Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 30 Aug 2003, 16:20   #41
tommy_cat
Senior

tommy_cat

Send a message via Yahoo to tommy_cat
beton ideea .. da 300 000 de coco ? pa ce sa duc bani ascia vere ?
io mam saturat sa vad filme rominesti cu fomisti si retardati ....
tommy_cat is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Aug 2003, 17:19   #42
CIPRYX
Veteran

CIPRYX

Send a message via Yahoo to CIPRYX
Fomisti si retardatzi?Nu prea...poate ai vazut site-ul oficial...nu ne prezinta nimic din ceea ce zici.
CIPRYX is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Aug 2003, 18:38   #43
tommy_cat
Senior

tommy_cat

Send a message via Yahoo to tommy_cat
Originally Posted by CIPRYX:
Fomisti si retardatzi?Nu prea...poate ai vazut site-ul oficia l...nu ne prezinta nimic din ceea ce zici.
Stimate Cyprix ,
Intra-devar exprimarea mea este putin ambigua ...
Insa , nu la filmul ProjectW mam referit cind am zis fomisti si retardati -- ci la cele care promoveaza natiunea romina ca niste fomisti , hoti si cersetori ;ce ma oftica pe mine sunt filmele -care tre sa recunosc mi-au placut si mie un pic : Filantropica , Occident ...; filmul ProjectW este unul care se anunta cu un standard ridicat , occidental,bun.
Asadar scuze pentru exprimarea ambigua de mai sus .....
tommy_cat is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Sep 2003, 00:16   #44
Danny
Guru

Danny

Send a message via ICQ to Danny Send a message via Yahoo to Danny
Toate aprecierile pentru felul in care si-au promovat proiectul...si aici ma refer si la site-ul internet. Ramane de vazut ce va iesi...
Old 24 Sep 2003, 17:44   #45
Dan Gerose
Guru

Dan Gerose

$$$

Nu inteleg de ce se incapatineaza rumunii sa sustina ca au nevoie de bugete exorbitante pentru a face film ! "Blair Witch Project", din care am senzatia ca cei cu "Project W" s-au cam inspirat, a fost facut cu mult mai putini bani si a fost un mare succes. Si exemple ar mai fi. Sa faca un film BUN cu un buget de 50.000 de dolari si apoi sa ceara 300.000.
Dan Gerose is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Sep 2003, 13:49   #46
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Am shi io' o intrebare ... doar 10 min o sa dureze filmu sau doar 10 min din cele 2 ore costa 307:000 de dolaru ?
Old 11 Oct 2003, 00:04   #47
capitain
Guru

capitain

Originally Posted by Alice_Fluture:
"Cadere libera" era film fara replici.

te-ai prins! dorin isi continua stilul
capitain is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Oct 2003, 00:09   #48
capitain
Guru

capitain

Re: $$$

Originally Posted by Dan Gerose:
"Blair Witch Project", din care am senzatia ca cei cu "Project W" s-au cam inspirat, .
pot sa te intreb de unde ti-a venit ideea asta stupida ca s-ar fi inspirat din "Blair Witch Project"?!?!?!?!?!? ai vazut macar un afis? sau ai intrat pe site?
Old 11 Oct 2003, 17:16   #49
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Originally Posted by capitain:
"Cadere libera" era film fara replici.

te-ai prins! dorin isi continua stilul

In sfirsit cineva care spune ceva serios despre subiectul asta! Stii cumva ceva ce ei nu ne spun pe site? Am vazut "Cadere libera" la DaKino. De fapt mi-l amintesc foarte bine pentru o singura vizionare. Dar nu prea aveam cu cine sa vbesc pe thread-ul asta cind am scris primul post.
Pe mine ma intereseaza serios "Project W". Am fost acum pe site. Se pare ca pregatesc un forum. Tu stii ceva mai mult despre W?
Alice_Fluture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Oct 2003, 22:25   #50
capitain
Guru

capitain

nu stiu cat as vrea sa stiu, ii cunosc pe cativa dintre membrii echipei, oricum ii sprijin, macar vorbind despre ei, daca nu pot financiar
am mai scris si pe celalalt forum cate ceva...subiectul ramane surpriza insa :wink: , ai rabdare, poate vor reusi
Old 13 Oct 2003, 13:17   #51
Bubu
Guru

Bubu

Send a message via Yahoo to Bubu
Fellini a spus ca o femeie este suficient sa fie frumoasa, ca o face regizorul sa fie si desteapta si talentata.

Fellini e clasic. Fellini face film de arta. La fel cum si Beethoveen face muzica de arta. Clasica, dupa cum i se mai spune. Project W nu e un Fellini, un Tarkovski sau un Bergman. Cinematografia romaneasca nu duce lipsa de asemenea filme. Dar nu despre filme de arta e vorba aici. Buba vine de la economic, si economicul nu se hraneste cu arta.

Se simte nevoia de film comercial. Film care sa intereseza publicul larg, sa-l intereseza in asa hal incat sa se caute prin buzu si sa scoata bani de bilet. Ca altfel punem cinematografia rom pe nasalie, cu muzica simfonica, artistica, plus ursi de aur venetieni la capatai.
Old 13 Oct 2003, 16:47   #52
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Care celalalt forum? Deci ce stii tu e ca Dubluve n-are replici, daca am inteles bine... Nu ma intereseaza scenariul decit dupa ce o sa vad filmul. Sa zicem ca am incredere in Iures si Piersic Jr. la capitolul asta.
Deocamdata am o problema. Nu vreau sa par circotasha, dar am citit toate prezentarile echipei si nu inteleg ce poate face o fata de clasa a 12-a (acum) ca asistent de productie. Toti ceilalti au experienta in domeniu, au lucrat impreuna si se cunosc. Tineretea este un atu prin entuziasm, dar fetita asta pare veriga slaba. Sunt multi altii care si-au oferit serviciile, fara indoiala, la sectiunea jobs, care au mult mai multa experienta decit ea. Si atunci intreb cum au ales-o tocmai pe ea la un asemenea proiect? Si inca ceva... cit mai au pina incep filmarile?
Old 14 Oct 2003, 21:05   #53
capitain
Guru

capitain

nu inteleg ce poate face o fata de clasa a 12-a (acum) ca asistent de productie. Sunt multi altii care si-au oferit serviciile, fara indoiala, la sectiunea jobs, care au mult mai multa experienta decit ea. ... cit mai au pina incep filmarile?

la cine te referi mai exact?
cand au toti banii
Old 15 Oct 2003, 14:07   #54
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

"Ana-Maria Sandoiu s-a nascut la Bucuresti pe data de 13 decembrie 1986" la ea ma refeream... De ce ea, asa de tinara si cu bac-ul pe cap, si nu cel putin un student la UNATC?...
Cit despre partea cu banii, ar trebui sa faca mai multa publicitate, nu stiu, dureaza prea mult... Propunerea de pe guest book cu introducerea pe site a unui contor care sa indice suma la care s-a ajuns ar stimula pe multi sa "rotunjeasca" cifrele. Si ar inchide multe guri rele prin caracterul deschis pe care l-ar capata stringerea de fonduri.

Pe ce forum ai mai vorbit despre ProjectW?
Old 17 Oct 2003, 08:40   #55
Leonard Pyron
Guru

Leonard Pyron

Fata e frageda la arta asta. Trsosneste carnea pe ea. E numai miez. Normal ca aduce bani la ugeul filmului. In fnctile de raspundere sunt de regula barbati.
Leonard Pyron is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Oct 2003, 16:58   #56
Bubu
Guru

Bubu

Send a message via Yahoo to Bubu
Pai Mozart canta de la 3 ani. Concerte, nu canta in baie.
Old 17 Oct 2003, 17:23   #57
Leonard Pyron
Guru

Leonard Pyron

Ala canta cu gura si cu capul. Fata asta lucreaza cu alte parti ale corpului.
Old 17 Oct 2003, 18:25   #58
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Originally Posted by Leonard Pyron:
Ala canta cu gura si cu capul. Fata asta lucreaza cu alte parti ale corpului.
Bai omule, calmeaza-te cu mesajele tale de un rindulet kterinkos ca iar te da lumea afara de pe forum. Sa stii ca "banarea" unui membru nu se face asa, dupa bunul plac al unui admin., ci la cererile repetate ale altor membri.
In alta ordine de idei, pune si tu ochiul si vezi "Amadeus" inainte sa ne spui cu ce cinta Mozart. Si nu mai deviati de la subiect.

Fata despre care vorbesc este "tinara" prin faptul ca nu are aproape deloc experienta pentru un proiect cu asemenea buget. Tocmai de aceea intrebam pe cine stie, care sunt motivele alegerii ei ca asistenta de productie. Oricum nu este SINGURA asistenta. Macar cititi si voi site-ul...
Old 17 Oct 2003, 21:54   #59
Leonard Pyron
Guru

Leonard Pyron

In Amadeus sunt secvente cu Mozart cantand si cu gura si "cu capul" daca te duce capul sa intelegi sintagma. Cat despre fata aia nu e ici o rusine ca produce adica face productie asade devreme. Eu am auzit de unele care o fac de la 8 ani. Si nu de amorul artei nr 7 ca asta. Sunt astea motive ca sa ma propui spre cenzurare? Te pup, fata.
Cu drag, Pironul
Old 19 Oct 2003, 01:58   #60
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Nu Piroane, nu-s astea motivele... tu nu vezi ca vbesti pe linga subiect? Nu te obosi sa raspunzi.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules