Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 09 Jun 2008, 17:12   #1
silver_boy
Guru

silver_boy

EURO 2008

cinemagicieni microbisti ( si mai veseli si mai tristi) ati pus domnilor berea la frigider?
una peste alta, cu toate ca nu prea avem multe sanse... sper ca mutulica sa le dea boaba...francezii au fost intotdeauna pretziosi, ingamfatzi, rasisti si idiotzi ( m-ar unge pe suflet sa le-o tragem fotbalistic)
Hai Romanika!
Old 09 Jun 2008, 17:33   #2
herbert
Guru

herbert

vom invinge (imi doresc mult sa invingem!) Franta!!!
Scoruri posibile
1:0: 2:0: 2:1...
cine ofera mai mult?
Old 09 Jun 2008, 19:37   #3
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
HAIDE POLI !!!
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jun 2008, 20:11   #4
herbert
Guru

herbert

am parjolit granele, am otravit fantanele si inamicul n-a avut vigoare...
joc mediocru, insa rezultatul hraneste speranta noastra...
o remarca tactica:
cred ca Mutu trebuia lasat pe margine, sa se refaca psihic, poate chiar sa i se fi permis sa vina la inmormantarea bunicii. ar fi urlat, ar fi fost scuturat metafizic si, in mod normal, ar fi arat cu italienii in meciul care urmeaza. asa, intre aici si acolo, n-a facut mai nimic...
Old 09 Jun 2008, 21:03   #5
Proletar
Guru

Proletar

da, meci slab, dar punctul luat va conta mult.
senzationala invazia de tricouri galbene de pe stadion.
cred ca e primul campionat european/mondial in care romanii domina numeric tribunele precum priveam noi candva la olandezi, englezi, germani, etc...
Old 09 Jun 2008, 21:08   #6
hellsteed
Cavaler de Veste Buna

hellsteed

nu a fost meciul slab deloc.... a fost prea tacticizat iar ai nostri au cazut pe final la capitolul forta de atac...nimeni nu a riscat
Old 10 Jun 2008, 11:21   #7
Cristi Weed
Guru

Cristi Weed

e bine pt romania ca a reusit egalul . Si e rau pt italia ( omg bai fratilor 3 - 0 , trebuia Del Piero din primul min )
Park vad ca favorita principala a gruperi ( Italia ) nu se califica si ne calificam noi .
Cristi Weed is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Jun 2008, 13:16   #8
silver_boy
Guru

silver_boy

La toate turneele finale, fie ca fost vorba de mondiale sau europene, Italia a inceput lamentabil si a sfarsit in semi-finala sau finala...so - cum ar spune Ecleziastul - (evident, cu exceptia dimensiunii scorului) nimic nou sub soare...
Olanda a jucat in forta (viteza, jucatori tehnici, pase imprevizibile) cu alte cuvinte - s-a folosit de unica reteta care poate da peste cap masina de fotbal a macaronarilor...
(bytheway, credeam ca numai la noi se poarta sarbatoarea dionisiaca, cu terase ticsite de burtosi, cu urlete si iesiri in strada, after...
ti-ai gasit! (
Olandezii, indeobste taciturni si imbeciloizi - au intrat in delirium... toti PDL-isti, orbitor-portocalii si-au impodobit coffieshopurile, cafenelele,barurile, peste tot tricouri orange, mingi, fluiere, palarii de arlechin, steaguri imense, iar presa olandeza are vesnic pe prima pagina mutra lu van persie or van nistelroy...(azi noapte talk show interminabil pe SOV - o fi tot postu lu Vantu? -: cu invitati celebri johan Cruijff, Van Basten and comp.
e o isterie generalizata peste tot, si ieri - dupa neverosimila victorie . au racnit ca niste injunghiati pana spre dimineata ...
revenind la meciul cu franta, e OK un egal...dar ce ne facem cu strategia lu Pitzi (romaneasca pana in maduva , de genul: nu ne riscam, facem joc economicos de aparare..bla bla..bre nea Pitzi, VREAU SA VAD FOTBAL , nu SAH
Old 10 Jun 2008, 14:25   #9
herbert
Guru

herbert

silver_boy, Piturca nu stie - nu stie riguros! - fotbal... nu mi-l pot imagina ganditor-incruntat langa o tabla de shah...
Old 10 Jun 2008, 14:27   #10
Supastar
Guru

Supastar

io zic k facem 0 egal cu toti, italia face egal cu franta, olanda bate tot si ne calificam impreuna cu ei :w00t:
Old 10 Jun 2008, 15:46   #11
nibo
Junior

nibo

Originally Posted by Supastar:
io zic k facem 0 egal cu toti, italia face egal cu franta, olanda bate tot si ne calificam impreuna cu ei :w00t:

daca Olanda bate tot, rezulta ca noi nu mai putem face egal cu toti, ptr ca ...NE BATE OLANDA !
nibo is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Jun 2008, 16:53   #12
Supastar
Guru

Supastar

ai dreptate. deci:

io zic k noi facem zero egal cu toti, italia cu franta fac egal, olanda bate si pe franta si ne calificam impreuna cu ei! :w00t:
Old 10 Jun 2008, 21:17   #13
Cristi Weed
Guru

Cristi Weed

hmmmm eu cred ca nu ne calificam . nea pitzi vrea sa ne aparam in fiecare meci...intr-un asemenea fel nu putem sa dam goluri impotriva italiei si olandei ... !

In primul rand Italia ne poate da gol rapid si sa se retraga ... Olanda la fel ! Mutu este cu moralul la pamant , Chivu e lipsit de "prospetime" , iar ceilalti nu isi gasesc locul pe teren ...

In al doilea rand ... Pitzi e antrenor defensiv ... nici dak si-ar dori nu ar putea face din Romania o echipa ofensiva cum era cea a lui Emeric Enei .

In concluzie va fi greu ... !
Old 10 Jun 2008, 22:34   #14
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Televizorul e deschis pe Grecia - Suedia si desi sunt un fan al turneelor finale (mai ales ca primul urmarit de mine a fost World Cup '94 US.A., de atunci, nu am gasit altul mai spectaculos si emotionant..), mi se pare boring, atat de boring incat nu prea privesc. Care spune ca Romania a facut un meci prost sau plictisitor, pe mine nu m-a plictisit deloc, nu am uitat isprava generatiei de gold cu Franta: 0-0 la Paris in '94, 1-3 acasa in '95 si 0-1 la England '96, asa ca, ne putem considera destul de norocosi si la baricade cum s-ar spune ca am reusit sa scoatem un punct.. AM GHICIT SCORUL! ( 0 - 0 ) Fara sa exagerez.. de fapt, e singurul scor ghicit la acest turneu, desi am fost pe aproape si la alte 2-3 meciuri de pana acum (am obiceiul asta sa dau scoruri, in '98 ghicisem 10 scoruri din 64 de meciuri, atentie! scoruri, nu pronosticuri! fara a fi catalogat vreun Nostradamus sau Dragomir, neah! eu-s mai bun , la al din Germania am ghicit numai 5 meciuri, dovada imprevizibilitatea si tacticizarea adusa in extremis today - nu joc la pariuri, am jucat doar in 2006 si ma saturasem sa imi iese aproape toate meciurile mai putin unul surpriza..).
Spuneti de SAH, pai de Greece a din 2004 ce spuneti? aia a fost echipa? cu neamtul ala pe margine care-i invata pana si unghiul de miscare al cotului? imi scosesera peri albi, in urma cu 4 ani tineam cu Portugalia - fiind tara gazda si pt ca asta ducea la o atmosfera pe stadion demna de ecranizat, nu numai atmosfera, aveau ceva, jucau fotbal, si pt ca Romania nu era prezenta si aveam chef sa simt pulsul turneului la cote maxime, in 2004 am fost portughez.. nah! ca e 1-0 pt Suedia si daca scorul ramane asa inseamna ca il ghicesc! :happy: (TOTUL E LIVE!).

Deci problema sta in felu' urmator dom'lor: probabil va intrebati ce scor dau la Romania - Italia..sub influenta meciului de aseara (al doilea, Naufragiul Campionilor Mondiali) risc spre un 2 - 1 pt Romania (euforic si oarecum..improbabil, dar il zic totusi p-asta).
Acum am vazut topicu', interesanta initiativa..eu mizez pe (nah! ca e 2-0 pt Suedia, nu-s atat de bun..) o victorie cu Italia (Sunt varza nene, ce-s mai, ii batem si ne calificam, ba ii mai si eliminam, sa ne tina minte ca si ei ne-au scos fotbalu' din cap la ultimu' turneu, si chiar mai tarziu de ultimul turneu.) Nu poti uita atat de usor imaginea aia cu un Hagi tuns la zero (asemeni unui condamnat) zbierand de mama focului si luand cartonas rosu, atunci a fost colapsul, s-a prabusit totu, generatia, tot..e timpul pt revanza, daca nu acum, cand? Sa m-auda Pitzurca, Doamne! :lol: Sa fie-'ntr-un ceas bun! Imi faceam si eu calcule aseara, inainte de Olanda..apoi, n-are rost, daca nu, invingem Olanda, putem face asta si iesim dracului din grupa asta irespirabila, inchisa ermetic cu o doza mare de imposibil. nu-i spectacol? asa le trebuie, asta e replica la faptul ca au creat grupa asta - lipsa oricarui spectacol din partea nationalei noastre (mama ei de tragere la sortzi, ca a fost masluita, pa' ne calificam dupa 8 ani si nimerim in grupa cu cele mai periculoase formatii ale momentului??? Germania mai lipsea, daca erau grupe de cate 5, cadeam si cu ei..).
Eu zic.. Olanda nu bate Franta iar Franta bate sigur Italia, si nu stiu de ce, dar nu mi-e frica de meciul Italiei deloc..Mutu, invatat in Italy, le stie jocu', ii face, alea cu moartea bunicii ca l-au sensibilizat eu nu le cred, (mai degraba scuza cu caldura and..) Franta e o echipa redutabila, n-au luat multe goluri in preliminarii iar in amicalele pregatitoare niciunul, ei, pai asta nu e o formatie sanatoasa la cap, ce scor sa faci cu ei cand mai ai si pretentia unui rezultat bun? si sunt sanse mari sa faca atat si cu Olanda (va mai amintiti de Franta din '96? cu Bernand Lama intre buturi, echipa asta seamana cu aia din '96, la fel ca atunci, si acum, atacul e varza! apararea din otel cromizat inoxistribil!). Franta si Romania ies din grupe ori Romania si Olanda, totul depinde de meciul caruia nu prea ii pot ghici (de pe acum) rezultatul: Olanda - Romania. Ala e decisiv.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Jun 2008, 22:59   #15
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by Cristi Weed:
Chivu e lipsit de "prospetime"

Serios ? Io auzisem ca a fost chiar cel mai bun din echipa noastra.Probabil ai vazut alt meci
Old 11 Jun 2008, 02:15   #16
silver_boy
Guru

silver_boy

Oricat de mult m-as stradui mi-e cu neputinta sa-mi amintesc cand am batut ultima data Italia...ultima victorie "memorabila" e aia din... 86?... cand Bolloni l-a executat pe Dino Zoff .( eram in clasele primare si imi amintesc ca m-am tavalit pe jos, in sufragerie, de fericire in stragatul sud american al lui Tzopescu ) In rest, victorii impotriva Italiei... pauza. Sigur, nici un meci nu seamna cu altul dar nimic nu ma face sa cred ca trupa lu 6-6, defensiva si parcimonioasa, v-a reitera istoria ceausista...
sunt de acord cu herbert, pitzi e incapabil de strofocari martzial-cogitabunde ( dupa cum mi-e cu neputintza sa mi-l imaginez razand..l-a vazut cineva vreodata pe nea-Pitzi 6-6 traind vreun acces de ilaritate? -)
mult mai accesibila mi se pare Olanda..Italia o sa ne bata vesnic - in cel mai fericit caz vom scoate cate-o remiza trasa de par -( dupa cum noi vom invinge mai totdeauna Anglia)
vorba presocraticilor, anumite lucruri sunt implacabile..sper ( din toata inima, sa ma insel)
Hai Romanika, anyway
Old 11 Jun 2008, 14:19   #17
Cristi Weed
Guru

Cristi Weed

redmen => chiar Chivu a spus la un interviu de dupa meci ca a fost lipsit de prospetime
Old 11 Jun 2008, 14:46   #18
redmen
Old School Hollywood

redmen

Io vorbesc de ce s`a vazut in meci ... dupa ce se termina nu mai conteaza ce declara lumea.
Old 11 Jun 2008, 16:24   #19
marx
Guru

marx

Originally Posted by silver_boy:
Oricat de mult m-as stradui mi-e cu neputinta sa-mi amintesc cand am batut ultima data Italia...ultima victorie "memorabila" e aia din... 86?... cand Bolloni l-a executat pe Dino Zoff .( eram in clasele primare si imi amintesc ca m-am tavalit pe jos, in sufragerie, de fericire in stragatul sud american al lui Tzopescu ) In rest, victorii impotriva Italiei... pauza. Sigur, nici un meci nu seamna cu altul dar nimic nu ma face sa cred ca trupa lu 6-6, defensiva si parcimonioasa, v-a reitera istoria ceausista...
am mai taiat o data macaroana carbonarilor, in 1989, intr-un amical disputat la Sibiu, cu Sabau in postura de pizza-boy.
totusi, e sinucidere curata sa joci deskis cu ekipe de genul Italiei/Frantei/Olandei. dar n-ar strica un om de creatie la mijloc, sa-l sustina pe Mutu si pe atacantul impins. sau macar sa joace Cocis mai in fatza. cu Franta am jucat la mijloc cu 2 jucatori reprofilati din fundasi, Chivu si Radoi, si s-a vazut: aparare ca la Posada si atac a la Dacia Mioveni.
marx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Jun 2008, 18:32   #20
Pashpix
Guru

Pashpix

Originally Posted by silver_boy:
Oricat de mult m-as stradui mi-e cu neputinta sa-mi amintesc cand am batut ultima data Italia...ultima victorie "memorabila" e aia din... 86?... cand Bolloni l-a executat pe Dino Zoff .( eram in clasele primare si imi amintesc ca m-am tavalit pe jos, in sufragerie, de fericire in stragatul sud american al lui Tzopescu )

S-a intamplat de fapt pe 16 aprilie 1983....
Dar ultimul meci in care am batut Italia n-a fost ala, ci un alt 1-0, de pe 29 martie 1989, la Sibiu. Antrenorul nationalei noastre era inegalabilul Imi Ienei.
Iata si cele doua garnituri:
România: S. Lung (cpt.) - D. Petrescu, M. Rednic, Iovan, Klein - Sabãu, Mateuþ, Gh. Popescu, Hagi (86, Lupescu) - Lãcãtuº, Cãmãtaru (46, Sorin Cigan)
Italia: Zenga - Bergomi (cpt.) (51, Marocchi), R. Ferri (38, Maldini), Baresi, Ferrara - Berti, Donadoni (65, R. Baggio), De Napoli, Giannini - Vialli, Borgonovo

Singurul gol a fost marcat de Nelutu Sabau. De consemnat si faptul ca acest meci a reprezentat debutul in prima reprezentativa a "Bursucului" Dan Petrescu.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules