Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 29 Nov 2007, 13:03   #21
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Sau "niste idioti" (cu tîzî, dacä vrei...)
Sau "niste idiotenii" (tot cu tîzî, dacä doresti...)
Dar expresia "niste idiotii" (evident, cu tîzî, dacä preferi...) nu corespunde din punct de vedere gramatical.
Te-ai gândit cumva la substantivul comun feminin "o idiotie, douä idiotii" (bineînteles, cu tîzî, dacä-i musai...)?
Din päcate, nu existä. In limba românä, forma corectä este "o idiotenie, douä idiotenii" (de bunä seamä, cu tîzî, dacä tii tu cu tot dinadinsul.)

Deci, cum rämâne?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Nov 2007, 13:14   #22
liviucristian22
Guest

liviucristian22

Chiar nu imi pasa cate mesaje postati voi aici. L-am sters pe primul statzi linistitzi. Cat despre "Dumnezeu sa-l odihneasca in pace"...pai mai HELLSTEED ...s-o odihneasca pe aia care te-a facut papagalule... NEUPTOLEUM folosirea unor termeni precum "CUNNILINGUS"..."FELLATIO" nu te fac mai destept ("Orice prost poate stii. Scopul este sa intelegi." Albert Einstein). Va doresc o zi frumoasa in continuare, sa postatzi cat mai multe mesaje, sa fitzi cei mai tari pe acest forum si tot ce imi doritzi voi mie sa vi se indelineasca voua. P.S.
Old 29 Nov 2007, 13:17   #23
liviucristian22
Guest

liviucristian22

"Esti un idiot" si "Sunteti niste idioti" e simplu. Multumit ?
Old 29 Nov 2007, 13:18   #24
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Multumesc, dragä!

Pe bune - îti doream sä nu mai pui la inimä când glumeste lumea cu tine, si-ai sä träiesti mai mult. Si sä fii doar niiitelus mai atent când postezi, sä nu mai creezi topicuri paralele. E, dacä mi se-ntâmplä si mie la fel, este c-o sä ies în câstig?

L.E. Gramatical, sunt multumit.
Situational, nu - pentru cä, potrivit reflexivitätii, reciprocitätii si biunivocitätii pe care ai propus-o deasupra, tocmai ne-ai spus despre tine (la persoana a doua), un lucru pe care nu ti l-as fi dorit.
Old 29 Nov 2007, 13:22   #25
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by liviucristian22:
Chiar nu imi pasa cate mesaje postati voi aici. L-am sters pe primul statzi linistitzi. Cat despre "Dumnezeu sa-l odihneasca in pace"...pai mai HELLSTEED ...s-o odihneasca pe aia care te-a facut papagalule... NEUPTOLEUM folosirea unor termeni precum "CUNNILINGUS"..."FELLATIO" nu te fac mai destept ("Orice prost poate stii. Scopul este sa intelegi." Albert Einstein). Va doresc o zi frumoasa in continuare, sa postatzi cat mai multe mesaje, sa fitzi cei mai tari pe acest forum si tot ce imi doritzi voi mie sa vi se indelineasca voua. P.S.
:lol: :lol: :lol: Jesus!!!

"Noi oamenii nu stim ce este esential in propria existenta personala. (...) Ce-i ce ma insulta nu traiesc in lumea mea (...) Ce stie un peste despre apa in care inoata intreaga viata?" Albert Einstein. Ce stie cristian despre forumul in care s-a aruncat? Ce stie? Oare ce??? Stie el cat este de adanc? Cunoaste el ale lui furtuni si tzunami???
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Nov 2007, 13:23   #26
liviucristian22
Guest

liviucristian22

Ce inseamna pentru tine a face o gluma?
Old 29 Nov 2007, 13:23   #27
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Neuptolem:
furtuni si tzunami???
Furtuni si tzunami-URI.
Päi, nu? :sleep:
Old 29 Nov 2007, 13:24   #28
films4all
Guru

films4all

Din pacate... nu prea! Inceputul e mereu greu..insa..se pare ca liviu a decis sa renunte din prima...
Old 29 Nov 2007, 13:25   #29
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ce inseamna pentru tine a face o gluma?
Printre altele, înseamnä si a avea încredere în umorul interlocutorului.
Originally Posted by films4all:
Din pacate... nu prea! Inceputul e mereu greu..insa..se pare ca liviu a decis sa renunte din prima...
Speräm sä nu. Noi läträm, da' nu muscäm - decât pe cine meritä, iar Liviu n-a dat semne, deocamdatä, c-ar fi chiar un din-äla.
Old 29 Nov 2007, 13:34   #30
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pitbull:
furtuni si tzunami???
Furtuni si tzunami-URI.
Päi, nu? :sleep:
Co-'Rekt!
Liviu, treb' s-"o" iei niztelush, intelegi, nitzelush, cu totzii am luat-"o" si ne-a prins bine, foarte bine! 8)
Afla ca-s mai nervos, orgolios si recalcitrant si revoltatator si insultator de 10 ori cat tine in punctul tau maxim! :hmm:
Old 29 Nov 2007, 13:39   #31
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Io prima datä când am postat aici, la-nceputu' lu' 2005, Keyzer Soze m-a fäcut pekinez, iar Nume (acum Carmine Galante) mi-a zis c-o sug.
Si-acuma, Nume (care nu stiu pe un' häläduie de vreo lunä), mi-e bun prieten (si extra-forum, nu numai online).
Old 29 Nov 2007, 13:40   #32
liviucristian22
Guest

liviucristian22

De la ce mesaj am postat eu si pana la ce s-a scris dupa, e cale lunga.
Old 29 Nov 2007, 13:42   #33
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Uite cum e, dragä Liviu:
Don't leave us, and we won't leave you!
Old 29 Nov 2007, 13:44   #34
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Da, faza cu Galantul Carmin o stiam, de Keyser Soze 'cela, no; e tipu' cu avatar de maestru kung-fu chinezoio-Bruce-Lee?
Dintre forumistii vechi, l-as aduce inapoi pe: ricciotto. Nu am apucat sa schimb mesaje cu el.
De asemenea, pe Mistah J l-as aduce de Sarbatori acum, sa ne distram, ii dam in cap, il intoarcem pe dos, facem cu el cum face pitbull-ul cu Garfield, apoi il bannam. N-ar fi cul? 8)
Old 29 Nov 2007, 13:47   #35
films4all
Guru

films4all

............
De asemenea, pe Mistah J l-as aduce de Sarbatori acum, sa ne distram, ii dam in cap, il intoarcem pe dos, facem cu el cum face pitbull-ul cu Garfield, apoi il bannam. N-ar fi cul? 8)
si apoi l-am rebanna... asta a fost tare...

on @liviu
rabdarea e de aur!
Old 29 Nov 2007, 13:50   #36
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Primul meu contact cu Mr.Pitbull a fost la "Si totul era nimic..." cand imi dadeam aere de screenwriter (sunt dezechilibrat vis-a-vis de raportul euforie-infantila->seriozitate maturo-apasatoare, ati observat poate) apoi am primit niste palme usturatoare cu filme clasice...produsul finit a fost faptul ca am descoperit filmul clasic, m-a prins; pe cel european (actual) nu-l inghit, dar asta nu inseamna ca tre sa ma "smotocesc" cu Pitbull prin toate vagaunile forumului.
Old 29 Nov 2007, 13:51   #37
liviucristian22
Guest

liviucristian22

films4all nu vei avea ocazia.
Old 29 Nov 2007, 13:52   #38
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Da, Keyser äla e - un tip cam dificil, da' cool, dacä stii cum sä-l iei.
Mistah J a revenit acu' vreo lunä, douä, si-a dat iar în petec, si Stefan l-a bannat pentru încä un cincinal.
Ricciotto bine cä s-a dus, era o muiere nebunä räu, avea split personality si tendinte paranoic maniaco-depresive. Dupä vreo doi ani de absentä, hodoronc-tronc, a revenit sub forma unei clone, pe nume "Marge Gunderson" (era prin august 2005) si a dat drumul la niste scandaluri pe-aici, de nu se mai cunostea om cu persoanä! Apoi iar a dispärut brusc, si iarna trecutä a aterizat din nou, Ricciotto again, ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic, si ce sä vezi, s-a apucat nitam nisam sä reorganizeze forumul, sä decidä cine sä fie bannat, cine debannat, cine pus moderator si unde, cine demis (si tot cerea: "sä-mi povesteascä si mie cineva ce s-a mai întâmplat pe-aici în ultimii ani" - adicä... :shock: )... Evident, nimeni nu i-a dat atentie, si iar s-a topit... Bad case of N.F.S. :sleep:
Old 29 Nov 2007, 13:55   #39
films4all
Guru

films4all

films4all nu vei avea ocazia.
si eu cred acelasi lucru... :sleep:
Old 29 Nov 2007, 13:57   #40
hellsteed
Cavaler de Veste Buna

hellsteed

bai liviu ce pana corbului mistret vb acolo. Ti-a zis tie cineva sa te odihnesti in pace? Parca eu ma refeream la faptul ca moare cinemagia(adica brand-ul, site-ul, forumul) dar vad ca iti asumi marea responsabilitate sa te confunzi cu ea. Te rog fa revizii la capitolul toleranta si rabdare, mai citeste odata , ca sa nu vin ulterior sa rad de tine doar fiindca esti incapabil si intolerant. da! pot sa rad.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules