Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

View Poll Results: Esti pro sau contra lui Bäsescu?
Pro 41 56.94%
Abtinere 7 9.72%
Contra 24 33.33%
Voters: 72. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 11 May 2007, 18:47   #261
ulrich
Guru

ulrich

@pitbull. ai indoieli privind discernamantul alegatorilor domnului traian basescu?
Old 11 May 2007, 19:04   #262
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Fiti seriosi.
E diversiune toatä ziua. Voi n-aveti ochi sä vedeti?
Sau n-ati aflat cä Patrulaterul Negru umblä cu cioara vopsitä, îndemând cicä "Votati DA pro Bäsescu"?
Mai utiati-vä si la structura nick-ului (statistic tipicä pentru spammeri si trolli), si la ce face: se înregistreazä, vine DIRECT aici, în topicul ästa, îsi lasä mizeria si dispare. E ästa "user legitim" pe forum, cum sunt eu Felix în tutu de balerinä!
Pe bune, nu e de glumä - e serios si grav!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 May 2007, 00:29   #263
Proletar
Guru

Proletar

Citez dintr-un manifest raspandit pe strazile Iasului si care mi-a produs o anume senzatie de greata:

"Ca sa nu-l poti VEDEA, i-au interzis accesul la TVR, televiziunea platita de tine, prin abonament.
Ca sa nu=l poti AUZI, i=au interzis accesul la Radio Romanie, postul de radio platit de tine, prin abonament.

BASESCU vine la Iasi!!!
Duminica, 13 mai, la ora 17.00, poti sa=l VEZI, poti sa-l AUZI, poti sa-l ATINGI.

Daca esti de partea lui, nu sta acasa, ca nu-l ajuti! Vino in Piata Unirii, Basescu vine la Iasi pentru TINE!"

Ia mai da-l in ma-sa!
Old 12 May 2007, 13:47   #264
Bagheera
Senior

Bagheera

Da, dar fata de : " Sustineti-l pe basescu. Votati DA " ??? Si PSD a zis ca i se pare foarte ok sa faca zeci de mii de exemplare cu asta ca cica e "pervers". Keepwalking, e clar ca nu e in regula !!!
Bagheera is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 May 2007, 14:24   #265
Proletar
Guru

Proletar

Originally Posted by Bagheera:
Da, dar fata de : " Sustineti-l pe basescu. Votati DA " ??? Si PSD a zis ca i se pare foarte ok sa faca zeci de mii de exemplare cu asta ca cica e "pervers". Keepwalking, e clar ca nu e in regula !!!
Ok, aia e altceva. E o tehnica de manipulare.
Dar chestia asta, cu "poti sa-l VEZI,,poti sa-l ATINGI" mi se pare aiurea de tot!
Da-o incolo de treaba, dar cine e Basescu de pot sa-l ATING???
E Iisus?? E Maica Tereza? Sfintele moaste ale Paraschivei??
Old 12 May 2007, 15:11   #266
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ete, scârtz!
Astea sunt elemente de psihologiei populiste, proprii propagandei electorale. Ce vrei acum, sä facem campanie mizând pe ratiunea elevatä a poporului? Un referendum se câstigä cu VOTURI (multe!), nu cu complimentele câtorva analisti: "Vaaai, ce inteligente si rezonabile erau argumentele voastre în campanie! Ceasornic mergeau, Monser! La fel a spus si dom profesor, si doamna doctor, si vreo doi conferentiari, si... si cam atât. Bravo, succes! Aveti voturile noastre - CINCI la numär!"

* * *

Am mai spus, într-o paginä anterioarä. Fiti intelectuali la birou, în cabinetul de studiu, la catedrä, în amfiteatru, la bibliotecä, în salon, în cafenea, în sala de conferinte - NU IN CASA CARE ARDE! Pânä stati voi sä deslusiti sexul îngerilor si dacä Bäsescu e Maica Tereza sau nu, vä cade tavanu-n cap!
Old 12 May 2007, 15:30   #267
Proletar
Guru

Proletar

pit

Da, dar pana una, alta, Basescu e cel care a dat foc la casa.
Old 12 May 2007, 15:32   #268
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Re: pit

Originally Posted by keepwalking:
Da, dar pana una, alta, Basescu e cel care a dat foc la casa.
O fi dat el foc din greseala dar Mr.322 a pus acolo combustibil. :lol:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 May 2007, 15:50   #269
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Prost.
Casa arde de mult. Unora le convine, cä se-ncälzesc bine la focul ästa - desi, de ochii lumii, tot zic, de saptespe ani încoace, ba cä nu arde chiar asa de räu, ba cä ei, säracii, muncesc de se spetesc s♪2 stingä focu', si da da, nici o problemä, acusica-l stingem! (In timp ce, pe furis, tot pun lemne uscate!). Bäsescu a fost primul care a pus mâna pe topor si extinctor, si a început sä stingä - drept pentru care, ei: "Vaaai, säriiiti, ne därâmä casaaa!!!" Iar în ultimele trei säptämâni, de la lovitura de stat încoace, au devenit chiar sinceri: "Da, dom'le, arde casa, ei si? Asa e democratic! Nouä ne e cald, numai asta conteazä - si voi, ciocu' mic, cä n-oti muri din asta! Sau, dacä muriti, muriti în mod democratic - cä NOI hotärâm ce-i aia democratie, nu voi, 'vä rasa-n cur de mujici!"
Old 12 May 2007, 16:52   #270
Bagheera
Senior

Bagheera

va rog, priviti, amintiti-va si cutremurati-va.... asta e trecutul nostru. va rog, doar 7 minute priviti acest documentar ! http://www.youtube.com/watch?v=b-zD-fUsXa8

plange sufletul in mine, mai ! va rog sa nu va fie frica niciodata sa mergeti pana la capat.
Bagheera is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 May 2007, 18:18   #271
Proletar
Guru

Proletar

Originally Posted by Bagheera:
va rog, priviti, amintiti-va si cutremurati-va.... asta e trecutul nostru. va rog, doar 7 minute priviti acest documentar ! http://www.youtube.com/watch?v=b-zD-fUsXa8

plange sufletul in mine, mai ! va rog sa nu va fie frica niciodata sa mergeti pana la capat.

Nu cumva Basescu era ministrul transporturilor atunci?
Old 12 May 2007, 20:01   #272
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Pânä nu däm noi cu mucii-n fasole, nu se poate, nu?

Era director general al Inspectoratului de Stat pentru Navigatia Civilä.

Din câte tin eu mine, majoritatea minerilor au venit cu trenurile. Cu vapoarele, elicopterele, navetele spatiale si teleportoarele, au venit mai putini.

Ministru al Transporturilor a devenit abia în 1991, mai întâi în Guvernul Roman, apoi în Guvernul Stolojan.
In 1992, când F.S.N.-ul s-a rupt în douä, a mers cu fractiunea reformistä, care a evoluat asa: F.S.N. -> P.N.D. -> P.D.

Vedeti ce simplu e sä ne facem temele? Avem si memorie, avem si Google... împreunä, merg zeiss!

A, si încä ceva.
DACA ar fi fost implicat în vreun fel sau altul în mineriade... Atunci, acum problema se punea asa - a alege între:
- fesenisti de linie durä, iliescieni, inncorijibili (P.S.D.) + acolitii lor
- fosti fesenisti reformati (P.D.)

Deci, e clar, da? Cu äia de sus ar vota doar trei categorii de oameni: banditii, masochistii si picatii din lunä.
Cu a doua categorie, restul.
Old 12 May 2007, 22:07   #273
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Originally Posted by Pitbull:
Pânä nu däm noi cu mucii-n fasole, nu se poate, nu?

Era director general al Inspectoratului de Stat pentru Navigatia Civilä.

Draga Pitbull, esti constient ca flota noastra (numeric a 3-a din lume) si cam singura care avea autorizatii sa pescuiasca in toate apele teritoriale ale lumii :w00t: s-a dus pe pula si datorita lui Basescu. Ramura asta facea enorm de multi bani si stiu asta de la un neam de-al meu care a lucrat vreo 20 de ani la Navrom. NICI O MASA FARA PESTE OCEANIC !
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 May 2007, 22:11   #274
Proletar
Guru

Proletar

Mie mi se pare jalnic daca am ajuns sa-l vedem pe basescu drept un fel de razboinici al luminii luptand cu fortele intunerciului oligarhist.
Da, basescu lupta singur, toti isi dau demisia de prin jurul lui, incepand cu Plesu si terminand cu claudia saftoiu.
O mare gogoasa, acest basescu.
Daca el e simbolul luptei contra coruptiei, emblema corectitudinii si sinceritatii, atunci asta e, ne meritam soarta.
Old 12 May 2007, 23:36   #275
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Basescu e scorpion!
Astia vor ceda cand 'or deveni gemenii fixisti sau cand leii vor ajunge mielusei.
Basescu e un Achilles; Jijii e doar Vlad Tepes.
Old 13 May 2007, 00:23   #276
RIP
Veteran

RIP

Originally Posted by Neuptolem:
Basescu e scorpion!
Astia vor ceda cand 'or deveni gemenii fixisti sau cand leii vor ajunge mielusei.
Basescu e un Achilles; Jijii e doar Vlad Tepes.
pai daca Basescu e Achilles, sa mor io, dar" saracu' ", n-o va sfarsi prea bine :lol: , conform lui Homer via Petersen , cu adaugiri de la Pitt.

jiji Vlad Tepes, hm... maybe , maybe not, ca daca Vlad e si vampir, aici avem de-a face cu o prapastie in constructia ideologica si spirituala a lui Jiji. Omu' se fereste de Necuratu' :lol:
Old 13 May 2007, 00:44   #277
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Pai n-o va sfarsi prea bine trust-me, insa va ramane in istorie, cat despre Jijii putin imi pasa ce Alchimist-Stefano-Big-Tepes-Razboinic s-o crede atata timp cat Steaua pierde cu Dinamo.
Old 13 May 2007, 01:08   #278
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by keepwalking:
Mie mi se pare jalnic daca am ajuns sa-l vedem pe basescu drept un fel de razboinici al luminii luptand cu fortele intunerciului oligarhist.
Da, basescu lupta singur, toti isi dau demisia de prin jurul lui, incepand cu Plesu si terminand cu claudia saftoiu.
O mare gogoasa, acest basescu.
Daca el e simbolul luptei contra coruptiei, emblema corectitudinii si sinceritatii, atunci asta e, ne meritam soarta.
Gäseste tu unul mai bun, si dacä nu l-oi vota, ai dreptul sä mä-MPUSTI, uite, îti dau în scris de pe-acum.
Sunteti de-a dreptul inconstienti. Au sä vä lase ästia-n curu' gol, ceva ce nu se poate, si voi tot mândri veti fi cä vai, noi estem evelati, noi nu ne-am läsat amägiti de-un biet marinar, noi l-am lins în cur pe Bonbonel, care are tablouri în Zambaccian, si pe Ilici, care-i în sânge pân-la gât, si pe Vadim, care taie la unguri si stie sä rimeze, si pe Väcä, care-a halit flota (de fapt!), si pe Felix, care bäga lumea-n puscärie când era securist - cine mai e ca noi!
Old 13 May 2007, 10:02   #279
Proletar
Guru

Proletar

Un miting pro-Basescu si unul impotriva presedintelui suspendat vor avea loc simultan, duminica, 13 mai la Iasi. Cele doua manifestatii se vor desfasura la o distanta mai mica de un kilometru.

Hai ca o sa fie misto
Va tin la curent, cu o corespondenta de la Iasi.
Old 13 May 2007, 10:03   #280
jeleu
Guru

jeleu

Send a message via Yahoo to jeleu
cica vor capsunarii sa le plateasca statul roman deplasarile pana la sectiile de votare. mi se pare o tampenie. atunci sa-mi dea si mie bani de benzina, sa dea lumii bani de bilete de ratb si cartele de metrou.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules