Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

View Poll Results: Ce sentinta ii dati Paulinei Kael?
Vinovata cu circumstante agravante 13 39.39%
Vinovata 7 21.21%
Vinovata cu circumstante atenuante 6 18.18%
Nevinovata 7 21.21%
Voters: 33. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 25 Apr 2009, 05:33   #161
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

ar putea cineva sa stearga mizeriile de mai sus? stiu k nu sint moderator aici, dar cred k exista o limita a suportabilitatii pe ORICE suport...

ps invocarile de 'frustrari', 'ranchiune' s.a.m.d. sint chiar stupefiante, tinind cont k se manifesta telles quelles in insesi postarile celui care le reclama...
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif
Old 25 Apr 2009, 07:07   #162
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
Da. Parcă se hotărâse aplicarea Regulamentului.
Unde e Măturoiul?
halebardul is offline   sendpm.gif
Old 25 Apr 2009, 07:29   #163
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by StefanDo:

10. ADMINISTRATORII ISI REZERVA DREPTUL SA BANNEZE UN USER CARE NU INCALCA IN MOD EVIDENT CELELALTE REGULI, DAR CARE, PRIN MESAJELE SI POSTURILE SALE, PROVOACA NEINTELEGERI SI DISENSIUNI PE FORUM
...Probabil ar trebui sä reformuläm:
10. ADMINISTRATORII ISI REZERVA DREPTUL SA BANNEZE UN USER CARE PRIN MESAJELE SI POSTURILE SALE, PROVOACA NEINTELEGERI SI DISENSIUNI PE FORUM. DACA, INSA, PE LANGA ASTA, ACEL USER INCALCA IN MOD EVIDENT CELELALTE REGULI (INSULTA, MINTE, DIVULGA INFORMATII CONFIDENTIALE, FIE REALE, FIE FALSIFICATE PARTIAL, FIE COMPLET INVENTATE CU SCOPUL DE A CALOMNIA, ETC.), VA FI TOLERAT IN CONTINUARE.
E mai aproape de realitate... nu?
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 25 Apr 2009, 07:57   #164
halebardul
Guru

halebardul

si atunci, vine continuarea: (?)
"IAR DACA APARE UN ALT USER CARE REUSESTE, PRIN ORICE MIJLOACE SI CU ORICE LIMBAJ, SA-L JIGNEASCA, SCUIPE, UMILEASCA PE USERUL AMINTIT, SA-L FACA ALBIE DE PORCI, SI ACEST USER VA FI TOLERAT LA RANDUL LUI, PENTRU ECHILIBRU" ?

Old 25 Apr 2009, 08:07   #165
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Mi-ai luat vorba din gurä.
Tocmai veneam de la bucätärie cu gând sä editez mesajul, adäugând:
- PENTRU CA MINUS CU MINUS DA PLUS.

Adicä, cum spuneai si tu: ECHILIBRU.
Old 25 Apr 2009, 08:17   #166
halebardul
Guru

halebardul

Cred ca n-ai inteles, eu vorbeam de doi useri diferiti intrati in acest "echilibru"
Nu de echilibrul intre relele pe care le face un acelasi user.

Inteleg ca esti suparat ca Pauline e tolerata, si te inteleg. Cum vine treaba mai departe insa? Daca cineva o balacareste pe Pauline, e binevenit? Pentru echilibru?
Old 25 Apr 2009, 08:21   #167
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ba te-am înteles perfect - am extrapolat doar: e valabil atât pentru un acelasi user, cât si pentru doi sau mai multi. Si sunt de acord cu tine si în ultima privintä.
Old 25 Apr 2009, 09:01   #168
halebardul
Guru

halebardul

Ok.
Sa asteptam sa vedem ce zic/fac autoritatile.
Old 25 Apr 2009, 12:09   #169
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by StefanDo:

10. ADMINISTRATORII ISI REZERVA DREPTUL SA BANNEZE UN USER CARE NU INCALCA IN MOD EVIDENT CELELALTE REGULI, DAR CARE, PRIN MESAJELE SI POSTURILE SALE, PROVOACA NEINTELEGERI SI DISENSIUNI PE FORUM
...Probabil ar trebui sä reformuläm:
10. ADMINISTRATORII ISI REZERVA DREPTUL SA BANNEZE UN USER CARE PRIN MESAJELE SI POSTURILE SALE, PROVOACA NEINTELEGERI SI DISENSIUNI PE FORUM. DACA, INSA, PE LANGA ASTA, ACEL USER INCALCA IN MOD EVIDENT CELELALTE REGULI (INSULTA, MINTE, DIVULGA INFORMATII CONFIDENTIALE, FIE REALE, FIE FALSIFICATE PARTIAL, FIE COMPLET INVENTATE CU SCOPUL DE A CALOMNIA, ETC.), VA FI TOLERAT IN CONTINUARE.
E mai aproape de realitate... nu?

E cuvantul meu impotriva cuvantului lui Pitbull.Cine il cunoaste,poate citi printre randuri,daca nu e... "partinitor" Nu am falsificat nimic,nu-mi sta in fire,nu am deformat nici un adevar,nu am vreun interes,nu cunosc aceste persoane in realitate(ma refer la Pitbull,Marx)NU AUZISEM DE EI PANA SA INTRU PE FORUM,nu sunt cunsocute de publicul larg.Intr-adevar,multe lucruri si mai incriminatoare,le-am uitat ,sau mi le amintesc vag,pt ca ,simplu,ma lasa rece toate zbaterile lor neputincioase..Am provocat acel iures in ideea ca EI AU FOST CEI CARE CANDVA AU ADUS MARI DESERVICII ACESTUI SITE,unul mai ales,in calitate de moderator,destul de simpatizat si stimat de public/useri.
Ma bucur ca lucrurile au revenit cumva,ca persoana care merita,domnul Alex Leo Serban, e tratata cu respect si de aceia care se considera cumva ,intr-un mod subiectiv,rivalii sai.Este prea mare pt rivali atat de mici.
Pt Pitbull: nu ma deranjeaza bannarea mea definitiva,daca i se pare ca nu mai pot dupa forumul asta ,in mare parte gol si lipsit de comunicare,de informatii,se insala.Putinii useri care mai posteaza sunt satui insa de scandaluri.
Asa ca il rog pe Stefan Do sa inchida acest topic,sa discute cu Pitbull care insista pt bannarea mea,(nici mie nu-mi plac apelativele josnice"psihopata,tolerata,schizofrenica") sa ia decizia pe care o crede de cuviinta.Nu am orgolii in ceea ce ma priveste,ma refer la ramanerea,pardon,tolerarea mea pe forum.Rorschach a fost personajul meu preferat(si a milioane de admiratori) in Watchmen,cine stie,intelege....Sufar de donquijotism feminin

Last edited by Pauline Kael : 25 Apr 2009 at 12:55.
Pauline Kael is offline   sendpm.gif
Old 25 Apr 2009, 14:51   #170
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Marx a fost balacarit total aiurea, fara ca el sa fie prezent pe forum. Stiti bine ca nu mai intra aici asa ca de ce nu il lasati in pace si il tot calomniati, daca el sta in banca lui?
Si io daca as sti ca nu mai am treaba cu acest forum dar m-as trezi injurata o data la doua zile si calmniata, as proceda similar. Zic io ca ati scapat ieftin, putea sa faca si mai urat. Acuma vreti banarea lui, ma da frustrati mai sunteti!

Lasati-l in pace, stim ca e spurcat la gura, dar daca nu mai inventati kestii despre el si nu-l mai jigniti, el nici macar nu mai posteaza aici, fiind foarte ocupat (zic io ca e spre interesul vostru, omul si-a facut editura cu Mihai Fulger si Magdalena Stanciu si acum traduc niste carti de la Oxford si Cambridge press, asa ca cinefili, pregatiti-va, o sa vedeti pe piata niste carti de film sublime).
illotempore2002 is offline   sendpm.gif
Old 25 Apr 2009, 16:53   #171
halebardul
Guru

halebardul

iar textul de sus, de la inceputul paginii, e un citat din aceste carti sublime?

Si cand spui "ati scapat ieftin" cui exact i te adresezi?

si daca nu intra pe forum, ce conteaza daca e bannat sau nu?

e o rusine sa fii bannat?

si la ce-i trebuie contul, pentru interventii de urgenta ca in cazul de fata?

o lume plina de intrebari!
Old 25 Apr 2009, 16:57   #172
illotempore2002
Guru

illotempore2002

textul din capu la lista este ca urmare a injuriilor care i se aduc desi el isi vede de treburile lui. credeam ca este evident!

dar eu nu te inteleg, ai facut o fixatie pt banari?

uite, poate te ajuta cu ceva sa te linistesti informatia asta: Keep e prieten cu Dragomara si de aia a intrat in apararea ei Neuptolem la fel sunt prieteni. Dan Mihu - nu stiu, a cazut si el in pacatul tau, si-a dat cu parerea asupra unui segment din realitate, fara sa stie toate segmentele compozitoare.

Treaca-ti!

p.s. nu e o rusine sa fii banat, e o nimica toata, doar ca nu era cazul lui marx sa fie banat in aceasta situatie (alte dati era justificat). Dar acum ce sens avea cand de 2 saptamani incoace este calomniat si se minte despre el total aiurea in tramvai?
Old 25 Apr 2009, 17:15   #173
halebardul
Guru

halebardul

nu va fie cu banat, n-am cerut sa fie bannat
mai ales ca n-ar schimba nimic, el neintrand aici.

Maturoiul insemna stergerea injuriilor, si ale paulinei si ale oricui.

ciudat ca spui de keep, pe blog mi se parea ca zice de rau de GA. Mi s-o fi parut. iar Mihu m-a enervat cu parada pe care o tot face, a cata oara, ca el e cu identitatea pe fata.

Dar n-am nici o fixatie, nu vreau sa fie nimeni bannat. Cel putin la cum e situatia acum, cand e liniste, dimpotriva, as vrea sa apara cat mai multi si dintre userii care au tras pe dreapta. Sa traim cu totii-n paşe si pretenie.
Old 25 Apr 2009, 17:19   #174
illotempore2002
Guru

illotempore2002

pai e liniste la topicurile de scandal. la topicurile celelalte de filme se lucreaza cat de cat, ce ai vrea, sa scoatem maciuca si acolo? Thnaks God, it's ok like that!

Old 25 Apr 2009, 17:23   #175
halebardul
Guru

halebardul

Originally Posted by illotempore2002:
pai e liniste la topicurile de scandal. la topicurile celelalte de filme se lucreaza cat de cat, ce ai vrea, sa scoatem maciuca si acolo? Thnaks God, it's ok like that!

Originally Posted by halebardul:
... dimpotriva, as vrea sa apara cat mai multi si dintre userii care au tras pe dreapta. Sa traim cu totii-n paşe si pretenie.

No more maciuci!
Old 25 Apr 2009, 17:28   #176
illotempore2002
Guru

illotempore2002

da, dar sa speram ca halebardele raman
Old 25 Apr 2009, 17:54   #177
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

illotempore,
da-mi voie sa-ti spun k pozitia ta este absolut iresponsabila!
felul in care-l 'scuzi' pe tov marx, pe considerentul k 'nu mai intra pe cinemagia', dar k intra - totusi - 'daca e atacat', este un mod de a cautiona un comportament (aberant) & un limbaj (vulgar-agresiv) de care ACEST forum chiar nu are nevoie...
NU exista scuze pt delictul de limbaj!
daca cei 7 ani de acasa ii lipsesc tov marx - sau un elementar echilibru emotional -, pt asta nu pot fi blamati, in niciun caz, userii cinemagia & nici nu li se poate arata pisica de fiecare data cu acest argument pt k, vezi doamne, tov marx e nervos, spurcat la gura & n-are manere...

ps activitatile tov marx din afara forumului chiar nu intereseaza pe nimeni
Old 25 Apr 2009, 18:00   #178
illotempore2002
Guru

illotempore2002

hai ma' Alex, nu fi imatur! in pula calului, tu de cate ori nu ai adus injurii, cine naiba nu a facut-o de pe forumul asta?

tu nu intelegi ca asta (marx) si-a incetat activitatea aici dar altii nu-l lasa dracu in pace? te intzeleg ca ai boala pe el. si nu il scuz, ii acuz doar pe cei care nu vor sa lase securea razboiului ingropata si o tot dezgroapa periodic. asa cum vad ca incerci sa faci si tu.

iar argumentul meu este unul cat se poate de logic si il repet: marx nu mai intra aici dar sunt altii care continua sa-l injure.

adica ei de ce au voie sa injure (in viziunea ta) iar el nu are voie sa raspunda? cat de irational poti sa fii si tu?

activitatea lui dinafara forumului este foarte de interes pt cinefili - cine nu ar vrea carti de film de la cambridge si oxford?

si hai ca nu vreau sa ma cert (si) cu tine - ti-am mai zis ca nu tin cu el cand vine vorba de disputa voastra si ca atunci cand a fost vorba de certuri intre voi l-am acuzat de tot ce l-ai acuzat si tu. dar sa nu amestecam acuma fructele cu legumele si cu carnea.

Last edited by illotempore2002 : 25 Apr 2009 at 18:07.
Old 25 Apr 2009, 18:10   #179
halebardul
Guru

halebardul

nici n-ar trebui sa ne certam unii cu altii, toate chestiile astea ar trebui sa fie reglate de la "centru", daca tot am fost avertizati ca nu e democratie.

dar se pare ca satul este fara caini.
(ma rog, a trecut Pitbull pe aici, dar a latrat degeaba )
Old 25 Apr 2009, 18:28   #180
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

illo,
eu nu am injurat NICIODATA, nici n-am folosit cuvinte vulgare; am spus, doar, k unii dintre cei care postau sint idioti (ceea ce era perfect adevarat). asta nu e o injurie, ci o constatare - demonstrabila prin analiza de continut a postarilor lor...
(de ex., acum citeva postari, tov marx m-a facut prost pt k as fi vorbit dspr el cu altii (care-l cunosc), spunind lucruri nu foarte flatante in ceea ce-l privea; concluzia lui a fost k sint 'prost' k am facut-o, pt k trebuia sa-mi dau seama k respectivii or sa-i raporteze... ce nu realizeaza (in his feeble frame of mind) este k mai pot exista cel putin 3 variante: 1 am incredere in discretia & buna credinta a celor cu care am vbit sa NU ii spuna (nu e cazul meu, fireste!), 2 putin imi pasa daca o fac sau nu (e ceva aici...) si 3: kiar VROIAM sa ajunga la el ceea ce le spuneam! )

ps cit priveste proiectele de editor ale aceluiasi - eu zic mai bine sa vbim cind vor fi materializate. nu de alta, dar o specialitate romaneask 100% este sa se vinda blana ursului din padure. &, in +, nu am deloc incredere in talentul de manager al tov marx
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules