Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 17 Sep 2007, 14:07   #1
Gloria
Super Moderator

Gloria

Cea mai sexy scena din filmele de dupa `89

Scena de sex dintre Monica si Sergentul David McLaren, alias Maria Dinulescu -Jamie Elman din "California Dreamin`" a fost catalogata de userii Cinemagia ca cea mai sexy scena din filmul romanesc de dupa `89. 522 de votanti sunt de aceasta parere. Cei doi - Monica, fiica sefului de gara din Capalnita si David, sergent american aflat in misiune pentru transportul de armament strategic in Kosovo se cunosc cand trenul este blocat pentru cinci zile in asteptarea unor aprobari oficiale.

Pe locul urmator – cu 305 voturi a fost aleasa secventa topless a Nicoletei Luciu in "Azucena - Ingerul de abanos" (regia: Mircea Muresan).

Maria Popistasu si Ioana Barbu intinse pe gazonul stadionului – intr-un moment intim din "Legaturi Bolnavicioase" au facut a treia scena in topul celor mai sexy, iar pe locul patru s-a clasat secventa cu Mara Nicolescu si Gabriela Butuc facand baie in gradina - "Un acoperis deaspra capului".

In total au votat 1149 useri www.cinemagia.ro pe parcursul lunilor iulie-august 2007

Am postat si aici rezultatele sondajului pentru ca sunt convinsa ca acest top nu e neaparat complet; voi ce scene ati nominaliza pentru aceasta categorie?
Old 17 Sep 2007, 18:54   #2
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

OK, recunosc: eu propusesem secventa din "Un acoperis deasupra capului".
Faptul cä sunt prieten cu Mara nu e relevant - ce-are prietenia cu sexosenia? Altfel, nu mi se dä la ea, desi fizic aratä foarte bine. Dar motivul pentru care am propus acea imagine (si am votat-o cu osârdie) este cä e foarte excitantä într-un mod curat. Popovici fiind... Popovici, probabil cä secventa a fost filmatä la indicatiile specifice ale Marei (cum s-a întâmplat si cu cea cu hainele pe acoperisul casei, filmate din miscare aerianä). E foarte frumoasä, poeticä (träsäturi pe care le asociez funciarmente cu sexycitatea), iar acel nud full frontal al Marei, scurt si neostentativ, corespunde stilului meu de a filma - adicä: "Poftim, priviti, gata, pa!" (Intâmplätor - sau nu - la fel am filmat si eu cele câteva secvente erotice din "Neînvinsä-i...".)

Secventa din "California Dreaming", bunä de altminteri, mä lasä rece în plan "sexy". Cred cä nici Cristi, Dumnezeu sä-l ierte, n-a urmärit sä excite pe cineva cu ea - ci doar sä urmäreascä o etapä a relatiei între personaje.

"Azucena" - hai sä fim seriosi! Mi se rupe de Nicoletele Lucii si Olimpiile Olarii si sânii lor. Niciodatä nu m-au palpitationat "femeile-obiect".

A patra nici nu mai stiu care era. O Monicä Bârlädeanu, ceva? Q.E.D.

* * *

L.E.
A, nu, fetele din "Legäturi...".
Dom'le, tâtisoarele alea sunt dulci foc - da' din nou, nici pe mine nu mä pun pe jar, nici Tudor n-a urmärit asta (sunt convins!). La fel ca-n "California...", e o secventä de continut, nu "sexy" (desi elementul sexy, inevitabil, existä). Sä nu uitäm cä premerge dezastrului: a doua zi vine celälalt Tudor, cu masina si Räduleasca, si s-au cäcat împrästiat, cu totii. Secventa de pe stadion e punctul final al povestii de dragoste dintre fete. N-o pot simti sexy - nu "deschide", ci "închide".
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Sep 2007, 22:24   #3
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Inutil. Violul neconsumat al Maiei din Balanta e crunt.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Sep 2007, 00:06   #4
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Este, da' vrei sä zici cä-i "sexy"? Vorba ta - e crunt, te taie la ficati, nu la sculati.
Old 18 Sep 2007, 16:39   #5
Gloria
Super Moderator

Gloria

asa, foarte sexy mi s-a parut sarutul in curte scolii- ma rog din visul lui Andrei (ALEX MARGINEANU) din California dreamin`

na, apropo de "viol neconsumat" ce ziceti de cel din Asfalt Tango- cand o injuratura fulminanta il opreste brusc pe violator;
cum ar fi un top al celor mai dure secvente in filmul romanesc? deschidem un nou topic?
Old 18 Sep 2007, 20:02   #6
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Hai sä-l facem! Prima care-mi vine-n minte e decapitarea lui Andrei B�*thory, din "Mihai Viteazul".
Si pe urmä trebuie sä vedem cum facem, pentru o anumitä secventä care e sigur "de top", da' nu stiu unde s-o înscriem: la "dure"? :? Nu tocmai - e doar chirurgicalä... La "sexual explicite"? Nu stiu... La "naturaliste"? Da - da' cu care altele sä concureze...? Pe scurt: e vorba de secventa coaserii himenului, filmatä din interiorul vaginului spre exterior, în "Neînvinsä-i dragostea"! Tudor Caranfilm, în micul dictionar albastru de filme românesti, a numit-o: "delir unic în filmul românesc postdecembrist". (De parcä antidecembrist ar fi avut concurenti! )
Old 18 Sep 2007, 20:07   #7
Proletar
Guru

Proletar

pit,
pai ce fel de camera ai folosit?
ori a fost una foarte miniaturala, ori dimensiunile "platoului de filmare" permiteau o invazie imagistica semnificativa..
Old 18 Sep 2007, 20:23   #8
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Nu, am fäcut asa:
Noi, cei care aveam de filmat acel cadru (eu, operatorul, mecanicul de camerä si electricianul care punea lumina), am aranjat cu actrita sä ne adopte - astfel, ea devenind "mama" noasträ. Pe urmä, am enervat pe toatä lumea, pânä ne-au trimis la origini. Cum înjurätura asta a devenit, în România, un adevärat ritual national, efectul a fost irezistibil: ne-am pomenit împinsi acolo, cu camerä si proiectoare cu tot - si am filmat. E drept c-am stat cam înghesuiti, incinta având gabarit normal, deloc supradimensionat, da' a mers; oricum, Dana Mägdici e o tipä superbä, asa c-a meritat!
Old 18 Sep 2007, 20:42   #9
Proletar
Guru

Proletar

oricum, cand ati iesit de acolo, ati comis un fapt epocal: prima dezvirginare cu actiune din interior :shock:
Old 18 Sep 2007, 21:14   #10
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Originally Posted by Gloria:

na, apropo de "viol neconsumat" ce ziceti de cel din Asfalt Tango- cand o injuratura fulminanta il opreste brusc pe violator;
E luata de undeva.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Sep 2007, 18:17   #11
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

Send a message via Yahoo to lady_mystyque
Originally Posted by keepwalking:

oricum, cand ati iesit de acolo, ati comis un fapt epocal: prima dezvirginare cu actiune din interior :shock:
chiar asta cum de nu e consemnata in cartea recordurilor pe undeva :shock: :lol: omg s-a pierdut asa ceva... poti sa ii spui si prima re-dezvirginarea cu actiune din interior! 8) din mom ce himenu fusese cusut!
lady_mystyque is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Sep 2007, 18:57   #12
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Cä nu i-a venit nimänui ideea sä mai scoatä un ban pe el.
N-am avut CGI, am avut MDO. (Dupä ce-mi obtin o copie digitalä a filmului si-i dau drumu' pe nmet s-o vedeti, vä explic ce-i aia. Inainte nu, sä nu spoliez.)
Old 26 Sep 2007, 14:57   #13
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pitbull:
Dana Mägdici e o tipä superbä, asa c-a meritat!
Pai, io am vazut cateva episoade din Secretu' Mariei numa' pt Ruxandra! :oops: Deci ea e Dana Magdici! Iar celebrul vagin e al...ei!!!!... Atunci filmul va avea un succes de casa fabulos, reloadati-l! Sunt primul la rand! :happy:
Sau ar putea merge si-un remake. ...
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Sep 2007, 15:30   #14
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Imediat ce s-o învrednici persoana mea de contact la arhivä. Am dat de veste, se va face, acum astept si sun din când în când.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules