Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 23 Feb 2009, 11:26   #61
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Asa e, n-a "atacat" pe nimeni - dar ne-a aläturat numele (binevoitor), în glumä (nesäratä), unui proiect (cretin), färä acordul nostru.
I-am spus sä ni-l cearä, si s-a crizat.
Las cä-i trece lui, pân-la Pasti.
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 23 Feb 2009, 11:51   #62
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pitbull:
Las cä-i trece lui, pân-la Pasti.
Deja mi-a trecut, I think..

Pitbull nu e de acord cu folosirea numelui sau nick-ului säu.
Ii cer acordul acum lui Pitbull. Pot folosi intr-un scenariu nick-name-ul de pitbull si chiar numele de Mihnea Columbeanu in scopuri artistice si de a demonstra ca anumite sisteme sunt imperfecte? E opinia mea ca sunt imperfecte si sper ca sunt liber sa mi-o expun.

EgOisM trebuie sä spunä clar dacä da sau nu.
EgOisM is just a child..nu a zis nimic si asta pt ca era suparata pe mine si hotarase sa nu mai dea semn, si asta, vezi Doamne ca ii propusesem eu sa facem revelionul impreuna, o invitatie in principal doar sub egida simtului umorului. Din tacere eu am inteles ca nu-i pasa ce voi scrie si prin asta am inteles acceptul. Personajul EgOisM este reprezentativ pentru "clasa" de "fete superioare" la inimile carora nu putem ajunge, fotomodelele divinizate de toti masculii slabi. M-am gandit ca ratingul si interesul va fi mai mare folosind nume de pe forum decat nume de fotomodele reale din tara.

Si altii la fel.
Cere-le permisiunea, cä nu tusesti!
Mistah J e destul de dezinhibat sa priveasca cu ochi buni proiectul meu.
Ceilalti 3 forumisti ar fi:
Illotempore2002 - care probabil va rade cu lacrimi de ce voi scrie.
StefanDo - caruia am sa-i cer acordul, in principiu nu-l voi folosi in scopul de a-l deranja/ataca, ceea ce "fac" cu el se termina cu bine, ca si cu ceilalti 5.
hellsteed - singurul cu care as avea ceva de impartit - si asta doar la nivel artistic - caruia am sa-i cer acordul. Va fi singurul forumist ce e posibil sa se simta lezat dar daca e baiat destept o poate lua altfel.
Cum mentionezi ca Mistah J nu e un forumist si a primit atatea suturi in fund de la voi, unele pe nedrept, asa consider si eu ca hellsteed nu e un forumist si ma pot folosi de nick-name-ul sau (dupa ce ii cer acordul, sure!). Atacurile dansului la adresa mea de anul trecut merita o replica inteligenta marca Neuptolem, cum Conducerea forumului nu mi-a facut dreptate in multe ofense aduse la adresa mea am decis sa imi fac singur dreptate, in fond, la modul artistic, e vorba de lumea si actiunea dintr-un scenariu, ce nu va fi fqacut public niciodata, doar aici pe forum interesul lui e crescut. Daca ar fi sa-l iau ins erios candva, numele respective din scenariu vor fi inlocuite cu altele, nmu sunt cazut in cap sa ma prezint la HBO ori altundeva cu personaje ca Mistah J ori StefanDo.

Personajul Mihnea Columbeanu e reprezentativ pt masa oamenilor de film in dezacord cu entuziasmul multor tineri, par example Neuptolem. Vom "vorbi" despre cinematografie, ce s-a intamplat pe topicul cu "Extermination" legat de T4 si despre femei, doar ce am gasit pe net despre tine si (hcm!) fosta ta sotie si intuitiile mele despre relatia Mircea Daneliuc - Pitbull. Inainte de post am sa-ti trimit paginile cu pricina si imi spui ce scot de acolo si ce te deranjeaza. In caz ca scenariul va lua vreodata un drum serios personajele si numele din el vor fi schimbate, modificate, altfel sunt constient ca ma pot trezi prin vreo instanta sa fiu dat in judecata. Oricum, personajele si acest scenariu nu ma motiveaza mai mult decat la nivel de forum CineMagia. E prea comercial sa fie luat in serios. Doar 50% din scenariu e cu si despre acesti forumisti, in restul de 50% atac alte sisteme si anume: sistemul bancar cu o scena de spargere a unei banci si lumea tiganilor interlopi: aici e partea cea mai grea si sunt liber sa atac (de data asta cu adevarat, nu la misto) toti nenorocitii de rromi din craiova ce sunt pe mana cu politia si fac ce vor cu acest oras ce nu mai are mult si seamana cu cele din westernurile americane cu Vestul Salbatic. Aici e Sudul Salbatic iar tacerea mea a ajuns la capat.
Neuptolem is offline   sendpm.gif
Old 23 Feb 2009, 12:11   #63
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Numele de Mihnea Columbeanu nu-l poti folosi.
"Pitbull" (cuvântul sau porecla), numai într-un context care sä se asocieze în nici un fel cu persoana mea (exemple: câini pitbull în general, evident, sau vreo persoanä care sä nu poatä fi asemänatä cu mine - licean din Caransebes, portar de institutie, detinut atletic, fotbalist, fruntas politic, etc.).
Case closed.
Old 23 Feb 2009, 21:42   #64
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Case closed.
Cazul nu a fost inchis. Daca da, il redeschid eu. Si pana la urma nu e un caz, ce este oare? Am sa dezvolt mai jos.

Numele de Mihnea Columbeanu nu-l poti folosi.
Ete scartz!.. Numele de Iliescu il pot folosi, no? Cum a folosit mirodoni, dar M.C. e o persoana care trebuie pazita bine. In moment ce esti o persoana publica pe acest site, apari si in filmulete, la tv, esti un star, esti vedeta - nu sunt ironic! asa e! - esti vedeta din lumea filmului, what the fuck?!? La emisiuni precum Mondenii, Divertis, Vacanta Mare, In Gura Presei, etc. etc. etc. cum pot fi folosite CA PERSONAJE persoane reale din show-bizz??? Sunt si eu curios, ca nu sunt prost, altfel venim si cu legislatia.
Okay, imi potolesc tonul. Trebuie sa intelegi ca nu mi-e frica de atacuri pe nedrept. sa presupunem prin absurd ca ai dreptate: nu am voie sa folosesc numele tau intr-un scenariu de film, in fond, ai dreptate, e vorba de numele tau, imaginea ta iar tu refuzi sa imi dai acordul, doar din fitza si aroganta, pt ca nu cred ca ti-e atat de mult frica de ce voi scrie eu. Dar daca ai deja niste planuri cu "spalarea" numelui tau, la modul ca vrei sa reintri in cinematografie, atunci te inteleg foarte bine, e normal, si eu as face asa ceva, ce mama naibii. Deci nu-l folosesc, stai linistit.
Insa am mari nedumeriri, cele de mai sus si as dori un raspuns OBIECTIV SI LEGAL. Exista si o lege cumva ce interzice folosirea numelor persoanelor publice si, in caz ca se folosesc, doar cu acordul vizatilor?

"Pitbull" (cuvântul sau porecla), numai într-un context care sä se asocieze în nici un fel cu persoana mea (exemple: câini pitbull în general, evident, sau vreo persoanä care sä nu poatä fi asemänatä cu mine - licean din Caransebes, portar de institutie, detinut atletic, fotbalist, fruntas politic, etc.).

Jesus! Am avut ultimele zile foarte proaste, probabil si tu daca te-ai trezit sa-ti umfli pectoralii tocmai in fata mea: un naiv scenarist inofensiv si atat.
Eu inteleg ca nick-name-ul de "Pitbull" e ceva sfant si totodata intangibil. Am inteles, esti divin..daca numele de Dumnezeu poate fi folosit in acel scenariu si sa-l utilizez la modul dezacordului cu Dumnezeu: "Unde esti tu Doamne ca sa vezi atatea nedreptati?" legat de interlopii pe mana cu politia si alte nereguli sociale? Se pare ca Dumnezeu imi da libertatea sa-l "apostrofez" ca nu face nimic impotriva interlopilor, no? Si se pare ca ma lasa sa scriu acel scenariu din moment ce IDEEA NU-MI DADEA PACE zi si noapte. O idee care nu-ti da pace inseamna ca e buna, nu sunt aberatiile unui paranoic, a spus-o Stephen King si o pot spune multi scriitori. Numai Pitbull it's probably messiah, no?
Okay, am inteles si de data asta. NU VOI FOLOSI NICI NICK-UL DE "PITBULL". Se intrepatrunde cu personalitatea ta reala, ok, am inteles.
Deosebirea ar fi ca pe mine ma doare undeva de nick-ul meu "Neuptolem", ma pot intitula cum au zis si altii "Nepupitotinpulem", what the fuck? ce se intampla? Acum, ce s-a schimbat? Sunt aceeasi persoana ca si mai in urma cu 10 secunde, ash, oi fi mai prost te pomeni, da, asa e, sunt mult mai stupid ca inainte de a scrie acest mesaj. Ma prostii pe parcurgs de n ma pot sa c u noc l itelere..

Ok. Revenim la ceea ce "ne" doare (ma doare).
E foarte interpretabila fraza: "sau vreo persoanä care sä nu poatä fi asemänatä cu mine", aici esti cu adevarat un Cenzurator, scuza-ma, dar asta-i adevarul si da-mi voie te rog numai sa dau un exemplu: TU (PITBULL) m-ai inspirat pe mine sa creez un personaj - iti aduci aminte probabil celebrele fraze din unele filme: "Orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare si personajele sunt fictive", scrie pana si la motto-ul cartii "Adio arme" a lui Hemingway din urma cu un secol, si stim foarte bine ca Hemingway s-a inspirat foarte mult din niste intamplari reale prin care a trecut in primul razboi mondial pe frontul din Italia cand era medic ori paramedic.
Exemplu: mi-a venit mie sa nascocesc un personaj care e moderator pe un forum de filme, nu CineMagia, altul sub nick-ul de Welsh-Terrier (ori alta rasa de caini) si care a facut cateva filme si a avut ceva probleme conjugale, ori are deja, ca orice barbat, ce mama naibii. Si acest Welsh-Terrier scrie cronici si se cheama Igor Barabanduru. Ba acest Igor Barabanduru a facut si o prostie pe forumul ala - , mi-a zis mie, da mie, banuiesc ca pot folosi nick-name-ul de Neuptolem in scenariul meu, Can I??? - prostia sa-mi spuna mie anumite lucruri din lumea filmului, lucruri care mie nu mi se par tocmai asa: "ca nu poti face film" / , "ca daca scrii o sequala marca Hollywood te consumi inutil", "ca talentul si munca pot fi inutile". Asa o fi, sa dea Draku! Am tot dreptul sa ma iau de acest Igor Barabanduru si sa frec cu el podelele in acel scenariu? Ce regula stupida, ce lipsa de civilizatie, ce morala inapoiata, ce lege implacabila imi interzice mie, Yan Neuptolem Xilici sa nu pot folosi forumistul Welsh-Terrier si numele sau real Igor Barabanduru in scenariul meu si sa-l postez in acest atelier de scenaristica necenzurata in spiritul libertatii, al adevaraului, al progresului si al jurnalismului???

Daca si acum iti arati bicepsii in fata mea ca sa impresionezi fete pe forum, problema devine cu adevarat acuta si ma vad nevoit sa consult Administratia, Conducerea, si Legea sa aflu adevarul.
Poti splita mesajele care au deviat dupa sinopsisul meu "grobian" pe un topic nou si sa-l numesti ceva legat de cenzura/necenzura si folosirea numelor reale in scenarii, etc. Nu te impacienta, pragmatismul, bunul simt si lipsa timpului ma determina sa nu te stresez prea mult cu asta iar daca iti pare o problema delicata putem discuta ce mai discuta aici, saptamana asta, pana vineri iar de saptamana viitoare trecem la un scurt schimb de e-mail-uri sa clarificam mai bine "chestiunea" si sa cadem la un acord astfel incat continutul si mesajul scenariului meu sa nu fie deviat atat d emult de la traseul initial incat sa-si piarda percutia ori in cel mai rau caz, cenzurat.
Old 23 Feb 2009, 21:52   #65
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Neuptolem, ai o verva in tine, ce iei?
Am senzatia mereu ca o sa explodezi.

Ar trebui sa fii prietenul meu. De ce? Pentru ca am un prieten care exact asta face, ca si tine: tot vorbeste despre ceea ce o sa faca, mult si dezlanat, agitat si insufletit, muta muntii si darama tabu-uri, dar nu face niciodata nimic. Si mi-e tare drag, desi e asa un looser baiatul...
Evident, tu esti diferit, doar ca imi amintesti de el.
Led-Ze-Pencil is offline   sendpm.gif
Old 23 Feb 2009, 21:57   #66
Proletar
Guru

Proletar

mda, i-am mai zis si eu lui neuptolem sa se apuce de treaba si sa scrie mai putin aici, pe forum.
inca atribui tineretii aceasta grafomanie, dar ar cam fi timpul sa si-o concentreze in ceva util.
Old 23 Feb 2009, 22:03   #67
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dacä i-a citit cineva romanul, nu-l rog sä posteze un rezumat.
Old 23 Feb 2009, 22:36   #68
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Dacä i-a citit cineva romanul, nu-l rog sä posteze un rezumat.

Modific Pitbull-Mihnea Columbeanu cu Welsh-Terrier-Igor Barabanduru.
Ideea e ca nu mai sunt motivat sa scriu acel scenariu daca nu am acordul userilor in cauza iar "povestea cu Pitbull" era Catalizatorul actiunii mele, intriga, plot-ul. Lasati-ma in pace, nu ma cenzurati, cititi ce voi scrie, spuneti o parere de 5 randuri si in 30 de zile puteti sterge scenariul si sa uitati de existenta mea.

Da, LZP, cunosc sindromul, pana la urma nu te intereseaza pe tine ce fac eu si cat tin in pre-productie un scenariu. Nu-l scriu in Doru' Lelii.

Prolly, nu-ti mai focaliza atentia asupra circului care se isca aici, ti-am mai spus, in realitate nu sunt Neuptolem. Adrenalina mea creste numai din cauza ca nu ma pot intelege ioc cu mai nimeni de pe aici. Cum stau 2 zile fara sa intru pe forum, cum imi creste dragostea p[t film si entuziasmul sa scriu, studiez, muncesc, cum postez 2 zile pe forum imediat imi vine sa le las pe toate balta si sa plec la munte. :hmm:
Old 23 Feb 2009, 22:49   #69
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Slow down, son!

prea le iei in abisal.

poate monitorul ala defect are radiatii care te fac mai agitat. Forumul asta trebuie ori sa te ajute ori sa nu te influenteze negativ. Altfel eu personal imi dau demisia de aici (fara sa am nici un contract, dar ce conteaza?)

fa ce trebuie sa faci: ignora forumul daca te bruiaza in lucru, scrie de mana daca asta te stimuleaza, fumeaza mai degraba tutun daca asta iti face bine. Nu te impiedica in nimicuri.

eu iti spuneam ca important e ce faci, nu ce declari, si adevarul e ca am primit zeci de declaratii aici pe forum (ale tale, despre ce o sa faci si dregi) si nimic concret. E ca o bomba atomica pe care tot o astepti sa explodeze. Si stii care e pozitia de asteptare?
Old 23 Feb 2009, 22:52   #70
Neuptolem
Banned

Neuptolem

LZP, tu nu intelegi ca Mr. Pitbull o sa-mi stearga scenariul la 5 minute de postare? Si mai are si cel putin 60 de pagini! Il scriu pt acest forum, e singura mea familie din lumea filmului. De ce sa-l mai scriu, tu ai vazut cum si-a incordat Mr. Pitbull muschii in fata mea de m-a spariat in ultimu' hal.
Old 23 Feb 2009, 23:20   #71
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Neuptolem:
Mr. Pitbull o sa-mi stearga scenariul la 5 minute de postare
De ce esti tu fraier, semi-oltene?
Päi faci asa:
Iti deschizi un cont yahoo de gagicä (credibil, ceva gen "corinamunteanu", nu "hotsexychic" sau "bomba_super_din_dristor"!), mä adaugi pe mess, bagi si-o pozä, mi te vâri pe sub piele, si-ntr-o zi/searä/noapte/dimineatä afli când mä culc, si HATZ! cu scenariul pe forum, imediat ce-am adormit eu! Si prinzi câteva ore!
Inainte, îi anunti pe privat pe toti cei care vrei sä ti-l citeascä, sä fie pe fazä.
Ce mama-dracu, nepoate Sucä, chiar TOATE tre' sä te-nvät...?
Old 23 Feb 2009, 23:44   #72
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Nu Pitbull, eu vorbesc f serios, fara parsivitati, lasitati, ipocrizii, prefacatorii, nu ma caracterizeaza.

Modific personajul Pitbull cu un alt personaj dar vreau sa transmit acelasi mesaj - mesajul e in principal destinat tie.
Iti pot trimite si varianta originala cu personajul Mihnea Columbeanu pe adresa de e-mail unde il vei citi doar tu iar pe forum varianta a 2-a, cu personajul schimbat cu un alt regizor resemnat.
Dupa ce aflu cateva pareri, putem sterge scenariul din atelier, in cel mai bun caz oprim secventele cu spargerea bancii si lupta cu interlopii craioveni iar preambulul cu forumistii - dedicat doar forumului - il stergem dupa aproximativ 30 de zile cand, cred, sper, majoritatea userilor cu acces in atelier, in principal ceilalti 5 vizati, l-au ingurgitat bine si au priceput clar mesajul meu si mi-au inteles atitudinea, razvratirea, nemultumirea, arta din el.
Old 23 Feb 2009, 23:47   #73
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

E bine si asa.
Old 23 Feb 2009, 23:52   #74
Neuptolem
Banned

Neuptolem

It's perfect.
Old 24 Feb 2009, 00:08   #75
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

toate bune si frumoase neuptolem, si-ti dau dreptate in proiectul tau de a spune lucrurilor pe nume - e normal, cand esti tanar revolutionar.

ce nu inteleg este - si poate asta e pt ca nu te cunosc prea de mult, cum te cunosc altii - ca de ce te cramponezi de forumul ista?

This is the best it happens in your life?

mai las-o dracu, zau!
Old 24 Feb 2009, 00:14   #76
Neuptolem
Banned

Neuptolem

E terenul meu de lupta. Sunt inca soldat. Cand o sa primesc de la Pitbull si ceilalti din "Juriu" medalia de Ofiter, o sa plec spre HBO, CNC, Tiff, Los Angeles.
Momentan sunt intr-o perioada a vietii cand prioritatea nu e scenariul de film, in viitor o sa vad ce-o sa fac, daca se va alege ceva de mine. In clipa asta sunt la fel de pesimist ca si altii dar cand scriu in liniste si ating forma maxima, incep sa cred ca se poate.
Old 24 Feb 2009, 14:28   #77
EgOisM
Guru

EgOisM

Nu am chef sa citesc 'enspe mii de randuri despre cum ajunge Neuptolem mare scenarist,regizor etc...eu nu ti-am dat niciodata acordul sa ma indroduci in scenariile tale.Nu ma intereseaza disputele tale cu Pitbull sau cu cine te mai afli la cutite,un lucru iti spun clar...NU vreau sa ma recunosc in scenariul tau.
Multumesc anticipat!!!
Old 24 Feb 2009, 14:37   #78
Proletar
Guru

Proletar

eu cred ca exagerati cu aceste interdictii de folosire a numelui.
nu inteleg, EgOism e vreun brand, vreo marca inregistrata, e numele tau personal?
Old 24 Feb 2009, 14:56   #79
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Nu e - dacä ar fi, s-ar putea ajunge la procese.
Asa, se poate ajunge doar la "delete"-uri.
("Cä forumu-i o lume / Si lumea e un forum...!" - ªexpir)
Old 24 Feb 2009, 15:21   #80
EgOisM
Guru

EgOisM

el nu a spus ca vrea sa foloseasca "egoism" ci numele meu real iar eu am spus clar "nu vreau sa ma recunosc in scenariu".
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules