Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 06 Jun 2003, 15:06   #21
toni
Guru

toni

Ok, sa zicem ca am fost un pic exagerat cind am spus ca orice manifestare artistica , inclusiv cu stelute, trebuie lasata (postata). Asta insa nu da dreptul forum adminului sa cenzureze UNILATERAL mesaje FARA STELUTE doar pentru ca "nu cadreaza in topic" sau "incita la alte reply-uri la fel de acide". Nu am citat din nimeni, asta ma gindesc eu ca ar fi opinia forum -admin-ului care cenzureaza.

Intr-adevar, "Ma mut cu f in fatza", de oricine e spus, inseamna cam tot aia. Totusi, trebuie sa vedem esentialul, nu forma. Caz concret : Scandal ALS vs toata lumea. Faptul ca s-a ajuns la injuraturi era oarecum de asteptat dupa primele posturi ALS. Nu dau eu explicatii de ce injura ambra sau de ce ricutza nu se implica in astfel de scandaluri. Sintem diferiti, ne uneste doar dragostea pentru film. Faptul ca unii se simt mai bine injurind (aritstic totusi, trebuie s-o recunosti ), nu ar trebui sa ne afecteze mai deloc.

Nu ma intelege gresit, nu le dau dreptate celor care amentinta cu "intram peste tine in casa " sau ceva de genul asta; poate chiar astfel de post-uri ar trebui inchise. Sint mult mai periculoase decit o banala injuratura.

Si uite asa am ajuns la o problema mai mult de etica decit de forma.

Bat cimpii? Sint incoerent? Ma contrazic? Opriti-ma.

Ricutza, sustine-ma.
Old 06 Jun 2003, 15:09   #22
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by toni:
Nu dau eu explicatii de ce injura ambra

E bolnav de coprolalie.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Jun 2003, 15:35   #23
crydead
Guru

crydead

Originally Posted by Ambra Blu:
forumul gazduit de www.cinemagia.ro ar avea doua variante de existenta:
a) discutii interminabile, grele, despre data de aparitie a nu stiu carui film, filmografia lui Bergman sau ultimele cuceriri ale stiintei in materie de SFX.
b) opinii la fel de terne de genul "cutare film rules sau cutare actrita sucks", semnate de Gigi din Galati sau mai stiu eu cine.

Cred ca functia site-ului astuia este sa isi ia ceva bani de la furnizorii de filme si sa furnizeze o forma destul de misto de divertisment celor care stau mai toata ziua pe net (ca sint ei web-designeri, elevi, art directori sau mai stiu eu ce).

Asa cred si eu, Ambra.
Din pacate unii cred ca despre film si cultura in genaral se vorbeste numai cu neologisme si simboluluri in gura. E de ajuns sa arunci un ochi pe romania cultural ca sa vezi cum niste putze culturaloide fac un deserviciu acestei activitati umane mai mare decat aia care nu-si lasa copii sa citeasca pentru ca-si strica ochii. Din cauza unor molii triste si constipate care baga in ele informatzie culturala pe care nu o inteleg si si-o iau la **** folosind prezervativ, filmul, poezia sau pictura au ajuns sa fie considerate nishte chesti suuuuper plicticoase al caror loc e in insectar.
La cenaclul de joi de la club a se vorbeste frumos despre film. Vin 2 studenti speriati care nu shtiu ce dracu au filmat pe video si asistenta se umecteaza, freamata si debiteaza elegant platitudini aplatizate. Apoi, incepe concursul de pescuit simboluri si sinectodoci prin filmuletze. Se vorbeste despre nimic academic, cu respect si cu pauze pline de intelesuri intre cuvinte, cu nesiguranta specifica cautarilor si pasiune sterila pentru zeul cinema.
TREZIREA!!! Chiar daca baietzii cu cenzura nu sunt de acord, iar culturaloizii blegoshi cred ca este vorba despre cautarea sinelui, in Ultimul tango la Paris nenea aia ii sparge ***** cu **** lu' fata aia dragutza.

----------------------------------
Viitorul suna ocupat.
crydead is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Jun 2003, 15:38   #24
toni
Guru

toni

Originally Posted by Ambra Blu:
Originally Posted by toni:
Nu dau eu explicatii de ce injura ambra

E bolnav de coprolalie.

ba, io am cautat in dictionar cuvintul...
Old 06 Jun 2003, 15:44   #25
blitz43
Guru

blitz43

io am gasit coprofagie....
blitz43 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Jun 2003, 15:50   #26
blitz43
Guru

blitz43

Originally Posted by crydead:
TREZIREA!!! Chiar daca baietzii cu cenzura nu sunt de acord, iar culturaloizii blegoshi cred ca este vorba despre cautarea sinelui, in Ultimul tango la Paris nenea aia ii sparge ***** cu **** lu' fata aia dragutza.

atunci ce sa mai zicem de M. Belucci in Irreversible? :o
gaoz super fuked up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ia sa vedem, se cenzureaza....
hai ca-i pacalim...
Because you wouldn't understand
blitz43 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Jun 2003, 15:52   #27
patch4all
Veteran

patch4all

Send a message via ICQ to patch4all
Vrei sa ti-l explic eu Toni? Daca da lemme know k?
Old 06 Jun 2003, 15:59   #28
toni
Guru

toni

blitz43, ai sarit calul...
Old 06 Jun 2003, 16:03   #29
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Si eu zic la fel. Uite, blitz43 este unul dintre oamenii care "confunda exprimarea libera cu violenta".
Old 06 Jun 2003, 16:21   #30
daniel
Administrator

daniel

Hai ma, nu vi se pare cam dur cuvantul CENZURA? Tot ce am incercat eu sa fac a fost sa MODEREZ o discutie care degenerase (cine este vinovatul pentru iesirea in decor conteaza mai putin).

V-ati invatat cu narav!
Pana acuma nu mi-au cazut victima decat mesaje de alea cu "CASTIGA $$$ FRECAND MENTA", lasandu-va sa zburdati dupa pofta inimii pe plaiurile mioriticului nostru forum, si, dintr-o data, sterge si adminu' saracu' doua-trei posturi si-i si puneti imediat **** in coaste!!

Nu trageti in pianist!
daniel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Jun 2003, 16:24   #31
patch4all
Veteran

patch4all

Send a message via ICQ to patch4all
Niciodata. Stai linistit, tu esti chef d'oeuvre k?
Old 06 Jun 2003, 16:40   #32
crydead
Guru

crydead

Originally Posted by daniel:
Pana acuma nu mi-au cazut victima decat mesaje de alea cu "CASTIGA $$$ FRECAND MENTA"

Adica, domn'e, e legal sa trimitzi scrisorele si sa castigi bani mai ceva ca la cartias? Este! Atunci trebea lasat mesaju' ca decat sa dea in cap pa strada, mai bine scrie scrisorele, face bani si investeshte!

========================
"Firma cea mai tare e
Alba neagra srl!"
(neshte gurishti)
Old 06 Jun 2003, 22:58   #33
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
mai toni, nu prea stiu ce za sic...in principiu sunt impotriva cenzurii...adica unul din lucrurile pe care le-am apreciat mereu la acest site, era faptul ca fiecare putea sa spuna ce gandeste...pe de alta parte insa sunt si eu de acord ca s-au depasit anumite limite...
eu sunt o persoana care nu injura insa nici n-am nimic impotriva celor care se folosesc de injuraturi...eu sunt o persoana care montan inceraca sa vorbeasca mai elevat (nu de alta dar am de dat niste examene oral)...bine, acum am cam cazut in extrema cealalta :roll: ... ideea e ca nu exista solutie buna pentru toata lumea deoarece fiecare user gandeste si vorbeste in felul sau...
asa ca eu propun sa ne amintim ca sunt totusi pe un site despre filme si ca asta ar trebui sa fie preocuparea noastra principala...asa ca mergeti la cinematografe si intorceti-va aici si spuneti-va parerea despre ce ati vazut... :wink:
Old 08 Jun 2003, 17:24   #34
marx
Guru

marx

Ar fi interesant sa ne spui ce te-a invatat Alex LS pana acum.Esti in faza incipienta ca cinematografia este o arta vizuala?
marx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Jun 2003, 22:45   #35
crydead
Guru

crydead

Originally Posted by marx:
Esti in faza incipienta ca cinematografia este o arta vizuala?

Yo credeam ca realitatea e o ciorba vizuala, nu shtiam ca si cinematografia. Desi, daca stau sa ma gandesc mai bine, daca nu gadila si n-are gust, altceva decat vizuala nu poate pentru ca sa fie.

-----------------------------------------
Viitorul suna ocupat.
Old 09 Jun 2003, 08:27   #36
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by crydead:
Yo credeam ca realitatea e o ciorba vizuala, nu shtiam ca si cinematografia. Desi, daca stau sa ma gandesc mai bine, daca nu gadila si n-are gust, altceva decat vizuala nu poate pentru ca sa fie.

Ba da, olfactila.
Old 09 Jun 2003, 10:03   #37
theo
Guru

theo

A propos de cenzura, forumul a fost invadat de mesaje d'alea ce te invata cum sa faci bani usor si cinstit. Deci, traiasca cenzura!
theo is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jun 2003, 11:16   #38
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Cenzura suge pula! Nu pot sa imi inscriu site-ul la Internetics ca, pare-se, contine prea multe cuvinte in slang, si lewd indecent acts. Asta pe linga alcohol & drug consumption.
Old 09 Jun 2003, 14:39   #39
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
marx, stai linisit ca Alex Leo Serban n-a binevoit sa-mi raspunda la mesajul privat...si nici nu era chiar asa cum l-a descris el dar ma rog...asta conteaza mai putin...
crezi ca cer prea mult daca vreau sa revenim la un mod de conversatie decent in care sa discutam filme?...parca nici n-am fi facut asta pana acum...
Old 09 Jun 2003, 15:42   #40
marx
Guru

marx

Poate il inveti tu pe Leo sa vorbeasca decent si asa o sa ajunga cel mai mare critic postmodern al artelor "pulverizate in convergenta"! Omu' chiar e irefutabil cand se exprima dar trebuie sa reciteasca tot, sa poata intelege si altii meandrele neogotice ale irealismului aderent psihozei vizuale. Amin!
marx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules