Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 23 Aug 2010, 11:27   #901
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by Pitbull:
O cautä, o primeste, scurt. Si, ai dreptate: datul cu mätura peste ciurucuri ne face mai buni - dupä cum indiferenta fatä de asemenea rebuturi umane chiar e de condamnat.

Pit, nu tin cu Danonino... mi se pare cel mai grosolan om de care am auzit in viata mea... are niste idei mai fasciste decat fascismul si mai comuniste decat comunismu... dar te intreb: cu ce rost sa te iei de el?... crezi ca rezolvi ceva?... Danonino va ramane toata viata un anonim ascuns in spatele unui forum... iar in viata reala, un veterinar ambulant care nici macar nu iubeste animalele... asa ca propun... sa nu il mai bage nimeni in seama... pana la urma, se va evapora incet cand va vedea ca nu ii mai da nimeni atentie... ca de primit avertismente, vad ca nu primeste, oricat de mult ar injura... iar pentru asta, rusine celor in masura sa ia masuri...
Old 23 Aug 2010, 11:45   #902
danonino
Guru

danonino

Originally Posted by miercuri:
Safest guess: cam 1.78-1.80, bronzat, un pic gelat, nu prea solid, dar incerci sa compensezi la sala. Probabil ai cel putin un tricou mov mulat si o pereche de pantaloni albi pana la genunchi in garderoba.
Si ai cu siguranta un egotrip pe care ti-l alimentezi petrecand timpul in compania unor oameni mai putin inteligenti ca tine, ceea ce te face sa te simti superior, mai ales cand e vorba de femei.
Si atunci cand se intampla sa dai de o tipa care nu casca gura la your bullshit si vede prin sarcasmul tau wannabe-House, te panichezi si devii nesimtit.

Sunt uimit, ai nimerit destul de multe.
Surprinzator, am avut colegi de clasa in liceu cu mult mai inteligenti fata de cei care ii am acum la seria de la facultate.
In general, pe fete le iau la misto, sarcasmul e in cantitati mai mici si cinisimul e mai absent.
Culmea, si aici poate nu vrei sa ma crezi, sarcasmul meu era acelasi dinainte de a vedea House, serialul doar l-a mai finisat un pic.
Despre femei si superioritate nu as vrea sa discut deoarece tu ma consideri un misogin, ceea ce ar fi ok daca nu as avea dreptate.
Garderoba nu ai nimerit-o deloc. La fizic ai nimerit ceva.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Aug 2010, 12:06   #903
shadowofnight
Guru

shadowofnight

Mi-a murit MP3 Player-ul.
Old 23 Aug 2010, 12:07   #904
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Nu sunt, mäi, cadru universitar - sunt profesor particular si atât.

Asta da gafă! Scuze, a fost complet neintenționată!

Si nu-l mai prezenta pe dobitocul ästa obraznic si nesimtit pe post de victimä färä apärare, cä din nou dai cu oistea-n gard, si mai räu decât cu alte ocazii. O cere, o primeste - scurt. Si, ai dreptate: datul cu mätura peste ciurucuri ne face mai buni - dupä cum indiferenta fatä de asemenea rebuturi umane chiar e de condamnat. Dacä selectia naturalä e deficitarä, mäcar putinä selectie socialä sä facem. Päcat cä nu se moare de prostie (nici chiar în combinatie cu fudulia). Dar tintuirea la stâlpul infamiei tot ne mai stä la îndemânä. (Si sä nu-mi vii iar cu texte de-alea präfuite gen "cine-ti dä dreptul", cä s-au värsat de mult. Avem nu doar "dreptul", ci chiar DATORIA de a aräta cu degetul agentii patogeni din societate, de a-i izola mäcar, dacä neutralizarea completä nu e posibilä.)

On-topic:
Sunt sincer nefericit cä un om altminteri plin de calitäti, ca Ipu, comite uneori niste erori de judecatä de-a dreptul înspäimântätoare. (Dar stiu cä n-o face cu gând räu, si asta-mi mai atenueazä putin nefericirea.)

Orice fiară, fie ea căprioară ori iepure de câmp are înscris în codul genetic ca atunci când e în( )colț(ită) să muște. Înainte de a se transforma el însuși în agresor, danonino a fost victima unor focuri de-alea de se trag în Orientul Mijlociu sau chiar în cel Apropiat cu prilejuri fericite. Din păcate, o altă persoană care a fost grav insultată (nici nu mai importă de cine, căci în fond îl socotesc prieten) și care nu e foarte departe de profilul intelectual al sărmanului nino, a devenit, culmea! agresor pentru colegul ei suferință. Nu întâmplător ți-am dat să citești cum eram eu tratat în aprilie. Unde sunt acum cei care mă loveau? Cei care n-au fost alungați sau care nu s-au auto-exilat au învățat să mă respecte!
Deși ți-am mărturisit în nenumărate rânduri că te prețuiesc pentru că am ce învăța de la tine - în ciuda impasului gnoseologic în care te afli, acum că ai ajuns să-ți epuizezi toate dubiile, rămânând numai cu certitudinile și cu aroganțele sigure pe ele -
cred că, fără să te te consider pe tine însuți intolerant ori grosolan, ești unul dintre principalii vinovați (sau dintre principalii agenți cauzatori, ca să nu te acuz) ai nivelului de intoleranță și de bădărănie care caracterizează în prezent acest forum. Acei colegi ai tăi mai tineri care se uită la tine cum la Cristos înțeleg din atitudinea ta că singura modalitate de a te impune într-o dispută este desființarea totală a adversarului, umilirea lui, exterminarea.
Old 23 Aug 2010, 12:11   #905
danonino
Guru

danonino

Originally Posted by dragonfly_drk:
O cautä, o primeste, scurt. Si, ai dreptate: datul cu mätura peste ciurucuri ne face mai buni - dupä cum indiferenta fatä de asemenea rebuturi umane chiar e de condamnat.

Pit, nu tin cu Danonino... mi se pare cel mai grosolan om de care am auzit in viata mea... are niste idei mai fasciste decat fascismul si mai comuniste decat comunismu... dar te intreb: cu ce rost sa te iei de el?... crezi ca rezolvi ceva?... Danonino va ramane toata viata un anonim ascuns in spatele unui forum... iar in viata reala, un veterinar ambulant care nici macar nu iubeste animalele... asa ca propun... sa nu il mai bage nimeni in seama... pana la urma, se va evapora incet cand va vedea ca nu ii mai da nimeni atentie... ca de primit avertismente, vad ca nu primeste, oricat de mult ar injura... iar pentru asta, rusine celor in masura sa ia masuri...

Nu stii nici macar ideile de baza ale fascismului si comunismul, dar te folosesti de ideologiile astea fara avea nici o idee despre ele.

Deci, sa lamurim cate ceva. Pe tine te-a injurat Judex de toti decedatii tai, iar tu acuma il pupi in fund cu insistenta, in fiecare topic in care il gasesti.
Tu cauti cu disperare aprobarea multora de pe forum. Esti de acord cu absolut tot. Tu nu mai ai mult pana infiintezi fanclubul Pitbull, in care tu o sa postezi folosind alte cuvinte textele lui, a se intelege ca esti de acord cu el si ca ideile tale sunt ideile lui cu alte cuvinte.

Chiar ignora-ma, te rog! Tu te-ai bagat in seama cu forta. Ti-am mai spus sa ma ignori, te rog sa incerci macar.

Ma faci "anonim pe un forum". Ti se pare tie ca as vrea sa epatez? sa ies din anonimat? Cand ti-am dat eu de inteles asta?

@ipu
Posibil sa fi chiar singurul care a observat ca nu eu incep sa injur.
Despre Pitbull, eu i-am spus de mai multe ori sa ma ignore, sa nu se mai bage cu mine in seama. Ghici ce. Nu a inteles.
Sunt la facultate, acolo sunt fel de fel de cadre universitare. Elena Udrea e lector, din gura scuipa numai respect.
Daca era asa bun, era in stare sa puna la punct un pusti arogant.

@Pitbull
Trai-ti-ar ! Ignora-ma!
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Aug 2010, 12:24   #906
danysoul
Novice

danysoul

daniel

Sunt tare nefericita ca mi s-a rupt o balama la laptop si mai mai ca se destrama prin crapatura aia in plastic si stiu ca asta inseamna ca se apropie de ireparabil. Are patru ani, dar tin asa de tare la el.

cum ai reusit?
danysoul is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Aug 2010, 12:28   #907
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

@Ipu:
Ca de-atâtea ori, vorbesti în necunostintä de cauzä.
Iaurticä a insultat primul, neprovocat, cu agresivitatea lui tembel-arogantä de microb social. Si de-atunci, a tinut-o într-una tot asa. Nu el s-a apärat, ci noi am ripostat, ca reactie la atacurile lui nemotivate.
Deci, Ipulache, acum te-ai lämurit. Mä bucur cä ai înteles, si retractezi fabulatiile din mesajul de mai sus, în care ti-l imaginai pe virus ca pe o biatä cäprioarä cu genotip echilibrat (cä väd cä-ti place sä te joci cu terminologia de specialitate) ce ar reactiona legitim la atacurile miselesti ale porcilor de câini nerusinati din jungla forumistä.
Dar cel mai mult m-as bucura dacä, de-acum încolo, ai înväta ce riscant si dezonorant e sä-ti confunzi propriile supozitii cu realitätile, si n-ai mai emite niciodatä concluzii înainte de a te informa adecvat.

On-topic:
Sunt nefericit fiindcä un viermisor al îndoielii, ticälos si pervers, îmi roade sufletul, mârâindu-mi telepatic: "Degeaba! Degeaba! O s-o rästälmäceascä si de data asta, numai ca s-o tinä pe-a lui!" Si iar voi plânge figurativ dupä boabele de orz...

Last edited by Pitbull : 23 Aug 2010 at 12:31.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Aug 2010, 12:29   #908
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Originally Posted by danysoul:
Sunt tare nefericita ca mi s-a rupt o balama la laptop si mai mai ca se destrama prin crapatura aia in plastic si stiu ca asta inseamna ca se apropie de ireparabil. Are patru ani, dar tin asa de tare la el.

cum ai reusit?

Nu știu dacă ceea ce numiți voi balama nu e numai apărătoarea, iar balamaua, care menține ecranul în poziție verticală e de fapt camuflată în interiorul ei. Am dezmembrat un notbuc mai demult și parcă așa era.
Old 23 Aug 2010, 12:35   #909
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by danonino:

Nu stii nici macar ideile de baza ale fascismului si comunismul, dar te folosesti de ideologiile astea fara avea nici o idee despre ele.

Deci, sa lamurim cate ceva. Pe tine te-a injurat Judex de toti decedatii tai, iar tu acuma il pupi in fund cu insistenta, in fiecare topic in care il gasesti.
Tu cauti cu disperare aprobarea multora de pe forum. Esti de acord cu absolut tot. Tu nu mai ai mult pana infiintezi fanclubul Pitbull, in care tu o sa postezi folosind alte cuvinte textele lui, a se intelege ca esti de acord cu el si ca ideile tale sunt ideile lui cu alte cuvinte.

Chiar ignora-ma, te rog! Tu te-ai bagat in seama cu forta. Ti-am mai spus sa ma ignori, te rog sa incerci macar.

Ma faci "anonim pe un forum". Ti se pare tie ca as vrea sa epatez? sa ies din anonimat? Cand ti-am dat eu de inteles asta?

habar nu ai ce stiu eu despre fascism si comunism... stiu destule incat sa stiu ce am vrut sa spun cand am spus chestiile de mai sus.

pe Judex nu il pup in fund. il respect pentru ca el a stiut cand sa se opreasca, pe cand tu habar nu ai ce inseamna Stop.
daca ar fi fost sa fiu de acord cu absolut tot, as fi fost de acord si cu tine... ca si tu faci parte din forumul asta. iar daca ar fi fost sa fie cat pe ce sa infiintez funclubul Pitbull nu l-as fi contrazis mai sus... citeste cu atentie... nu eram de acord cu el in postarea aia si sunt multe alte postari in care nu sunt de acord cu el... si sunt si multe alte postari in care nu sunt de acord nici cu Judex... si sunt foarte multe postari in care nu sunt de acord cu tine sau cu altii... asa ca nu poate fi vorba sa caut aprobare... nu imi trebuie aprobarea nimanui sa spun ce simt si ce gandesc indiferent ca opiniile mele coincid sau nu cu ce se spune.

nu e vorba ca mi-ai dat de inteles ca ai vrea sa iesi din anonimat... ci pur si simplu, iti spun ca si daca ai vrea sa iesi din anonimat, tot nu ai reusi... pe forumul asta exista doua categorii de oameni... cei care sunt de valoare, si cei care nu stiu decat sa umple forumul cu porcarii... nu spun ca eu am valoare... sunt mica pe langa multi de pe aici... dar macar incerc sa ma perfectionez, sa fac cat mai putine gafe... pe cand, tu faci pe zi ce trece tot mai multe... daca te deranjeaza atat de multa lume, de ce nu le spui frumos, sa te lase in pace?.... a, si vezi... esti mincinos... de foarte multe ori tu ai inceput sa injuri... tocmai deaia acum se ia lumea de tine neconditionat...

P.S. cum sa te evit cand spui asemenea porcarii?
Old 23 Aug 2010, 12:36   #910
Judex
Banned

Judex

Plus ca eu te-am rugat sa ma ierti si am incercat sa-mi repar erorile comise fata de tine, acele iesiri nelalocul lor.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Aug 2010, 12:38   #911
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by Judex:
Plus ca eu te-am rugat sa ma ierti si am incercat sa-mi repar erorile comise fata de tine, acele iesiri nelalocul lor.

corect. multumesc pentru completare. dar nici acum nu cred ca o sa inteleaga...
Old 23 Aug 2010, 12:46   #912
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

@Ipu:

N-are rost! Am să-ți scriu un mesaj privat, ca să-ți explic ce și cum, că nu vreau ca undele pe care le produc să mai cuprindă și alte persoane, cu care n-aș vrea să mă cert. Eu sunt un justițiar naiv, pe câtă vreme tu ești genul de oportunist machiavelic ce profită de orice prilej pentru a-și duce, fie și cu mijloace ticăloase sau inumane, la îndeplinire planurile. E limpede și pentru mine că viziunile noastre sunt ireconciliabile.

Și uite ce e, dacă mă iubești, renunță te rog la mizeriile astea, ca apelativul ăla regretabil și inutil. Pe cine vrei tu să-l faci să se râză citindu-l?
Old 23 Aug 2010, 13:24   #913
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Stiu cä esti un naiv (o spun în sens bun).
Se observä si din caricatura banalä, infantilä, în tuse groase si plinä de clisee pe care o prezinti ca pe un fel de "portret" al meu.
E atât de departe de adevär, încât nici n-am de ce sä mä supär, mäi Ipusorule.
Ce, tu te-ai supära dacä ti-as spune: "esti produsul încrucisärii între un marsupial de pe Ganymede si un bulb de lalea din grädina Evitei Peron"?

On-topic.
Sunt nefericit cä Ipu iar se supärä degeaba - adeverindu-mi temerile de la on-topic-ul anterior.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Aug 2010, 20:57   #914
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

pentru ca viata asta incepe sa ia o intorsatura de care ma temeam de foarte mult timp si nu credeam ca se va petrece vreodata...
Old 25 Aug 2010, 21:14   #915
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Mai exact?
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Aug 2010, 21:25   #916
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

long story...
pe scurt, vad cum incet incet toul se naruie in jurul meu... oamenii se schimba, devin mai rai, isi urmaresc propriile interese... iar eu sunt prinsa la mijloc intr-un joc pe care nu vreau sa il joc... pfff... foarte complicat...

exemplu: prietena mea cea mai buna s-a dvedit a fi cea mai mare barfitoare din cate exista. o fatarnica si jumatate (doar ii unguroaica)... am avut curaj, dupa mult timp de tacere, sa ii destainui niste lucruri foarte intime despre mine... ca sa aflu dupa cateva luni, ca toti prietenii ei au aflat de problemele mele.
si lista poate continua... din nefericire...

aaa si inca ceva... mai sunt nefericita ca nu sunt dracului in stare sa iau niste decizii cu privire la viata mea... sa o schimb... si asta pentru ca stiu ca daca voi schimba ceva... nu am certitudinea ca o sa imi fie mai bine decat imi e acum. oricum, m-am saturat sa fiu luata de sus... si batjocorita de toti comunistii, iar la sfarsit sa zambesc fortat si sa ma prefac ca nimic nu s-a intamplat, doar pentru ca unii cred ca depind de ei...

Last edited by dragonfly_drk : 26 Aug 2010 at 10:33.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Aug 2010, 21:36   #917
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Welcome To The Jungle
Old 25 Aug 2010, 22:04   #918
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

e chiar misto piesa... merci... parca ma simt mai bine... )
Old 25 Aug 2010, 22:16   #919
Rapture
Guru

Rapture

Send a message via Yahoo to Rapture

exemplu: prietena mea cea mai buna s-a dvedit a fi cea mai mare barfitoare din cate exista. o fatarnica si jumatate (nu degeaba ii unguroaica)... am avut curaj, dupa mult timp de tacere, sa ii destainui niste lucruri foarte intime despre mine... ca sa aflu dupa cateva luni, ca toti prietenii ei au aflat de problemele mele.
si lista poate continua... din nefericire...

Avea dreptate Borges cand spunea ca prietenii adevarati, intr-o viata, sunt numarati.
The world's made of shit, get over it! Te tradeaza prietenii? Se foloseste lumea de tine? Nu stii ce sa faci cu viata ta? Maturizeaza-te si treci peste asta, viata n-a fost niciodata usoara.
Rapture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Aug 2010, 22:34   #920
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Zburatoare mica, all you need is a little Patience.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules