Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 31 Dec 2009, 12:42   #21
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Cred ca acest topic poate fi golit de toate postarile (trimise la offtopic asylum) si incuiat. Orice s-a discutat aici, numai topuri nu s-au facut. Imi pare rau pentru initiator...
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Dec 2009, 12:44   #22
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Originally Posted by keepwalking:
Originally Posted by Dragomara:
cel mai amuzant (=cu umor)= Dragomara
cel mai prietenos=deleted, Dragomara (evident nu cu proştii!), mulţi dintre cei plecaţi, PK era unul dintre ei, halebardu

fix ceea ce nu esti!
deci... cred că sunt, din moment ce-ai râs. acum am să te întristez puţin, evident fără să vreau, simţul umorului ţine foarte mult de inteligenţă, atât în ceea ce priveşte exersatul, cât şi percepţia lui. eu sunt modestă, însă vreau să o ştie şi alţii : sunt şi inteligentă (doar meritul celor care mi-au dat viaţă) şi cultă (categoric numai meritul meu, nu că aş fi cunoscut altă plăcere superioară) însă nu mi s-a părut moral să mă laud singură pe un forum, tot la fel cum nu am făcut-o şi nu am să o fac vreodată în viaţa reală. etc.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Dec 2009, 12:45   #23
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Ca sa stii daca cineva sta toata ziua logat trebuie ca la randul tau sa stai toata ziua logat. Cum lista Dragomarei e foarte mare inseamna ca stie foarte multe astfel de persoane, dar la randul ei e una dintre acestea pentru ca altfel nu ar sti cine sta toata ziua si cine nu.

Originally Posted by corinka:
Cred ca acest topic poate fi golit de toate postarile (trimise la offtopic asylum) si incuiat. Orice s-a discutat aici, numai topuri nu s-au facut. Imi pare rau pentru initiator...

De ce sa renuntam la aceasta idee chiar buna atat timp cat factorul perturbator e unul singur?
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Dec 2009, 12:46   #24
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Categoric, Dragomara are un umor aparte. Nu stiu daca este cea mai amuzanta, dar este in top! Cred ca uneori e si involuntar umorul ei.

@Liviu-
Pai ne tot invartim in jurul cozii, aa, al ideii, dar nu face nimeni nimic. Ar trebui ca Disciple, daca tot a venit cu ideea, sa continue.

Last edited by corinka : 31 Dec 2009 at 12:49.
Old 31 Dec 2009, 12:50   #25
Dragomara
Banned

Dragomara

Nici nu m-am simtit vizata, eu de regula stau logata dupa-amiaza, azi e o exceptie, recunosc cinstit ca sunt la serviciu si n-am facut mare lucru azi, spre deosebire de zilele obisnuite.

Dar nu stii cum lucreaza ceilalti, poate ca lucreaza dupa-amiaza. Si oricum, in munca doar REZULTATELE conteaza. Degeaba trudesti ca boul (fara nicio aluzie la nimeni), daca nu ai niciun rezultat concret. Este mai apreciat unul care, cu mai putina munca obtine rezultate mai bune. Se numeste EFICIENTA, o stie toata lumea.

Si poate mai sunt si oameni care nu prea muncesc deoarece nu au nevoie, poate ca singurul efort pe care il fac lunar este sa mearga la banca sa incaseze o dobanda grasa si in rest freaca menta. Norocul lor!
îţi spun din proprie experienţă nu ai rezultate ABSOLUT NICĂIERI când din 5 în 5 minute te concentrezi pe cu totul altceva, sau poate că tu eşti mai ceva ca Napoleon! oricum ar fi eu una v-aş da pe toţi afară PENTRU CĂ nu pentru asta v-am angajat. ţara asta a ajuns astfel din cauza voastră a celor care nu munciţi, şi care frecaţi menta peste tot. scuză-mi sinceritatea, dacă poţi.

aaa... şi te rog frumos să-mi laşi topul în pace, şi el şi eu suntem on-topic.

Last edited by Dragomara : 31 Dec 2009 at 13:00.
Old 31 Dec 2009, 12:59   #26
Dragomara
Banned

Dragomara

Originally Posted by Liviu-:
Ca sa stii daca cineva sta toata ziua logat trebuie ca la randul tau sa stai toata ziua logat. Cum lista Dragomarei e foarte mare inseamna ca stie foarte multe astfel de persoane, dar la randul ei e una dintre acestea pentru ca altfel nu ar sti cine sta toata ziua si cine nu.

De ce sa renuntam la aceasta idee chiar buna atat timp cat factorul perturbator e unul singur?
de ce nu ceri tu, de la angajatorul meu, o listă cu siteurile pe care le accesez io zilnic la locul de muncă, mă rog dacă te-ar duce capul, ai socoti/ afla şi singurel cum, când şi de unde postez. te rog frumos, data viitoare, ca să nu mai cazi de **** citeşte de mai multe ori ceea ce-am postat anterior.

şi acum hai să vb despre şcoală: ăăă... ce şcoala e aia de se face 24 din 24 de ore pe un forum care nu are ABSOLUT nicio legătură cu meseria pt. care te pregăteşti?! ăăă... vai şi amar de România de mâine, cred că trebuie să emigrez. asta nu e, şi CARTEGORIC nu va mai avea nimic în comun cu ţara mea.
Old 31 Dec 2009, 13:06   #27
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Problema pusa de mine e una de logica simpla, dar nu am de gand sa mai intru in vreo polemica cu tine. Presupun ca vacanta, de care incerc sa ma bucur cat de mult pot, e ceva necunoscut pentru tine. Apropo, nu eram cumva ignorat?

Cat despre acest topic, cred ca ar fi o idee buna sa se stabileasca cat mai rapid cele 10 categorii (sau cate se doresc a fi) pentru ca apoi fiecare sa vina cu nominalizari in urma carora sa se faca topicul final unde se poate vota.

Originally Posted by Disciple:
Propun o categorie:

"O viata pentru o idee"

Si am cativa clienti.Fideli.

Poti elabora putin? Mi-e teama ca nu mi-e clara aceasta idee.

Last edited by Liviu- : 31 Dec 2009 at 13:11.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Dec 2009, 13:17   #28
Dragomara
Banned

Dragomara

bine. bravo ţie! tu eşti într-o continuă vacanţă de când ai apărut pe forum, şi PCul meu nu merge nonstop, însă tu continui să fii online - minune-a tehnicii, bănui eu. etc.

singurul scos de pe ignore e Judex. el a meritat asta.
Old 31 Dec 2009, 13:19   #29
corinka
Dancer in the Dark

corinka

1. cel mai harnic - Dragomara, MistahJ, Chambord
2. cel mai misto - Chambord, Redmen, Cinemania
3. cel mai amuzant - Judex, Chambord, MistahJ
4. cel mai enervant - ma abtin
5. cel mai batut in cap - nu stiu
6. cel mai degeaba - IALDiamond
7. cel mai prietenos - buticut, Cinemania, Gloria
8. cel mai tare moderator - Cinemania
9. cel mai varza moderator - IALDiamond (adica inactiv; fara suparare, dar e ca si cand n-ar fi)
10. cel mai "fin" user - ricutza, Im.Kino, Windom
Old 31 Dec 2009, 13:21   #30
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Bagati in continuare.

Foarte curand o sa zbor una alta din acest topic. It's promise. Dupa care vom incerca din nou. Poate ne iese.

Pana una alta am de dat niste click-uri si F5-uri pe alte site-uri. Sub birou. Sa nu ma vada sefa si sa-mi taie din salariu.

@ Disciple

Scoate rapid niste categorii pt noua varianta a topicului (ale tale + ce au mai sugerat ceilalti, gen Lady D), dar nu chestii gen "cel mai frustrat user"=Dragomara, ca e prea simplu.

Later Edit: vor ramane desigur topurile valabile (cum e cel al Corinkai)

Last edited by Cinemania : 31 Dec 2009 at 16:24.
Cinemania is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Dec 2009, 13:32   #31
Dragomara
Banned

Dragomara

Originally Posted by Cinemania:
Bagati in continuare.

Foarte curand o sa zbor tot din acest topic. It's promise. Dupa care vom incerca din nou. Poate ne iese.

Pana una alta am de dat niste click-uri si F5-uri pe alte site-uri. Sub birou. Sa nu ma vada sefa si sa-mi taie din salariu.

@ Disciple

Scoate rapid niste categorii pt noua varianta a topicului (ale tale + ce au mai sugerat ceilalti, gen Lady D), dar nu chestii gen "cel mai frustrat user"=Dragomara, ca e prea simplu.

Later Edit: vor ramane desigur topurile valabile (cum e cel al Corinkai)
eh, aci chiar ţi-ai dat cu firma-n cap. deci rămâne cu ţi-am spus. scuze că iar te-am citit corect.
Old 31 Dec 2009, 13:35   #32
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Haideti sa votam si cel mai misto topic deschis in 2009. O sa caut si revin cu nominalizari.
Old 31 Dec 2009, 13:43   #33
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

dupa umila mea parere cred ca orice fel de top despre useri luatzi in parte si personalizat e un afront, chit ca acest top e unul subiectiv si temporar si fara nicio valoare in sine.
inainte de noaptea dintre ani sunt lucruri mai bune de scris decat generarea unor problemutze din plictis si cu trimitere directa.
out of the competition: imi place absolut toata lumea, pentru ca nu iau nicio interactziune virtuala ca pe ceva indeajuns de personal, si mai ales useritzele, sunt mai sensibile samd, dar mai ales im.kino si windom, care sunt pasionatzi.
manwithamoviecamera is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Dec 2009, 14:57   #34
redmen
Old School Hollywood

redmen

V`ati gasit de topuri chiar cu cateva ore inainte de Anu` nou.Nu stiu categoriile asa ca nu pot nominaliza nici un user.Dar daca se creeaza categorii am si eu o propunere : Userul care sa zboare dupa forum in 2010.
Old 31 Dec 2009, 15:12   #35
Dragomara
Banned

Dragomara

Originally Posted by redmen:
V`ati gasit de topuri chiar cu cateva ore inainte de Anu` nou.Nu stiu categoriile asa ca nu pot nominaliza nici un user.Dar daca se creeaza categorii am si eu o propunere : Userul care sa zboare dupa forum in 2010.
offff! când o să postezi şi tu-n limba mea maternă, mama ei de viaţă?!
deci, io o să zbor de bună-voie şi nesilită (vb vine! ) de pe acest forum pe forumul lui Hale. şi acum să vă zic ce premiu vreau, nu?! ăăă... costă un picuţ cam mult, dar cum din ian 2010 vin reducerile, mi-s convinsă că vă veţi permite: vreau o geacă sport McKinley, 3/4, aquamax, waterproof cel puţin 2000 mmH2O în 24 de h, de culoare mov, verde, roşu sau alb. atât.
Old 31 Dec 2009, 15:49   #36
Disciple
Guru

Disciple

Nu e obligatoriu sa terminam astazi.
Disciple is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Dec 2009, 16:10   #37
Disciple
Guru

Disciple

Avem 9 categorii si eu zic ca puteti incepe.
Voi repeta si aici:

-Limita este de 3 nominalizari la fiecare categorie
-Termenul limita este pana la 10 ianuarie

Old 31 Dec 2009, 16:26   #38
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

@Disciple

Corinka a avut o sugestie faina: Cel mai misto topic deschis in 2009

In rest, topicul asta poate fi pastrat pentru centralizarea rezultatelor
Old 31 Dec 2009, 16:31   #39
Disciple
Guru

Disciple

Nu l-am vazut.Imi cer scuze.Rezolv imediat.
Old 31 Dec 2009, 18:43   #40
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by redmen:
Dar daca se creeaza categorii am si eu o propunere : Userul care sa zboare dupa forum in 2010.

What about this one ?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules