Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 08 Aug 2006, 23:01   #741
kali
Novice

kali

S-a intors, s-a intors, s-a intors!!!!!!:lol: :lol: :w00t: :w00t: :love: :happy:
kali is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Aug 2006, 00:04   #742
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by kali:
S-a intors, s-a intors, s-a intors!!!!!!:lol: :lol: :w00t: :w00t: :love: :happy:

internet poate fi oriunde aproape nu numai de acasa.
oricum nu prea am avut o perioada buna am cam si slabit,dar a trecut.ca nu am mai fost la surioara ci in nord si nu am mai stat singura ci cu o fata doua si uneori cand sunt poli aceasi forta este respingere si ies scantei,iar cand sunt plus minus se unesc sise completeaza ,merge bine circuitul,dar de cred ca au fost doua forte de acelasi tip plus cu plus.
dar oricum eu trec peste tot doar sunt number 1.dar acea fata avea un defect era prea autoritara si ii placea sa comande si sa fac numai ca ea,dar e bine ca eu sunt ceea care face ce crede si simte si apoi ea,mie oricum nu imi place ,dar oricum parea si detreaba ,dar si un monstru ,fata fara inima.e bine ca ca sunt un pic mai buna ca ea si am trecut peste toate.dar oricum a fost si bine si poate trebuia sa ne intelegem.dar eu am si suferit ca mi-am luat un scuter si nu s-a putut sa il aduc in tara l-am lasat acolo la amicul meu,desi am trecut peste atatea cu el ca mi-a facut probleme ca l-am tinut pe balcon dar asta poate altadata reusesc sa il iau.
m-am atasat mai mult decat m-as atasa de un om,dar asta e .
cu o tipa m-am certat si era sa imi taie fata cu cutitu ,daca nu ii tineam eu mana,uf.
dar a trecut oricum m-a facut mai puternica si un pic mai dura,dar pana la urma am iertat-o ca mi-am dat seama ca imi vroia binele.
de la laura am vazut ce aiurea e sa iti dea cineva comande ,dar si ca e bine sa iti spui punctul de vedere si sa fi mai sigur pe tine,dar ea era exagerata.poate chestia asta imi mai trebuie mie ,dar ea sa tina cont de ce vreau eu nu invers ,dar voi fi si eu mai decisiva hotarata,dura daca e cazul.eh.dar nici asa e aiurea.ok sper sa fie totul bine de acum inainte si sa nu ma mai consum pt nimicuri asta e eu sunt eu si sunt convinsa ca pot mult mai mult sa fiu cat mai complexa si pot face fata problemelor si sa imi fie bine .si pot si eu sa ma impun .dar ce mai conteaza.
eh lumea lume,poate e mai buna intr-o alta maniera?oare salveaza viitorul nostru?intr-unul mai bun?eh ce filozofesc eu?deja in italia imi ziceau pazza inteligenta.

ok numai bine sa fie si sa fim fericiti si iubiti!
Old 09 Aug 2006, 01:07   #743
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

hei ce faceti aberez de una singura,sau v-am uimit cu intamplarile mele?orice om are si bune si mai putin iar eu trebuie sa ma multumesc si cu clipele placute fara a mai fi nefericita ,oricum sunt mult mai ok decat alte persoane mai suntsi norocoasa asa ca poate ca sunt mai bine,apoi toate micile neplaceri ma fac mai puternica ,ma intaresc poate si asa trec preste toate.oricumn a fost si ok .dar sa apreciez si aceste lucruri.ok pupici va astept sa ma salutati daca v-a fost dor de mine..etc
Old 09 Aug 2006, 10:13   #744
norina
Veteran

norina

Send a message via Yahoo to norina
fata draga, dar cu ce fel de oameni locuiesti tu?
auzi a incercat sa te taie cu un cutit!!!!!! esti inconstienta
norina is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Aug 2006, 12:46   #745
kali
Novice

kali

Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by kali:

internet poate fi oriunde aproape nu numai de acasa.
oricum nu prea am avut o perioada buna am cam si slabit,dar a trecut.ca nu am mai fost la surioara ci in nord si nu am mai stat singura ci cu o fata doua si uneori cand sunt poli aceasi forta este respingere si ies scantei,iar cand sunt plus minus se unesc sise completeaza ,merge bine circuitul,dar de cred ca au fost doua forte de acelasi tip plus cu plus.
dar oricum eu trec peste tot doar sunt number 1.dar acea fata avea un defect era prea autoritara si ii placea sa comande si sa fac numai ca ea,dar e bine ca eu sunt ceea care face ce crede si simte si apoi ea,mie oricum nu imi place ,dar oricum parea si detreaba ,dar si un monstru ,fata fara inima.e bine ca ca sunt un pic mai buna ca ea si am trecut peste toate.dar oricum a fost si bine si poate trebuia sa ne intelegem.dar eu am si suferit ca mi-am luat un scuter si nu s-a putut sa il aduc in tara l-am lasat acolo la amicul meu,desi am trecut peste atatea cu el ca mi-a facut probleme ca l-am tinut pe balcon dar asta poate altadata reusesc sa il iau.
m-am atasat mai mult decat m-as atasa de un om,dar asta e .
cu o tipa m-am certat si era sa imi taie fata cu cutitu ,daca nu ii tineam eu mana,uf.
dar a trecut oricum m-a facut mai puternica si un pic mai dura,dar pana la urma am iertat-o ca mi-am dat seama ca imi vroia binele.
de la laura am vazut ce aiurea e sa iti dea cineva comande ,dar si ca e bine sa iti spui punctul de vedere si sa fi mai sigur pe tine,dar ea era exagerata.poate chestia asta imi mai trebuie mie ,dar ea sa tina cont de ce vreau eu nu invers ,dar voi fi si eu mai decisiva hotarata,dura daca e cazul.eh.dar nici asa e aiurea.ok sper sa fie totul bine de acum inainte si sa nu ma mai consum pt nimicuri asta e eu sunt eu si sunt convinsa ca pot mult mai mult sa fiu cat mai complexa si pot face fata problemelor si sa imi fie bine .si pot si eu sa ma impun .dar ce mai conteaza.
eh lumea lume,poate e mai buna intr-o alta maniera?oare salveaza viitorul nostru?intr-unul mai bun?eh ce filozofesc eu?deja in italia imi ziceau pazza inteligenta.

ok numai bine sa fie si sa fim fericiti si iubiti!

Incredibil! Chiar nu am inteles nimic! :w00t: :shock:
kali is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Aug 2006, 22:02   #746
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

sal pai ce e greu de inteles?aberam si eu daca nu suntem pe aceeasi unda normal ,ca poate tie nu iti zice pazza inteligenta.
apropo fiti pe faza pe 13 august ploaie de stele
si
INCEPAND CU luna august, noptile, planeta Marte va fi cel mai luminos punct pe cer. Chiar si cu ochiul liber, Marte se va vedea cat o luna plina in aceasta perioada. Pe 27 august, planeta Marte se va afla la 34.65 milioane de mile de Pamant si va fi ziua in care Marte se va vedea cel mai bine. In noaptea de 27 august, la ora 00:30 urmariti cerul. Pe cer se va vedea ca si cum Terra are doua luni. Urmatoarea data cand planeta Marte va trece atat de aproape de Terra va fi in anul 2287. Spune si altora, merita! Toti cei care sunt acum in viata nu vor mai avea ocazia sa vada acest lucru......

cam liniste pe cinemagia ,asteptam salutari de la voi dar se pare ca sunteti in vacanta.
Old 11 Aug 2006, 02:37   #747
Bulumulu
Prophet GT Series v1.07

Bulumulu

Send a message via MSN to Bulumulu Send a message via Yahoo to Bulumulu
ma duc sa imi fac o baita cu apa caluta asa ca vb cand imi vine cheful sa vb pupici.

n-am mai stat sa dau quote= la faza cu inteligenta si cu cutitu
now THAT's freaky shit
Old 11 Aug 2006, 10:02   #748
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

a

sau iti voia obrajorii bine taiati
Old 11 Aug 2006, 23:37   #749
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by Cinemania:
a

sau iti voia obrajorii bine taiati

citeste mai atent"dar a trecut oricum m-a facut mai puternica si un pic mai dura,dar pana la urma am iertat-o ca mi-am dat seama ca imi vroia binele"
adica dar A TRECUT-ADICA DUPA UN TIMP-asta se intamplase la inceput si la sfarsit cand inainte de a pleca dupa vreo o luna doua am iertat-o caci incepuse sa imi vrea binele drept pt care AM IERTAT-O.si am considerat-o amica caci se vedea ca vrea bine desi se comporta aiure,dar cealalta din contra nu era adevarata ,era cu doua fete prefacuta si fara a dori binele asa ca numai conteaza tot eu cred ca sunt mai ok.
adica sunt persoane care au intenti bune desi nu se arata asa sunt si eu,si pers.care sunt prefacute,lingusitoare compromitatoare desi au intenti contrare.eh.dar ce mai conteaza?cine stie sa aprecieze omul isi da seama de valoarea lui.
Old 11 Aug 2006, 23:43   #750
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

eu imi aleg persoanele amici ,e dificil cand consider ca sunt deosebite sau imi vror binele.daca au intenti mai putin bune ,nu ma intereseaza ca se comporta frumos si apoi ma sapa incetisor.detest .dar a trecut acum sunt fericita bine toata lumea imi vrea binele si sa ne fie bine sa fim ferici toate bune sanatate ,iubire bani.
faza e ca Am si suferit dar si completat putin si ba mai mult parca cu atat mai mult imi doream sa vin acasa sa ma intorc.dar desi au fost conditile de asa natura ostile tot nu am venit decat cand am fost cu documentul care era pe terminate si normal ca trebuia sa vin sa ma incadrez in limita normala de sedere 3 luni.
Old 11 Aug 2006, 23:59   #751
drudu
Veteran

drudu

sa ne fie bine sa fim ferici toate bune sanatate ,iubire bani.
here, here!
Old 12 Aug 2006, 07:31   #752
lestatika_29
Veteran

lestatika_29

si totousi, IMM, insist, de Marylin Manson ai auzit????
Old 23 Aug 2006, 00:18   #753
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by lestatika_29:
si totousi, IMM, insist, de Marylin Manson ai auzit????

imi pare cunoscut poate imi spui ty mai multe e un actor,nu?
Old 23 Aug 2006, 08:09   #754
qwerty
Guru

qwerty

Send a message via ICQ to qwerty Send a message via Yahoo to qwerty
Am auzit persoane spunand ca Marylin Manson e nashpa,fara sa-i fi auzit macar muzica,adica oamenii tind sa judece pe cineva doar dupa aspectul exterior.
Old 23 Aug 2006, 08:16   #755
lestatika_29
Veteran

lestatika_29

De cantat, Manson canta BES-TI-AL!
dar mi se pare ca d-ra IMM seamana putin cu el, dontcha think? i mean, those lipz (sic!)
Old 23 Aug 2006, 08:21   #756
qwerty
Guru

qwerty

Send a message via ICQ to qwerty Send a message via Yahoo to qwerty
De cantat, Manson canta BES-TI-AL!
dar mi se pare ca d-ra IMM seamana putin cu el, dontcha think? i mean, those lipz (sic!)

De ce seamana cu el?Ai auzit-o pe IMM cantand?Sau seamana la par?
Old 23 Aug 2006, 08:31   #757
lestatika_29
Veteran

lestatika_29

i mean, those lipz (sic!)
Old 04 Sep 2006, 00:12   #758
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

i mean, those lipz (sic!)

bai ce am patit astazi 03.09.2006 ,dar oricum nu ma mai sperie moartea asa ca nu ma mai speri asa usor.doar ca ma consum si imi epuizez energia
astazi pe la ora aproape 16 am avut accident de masina pe splaiul independentei vizavi de spitalu municipal. .uf
doream sa merg la disco iar amica de filmari m-a concvins sa merg astazi in alt loc asa ca m-am dus iar la intoarcere m-a claxonat unul si i-am aratat muie ,iar el m-a depasit apoi a incetinit ,iar eu am bagat viteza sa il depasesc si el in momentul ala a pusfrana brusca incat am intrat in el
zicea tot el ca-s de vina eu,dar cred ca a facut-o intentionat si zicea ca daca ma duc la politie raman fara carnet.dar tot m-am dus,desi ne-am perindat de la o sectie la alta eu nu am renuntat iar cand am ajuns la cea unde trebuia el a venit cu o alta propunere.sa facem declaratie ca e vinovat de o lovitura dar in parcare si sa platesc eu amenda si 2mil.pt vopsea pt madina lui si deci eu sa o fac la service cu autorizatia lui
desi nu imi sta in caracter am acceptat caxi si ceilalti ziceau ca e mai bine asa.iar pe mine ma intereseaza sa imi fac si masinuta care e facuta praf in fata.iar eu am dat cu capul de geam ca nu n imi place centura de s-a spart.uf.sper sa fie facuta repede masina.imi place sa o folosesc e si confortabil si placut numai evenimentele astea sa nu fie
Old 04 Sep 2006, 01:47   #759
Bubu
Guru

Bubu

Send a message via Yahoo to Bubu
Haoleu fa mascuzati iosunt sotul dnei monroe,hartur miler imi zice alo fah treci
acasa,ceara ta! si fati exercitiilialea la gramatica camie jena cu tine pa strada!
Old 04 Sep 2006, 02:12   #760
herbert
Guru

herbert

wow, ce cuplu dragut...
am ras de m-am trezit...
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules