Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

View Poll Results: V-ar placea ca Alex Leo Serban sa revina pe CineMagia?
Da, desigur! 17 30.36%
Cred ca da. 5 8.93%
Nu stiu ce sa zic... 6 10.71%
Nu prea. 4 7.14%
Categoric nu! 24 42.86%
Voters: 56. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 25 Feb 2010, 18:18   #21
Gospin
Comfortably numb

Gospin

Send a message via Yahoo to Gospin
Nu stiu ce sa zic, cam asa suna si votul meu. In ultimul timp cand a mai intrat, a cautat numai sa atace, lucru evident pt. toti userii, nu am nimic cu el. Am cunoscut si partea buna, dar acum mult timp. De moment ce are cont pe contul celalalt si se simte bine acolo, si aici intra DOAR CA SA ATACE nu sunt de acord. Si eu am cont pe alt forum (nu despre film) dar asta nu inseamna sa atac intr-o parte si in alta parte sa ma distrez!
Old 25 Feb 2010, 18:21   #22
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Talking

Originally Posted by corinka:
Ca sa declari un sondaj inutil, trebuie sa ii cunosti scopul. Nu am creat acest sondaj in scopul readucerii lui ALS pe forum, pentru ca, indiferent de rezultatul sondajului, utilizatorii forumului nu au putere de decizie.
Daca are vreo influenta in revenirea lui ALS, ar fi bine, dar nu l-am facut cu acest scop, deoarece stiu si eu ca ar fi inutil.

Apropo, cate topicuri si sondaje inutile mai sunt pe acest forum... Stie cineva?
Ok. Am înţeles: încă un sondaj inutil făcut doar din lipsă de ocupaţie, la muncă, acasă... Etc. Chiar nu contează, pentru unuii ăsta e singurul mod în care lumea înconjurătoare e OBLIGATĂ SĂ ia act de existenţa lor.

Frate, dar cât timp liber au unii! Da'ce vieţi au unii!
Dragomara is offline   sendpm.gif
Old 25 Feb 2010, 18:24   #23
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

Originally Posted by Gloria:
Originally Posted by manwithamoviecamera:

mi se pare incorecta si ineficienta decizia de a debanna un user direct implicat intr-un conflict, lamentabilul pitbull, pe cand alex leo serban e inca bannat deshi acest forum l-a tratat cu dispretz si ar fi trebuit ca forumul insushi sa se autobanneze. gloria este cel mai incompetent administrator, si cinemagia are cei mai neverosimili moderatori. mai e o sperantza , unica , la stefando

Nu am dat aceleasi numar de zile pentru ca Leo mi-a ispitit in mai multe randuri rabdarea. Din momentul in care am zis "CINE mai continua (dintre cei doi - Leo si Pitbull) discutia la topicul Critici romani preferati, va fi banat", Leo a continuat cu mai multe mesaje, ignorand avertismentul meu.

Pe de alta parte, a redeschis subiectul in condica, desi ii invitasem pe cei doi sa-si rezolve conflictul in privat.

Dupa banare, Leo ii scrie un mesaj provocator lui Pitbull. Asa s-a ajuns la banarea posibilitatii de a trimite mesaje (pe care am aplicat-o amandurora), dar si la prelungirea banarii lui Leo.

StefanDo nu cunoaste istoricul acestui conflict, nefiind prezent pe forum in perioada in care a avut loc.
o opinie care mi se pare strict subiectiva, la fel de subiectiva ca urmatoarea si care imi apartzine: amandoi au intretzinut conflictul, dar pitbull a shtiut sa joace un teatru caracteristic, e versatil, shtie intr-ale netului...un timp a parut ca-l ignora pe als, si pe urma l-a jignit primul pe als, sigur postarile au fost shterse, ediatate.asha ca, personal, consider ca e corect ca amandoua partzile beligerante sa primeasca aceeshi pedeapsa si in niciun caz pe termen nedeterminat.
probabil ca leo ,candva a facut vreo gluma, sau ai fost greshit , denaturat informata si ii portzi pica. dar ai fost si la aniversarea sa, ar trebui sa fii echidistanta cu amandoi amicii, si cu als, si cu pitbull, in interes personal si de serviciu.
nu intzeleg, e interzis sa trimitzi mesaje private, indiferent de contzinutul lor, chiar si dupa bannare??? atunci la ce se numesc<<private>>?
din pacate, stefando n-a fost prezent, dar din fericire e impartzial.
scuze daca te-am jignit, eshti ushor naiva si influentzabila, dar asta face parte din farmecul feminin, delicatetze, etc.
manwithamoviecamera is offline   sendpm.gif
Old 25 Feb 2010, 18:25   #24
vave
cu v mic

vave

Am şi eu o întrebare legată de întreabrea din titlu: să revină ca să ce?
Old 25 Feb 2010, 18:29   #25
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dupa banare, Leo ii scrie un mesaj provocator lui Pitbull. Asa s-a ajuns la banarea posibilitatii de a trimite mesaje (pe care am aplicat-o amandurora), dar si la prelungirea banarii lui Leo.
In spiritul adevärului, trebuie sä recunosc cä, înainte de bannare, i-am trimis si eu câteva mesaje private, în totalitate hazlii - gen: "Uite cine-a mai venit pe la noi! " - sau "There is no such place like home! ", pe care le-a ignorat (cum era si firesc), declarând cä nici nu-mi va scrie vreodatä.
Dupä bannare, mi-a trimis acel mesaj prin care recunostea cä a fäcut totul numai ca sä mä provoace, fiindcä lui oricum nu-i pasä de acest forum, nici de bannare - dar pe mine bannarea m-ar "durea". I-am räspuns cä-si face iluzii, cä mi-am asumat bannarea, care nu are de ce sä mä "doarä", întrucât nu sufär de egolatrie, si cä as fi oricând dispus si la alte sacrificii, numai ca sä scap Cinemagia, cinematografia, cultura româneascä, de unul ca el.
Cam ästa a fost rezumatul acelor mesaje private.

Last edited by Pitbull : 25 Feb 2010 at 18:31.
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 25 Feb 2010, 18:33   #26
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

Originally Posted by Pitbull:
In spiritul adevärului, trebuie sä recunosc cä, înainte de bannare, i-am trimis si eu câteva mesaje private, în totalitate hazlii - gen: "Uite cine-a mai venit pe la noi! " - sau "There is no such place like home! ", pe care le-a ignorat (cum era si firesc), declarând cä nici nu-mi va scrie vreodatä.
Dupä bannare, mi-a trimis acel mesaj prin care recunostea cä a fäcut totul numai ca sä mä provoace, fiindcä lui oricum nu-i pasä de acest forum, dar pe mine bannarea m-ar "durea". I-am räspuns cä-si face iluzii, cä mi-am asumat bannarea, care nu are de ce sä mä "doarä", întrucât nu e vorba de egolatrie, si cä as fi oricând dispus si la alte sacrificii, numai ca sä scap cinemagia, cinematografia, cultura româneascä, de unul ca el.
Cam ästa a fost rezumatul acelor mesaje private.

Quote:
In spiritul adevärului, trebuie sä recunosc cä, înainte de bannare, i-am trimis si eu câteva mesaje private,
atunci nr orelor, zilelor de bannare ar trebui sa fie egal, nu?
si tot in spiritul adevarului meu personal, impacatzi-va dracului si certatzi-va doar for fun
Old 25 Feb 2010, 18:34   #27
Dragomara
Banned

Dragomara

Talking

...
"Ştii, au şi ei o scuză, mă rog, de fapt mai multe: sunt prost pregătiţi, leneşi, tineri, si-apoi vor şi ei să reuşească-n viaţă, cu orice chip" - asta e scuza pe care-a găsit-o azi, unul dintre colegii mei mai copţi, grupului nostru de pupincurişti, după care a adăugat "poate că dacă aş fi primit o altfel de educaţie şi eu aş fi ales varianta asta".
Old 25 Feb 2010, 18:36   #28
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

* dragomara, in locul lui stefan te-as banna o zi da/una nu. rautatea ta e ridicola! si postarile tale un nonsens
Old 25 Feb 2010, 18:40   #29
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

nu pot, cat sta cu caprioara-n brate
Old 25 Feb 2010, 18:43   #30
Dragomara
Banned

Dragomara

Thumbs up

* dragomara, in locul lui stefan te-as banna o zi da/una nu. rautatea ta e ridicola! si postarile tale un nonsens
în locul meu şi-al restului lumii te-aş înterzice NUMAI când vrei tu, din 2 motive majore:
- necunoaşterea limbii române: ortografie, gramatică etc.
- IQ minuscul, ceea ce e în totală neconcordanţă cu ideea mea de bărbat.
Old 25 Feb 2010, 18:43   #31
corinka
Dancer in the Dark

corinka

@Dragomara
Logica "impecabila", ca de obicei, nici n-are rost sa mai discutam!

@vave
Avand in vedere cultura sa cinematografica, ar avea un cuvant greu pe forum. Rauvoitorii profita de faptul ca e orgolios. Daca nu ar fi intrat in conflicte cu persoane ca Dragomara (hai sa nu comparam acum cunostintele cinematografice ale Dragomarei cu cele ale lui Leo!) si altii, nu s-ar fi ajuns la asemenea certuri. Dar unii atata pot: se simt si ei importanti cand ataca o persoana publica, tocmai pe un forum dedicat unui domeniu in care respectiva persoana publica activeaza si are succes!

@Pitbull
Originally Posted by Pitbull:
as fi oricând dispus si la alte sacrificii, numai ca sä scap Cinemagia, cinematografia, cultura româneascä, de unul ca el.
Dar de ce ai face deserviciul asta criticii de film si, in consecinta, cinematografiei romanesti?
corinka is offline   sendpm.gif
Old 25 Feb 2010, 18:43   #32
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

*stefando
atunci trebuie sa pastreze avatarul asta
Old 25 Feb 2010, 18:45   #33
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

Originally Posted by Dragomara:
în locul meu şi-al restului lumii te-aş înterzice NUMAI când vrei tu, din 2 motive majore:
- necunoaşterea limbii române: ortografie, gramatică etc.
- IQ minuscul, ceea ce e în totală neconcordanţă cu ideea mea de bărbat.
te rog, nu ma pupa orice, numai asta nu. te simpatizez, oricum
Old 25 Feb 2010, 18:46   #34
Dragomara
Banned

Dragomara

Thumbs up

Originally Posted by StefanDo:
Şi io te iubesc!

Ia de-aci căprioara, că io plec la oile mele!
Old 25 Feb 2010, 18:50   #35
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

Originally Posted by StefanDo:
Şi io te iubesc!

Ia de-aci căprioara, că io plec la oile mele!
shezi la tzara? spor la treburi
Old 25 Feb 2010, 18:51   #36
danT
Banned

danT

DA! DA!! DA!!! Normal ca mi-ar placea sa revina! Cu o bazooka. Ba nu, cu doua!
danT is offline   sendpm.gif
Old 25 Feb 2010, 18:55   #37
Dragomara
Banned

Dragomara

Cool

Ăăăă.... Miss Amabilitate is my middle name. Când mă vezi pe-aci, adu-mi aminte să-ţi spun povestea.

Aaaa... că uitai: îmi cer scuze. Pentru ce vrei tu. Şi un pic mai mult.
Old 25 Feb 2010, 18:57   #38
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

Ăăăă.... Miss Amabilitate is my middle name. Când mă vezi pe-aci, adu-mi aminte să-ţi spun povestea.

Aaaa... că uitai: îmi cer scuze. Pentru ce vrei tu. Şi un pic mai mult.
nu trebuie sa-tzi ceri scuze. cine te place, te place asha cum eshti
Old 25 Feb 2010, 19:01   #39
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

revenind la subiect, corinka a facut o incercare, ar trebui sa-l debannatzi si pe als...si pitbull cred ca ar crede ca e corect.
corect
mi-ar placea sa se impace , sa-shi ceara scuze public, pitbull pt lovirea fizica, unul altuia pt ei shtiu ce, si sa posteze ca pe vremuri, fara mici invidii, fumuri, aere, frustari, convingeri...viatza e ca dracu' de scurta. forumul e mishto. oamenii sunt amazing. femeile sunt sexy.
sa curga shampania.
* mistahj, ai intarziat. revino maine.
Old 25 Feb 2010, 19:16   #40
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Nu, Omule, eu l-am tachinat, el a provocat.
Pânä si elevii din clasa a VI-a stiu teorema lui Leucip:

Tachinare / provocare = 3 / 14

Ai lipsit la lectia asta, nu?

...Apropo, de ce citezi tu asa (suspect de) bizar?
1) Un citat lung.
2) Un citat scurt cu un fragmentel din citatul lung.

Last edited by Pitbull : 25 Feb 2010 at 19:18.
Pitbull is offline   sendpm.gif
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules