Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

View Poll Results: Cine primeste martisorul de Miss Cinemagia?
1.norina 0 0%
2.buticut 0 0%
3. Europe_East 0 0%
4.illotempore2002 0 0%
5. Gloria 0 0%
6. corinka 0 0%
7.Pauline Kael 0 0%
8.Mala Portugal 0 0%
9.bre 0 0%
10.irene marlyne monroe 0 0%
Voters: 0. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 18 Feb 2009, 14:58   #21
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Fãrã Mala, tot degeaba.
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 18 Feb 2009, 15:48   #22
illotempore2002
Guru

illotempore2002

bine mah, ma inscriu si io

eventual mie sa-mi decernati premiul de nepopularitate :lol:

ia sa punem si de un concurs pt cel mai nepopular/antipatic user,
illotempore2002 is offline   sendpm.gif
Old 18 Feb 2009, 16:03   #23
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Superb!

deci avem 5-7 inscrieri.
astept sa elimin semnele de intrebare de la Mafalda si Pauline si sa stim ca-s 7.
Deocamdata.
Led-Ze-Pencil is offline   sendpm.gif
Old 18 Feb 2009, 16:10   #24
Gloria
Super Moderator

Gloria

Originally Posted by Pitbull:
Fãrã Mala, tot degeaba.

Clar, Mala trebuie sa participe; are deja un vot din partea mea!
Old 18 Feb 2009, 17:00   #25
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Vreun regulament exista?
corinka is offline   sendpm.gif
Old 18 Feb 2009, 17:01   #26
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Sau conditii de participare...
Old 18 Feb 2009, 17:09   #27
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

conditii de participare: sa vrei sa participi.
regulament: vei fi votata de cei care intra in acest topic in functie de cat de mult le place de tine, cum raspunzi la teste (habar n-am ce teste, dar o sa evit chestii grele) cum te porti.
Poze sau descrieri cum arati nu trebuie. Fii seducatoare prin scris si atitudine.

Mai mult nu stiu ce sa zic acum pe loc .
Old 18 Feb 2009, 17:17   #28
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

acum o sa lipsesc vreo 5 ore, faceti-va de cap si hotarati-va cat mai multe.
Nu este o limita de 10 participante, am pus si eu asa spre exemplificare.
Old 18 Feb 2009, 17:24   #29
corinka
Dancer in the Dark

corinka

ok. ma bag. let's have fun!
Old 18 Feb 2009, 17:38   #30
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
conditii de participare: sa vrei sa participi.
regulament: vei fi votata de cei care intra in acest topic in functie de cat de mult le place de tine, cum raspunzi la teste (habar n-am ce teste, dar o sa evit chestii grele) cum te porti.
Poze sau descrieri cum arati nu trebuie. Fii seducatoare prin scris si atitudine.

Mai mult nu stiu ce sa zic acum pe loc .
Nimeni nu ma place,nici eu.Poate doar Gloria,care place pe toata lumea.Raspund la teste(care?),despre filme nu stiu mult dar imi place,ma port aiurea(am avut bannare 3 zile).
Pe poze ma bazam si eu,dar daca nu e voie ,nu particip.Nu pot sa fiu seducatoare prin scris ,pt ca ar trebui sa muncesc si cu drepturile de autor...nu-mi convine.Prin atitudine sunt: sunt imbracata intr-un maiou si atat.Si o pereche de colanti.Si e cald.Si pune mana,ca e cald.
Sper sa castige Gloria sau Buticut.Si imi plac Corinka,Miercuri.Si toate fetele,domnisoare,doamne, de pe Cinemania merita o floare sau un martisor.Le numesc altdat'.Mmmmoa.
Deci eu nu particip ca n-am nici o sansa.Sanchiu.
Pauline Kael is offline   sendpm.gif
Old 18 Feb 2009, 17:47   #31
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

cinemania, de cand ai armate de ladies pe tine?
Old 18 Feb 2009, 17:50   #32
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Quote:
Si toate fetele,domnisoare,doamne, de pe Cinemania

Am gresit,dar sper sa fie adevarat.Cinemania e asa sexy...(emoticon cu visat cu ochii wide shut)
Nu faceti si Mister CinemaGia?Ba da?Da ,da.
Old 18 Feb 2009, 19:00   #33
Neuptolem
Banned

Neuptolem

:shock: Mai, au aparut in ultimele zile cateva topicuri bizare pe acest forum (asta, ala cu nesimtitu'..), de ma intreb daca nu cumva ati neuptolemizat aceste topice.. :?
Originally Posted by LZP:
Pai stai ca nu e concurs de frumusete fizica aici. E de frumusete virtuala. Cat de frumos e personajul pe care si l-au creat sau si-l creeaza in continuare sub nickul/avatarul pe care-l au.
Cei care chiar cunosc persoanele fizic sunt rugati sa-si incordeze obiectivitatea, sa uite ce stiu si sa vada numai acel profil online al interpretelor.
The beauty inside, asa cum a fost ea construita online, asta trebuie sa vada.
Imi pare nespus de rau ca trebuie sa va stric buna dispozitie si desi tot mai mult in ultimii mei ani am capatat unele apucaturi de misogin in raport cu sexul slab, si asta numai din cauza lor..whatever! spiritul meu justitiar ma determina sa inclin partea fetelor la aceasta initiativa nu tocmai inspirata. Nu numai ca fraza "nu e concurs de frumusete fizica" e o jignire "maiastra" la adresa forumistelor inscrise pe acest forum: sa-i spui unei femei ca nu conteaza frumusetea fizica, in mod clar ea intelege ca tu o crezi ultima uratanie de pe planeta, credeti-ma, sunt patit de curand pe experienta reala si unii poate habar nu au cat conteaza pt fete/femei aspectul fizic vis-a-vis de increderea in fortele lor proprii si nivelul complexului de inferioritate. Daca mai adaugi si faptul ca pana si cel mai renumit fotomodel are anumite complexe legate de fizic, te apuca durerea de cap.
Cat de frumos e personajul pe care si l-au creat sau si-l creeaza in continuare sub nickul/avatarul pe care-l au nu cred ca le intereseaza atat de mult pe ele, decat poate pe noi, barbatii/baietii/baieteii/baieticii/supra-barbatii, care mai avem fantezii cu o forumista sau alta, fantasme cu ce ne-ar place noua sa credem ca exista in spatele acelui nick-name/avatar. Niciodata nu mi-au placut astea si tin sa precizez ca prima data cand m-am indragostit ori am apreciat o virtual-girl a fost pe mirc in iarna anului 2001-2002 - la nici 2 saptamani de cand imi bagasem net prima oara -, era o fata din Alba Iulia care imi trimisese o poza cu ea; si nu pot sa uit ca poza ei a venit la cateva minute dupa ce intrasem in conversatie pe mirc, pur si simplu nu am apucat sa scriu mare lucru din taste ca ea ma dispera: "Vrei poza? Vrei poza mea? Iti trimit poza! da Save As, ce mama naibii faci?!?", fireste ca "vocea" aparent tupeista nu m-a dezamagit si am realizat dupa cateva "intalniri" - 4-5 pe mirc32 -ca e pe bune, tot ceea ce se intampla. Am facut o obsesie din acea fata incat am bombardat-o cu scrisori pe adresa ei reala ce mi-o daduse. "Curajul" ei se datorase si faptului ca imi stia la randu-i adresa mea, vazuse cum arat si era o tipa de bani gata, mai mult ca sigur locuia intr-o vila ultrasecurizata si bine pazita din cate imi dadeam seama si dorea putina evadare. Tin sa spun ca acea fata nu m-ar fi interesat catusi de putin si as fi renuntat sa vorbesc cu ea pe mirc, daramite sa-i mai trimit scrisori pe adresa reala, daca nu as fi stiut cum arata. Vocea ei, da, vocea ei era fermecatoare si pe placul meu dar vizualizarea fizicului ei ce se angrena perfect cu faptura virtuala a fost catalizatorul, nimic altceva. Idiotul am fost eu care am renuntat sa mai vorbesc eu ea pe mirc apoi mi-am amintit de ea dupa 3 luni, too late.

Asa ca acest The beauty inside e o sfaraiala atat de neverosimila incat m-a determinat sa scriu mesajul asta anti-topic.

Dintre forumiste mentionate de voi la acest concurs de miss - aluzie si la faptul ca poate majoritatea, ori toate fara 2, sau toate fara una, ori chiar toate, nu au participat niciodata la un concurs de miss real din simplu motiv ca erau "incompetente", stiu, suna dur, dar asta e realitatea si abia cand esti constient de ea, poti incepe sa o remediezi si sa speri ca se va schimba ceva - cele care sunt frumoase, ori cele care ar merita miss-ul cu adevarat, se stiu ele oricum, nu trebuie sa li se sugereze subtilo-discret de forumisti nehotarati si efeminati care nu cunosc prea bine femeile ori au suferit mult in real-life de pe urma lor si s-au gandit ca macar pe net - ultimul refugiu al invinsilor - sa fie regi si organizatori de miss-uri. Ele nu au nevoie de incurajari sub egida ezitarii, le irita teribil, ori le oferi pe tava ceea ce vor ori iti iei ochii din calea lor pt ca nu faci altceva decat sa te amagesti atat pe tine cat si sa le enervezi/exasperezi pe ele, nimfele afrodite.
Nu ma intelegeti gresit, imi plac la nebunie concursurile de miss, cele reale, ultima data am fost toamna trecuta, cu prietena, din pacate, caci camarazii mei de arme au lasat arcurile la pamant. :hmm:
Ba chiar, cea mai cea zi din viata mea s-a desfasurat pe parcursul unui concurs de miss, unul real, fantastic, ale carei trairi m-au schimbat pe viata si mi-au insuflat drumuri de strabatut ce altfel nici nu le-as fi observat vreodata.
Deci, initiativa asta imi pare doar ca o "joaca de-a mama si de-a tata" fara nicio legatura logico-reala cu ce se intampla cu adevarat intre "mama si tata" (metafora), din pacate, sorry.

Dar daca ar fi sa va iau in serios, as puncta-o pe Gloria - din filmuletul de la forumeeteng, mai-mai sa ma indragostesc de ea, pacat ca nu apare atat de clar in el. Referitor la "vocea de pe forum", as mentiona-o pe Illo care e de departe cea mai fermecatoare virtualitza. Acum va trebui totusi sa aleg una din cele doua, cum viata m-a invatat ca "vocile placute pe net" se pot face la fel de placute si in realitate, trimit un vot catre Illo, fara pic de subiectivism, atunci cand face eforturi sa nu para o nesuferita, e cu adevarat nice-girl, internet-nice-girl.
Neuptolem is offline   sendpm.gif
Old 18 Feb 2009, 19:26   #34
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Eu tot raman la ideea cu Mister Cinemagia,asa ca un cadou de martisor pentru fete.Daca nu se poate stripperi... :sleep:
Asta cu Miss mi se pare cam prea de balul bobocilor.
EgOism arata ca o miss: f tanara(sweet seventeen),inalta,ochi albastrii,par des,forme naturale.
Old 18 Feb 2009, 19:50   #35
Planmaker
Veteran

Planmaker

Send a message via Yahoo to Planmaker
Da' pe Bre nu o propune nimeni? Ea ce-o fi avand? îi ciumata?

Si multe pareri de rau pentru decizia lui Pauline de a nu candida. Ar fi avut un vot clar de la mine, pentru ca-mi plac sagetatoarele
Planmaker is offline   sendpm.gif
Old 18 Feb 2009, 19:58   #36
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Originally Posted by Proletar:
eu deja am votat pozitia 10.
merg pe incredere
ai votat fata de 10? IMM ar trebui sa fie la pozitia 10. ea vroia sa fie fata de 10. daca la pro cinema nu a mers, sa fie aici la pozitia 10.
Old 18 Feb 2009, 20:11   #37
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by Planmaker:

Si multe pareri de rau pentru decizia lui Pauline de a nu candida. Ar fi avut un vot clar de la mine, pentru ca-mi plac sagetatoarele
So nice...Ok,te voi vota la Mister...
Eu n-am pretentii.Si sa puna cineva in locul la xxx nume de fete. Nu fete xxx.
Old 18 Feb 2009, 21:26   #38
bre
Guru

bre

Originally Posted by Planmaker:

ms planmaker. da nu le am cu concursurile de popularitate.
da, pauline, si io vreau sa te votez.
Old 18 Feb 2009, 23:29   #39
buticut
Guru

buticut

Buticut 4 President!
buticut is offline   sendpm.gif
Old 19 Feb 2009, 01:09   #40
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Originally Posted by Neuptolem:
...[chestii]...
Neuptolem:
zau ca am vrut sa-ti raspund, dar tu nu poti sa zici o idee intr-o fraza? M-am pierdut printre randuri, am citit, am adormit, m-am trezit, am baut o cafea, am fost la lucru, m-am intors si tu tot vorbeai pe forum. Sa moara Heidegger ca nu exista adevaruri mai abstracte care sa nu poata fi spuse in 4 fraze? Tu din ce scoala esti? Cred ca nici n-o sa mai citesc de la tine tot ce depaseste 5 randuri. Si asta o sa devina o regula! (totusi, am si eu o viata!)

corinka, felicitari!

Pauline, ma simt tradat - plus ca toata lumea te vrea si tu te fofilezi... esti inscrisa din oficiu.
Ok?
daca nu, sue me!

Si bre, de care nici nu stiam ca e fata/femeie.
tot din oficiu, ca merita!

IMM nu zice nimic? :?
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules