Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 03 Oct 2003, 22:03   #21
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Laurence Fishbourne (adica chiar el, Morpheus din "Matrix") face acum "Alchimistul". Adica regie, scenariu, plus rolul titular. Unexpected, but cool!

Apropo, cititi "Unsprezece minute"!
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Oct 2003, 22:36   #22
Leonard Piron
Junior

Leonard Piron

Moulin Rouge - De ce trebuie un videoclip sa dureze o ora jumate cand de regula ele nu dureaza decat trei minute?
Leonard Piron is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Oct 2003, 22:53   #23
jona
Veteran

jona

Send a message via Yahoo to jona
"Moulin Rouge"trebuie ascult si apoi vazut. Daca te gandesti ca melodiile descriu sentimente ce variaza de la iubire la gelozie si deznadejde, ar putea fi incadrat la filme complete. De aceea, se numara printre cele 3 filme preferate.
Mie mi-a placut, in special scena geloziei. Are atata deznadejde si, totodata inversunare, ca restul nu conteaza.
Oricum, la urma urmei, parerile sunt relative si nu se pot comenta.
Old 19 Oct 2003, 02:04   #24
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by jona:
"Moulin Rouge"trebuie ascult si apoi vazut.

nu sunt deloc de acord cu replica asta...in primul rand, mie personal melodia Roxanne nu mi-a transmis niciodata cand am ascultat-o atatea sentimente, ca atunci cand am vazut-o in film...in Moulin Rouge legatura dintre imagine si sunet este extrem de mare si nu prea poti sa le separi...eu de exemplu ascult melodii de pe coloana sonora, si de fiecare data imi apar in minte imaginile corespunzatoare din film...
Old 20 Oct 2003, 15:34   #25
jona
Veteran

jona

Originally Posted by ricutza:
Originally Posted by jona:
"Moulin Rouge"trebuie ascult si apoi vazut.

nu sunt deloc de acord cu replica asta...in primul rand, mie personal melodia Roxanne nu mi-a transmis niciodata cand am ascultat-o atatea sentimente, ca atunci cand am vazut-o in film...in Moulin Rouge legatura dintre imagine si sunet este extrem de mare si nu prea poti sa le separi...eu de exemplu ascult melodii de pe coloana sonora, si de fiecare data imi apar in minte imaginile corespunzatoare din film...

motivul pentru care am spus chestia asta este ca, in general, lumea se "uita" la film si nu prea e atenta la coloana sonora. Asa ca am incercat sa-i fac sa realizeze ca imaginile vin cu sunete. Intr-adevar, muzica e super. Faza e ca nu am putut face rost de melodii, asa ca le-am inregistrat direct de pe film.
Old 20 Oct 2003, 15:51   #26
jona
Veteran

jona

Originally Posted by MinRep:
Hopa, ca ati divagat. Subiectul acestui thread era sa imi dovediti mie de ce e "Moulin Rouge" atat de bun, nu sa il tot comparati cu "Chicago". Va rog, macar un argument solid sa MAI aud. (inca o astept pe ricutza)

Pana la urma, parerile sunt relative, nu le poti combate. Fiecare cu impresia lui.
Cum spunea si Semi-cronicaru', filmul trebuie simtit. Mesajul poate e ascuns in fiecare vers sau imagine. Pur si simplu, sunt oameni care-l vad altfel decat altii (ext mine, Titanicu Sucks rau de tot, dar asta nu l-a oprit sa ia Oscarele alea).
Mie mi-a placut M.R. la NEBUNIE pentru ca (si nu-mi interpretati parerea ca fiind naiva si puerila) sunt cuprinse toate sentimentele omenesti. Stii cand ai un sentiment pe care nu-l poti esprima? Ei bine, in film gasesti macar o replica, un cuvant, sau macar un mod de a pronunta replica care sa descrie sentimentul.

Vrei sa te convingi? Alege orice sentiment (ce se poate naste intre doua persoane: iubire, gelozie, deznadejde etc...) si voi incerca sa-l gasesc in film.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules