Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 08 Jun 2010, 19:27   #801
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Originally Posted by Dragomara:
Iar trăiesc câteva tragedii:
1- nu găsesc subtitrare pentru Madeo (2009)
Incearca una de aici:
http://www.opensubtitles.org/en/sear...languageid-all

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Jun 2010, 19:38   #802
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Arrow

Mda, cred că singura care mi-ar fi mers e "Requested page is temporarily unavailable, please try again later.".
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Jun 2010, 20:36   #803
bonbons
Guru

bonbons

4- petuniile mele au fost invadate de mii musculiţe negre, nu-mi ajungea că tb să car tone de apă, şi să le plivesc zilnic, acum tb. să-mi mai pierd vremea şi deparazitându-le, başca rândunicile de sub ştreaşina blocului îşi fac treaba-n ele, başca un vecin neidentificat încă a scuturat sacul de la aspirator pe ghiveciul meu, evident nu pe cel plin de caca de păsărică, ar fi fost SF să rămână vreun ghiveci curat şi aspectuos,

Am aceeasi problema cu petuniile si cu musculitele, si colac peste pupaza ale naibii se inmultesc in fiecare zi ......app am si o tona de musculite la geam care stau bine mersi de vreo 9-10 zile....oribil..urasc vremea asta
bonbons is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Jun 2010, 22:45   #804
Rapture
Guru

Rapture

Send a message via Yahoo to Rapture
S-au dus naibii şi momentele mele de glorie inefabilă ; I don't get to see him anymore.
Rapture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jun 2010, 05:30   #805
Dragomara
Banned

Dragomara

Red face

Originally Posted by bonbons:
Am aceeasi problema cu petuniile si cu musculitele, si colac peste pupaza ale naibii se inmultesc in fiecare zi ......app am si o tona de musculite la geam care stau bine mersi de vreo 9-10 zile....oribil..urasc vremea asta
Eu după prima stropire cu inscticid, cea de luni, stau mult mai bine. Tristeţea este că ele erau deja bolnave când le-am cumpărat, deoarece mai toate erau foarte lipicioase, mă rog, asta nu le împiedică să artate spectaculos. Am să insist cu insecticidul. Tipa de la magazinul de unde am cumpărat insecticidul a zis că, chipurile, acele musculţie vin din gardul viu sau din pomii/ copacii de-afară, ceea ce este de-a dreptul trist, pentru că ori îi deparazitez pe toţi - muncă mai mult decât titanică -, ori îi tai - chestie care contravine total convingerilor mele ecologiste. Oricum, de 3 săpt regret zilnic că nu am pos muşcate curgătoare, ele sunt mult mai rezistente la dăunători.

++++
În altă ordine de idei ieri am fost la un grătar la care am mâncat câte un pic din toate chestiile interzise pe care de obicei eu le evit pentru că ori îmi fac rău fizic foarte rapid, ori cresc colesterolul etc. Ei bine de data asta nu am avut nimic, mă rog aproape nimic - unde m-a pus dracu să împrumut cuţitul folosit al altcuiva acum iar mi-s Miss Herpes, şi evident nu mai am în casă nicio pastilă de Aciclovir.
Old 09 Jun 2010, 08:35   #806
FreakDoll
Guru

FreakDoll

Originally Posted by bonbons:
Eu după prima stropire cu inscticid, cea de luni, stau mult mai bine. Tristeţea este că ele erau deja bolnave când le-am cumpărat, deoarece mai toate erau foarte lipicioase, mă rog, asta nu le împiedică să artate spectaculos. Am să insist cu insecticidul. Tipa de la magazinul de unde am cumpărat insecticidul a zis că, chipurile, acele musculţie vin din gardul viu sau din pomii/ copacii de-afară, ceea ce este de-a dreptul trist, pentru că ori îi deparazitez pe toţi - muncă mai mult decât titanică -, ori îi tai - chestie care contravine total convingerilor mele ecologiste. Oricum, de 3 săpt regret zilnic că nu am pos muşcate curgătoare, ele sunt mult mai rezistente la dăunători.

++++
În altă ordine de idei ieri am fost la un grătar la care am mâncat câte un pic din toate chestiile interzise pe care de obicei eu le evit pentru că ori îmi fac rău fizic foarte rapid, ori cresc colesterolul etc. Ei bine de data asta nu am avut nimic, mă rog aproape nimic - unde m-a pus dracu să împrumut cuţitul folosit al altcuiva acum iar mi-s Miss Herpes, şi evident nu mai am în casă nicio pastilă de Aciclovir.

Omg, dar trage ghinionul la tine, nu glumă !!!!
FreakDoll is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jun 2010, 11:27   #807
Dragomara
Banned

Dragomara

Thumbs up

Originally Posted by FreakDoll:
Omg, dar trage ghinionul la tine, nu glumă !!!!
NU. Am o prietenă care este astroloagă şi care mi-a zis că racii se simt cum vor ei să se simtă, deci şi azi mă simt super, unde tind să o ajung pe Angelina Jolie în dimensiunea buzelor, şi asta cu toate că am băgat dimineaţă un Acilovir de 400, de la colegu Iliescu care la ultimul meu herpes a tot râs de mine, şi pe care L-a bătut D-zeu mai apoi! Oricum, la mine cred că numai injecţiile alea împotriva alergiei mai au efect; cât despre vaccin am auzit că tb să-l repeţi la nu ştiu câte luni şi tot aşa, deci pas.
În concluzie iaaaaaaaar nu prea pot râde, dar totuşi sunt bine!
Old 09 Jun 2010, 12:17   #808
rrs85
Cinemagia's Wine Lover

rrs85

Send a message via Yahoo to rrs85
Sunt mai mult nervos, decat nefericit, dar intr-o oarecare masura pot spune ca sunt si nefericit ca... exista atata marlanie in trafic, turbez cand cineva nu isi tine banda, sau nu semnalizeaza cand schimba banda, sau in giratoiu ocupa doua benzi...
De furi pândind la coturi de drumeag
Să-i hăcuie, să-i jefuie de pungă, să-i spintece, în inimi să-i împungă.
La beregăţi să-i sângere puţin; în beciuri de Ghehenă să ajungă,
Crâşmarii care toarnă apă-n vin !
rrs85 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Jun 2010, 13:03   #809
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Sunt de-a dreptul devastata ca mi-am pierdut cainele
Old 11 Jun 2010, 13:25   #810
SoX
Miserupist

SoX

Vaya con Dios... Glumeam. Stai linistita, stie drumul spre casa mai bine ca stapanu'
Old 11 Jun 2010, 14:45   #811
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

creierul meu a devenit lichid si da in clocot
Old 11 Jun 2010, 15:22   #812
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Originally Posted by SoX:
Vaya con Dios... Glumeam. Stai linistita, stie drumul spre casa mai bine ca stapanu'

Da, dar au trecut deja 2 zile si 2 nopti... Deci daca pot sa sufar in halu' asta dupa caine, sa fereasca D-zeu sa se intample ceva cu fetele mele ca as lua-o razna, cred.
Old 11 Jun 2010, 15:38   #813
SoX
Miserupist

SoX

Inainte motanul meu obisnuia sa dispara pentru 2-3 zile (presupun, in cautare de pisici) si venea inapoi mai fericit ca intainte de a pleca. Acum vin pisicile la el.
Old 11 Jun 2010, 15:56   #814
Judex
Banned

Judex

@Maria
Las' ca se-ntoarce el.

Io-s nefericit ca rubgy-ul romanesc e-n galeata rau de tot!
Ma uitam la finalul meciului Romania - Namibia din IRB Nations Cup. Eram deja in prelungiri, atacam cu toate liniile ca aveam nevoie de incercare transformata ca sa castigam, facem o faza buna, obtinem lovitura de pedeapsa, o jucam logic in tusa, apoi pachetul de inaintare impinge pana in terenul de tinta advers. Eseu si transformare!!! Yess!!!
Yes o pula! Merg sa-mi iau o felie de pizza, arbitrul lasa o ultima faza, aia repun, ma-ntorc sa asist la fluierul final - deci chestie de douaj' de secunde, plm - si africanii deja inscrisesera.
Faceti ceva cu sportul asta, dobitocilor din Federatie!!!
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Jun 2010, 17:10   #815
anaemona
Guru

anaemona

Inainte motanul meu obisnuia sa dispara pentru 2-3 zile (presupun, in cautare de pisici) si venea inapoi mai fericit ca intainte de a pleca. Acum vin pisicile la el.

Si cum ii masurai indicele de fericire?

Maria, daca nu ai cine stie ce vecini care vor sa faca rau sa speram ca se intoarce teafar.
Old 11 Jun 2010, 17:48   #816
FreakDoll
Guru

FreakDoll

Originally Posted by MariaMona:
Sunt de-a dreptul devastata ca mi-am pierdut cainele

Eu te ințeleg Și eu am o cațelusă de 8 ani și aș muri dacă i s'ar întâmpla ceva . Sper să'l găsești curând !!!Ai pus afișe în cartier??Poate l'a văzut cineva ...Să nu'l fi furat cineva..Mai ales țiganii care vin pe la gunoaie obișnuiesc să facă asta
FreakDoll is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Jun 2010, 18:11   #817
SoX
Miserupist

SoX

Originally Posted by anaemona:

Si cum ii masurai indicele de fericire?
Asa:

Chiar seamana cu motanul meu...

Last edited by SoX : 11 Jun 2010 at 18:15.
SoX is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Jun 2010, 01:18   #818
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

MI-AM GASIT CAINELE! (asta fiindca nu exista emoticonul ala cu o tipa care topaie de fericire ca nebuna!)
Old 13 Jun 2010, 01:31   #819
fresie
Pasărea Phoenix

fresie

MI-AM GASIT CAINELE! (asta fiindca nu exista emoticonul ala cu o tipa care topaie de fericire ca nebuna!)

Ma bucur pentru tine! Eu l-am pierdut anul trecut si, din pacate, nu l-am mai gasit.
fresie is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Jun 2010, 02:53   #820
redmen
Old School Hollywood

redmen

Pai si care e nefericirea ?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules