Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 02 Sep 2005, 11:38   #21
Rumpelstintzkin
Junior

Rumpelstintzkin

Originally Posted by MinRep:
Voi nu v-ati saturat de "faze de pe autostrada"? Parca toate filmele de actiune pe care le-am vazut au cate una... Asta incluzand "War of the Worlds".

Haideti sa trecem la alta "faza" din film. De exemplu "fazele" in care clonele asteptau sa le surada norocul (un fel de loterie) sa fie extrase si sa plece pe "Insula"... o utopie fantezista.
"Faza" imi aminteste de Romania unde multi asteapta ... ce? Sa le iasa cele 6 norocoase.
Rumpelstintzkin is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Sep 2005, 17:48   #22
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

acum ca fusei sa-l vad ... si mi-o placut pot sa zic ca nu sunt de acord cu multe din cele spuse mai sus ... film comercial o fi el dar nici chiar asa stupid sau "naspa" cum au spus unii ca este ...
- unele chestii le observi fara sa vrei ... repetate inca din filmele anterioare ale lui Michael Bay ... si actorii se repeta si "fazele" sunt deja copy/paste-uri rafinate si subtil introduse ... in special acel cadilacul formerly introduced in Bad Boys 2.
- mi-a placut ideea filmului cu acel viitor 2019 in care bogatii se folosesc de clone ca sa traiasca inca 60-70 de ani in plus (The 6th Day) numai ca aici totul este mult mai spectaculos realizat.
- efectele sunt bune si recunosc ca ochiul meu nu a detectat nivelul ridicat de cgi incat sa deranjeze vizual...; muzica a fost buna - nici prea mult nici prea putin ptr un asemenea film.
- extrapolare: the esape - fuga prin desert - yeah right! ... si prabusirea acelui logo de pe cladire ... :hmm:
- actorii: SCARLETT :love: - a avut un rol categoric inferior si de frumusete prezenta in film (reclama la Calvin Klein - oh my GOD! ) ... EWAN foarte veridic mai ales prin sponsorul lui, SEAN BEAN - pe post de evil dude - ca vad ca prinde bine si DJIMON care am retinut ca transpira enorm ... :sick:
- in highway scene desi iar apare un Mack 10 futurist care in loc de masini transporta gantere uriase de fier (or whatever) - totul este hiperbolizat in materie mindblowing action sequence ... rezultatul = succes.
- nu a fost un film sefe in toata regula dar a fost entertaining si spectaculos...
Old 03 Sep 2005, 17:56   #23
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by GhitzaCartitza:
Originally Posted by Gaandalf:
fara sa vreau am citit de "faza de pe autostrada" ... bad boys 2 flashback ?
Aha. Mie mi s-a parut mai reusita "faza cu autostrada" din Bad Boys 2. E mult mai dinamica.
este mult mai dinamica pentru ca este mai lunga si mai sunt si acele faze comice care prelungesc toata faza... evident ca o sa placa mai mult ...
aici totul se petrece parca prea repede dar spectacolul este pe cinste
Old 03 Sep 2005, 18:11   #24
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Deci e posibil ca acesta sa fie cel mai bun Michael Bay?

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Sep 2005, 20:00   #25
Longshot
Kingpin

Longshot

probabil depinde ce cauti. daca vrei un action ceva mai amuzant bad boys ar fi alegerea. daca vrei good solid looks and action atunci ar fi the island.
Old 03 Sep 2005, 20:01   #26
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Longshot:
probabil depinde ce cauti. daca vrei un action ceva mai amuzant bad boys ar fi alegerea. daca vrei good solid looks and action atunci ar fi the island.
so true ...
Old 03 Sep 2005, 22:18   #27
M0n0
Guru

M0n0

Then i'll take this 2 replays as a yes...
Bad boys 2 a fost si el bun...avea mai multa comedie decat The Island...Martin Lawrence...asta face omu asta din fiecare film in care joaca...o comedie...
Daca ar fi sa aleg intre Bad Boys 2 si The Island as alege The Island...obviously...

M0n0's blog
Old 05 Sep 2005, 22:10   #28
Flopcaru
Junior

Flopcaru

La sfarsit am avut un flashback din I Robot, cand au iesit toti "detinutii" pe dealul ala mare din fata cladirii. Si culmea, faza dinI Robot s-a petrecut tot la sfarsit. Scarlet Johanson e super tipa.
Old 10 Sep 2005, 19:09   #29
ATB4FOREVER
Senior

ATB4FOREVER

JHK

Originally Posted by Flopcaru:
La sfarsit am avut un flashback din I Robot, cand au iesit toti "detinutii" pe dealul ala mare din fata cladirii. Si culmea, faza dinI Robot s-a petrecut tot la sfarsit. Scarlet Johanson e super tipa.

:sick:

BAIETI, CAM MULTE FLASHBACK-uri, DESI E UN FILM ATAT DE BUN. :huh: DA SCARLET E SUPERBA :love: :love: :love: :love: 8)
Old 10 Sep 2005, 19:15   #30
ATB4FOREVER
Senior

ATB4FOREVER

?

APROPO, ATI FI DE ACORD CU FILMUL ? :huh: SA AVETI CLONA PERSONALA PE POST DE DEPOZIT DE ORGANE ? :huh:
Old 10 Sep 2005, 23:06   #31
M0n0
Guru

M0n0

De ce nu?
As stii ca as putea sa traiesc inca 60-70 de ani cu acele organe... :lol: :lol:

M0n0's blog
Old 11 Sep 2005, 18:34   #32
bellhop
Guru

bellhop

see, I told ya you'll get thinking after the movie..
Old 11 Sep 2005, 20:06   #33
Liou
Guru

Liou

Anytime I see this topic, I'm thinking of Kim Ki-duk's Isle(Seom).
Sorry for interrupting you.
Liou is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Sep 2005, 13:45   #34
ATB4FOREVER
Senior

ATB4FOREVER

Originally Posted by M0n0:
De ce nu?
As stii ca as putea sa traiesc inca 60-70 de ani cu acele organe... :lol: :lol:

carect, ar fi calea spre nemurire, unde mi-e clona ? vreau si eu
Old 27 Sep 2005, 10:24   #35
Faenor
Veteran

Faenor

Sunt de acord ca ideea avea mult potential cu siguranta la fel de mult ca si Godsend-care si ala o ia razna in horror- si cu siguranta la fel mai mult ca The Sixth Day; problema e ca pt un asemenea proiect nimeni nu investeste sume record fara sa stie sau cel putin sa spere ca isi scoate banii-asta insemnand good plot twisted into popcorn movie action flick. Cu toate astea filmul a fost un flop si una din marile dezamagiri ale verii conform comingsoon.net, ceea ce te pune pe ganduri: ori americanii sunt prea idioti si pt un film de actiune care are si ceva substanta very deep inside ori chiar voiau un film care sa investigheze paranoia din spatele unei posibile situatii reale.
Otherwise foarte entertaining ca ritm, relativ credibil mai putin faza cu prabusirea, iar elanul eliberator sa zicem ca e justificabil prin faptul ca cei doi agnati erau la nivelul de dezvoltare emotionala unor copii-deci inca idealisti. Jucat nu e cine stie ce, dar la un asemenea scenariu that was my last concern :lol: -poate in curand apare si ceva serios pe tema asta care sa faca ceva mai mult decat sa barely scratch the surface.
Old 03 Oct 2005, 09:25   #36
joliet jake
Novice

joliet jake

Scarlet e draguta - ca intotdeauna.

In rest filmul copiaza la greu alte filme din genul utopia/distopia (ex faza cu loteria care era de fapt super-tzeapa e clar luata dupa caruselul din "Logan's Run", faza cu proximity warning e foarte asemanatoare cu cea din "THX 1138" si tot asa ...).

6/10 pt ca i'm s sucker for sci/fi flicks
Old 03 Oct 2005, 22:34   #37
aditza2004
Guru

aditza2004

am vazut si filmul..am citit si tot c ati zis voi mai sus...si acum imi dau cu parerea....dupa mine a fost un film bun....nota 8...actiune...si o idee destul de buna...cel mai mult m-a dezamagit finalul.....a avut succes la americani pt ei stiu c vor...vor desene animate si explozii ...si comedii...deci mereu vor avea filme gen the island succes la ei...la noi....sunt numai intelectuali care compara un film cu sute de alte filme..pana ajunge la concluzia ca e prost...si in 2 luni cand apare alt film..il compara cu the island...si incepe sa il si laude..doar ca sa critice c este mai de succes....eh..asta e...mie mi-a placut
Old 04 Oct 2005, 19:02   #38
joliet jake
Novice

joliet jake

Originally Posted by aditza2004:
sunt numai intelectuali care compara un film cu sute de alte filme..pana ajunge la concluzia ca e prost...si in 2 luni cand apare alt film..il compara cu the island...si incepe sa il si laude..doar ca sa critice c este mai de succes....

lol, aici ai dreptate. dar e inevitabil sa se intample asa cu filmele SF. in definitiv nu sunt decat o duzina de teme SF pe care le tot reiau si combina. n-ai cum sa nu compari un film nou cu cele mai vechi din care s-a inspirat mai mult sau mai putin. in fine, si mie mi-a placut.
Old 04 Oct 2005, 19:49   #39
aditza2004
Guru

aditza2004

da...dar faza e ca 2 idei vechi combinate fac o idee noua..dar analizata prea mult iti dai seama ca nu e nimic nou :lol:
Old 04 Oct 2005, 21:16   #40
non
Novice

non

un fel de gattaca mai prost - zic eu - in care singurele chestii worth mentioning sunt steve buscemi, treningurile albe, lipsa chemistry'ului dintre scarlett (yeah, love her too) si ewan mcgregor care parea sa nu fi observat ca s'a schimbat scenariu si gagica si nu mai e nici in bigfish nici in moulin rouge, si costumele naughty din dulapu gagicii lu buscemi.
non is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules