Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 12 Aug 2010, 20:28   #881
Judex
Banned

Judex

Io-s nefericit ca i-am obtinut unui foarte bun si vechi prieten o slujba senzationala iar idiotul are telefonul inchis si-o va pierde!
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Aug 2010, 21:16   #882
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Originally Posted by danonino:

1 .Foarte bine, sa ai mai multe.

2. simti nevoia sa te insori? Esti presat de treaba asta?

3. Lumea e aceeasi, inca de la inceputul ei.

1. Multumesc.
2. Nu. Nu ai inteles nimic.
3. Nu-i aceeasi. Pot confirma cei care au trait si alte vremuri.

Last edited by omudindulap : 12 Aug 2010 at 22:02.
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Aug 2010, 21:18   #883
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by omudindulap:

1 .Foarte bine, sa ai mai multe.

2. simti nevoia sa te insori? Esti presat de treaba asta?

3. Lumea e aceeasi, inca de la inceputul ei.

1. Multumesc.
2. Nu. Nu ai inteles nimic.
3. Nu-i aceeasi.

lasa-l pe danonino... pentru el viata e o distractie si habar nu are ce e aia emptie...
Old 14 Aug 2010, 01:27   #884
miercuri
Guru

miercuri

Sunt tare nefericita ca mi s-a rupt o balama la laptop si mai mai ca se destrama prin crapatura aia in plastic si stiu ca asta inseamna ca se apropie de ireparabil. Are patru ani, dar tin asa de tare la el.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Aug 2010, 20:22   #885
jansic
Guru

jansic

pt ca nu stiu de ce sunt nefericita
jansic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Aug 2010, 00:21   #886
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Pentru ca..
Old 23 Aug 2010, 01:00   #887
miercuri
Guru

miercuri

ONE TRUE PAIR bravo lor
Old 23 Aug 2010, 08:07   #888
danonino
Guru

danonino

don't get it. Tipa nu e cine stie ce mare "piesa".
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Aug 2010, 08:17   #889
miercuri
Guru

miercuri

don't get it. Tipa nu e cine stie ce mare "piesa".
De parca trebuie sa aiba stampila de aprobare din partea ta. Ceea ce nu intelegi tu e ca in secolul 21 femeile nu mai sunt de mult "piese".
Cu alte cuvinte

Last edited by miercuri : 23 Aug 2010 at 08:56.
Old 23 Aug 2010, 08:21   #890
FreakDoll
Guru

FreakDoll

Nu trebuie să înțelegi .Poate pentru el e .
Danonino, deci chiar aș fi curioasă să văd cum au arătat iubitele tale sau cum arată iubita ta, dacă ai una . Fiindcă ești atât de pretențios la femei încât chiar dacă am lua tot ce e mai frumos de la cele mai tari "piese" și am face una perfectă fizic tot ai avea ceva de obiectat .

P.S. : Sunt și mai curioasă să văd cum arăți tu, dar nu cred că ne vei face onoarea asta vreodată .
Old 23 Aug 2010, 08:24   #891
danonino
Guru

danonino

Pai... e vina mea ca ea nu e cine stie ce? Cu siguranta ca o sa stau sa caut frumusetea interioara , cand primul lucru la care ma gandesc e sex.
Barbatii si femeile sunt la fel in privinta asta. De-asta exista atractie fizica.

Asta poate te ajuta.

http://www.youtube.com/watch?v=5ZRflz-93JA
Old 23 Aug 2010, 08:35   #892
danonino
Guru

danonino

Originally Posted by FreakDoll:
Danonino, deci chiar aș fi curioasă să văd cum au arătat iubitele tale sau cum arată iubita ta, dacă ai una . Fiindcă ești atât de pretențios la femei încât chiar dacă am lua tot ce e mai frumos de la cele mai tari "piese" și am face una perfectă fizic tot ai avea ceva de obiectat .

P.S. : Sunt și mai curioasă să văd cum arăți tu, dar nu cred că ne vei face onoarea asta vreodată .

Am mai explicat intr-un post, mi se apre ca in topicul cu imbracaminte, ce apreciez la o femeie. Am spus lucruri de bun simt. Am dat si exemple.

Ca tot suntem la capitolul curiozitati. Cum crezi ca as arata eu? Sunt curios.
Old 23 Aug 2010, 09:06   #893
miercuri
Guru

miercuri

Safest guess: cam 1.78-1.80, bronzat, un pic gelat, nu prea solid, dar incerci sa compensezi la sala. Probabil ai cel putin un tricou mov mulat si o pereche de pantaloni albi pana la genunchi in garderoba.
Si ai cu siguranta un egotrip pe care ti-l alimentezi petrecand timpul in compania unor oameni mai putin inteligenti ca tine, ceea ce te face sa te simti superior, mai ales cand e vorba de femei.
Si atunci cand se intampla sa dai de o tipa care nu casca gura la your bullshit si vede prin sarcasmul tau wannabe-House, te panichezi si devii nesimtit.

Last edited by miercuri : 23 Aug 2010 at 09:16.
Old 23 Aug 2010, 09:43   #894
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

.. cand primul lucru la care ma gandesc e sex.
Afla ca nu toti barbatii gandesc exclusiv cu partea inferioara a corpului.
Asta te face one of a kind.
Aaa..alaturi de necugetatoare, desigur.

P.S. Sunt de acord cu tine. Tipa chiar nu e o piesa. E o femeie a naibii de maritata.
Old 23 Aug 2010, 10:11   #895
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Off-topic:
Ati observat cä ori de câte ori se-nfige Iaurticä sä-si trânteascä perla (adicä de câteva zeci de ori pe zi), invariabil topicul se transformä într-un carusel de "hai-sä-i-o-tragem-täntäläului" (în care el se sträduieste mereu sä ne-o ridice la fileu cât mai precis)?

On-topic:
Sunt nefericit cä nu mai reusesc sä termin odata cartea pe care-o traduc acum. E asa de plicticoasa, ca mä dor sinusurile. Da' de, nu träim cu aer...
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Aug 2010, 10:24   #896
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Originally Posted by Pitbull:
Ati observat cä ori de câte ori se-nfige Iaurticä sä-si trânteascä perla (adicä de câteva zeci de ori pe zi), invariabil topicul se transformä într-un carusel de "hai-sä-i-o-tragem-täntäläului" (în care el se sträduieste mereu sä ne-o ridice la fileu cât mai precis)?

Truthfully spoken.
Old 23 Aug 2010, 10:24   #897
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

sunt nefericita pentru ca ezista oameni ca Danonino, cu o conceptie de viata demna de varsat in prima buda publica...

si mai sunt nefericita pentru ca in Romania, sistemul de sanatate e de kkt... stai o zi intreaga pe holuri cu dureri ingrozitoare, pentru ca la sfarsit sa ti se spuna ca nu stie nimeni ce ai... asa ca te intorci acasa, dezamagit si suporti, pana trece... eu sunt norocoasa... altii au patit-o mai rau de atat...
Old 23 Aug 2010, 11:02   #898
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Originally Posted by Pitbull:
Off-topic

Pitbull, când ai timp destinde-te citind aici (și urm.) povestea rubricii „Genuri muzicale controversate”.

Ce aveți cu băiatul? Credeți că dacă a vă bate joc de el la modul ăsta vă face pe voi mai buni? E ușor să taberi în haită pe o victimă izolată. Parcă ați fi o ceată de copii care chinuie un animal fără apărare doar din plăcerea sadică de a-l vedea suferind, 'zău așa! Nino a fost insultat fără milă și fără rezerve săptămâna trecută, înainte de a începe el însuși să insulte, dar nimeni nu s-a autosesizat vizavi de faptul că avea loc un abuz.

Danonino: nu te mai măsura în răutate cu ei, că sunt prea versați și n-ai cum să-i dovedești.
O chestie numai ține minte: Pitbull, în ciuda stilului său colocvial e totuși cadru universitar. Nu-l insulta, că e păcat de Dumnezeu! A-l jigni e ca și cum i-ai umili studenții. Fă-te că nu-l vezi și treci mai departe. Mai bine caută filmul lui din tinerețe, Neînvinsă-i dragostea, și vei vedea că nu ai de ce să-l urăști.
Old 23 Aug 2010, 11:16   #899
FreakDoll
Guru

FreakDoll

Originally Posted by FreakDoll:

Am mai explicat intr-un post, mi se apre ca in topicul cu imbracaminte, ce apreciez la o femeie. Am spus lucruri de bun simt. Am dat si exemple.

Ca tot suntem la capitolul curiozitati. Cum crezi ca as arata eu? Sunt curios.

A, da? Nu mai țin minte . În fine .
Nu vreau să mă arunc în afirmații de genul ăsta . Când și dacă o să'ți văd fața o să'ți spun dacă ți se potrivește sau nu .

@Ipu, eu nu am nimic cu Danonino . Nu mă interesează cu cine se ceartă și de ce .Nu am vrut să'l jignesc și nici nu cred că am făcut'o . Doar m'a intrigat comentariul lui .
Old 23 Aug 2010, 11:18   #900
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Nu sunt, mäi, cadru universitar - sunt profesor particular si atât.
Si nu-l mai prezenta pe dobitocul ästa obraznic si nesimtit pe post de victimä färä apärare, cä din nou dai cu oistea-n gard, si mai räu decât cu alte ocazii. O cere, o primeste - scurt. Si, ai dreptate: datul cu mätura peste ciurucuri ne face mai buni - dupä cum indiferenta fatä de asemenea rebuturi umane chiar e de condamnat. Dacä selectia naturalä e deficitarä, mäcar putinä selectie socialä sä facem. Päcat cä nu se moare de prostie (nici chiar în combinatie cu fudulia). Dar tintuirea la stâlpul infamiei tot ne mai stä la îndemânä. (Si sä nu-mi vii iar cu texte de-alea präfuite gen "cine-ti dä dreptul", cä s-au värsat de mult. Avem nu doar "dreptul", ci chiar DATORIA de a aräta cu degetul agentii patogeni din societate, de a-i izola mäcar, dacä neutralizarea completä nu e posibilä.)

On-topic:
Sunt sincer nefericit cä un om altminteri plin de calitäti, ca Ipu, comite uneori niste erori de judecatä de-a dreptul înspäimântätoare. (Dar stiu cä n-o face cu gând räu, si asta-mi mai atenueazä putin nefericirea.)

Last edited by Pitbull : 23 Aug 2010 at 11:26.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules