Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 08 Mar 2004, 00:33   #41
ctoma
Senior

ctoma

Este una din cele mai bune comedii romantice pe care le-am vazut , cu multe momente reusite, dar sunt surprins ca un film care cred ca pana la urma n-are alte pretentii decat sa aduca pe moment buna dispozitie, poate starni atatea controverse.
ctoma is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Mar 2004, 13:36   #42
Semaca
Veteran

Semaca

Originally Posted by bogie:
S-ar parea ca numai noi doi si Mala Portugal nu am fost incantati de filmul asta.

De fapt, cred ca la faza cu incantarea conteaza si dispozitia cu care intri la film, si conditiile in care il vezi.

Cat despre treaba cu love is all arround, nu's ce sa zic. Cu riscul de-a fi considerat naiv, prefer sa cred ca fiecare dintre noi are pe cineva special, sau daca n-are acum, va avea candva.

Cine n-are, n-a avut si nu crede ca va avea, sa dea cu piatra cinismului feroce.

Woody Allen
Semaca is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Mar 2004, 11:43   #43
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Semaca:
Cat despre treaba cu love is all arround, nu's ce sa zic. Cu riscul de-a fi considerat naiv, prefer sa cred ca fiecare dintre noi are pe cineva special, sau daca n-are acum, va avea candva.

Cine n-are, n-a avut si nu crede ca va avea, sa dea cu piatra cinismului feroce.

eu am avut, nu mai am si sper sa nici nu mai am vreodata - so help me god! -, so: count me on! :lol: (asta ar fi 'piatra cinismului feroce', doar ca n-am gasit pietre pe forum...)
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Mar 2004, 11:51   #44
Semaca
Veteran

Semaca

Originally Posted by Alex Leo Serban:
eu am avut, nu mai am si sper sa nici nu mai am vreodata - so help me god! -, so: count me on! :lol:

Asa crezi tu!! O s-apara ea de dup-un colt, ceva, exact cand crezi ca ai nevoie mai putin de ea ..... :lol:

N-o sa scapi tocmai tu!!

PS Daca totusi reusesti, anunta-ma si pe mine, sa te trec la exceptiile ce confirma regula!!

Woody Allen
Old 10 Mar 2004, 14:51   #45
Mircius
Veteran

Mircius

Send a message via MSN to Mircius Send a message via Yahoo to Mircius
Titanic? Orasul ingerilor? Fara doar si poate, cele mai tari filme de dragoste (printre care si celel care le-am insirat mai devreme), au fost date uitarii cand pe ecrane a poposit LOVE ACTUALLY. Un film britanic (precum se vede) care este povestea a vreo 8 cupluri...parca.... Este cel mai romantic film EVER. Il recomand din suflet, tuturor indragostitilor din tara noastra sa-l vizioneze impreuna.
Mircius is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Mar 2004, 20:46   #46
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
L-am revazut, de dragul persoanei de langa mine, si m-a izbit de nou cat de parodic e filmul. Faza cu Sarah si Karl(Sarah cred ca o chema...) a fost mortala: super latino-ul sensibil, barbatul ideal, si designer pe deasupra trece pe locul doi dupa fratiorul putin nesanatos. Ma intreb ce se vroia prin asta?
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Mar 2004, 08:21   #47
Semaca
Veteran

Semaca

PENTRU SCEPTICI

Cine are probleme cu faptul ca "love is all arround" este rugat sa mearga pana la cafenea, threadul "Anuntz" !!

Woody Allen
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules