
Originally Posted by Dragomara:
eu mai înainte de-a afirma că cineva e criminal/ trădător (prost în cazul lui Ştefan - LOL) mă gândesc mai întâi la mine. îmi reamintesc semnificaţia termenului, mă analizez, şi abia apoi, după caz, vorbesc sau tac. :cool: din păcate nici măcar noi nu putem fi etaloane pentru noi înşine, darmite pentru alţii, nu crezi!?
Ai perfectä dreptate!
Asa am fäcut - de-aia si vreau sä-i zic Bunicutei cä-i un criminal, un trädätor si un bälegar al istoriei.

In cazul tov. Ilici este altceva. Astea nu sunt judecati, sunt realitati!
...palpabile!

Mai ales a treia. Ar fi bine daca ar ingurgita el aceasta a treia realitate. Poate ii ramane in gat, desi mai degraba cred ca ii va pica bine!
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Apr 2009, 23:47   #62
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Evident! A fost si este hrana lui de-o viatä!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Apr 2009, 09:27   #63
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Sunt si destui romani din Basarabia care sunt filorusi. Am cunoscut studenti basarabeni, care asa-i preamareau pe rusi, de parca erau legati la ochi si n-au vazut unde i-au adus rusii.

Nici nu inteleg de ce au mai venit la studii in Cluj si nu s-au dus la Moscova, daca sunt rusii asa de grozavi! :mad:
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Apr 2009, 09:32   #64
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
e totusi o problema strategica: granita cu Moldova e si o parte din granita de est a NATO si a Uniunii Europene.

LE. Hopa! a disparut mesajul caruia ii raspundeam.
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Apr 2009, 09:43   #65
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

dragomara, ai un avertisment
Old 10 Apr 2009, 10:59   #66
halebardul
Guru

halebardul

Bucureşti, 9 apr /Agerpres/ - Festivalul Filmului Românesc de la Chişinău, eveniment ce ar fi trebuit să aibă loc în perioada 11 - 17 aprilie, a fost amânat, ţinându-se cont de protestele izbucnite, luni, în capitala R. Moldova, nefiind încă stabilită data exactă a reprogramării lui.
În cadrul manifestării respective ar fi fi urmat să fie proiectate 13 producţii cinematografice româneşti, la cinematograful Odeon din Chişinău.
"Pescuit sportiv" - regia Adrian Sitaru, "Boogie" - Radu Muntean, "Restul e tăcere" - regia Nae Caranfil, "Schimb valutar" - regia Nicolae Mărgineanu, "Niki Ardelean, colonel în rezervă" - regia Lucian Pintilie, "Elevator" - regia George Dorobanţu, "Întâlniri încrucişate" - regia Anca Damian, "Italiencele" - regia Napoleon Helmis, "Tache" - regia Igor Cobileanschi, "Valuri" - regia Adrian Sitaru, "Tertium non datur" - regia Lucian Pintilie, "O zi bună de plajă" - regia Bogdan Mustaţă şi "Challenge Day" - regia Napoleon Helmis sunt peliculele programate ce urmau să fie prezentate în cadrul festivalului.
Evenimentul, organizat de ICR, cu sprijinul Ambasadei României la Chişinău, Moldova - Film şi Centrului Naţional al Cinematografiei, urma să îi aibă ca invitaţi pe actorul Adrian Titieni, regizorii Nicolae Mărgineanu, Napoleon Helmis şi George Dorobanţu şi pe criticul de film Marian Ţuţui. AGERPRES/(Mirela Niţescu)
Old 11 Apr 2009, 00:09   #67
keepwalking
Guru

keepwalking

buhahaha!!

UPDATE Procuratura de la Chisinau: Cetateanul roman arestat in Moldova se numeste Johnattan Jerusalayem Netanyahu
de A.N. HotNews.ro
Vineri, 10 aprilie 2009, 12:05 Actualitate | Esenţial

Un cetatean roman in varsta de 57 de ani a fost arestat in Moldova fiind acuzat de implicare in evenimentele produse in ultimele zile, a anuntat Procuratura Generala de la Chisinau. Numele acestuia este Johnattan Jerusalayem Netanyahu.
keepwalking is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Apr 2009, 00:26   #68
redmen
Old School Hollywood

redmen

Hahah ... alt nume nu puteau sa gaseasca si ei ?
Old 12 Apr 2009, 15:25   #69
Neuptolem
Banned

Neuptolem

E razboi?? Ce misto! :cool:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Apr 2009, 14:48   #70
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Amestec de semi-adeväruri si fanatisme.
Ideologic, e aläturi de mine. Formal, e tendentios si isteric.
Sorry, nu servesc. Mai are de învätat: analizä si retoricä.
Old 13 Apr 2009, 17:24   #71
Judex
Banned

Judex

Amestec de semi-adeväruri si fanatisme.
Ideologic, e aläturi de mine. Formal, e tendentios si isteric.
Sorry, nu servesc. Mai are de învätat: analizä si retoricä.
Tocmai am fost la o fata care de-acolo provine.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Apr 2009, 11:10   #72
Floydman
Guru

Floydman

mai sunt intrebari care, in mod misterios, nu sunt clarificate de Romania.

Daca Voronin sustine ca provocatorii (cei care au pus steagul Ro pe Presedintia Moldovei, cei care au dat cu pietre, etc,) sunt agenti romani de ce serviciile noastre de informatii nu dau dezmintiri oficiale si nu dezvaluie adevarata identitate a acestora?

Sunt multi provocatori ale caror identitate, cred eu, poate fi descoperita lesne, pt ca inregistrarile video sunt mai mult decat graitoare. Sunt aproape sigur ca daca SRI si SIE si-ar pune mintea, ar fi relativ usor ca ele sa descopere CINE sunt acei provocatori (cel mai probabil sunt agenti Voronino-Kaghebisti) si sa le indice identitatea, ca sa raspunda acuzatiilor lui Voronin.

Cum? pai simplu, nimeni nu spune ca noi n-am avea informatori in Basarabia (fiecare student basarabean la Cluj e un potential informator SIE/SRI, e lesne de inteles). Deci identiatea provocatorilor, cred eu, s-ar putea descoperi printr-o munca relativ standard si relativ scurta a serviciilor noaste si niste zoomuri reusite pe niste softuri pe care le are si serviciul de informatzi kirghiz.

Si totusi, tacere...

In privinta batailor, se pune intrebarea cum intreaga si democratica Europa Unita asista impasibil la aceste abuzuri. Daca aceste lucruri s-ar fi intamplat in Kosovo sau in Georgia, (unde occidentalii au interese) Amnesty International, CEDO, si diverse "societati de atitudine civica si dr.omului"- adica cele bazate pe pe legea lui om - sunt om cu tine esti om cu mine- ar fi urlat ca din gura de sarpe. Despre bataile lui Voronin, nimic!
Moldova nu intereseaza pe nimeni. Parerea mea din ce vad e ca asta e adevarul.

E un fel de forsaken-land (economic si geostrategic) care intereseaza doar oligarhia voroniana, baietii din comitet de la Kremlin si babele gagauze si rusofone din Dubasari. cam atat.

Last edited by Floydman : 14 Apr 2009 at 11:34.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Apr 2009, 12:42   #73
halebardul
Guru

halebardul

geostrategic nu, e totusi granita UE si Nato.
si cred ca tocmai de aia reactia e mai ezitanta. E cam delicata situatia: daca iar se trezeste Marele Urss din barlog si vrea bataie?
Old 14 Apr 2009, 18:31   #74
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Floydman:
mai sunt intrebari care, in mod misterios, nu sunt clarificate de Romania.
A mai luat azi Bäselu o pozitie.
Old 14 Apr 2009, 19:00   #75
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
re

pe mine una mă bate gându', unde colegii mei de munte anul ăsta construiesc case etc., şi deci mi-s groupless, şi unde-am avut ceva experienţe nefericite de mers pe munte cu necunoscuţi/ amatori, mă bate deci gându' şi poate unde mă mănâncă-n cur, şi-am rămas şi fără senzaţii tari, să-mi petrec concediul hoinărind cu rucsacul-n spate şi cu aparatul foto de gât, prin Republica Moldova. va fi instructiv, şi cu siguranţă mult mai ieftin. şi oricum îmi propusesem chestia asta în prezenta viaţă.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Apr 2009, 19:09   #76
Floydman
Guru

Floydman

Mesajul lui Basescu, e corespunzator dpdv diplomatic, cred eu. Este ferm si in acelasi timp transmite si un mesaj pozitiv, atingand toate punctele cheie, care trebuiau atinse.

Totusi, daca as fi fost Baselu, eu le-as fi dat ordin "serviciilor" sa imi faca o lista cu toti cei care puteau fi identificati video in tulburarile de la Chisinau, si sa imi trimita un raport complet despre ei. Cum am spus mai sus, nu cred ca e chiar asa greu.

Dupa care dadeam publicitatii ce reiesea din Raport. Adica faptul ca sunt oamenii lui Voronin.
Old 14 Apr 2009, 19:24   #77
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Si dacä a si dat ordin - da' a uitat sä anunte public?
Old 15 Apr 2009, 01:01   #78
redmen
Old School Hollywood

redmen

De acord cu faptul ca serviciile lu` Basescu lucreaza,probabil mai mult decat se poate spune in direct.Dar vreau sa stiu si eu despre care oamenii lu` Voronin este vorba aici ?
Old 15 Apr 2009, 11:28   #79
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Question io nu ştiu prea bine cum stă treaba

Originally Posted by redmen:
De acord cu faptul ca serviciile lu` Basescu lucreaza,probabil mai mult decat se poate spune in direct.Dar vreau sa stiu si eu despre care oamenii lu` Voronin este vorba aici ?
însă nu aş prea crede ca vreun serviciu secret să fie în slujba unui singur om, fi el şi preşedintele unei ţări, mă rog e drept că asta funcţionează în cazul dictaturilor militare, şi/ sau a oligarhiilor, deloc cazul României, îndrăznesc să afirm eu.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Apr 2009, 16:26   #80
Floydman
Guru

Floydman

Originally Posted by redmen:

Este destul de probabil ca unii din cei care au comis acte de anarhie (pietre, agresarea politzailor, provocatorii din fruntea multimii, cei care au pus drapelul romanesc pe institutiile moldovene) sa fie provocatori ai lui Voronin, care aveau rolul de a compromite miscarea revolutionara prin aceste acte impotriva statului moldovean.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules