Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 24 Jun 2004, 12:44   #21
zizi
Guru

zizi

Charlize Theron si Christina Ricci sunt ok. Intr-un film mult prea subtzire, insa. Problema esentziala este k se vorbeshte ingrozitor de mult(scenariul e facut aproape total din dialoguri--si nu chiar f. inteligente), nu se comunica nimic la nivelul subtil(prin imagine sau montaj), ritmul este lent(a se citi plicticos), filmat din cadre fixe, in care personajele isi dau replicile(la infinit), latura patetica este mult fortzata si exagerata.

si, da, e foarte tezist, ashea, la prima mana.
Old 24 Jun 2004, 12:58   #22
ctoma
Senior

ctoma

charlize theron a facut cred rolul vietii ei , mai ales ca pana la filmul asta dupa parerea mea nu s-a remarcat prin nimic deosebit (evident cu exceptia faptului ca arata bine).
ctoma is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Jun 2004, 00:50   #23
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
mie filmul mi-a placut foarte mult si nu mi se pare deloc feminist...pentru mine faptul ca personajele principale sunt lesbiene e oricum un lucru secundar...mi se pare destul de evident ca filmul nu sta in asta...
Charlize cred ca si-a meritat Oscarul....mi s-a parut ca ajucat mai bine decat Naomi Watts...de fapt nu a jucat ea mai bine ci rorlul a fost mai solicitant si nu numai din punct de vedere al schombareilor fizice...mi se pare destul de dificil faptul ca a ilustrat atat sangele rece necesar infaptuirii atator crime, cat si partea sensibila a personajului...si cred ca de aici vine si monstuozitatea...eu nu cred ca scopul filmului este sa ne arate ca ea de fapt nu era un monstru ci din contra...
am avut momente in care am fost tentata sa cred ca ceea ce i se intampla lui Aileen este nedrept si ca viata a fost cruda cu ea...apoi am stat si m-am gandit ca de fapt nu e asa, si ca mai mult, filmul nici nu urmareste ideea asta...o lanseaza dar finalul nu o sustine...soarta lui Aileen este determinata de alegerile pe care le face...ea nu omoara ca sa faca dreptate femeilor abuzate si nici macar nui omoara ca sa-si faca dreptate ei...omoara ca sa-si cumpere fericirea alaturi de Selby...face exact acelasi lucru ca si victimele sale....
cel mai trist lucru la filmul asta este faptul ca Selby nu pateste nimic, desi este aproape la fel de vinovata ca si Aileen...
Old 28 Jun 2004, 13:00   #24
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by ricutza:
mie filmul mi-a placut foarte mult si nu mi se pare deloc feminist...pentru mine faptul ca personajele principale sunt lesbiene e oricum un lucru secundar...mi se pare destul de evident ca filmul nu sta in asta...
nu erau lesbiene amandoua... decat personajul lui Ricci
Old 29 Jun 2004, 00:16   #25
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
bine, la un monentdat devine si ea lesbiana sau bi sau cum se numeste...oricum nu conteaza prea tare....
Old 29 Jun 2004, 08:53   #26
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

Am vazut si eu Monster (desi nu stiu daca aveam voie in sala :w00t: ). Povestea filmului este slabuta, si este de sine inteles, ca doar e inspirat din realitate. Dar actritele fac tot filmul. Charlize Theron a jucat formidabil, merita Oscarul 'AND a bag of chips', iar Naomi Watts, well, nici nu a avut un rol la fel de complicat, dar nici nu a jucat la inaltimea lui Charlize. We shall expect great things from this girl (Charlize). Si Ricci era buna, rolul nu era cine stie ce, dar isi juca rolul bine, fata de la oras condamnata pentru orientarea sa sexuala si care crede ca e pregatita pentru lumea adevarata dar tot un copil este.

In final filmul mi-a placut, actritele au jucat foarte bine, Charlize a luat Oscarul, personajul ei moare in film, Ricci isi vede de viata ei lesbiana... "A Hollywood Ending" (The Player).
Old 27 Jul 2004, 15:02   #27
Blanche
Senior

Blanche

Charlize Theron - super ok (s-a mai zis)
Christina Ricci - ok, nimic exceptional

Filmul in ansamblu ... cam banal. Pe alocuri plictios. Prin alte locuri, schematic si tezist. Scenele de tandrete intre cele doua ... artificiale. Neconvingator
Blanche is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules