Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 17 Apr 2009, 22:26   #41
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Wink no, total off topic

azi dimineaţă unul dintre zecii mei de colegi (sper să nu fi atins încă suta) mi-a zis aşa "ai talent, scrii foarte bine, de ce nu publici undeva?! auzi, da'de ce-i faci pe toţi idioţi?!" Am strâns din dinţi, şi i-am zis: "bine, o să rectific", la care el a zis: "nu, dacă tu simţi astfel, nu trebuie să rectifici nimic".
săptâmâna asta am ţinut locul altcuiva, însă de câteori am trecut pe la biroul meu, colegii mei m-au asaltat cu întrebările şi miştourile de genul "aha, despre mine n-ai scris nimic?!", "auzi, da'tu chiar credeai că io nu mă prind că de mine e vb în "fir-ar ale dracului, de parcă ele s-ar fi măritat cu primul bărbat cu care s-au culcat"?!. Toate astea m-au dus la concluzia că totuşi s-ar putea să-mi împlinesc visul, şi să ajung în Tibet mult mai repede decât mi-am dorit. Să ajung la cutie, of course, împrăştiată de vreun alpinist care s-ar îndura de sufleţeul meu multîncercat!
---

on topic: nu mai am părerei decât despre mine. foarte proaste of course.

şi acum am să postez câteva citate dintr-un pps de suflet, că de, ca de obicei nu mă pot abţine.

Patru lucruri pe care să ţi le aminteşti:

1. Să nu faci presupuneri
Să nu faci nimic pe baza presupunerilor. Dacă ai DUBII, lămureşte-le. Dacă SUSPECTEZI, întreabă.
Presupunerile te determină să inventezi scenarii uneori incredibile care nu fac decât să-ţi învenineze sufletul şi care nu au BAZĂ REALĂ.

2. Respectă-ţi cuvântul.
Ceea ce iese din gura ta reprezintă ceea ce eşti tu. Dacă nu respecţi ceea ce spui, nu te respecţi pe tine însuţi, iar dacă nu te respecţi nici nu te iubeşti.
A-ţi respecta cuvântul înseamnă a fi coerent cu ceea ce gândeşti şi cu ceea ce faci. Astfel eşti autentic şi asta te face respectabil în faţa ta şi a celorlalţi.

3. Fă întotdeauna totul cât se poate de bine
Dacă faci totul cât poţi de bine, nu vei regreta şi nu-ţi vei reproşa niciodată nimic.

4. Nu lua NIMIC personal
Nici cea mai gravă OFENSĂ. Nici cea mai rea RUŞINE. Nici cea mai adâncă RANĂ. Pe cât de mult vrea cineva să-ţi facă rău, pe atât de mult rău îşi va face sieşi. Dar problema este a lui (ei), nu a ta.
“Dacă privim viaţa cu ochi de copil, s-ar putea să înţelegem mai bine acest joc de a trăi şi a evolua”
“Iubirea este cea mai frumoasă muzică din partitura vieţii. Fără ea, ai fi un etern afon în corul imens al omenirii”
(Roque Schneider)
“Iubeşte-mă atunci când merit cel mai puţin pentru că atunci am cea mai mare nevoie”
(Proverb chinezesc)

PS: ştiu, ştiu, la teorie nimeni nu mă întrece.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Apr 2009, 00:36   #42
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by illotempore2002:
Neuptolem - inafara de momentele cand posteaza ca dementu de nu se mai opreste 5 zile,
Insa nici atunci nu pot sa tin ritmul cu tot forumul asa ca abandonez. Nu cred sa ma mai apuce...

Originally Posted by 2002:
in rest imi place de el - are imaginatie, e smart si intelege lucrurile dincolo de aparenta lor,
Ascultati cu atentie ce va spune, e important!

e fragil,

E posibil sa ma sparg daca ma trantesc de perete? Corect: romantic.

si multe altele pe care le-am scris la noi moderatori
Ti-am raspuns acolo mai detaliat...
----
Cate sofisme, cate intelectualisme!..Illo, le zici bine, dar cui te adresezi tu? Crezi ca educi pe cineva? Reformulez: vrei sa educi publicul? N-ai cum.
Ma intreb, toate aceste discutii, conduc ele cumva la o carne de miel pe gratar, la o sampanie ori la nimfe costumate cu urechi de Iepuri? In fond, despre asta e vorba. Sau noi toti de-aicea vrem sa putrezim ca simple dvd-uri pe rafturile anilor 2212?? Se va mai sti atunci de noi? Vom mai conta? Si daca da, CU CE? Si daca avem cu CE, WHY?

Eu unul ma bag la scris, am secondul ala, n-am turat inca motoarele, nici de incalzire..parca aud in urechi tuci-tuci--tuci-tuci-ul acceleratului. Macar sa ma bucur ca am ce sa va ofer, unora din voi. Si desfac o bere in timp ce voi imi injurati scriinplaiu. Marfa! Ejaculez in momentele alea..scenaristic! :cool:

Last edited by Neuptolem : 18 Apr 2009 at 00:39.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Apr 2009, 00:50   #43
europe_east
Guru

europe_east

hai sa zic si de bine:

imi place Neuptolem cand are umor si pare relativ distrat
imi place Suspect de bizar cand zice 'cum ii ' (sau ma rog)
imi place redmen ca ii plac filmele Holywood clasice - glamour, that is
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Apr 2009, 11:01   #44
Chambord
x

Chambord

http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94000
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Apr 2009, 18:27   #45
redmen
Old School Hollywood

redmen

Ca sa nu mi se reproseze ca am postat pe topic alte chestii decat cele care trebuiau ... tin sa precizez ca da si eu as bea o bere
Old 21 Apr 2009, 00:05   #46
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
bere sa fie atunci!

dar pana atunci, noapte buna!
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Apr 2009, 00:09   #47
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Imi place buticut pentru ca este diplomata si echilibrata.

Illo e ok, dar e cam impulsiva si de aceea risca sa le devina antipatica unora, dar nu cred ca asta o afecteaza.
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Apr 2009, 00:22   #48
illotempore2002
Guru

illotempore2002

mersi corink pt critica prezentata in mod pozitiv

sunt impulsiva dar izbucnesc rar

chiar imi place sa fiu antipatica, imi mentine un tonus psihic bun, ador sa ma contrazic cu altcineva, si cand sunt simpatica si lumea ma place si nu avem pe ce ne certa, ma plictisesc de moarte uite, noi doua nu ne-am mai contrazis demult, ce zici?

illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Apr 2009, 00:23   #49
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by corinka:

Illo e ok, dar e cam impulsiva si de aceea risca sa le devina antipatica unora, dar nu cred ca asta o afecteaza.

si jura tu pe rosu (nu pe redmen) ca eu sunt cea mai impulsiva de pe aici
Old 21 Apr 2009, 00:29   #50
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Nu pot sa jur, pentru ca nu-i stiu pe toti prea bine si oricum nu jur niciodata, din principiu. Dar pot preciza ca tu esti doar impulsiva [asa cred eu] si nu colerica. Sunt sigura ca avem si colerici pe aici.
Old 21 Apr 2009, 00:31   #51
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Illo, tu esti in avatarul tau? Daca da, cum de ti-ai pus poza? Ca sa ne arati ca Pauline n-avea dreptate?
Old 21 Apr 2009, 00:38   #52
illotempore2002
Guru

illotempore2002

nu avea dreptate cu ce? referitor la ce?

da, eu sunt in poza. mi-am pus-o ca nu aveam nimic la avatar si pt ca m-am convertit la narcisism (Woody Allen). adica intotdeauna voi alege o poza cu mine pt orice ocazie
Old 21 Apr 2009, 00:42   #53
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Nu pot sa jur, pentru ca nu-i stiu pe toti prea bine si oricum nu jur niciodata, din principiu. Dar pot preciza ca tu esti doar impulsiva [asa cred eu] si nu colerica. Sunt sigura ca avem si colerici pe aici.

crezi tu ca e mare diferenta intre coleric si impulsiv? pai impulsivitatea este o trasatura definitorie pt coleric, dar orice metoda e buna pt a evita un raspuns (nu era musai sa juri)

Old 21 Apr 2009, 00:45   #54
corinka
Dancer in the Dark

corinka

nu avea dreptate cu ce? referitor la ce?

Nu spunea la un moment dat, in dezlantuirea aceea memorabila de saptamana trecuta ca ai fi urata? Daduse de inteles ca ai concura serios cu moartea, desi ma gandeam eu ca sunt vorbe aruncate la nervi. Nu imi pari deloc urata, dar, ma rog, depinde de gusturile fiecaruia.

Acum e randul lui Pitbull sa faca o poza langa un metru si sa o posteze pentru a demonstra ca nu e pitic.
Old 21 Apr 2009, 00:46   #55
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ce sä mai demonstrez, am 1,76, si sunt destui forumisti care m-au întâlnit de multe ori.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Apr 2009, 00:50   #56
illotempore2002
Guru

illotempore2002

pai si ce vina am eu ca ea a declarat asta? poate ei asa i s-a parut, ca sunt urata, nu pot sa invinovatesc pe nimeni daca asa ma vede. nici pitbul cica nu ma gaseste prea de doamne-ajuta, chiar este o chestie de gust. acuma ce sa fac, sa nu mai vbesc cu el?
frumusetea e relativa, subiectiva, etc, stii, ai invatat si tu la liceu

nu am pus acolo poza in sens demonstrativ, daca era asa poate as fi pus-o atunci, dupa ce s-a zis ca sunt nu stiu cum...si oricum am poze cu adevarat misto, asta e una banala

acuma ce faci corink, ma chestionezi, imi ceri socoteala, trebuie sa ma justific? am facut ceva gresit?
Old 21 Apr 2009, 00:52   #57
corinka
Dancer in the Dark

corinka

crezi tu ca e mare diferenta intre coleric si impulsiv? pai impulsivitatea este o trasatura definitorie pt coleric, dar orice metoda e buna pt a evita un raspuns (nu era musai sa juri)

Nu am studii de psihologie, dar nu inseamna ca daca impulsivitatea e o trasatura a colericilor toti impulsivii sunt neaparat si colerici.

Imi amintesc din clasa a 10-a, de la psihologie, ca un coleric trece rapid de la o stare la alta, cand rade, cand plange sau tipa, cand te iubeste, cand te uraste.
Prin impulsiv inteleg ceva mai soft, se aprinde mai repede, dar nu neaparat trece imediat in cealalta extrema.
Cam asta am incercat sa spun mai sus. Cred c esti cam impulsiva, dar nu as merge atat de departe incat sa te cataloghez drept colerica. Nici crize de isterie pe forum nu imi amintesc sa te fi vazut facand.
Old 21 Apr 2009, 00:53   #58
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

nici pitbul cica nu ma gaseste prea de doamne-ajuta,
Glumezi matale...???:confused:
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Apr 2009, 00:54   #59
corinka
Dancer in the Dark

corinka

acuma ce faci corink, ma chestionezi, imi ceri socoteala, trebuie sa ma justific? am facut ceva gresit?

Nu, Doamne fereste, glumisem. Te rog sa ma scuzi daca a fost o gluma proasta. Valabil si in ceea ce il priveste pe Pitbul.
Old 21 Apr 2009, 00:55   #60
illotempore2002
Guru

illotempore2002

true. coleric e mai mult decat implusiv.

am facut o data o criza urata cu Keepwalking, dar a durat vreo 2 ore cu totul, cred ca atunci am fost banata dar de atunci nu am mai facut nici o criza.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules