Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 28 Jun 2003, 15:00   #21
LeonardPiron
Veteran

LeonardPiron

Originally Posted by toni:
... acum vor disparea posturile "inutile"....

Si ne vom putea intoarce, adaug eu, la afirmatii cinematografice inteligente, gen:
Haide ma, nu gaseste Mister Columbeanau 300.000 de coco sa-i bage-n curu' Anei?, semnate de toni, de la inaltimea pregatirii si talentului sau de programator.
Nu/mi ramane decat sa-ti ascult indemnul, prietene:
ps: cei care se recunosc in "disparuti" sint rugati sa revina. Forumul are nevoie de voi. Daniel, am dreptate?
Pana atunci, numara-mi tu virgulele, ca si tie iti lipsesc cateva.
salut...
LeonardPiron is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Jun 2003, 15:26   #22
marx
Guru

marx

Eu nu am chef sa fiu intolerant!Ce conteaza nivelul de exprimare al unora?Poate ei fac exercitii spre a capata un nivel oratoric exceptional intr-un viitor.
marx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Jun 2003, 15:30   #23
crydead
Guru

crydead

Originally Posted by toni:
Numara-ti i-urile cind scrii, minca-te-ar tata de carturar.
crydead is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Jun 2003, 16:47   #24
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by LeonardPiron:
Marele moralist, acum gata sa colaboreze in toate pozitiile. Ai uitat ca ai fost nominalizat, acum ceva timp, sa parasesti si tu forumul pentru abundenta de porcarele ?

Nu, tati. Nu m-a nominalizat nimeni sa parasesc forumul, m-am propus de unul singur. Porcarelele mele sint, still, o dovada a faptului ca pot sa baleiez si cu registrul subteran (sau era suburban?). Cind ma sparg in figuri vorbind de 'Hable con Ella', incerc sa ridic cuvintul, pentru pigmei prea sus. In other words, incerc sa controlez ambele valente, si pe cea pozititva, si pe cea negativa, a verticalei. Daca tu ai fi vorbit omeneste de la inceput, chiar daca ne-ai fi spart lucruri in fata, poate te-am fi ascultat. Cind o dai in caterinci de clasa a 7-a, nu mai asculta nimeni. Dar, cum nimeni nu e perfect si poate tie chiar iti place sa vorbesti cu noi si despre filme, loveste-ne. Eu am mai intilnit un caz asemanator cu al tau: a venit Alex Leo Serban, a incercat (patetic) s ane faca din vorbe dar, in cele din urma, mi-a cistigat respectul. Poate faci si tu lucrul asta, whadda fuck, hunting season's open.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Jun 2003, 17:10   #25
LeonardPiron
Veteran

LeonardPiron

Nu sunt prost/
Da' nici dastept/
Sunt ca orice om...
Old 28 Jun 2003, 17:11   #26
crydead
Guru

crydead

Cugetzi, deci existi, nu asa, piroane?
Old 28 Jun 2003, 17:35   #27
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Aprecieri pt. daniel & toni pentru pozitia pe care au luat-o. :oops:
Pe care au luat-o in cazul oamenilor care scriu cu piciorul sting al lui Daniel Day Lewis. Asa ies oamenii la suprafata si se duc parazitii la fund. :oops:
Si, stiti, nici mie nu-mi place Parazitii.
Old 28 Jun 2003, 17:55   #28
marx
Guru

marx

Usor cu Pironul pe scari!Si Parazitii trebuie sa traiasca!N-ati auzit de "simbioza"?Fiecare cu rolul lui!
marx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Jun 2003, 18:45   #29
LeonardPiron
Veteran

LeonardPiron

Aveti voi noroc cu mine, ca-s baiat de treaba...
Old 29 Jun 2003, 11:36   #30
catallin
Veteran

catallin

Daca te-ai pus cu burta pe carte, tot e ceva, asa ca las-o asa cum a cazut si mergi mai departe.
catallin is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Jun 2003, 14:38   #31
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
eu cred ca problema userilor care nu scriu asa cum ar trebui sau cea a posturilor inutile, fac parte dintre problemele minore pe care trebuie sa le depaseasca cinemagia...sunt convinsa ca ele contribuie la decizia unor useri de a nu mai scrie pe forum dar nu cred ca sunt singurele motive pentru disparitia persoanelor importante...eu cred ca a venit momentul sa incercam sa vedem ce nu merge bine...
Old 30 Jun 2003, 16:14   #32
LeonardPiron
Veteran

LeonardPiron

da ricutza cred ca aidreptate ai pus degetul pe rana...
Old 30 Jun 2003, 19:47   #33
lecter
Veteran

lecter

Send a message via MSN to lecter
Quote:
sorcerer a scris:

Titlul subiectului: leonardpiron = mamaligar

Wow, inca un minunat review scris de sorcerer...I bow down to your infinite wisdom. Si cu ocazia asta, pana se vor ivi vremuri mai bune pe acest forum, va urez la revedere si drum bun.
lecter is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Jun 2003, 20:16   #34
daniel
Administrator

daniel

Originally Posted by sorcerer:

A apucat sa dea cu rahat in ventilator, da' l-am rezolvat eu!

daniel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Jun 2003, 20:18   #35
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Pai, cum zice ricutza, hai sa vedem ce nu merge bine...

In primul rand, nu merge bine pentru ca unii prefera sa ne urle noua in cap in loc sa vorbeasca despre ceva concret. Pana si acesta discutie, inceputa nu intentii destul de nobile de lecter, devine doar un pretext ca sa aruncam unul in altul cu mizerii. LeonardPiron a ajuns rapid la 200 de mesaje (acum 2 saptamani nu avea nici 100), prin scurte replici de doua randuri, care nu faceau altceva decat sa-i enerveze pe altii. Acum, ne-am putea ignora unii pe altii, dar la ce bun, daca nu ne sustinem ideile in care credem? Partea proasta e ca acum, lui LP ii este oferita sansa sa mai bage punctaj la numarul de mesaje (pentru care unii sunt atacati, si nu vorbesc doar de mine).

Totusi, sunt impotriva cenzurarii in cazul asta. Nu se poate cenzura un mesaj cu mistocareala (?) si nu se poate elimina un user pentru asta. Cel mai intelept mod de al face - pe LP, de exemplu - sa taca, este sa il modificam din interiorul grupului. Pare greu, dar macar sa incecam ori sa-i moderam tonul, ori sa-l facem sa plece de aici! Normal, cred ca omul se poate schimba, de aia tot zic. Iar faptul ca scriu asta aici, unde pot citi toti, nu inseamna decat ca fac primul pas. Sa arunce cu piatra primul fara de pacat, dar eu propun altceva: mobilizarea grupului, nu pentru aplatizare, conformare sau egalizare, dar pentru moderare (pentru ca se tot intampla sa fim in dezacord, dar asta nu inseamna ca trebuie sa "urlam" fara motiv si fara substanta la ceilalti forumisti.

Sa vad ce parere aveti, mai ales acum, ca lecter si-a anuntat plecarea!
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Jun 2003, 22:40   #36
crydead
Guru

crydead

Voi ziceti ca un singur individ a destabilizat forumul. Inseamna ca era shubred rau de tot.

---------------------------------------------------
"Cum iti permiti sa deschizi gura in fata unui regizor de film? Cine iti da dreptul de a scrie "gunoi" despre un cineast care are zeci de filme, indiferent daca iti place genul sau nu?"
Old 30 Jun 2003, 23:01   #37
MinRep
Legend

MinRep

Nu, my dear friend, ce spuneau ei este ca mai multi indivizi (pentru ca Ambra a amintit si altii) au creat o stare de dezechilibru in forum, care displace unora. Iar acum, noi incercam sa reparam acest lucru.

Oricum, eu sper ca atata timp cat sunt oameni pe aici ca si (in ordine alfabetica) Ambra Blu, Amyd, crydead, NoOne, PoliFanAthic, ricciotto, ricutza (si altii pe care ii rog sa ma scuze ca e miezu' noptii), eu cred ca nu vom muri... toti!

Sa vedem ce crede LeonardPiron despre forum! Poate ca nu-i place si nu pleaca, doar ca sa fie sadic, sau poate ii place si pleaca pentru ca nu il acceptam. Eu sper totusi sa ramana, pentru ca doresc sa fie cat mai multi si cat mai diferiti oameni pe Forumul CineMagia, cat mai multi Guru sau macar cat mai multi care sa scrie constant aici, nu sa plece dupa nici cateva zeci de mesaje.
Old 01 Jul 2003, 13:07   #38
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Hai sa nu facem tsunami in acvariu. Ce a zis lecter a fost de bun simt, si la fel mi se pare si decizia lui de a parasi forumul. Sa il gasiti pe Leonard Piron insa scapegoat pentru tot ce merge prost pe forum e exagerat, insa. Din cite vad eu, omu' a inceput sa mai scrie si cu mainile, nu numai sa isi bage picioarele. Din punctul meu d evedere, e o cantitate neglijabila. Cind o sa inceapa sa vorbeasca - ma repet - si despre filme, o sa imi dau seama daca merita sa il respect sau sa il batjocoresc. Lui poa' sa i se rupa de asta, I don't care. Daca intervin moderatorii si cenzureaza posturile care 'arunca cu rahat in ventilator', autorii posturilor or sa se supere, o sa isi ia alte nickname-uri insa, in final, o sa ne paraseasca. Pina atunci insa, moderatorii tre' sa dea cu cenzura in ei. Ricutza, cu propuneri ambigue si cu iz demagogic de genul 'sa vedem care e adevarata problema' nu faci nimic. Adevaratele probleme sint cainii fara stapin si gaurile de ozon, nu un forum. Oamenii pleaca de pe forum din varii motive: se plictisesc, gradueaza si nu mai au acces la net, sint deranjati de posteri ca giulkiuz, migreaza pe alte forumuri unde statutul de guru se obtine mai repede, nu mai sint multumiti cu noul val de lupi tineri care dau cu pietre in toate propozitiile lor plate cu iz de axioma, etc. Uite, daca ar fi s-o luam pe pareri personael, pe mine ma plictisesc posturile tale de trei rinduri, care nu ma invata nimic despre film. In schimb, prefer sa citesc caterincile lui Crydead, la fel de apropiate de film ca si tot eseul meu de pina aici.
Old 01 Jul 2003, 17:24   #39
LeonardPiron
Veteran

LeonardPiron

Nu stiu ce se intampla cu mine dar, de la o vreme ma preocupa marile subiecte. Asa ca luati de aici si hai sa impartasim aceste teme majore:
Istoria cinematografului este astazi o disciplina autonoma, una dintre ramurile acelui ansamblu de discipline care au ca obiect filmul si cinematograful. Gilbert Séat l-a numit filmologie, concept si termen lansat în 1946 în “Eseu asupra principiului unei filozofii a cinematografului”.
Studiul diacronic al cinematografului, cu alte cuvinte, examinarea evolutiei lui, se opereaza astazi prin prisma celor mai felurite metode, de la cea sociologica, la cea stilistica. Acest studiu este, însa, corelat strâns cu alta disciplina filmologica - cu critica de film, caci lipseste pronuntarea judecatii de valoare, misiunea esentiala a criticului, istoria cinematografului nu este decât o istorie documentara, arhivistica.
Istoria filmului a biruit de mai multa vreme o serie de prejudecati între care aceea potrivit careia istoria filmului ar trebui sa se ocupe numai de capodopere, prejudecata întâlnita mai ales în lucrarile de început ale disciplinei (vezi importanta asa-numitelor “filme de ruptura”).
Asadar, reiese ca se poate discuta chiar si despre ANIME, nu-i asa?
Old 01 Jul 2003, 18:42   #40
MinRep
Legend

MinRep

Da, bine, Piroane, documentat si "artistic", chiar daca putin ambiguu in al doilea paragraf. Da' ce legatura are cu subiectul de aici, nu stiu! Poate ai vrut sa ne arati ca ai ceva in cap (desi nu asta era problema). Eu iti sugerez sa gasesti pe forumul asta un subiect unde sa poti face astfel de mici "esee", nu doar degeaba!
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules