Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 10 Oct 2003, 13:23   #1
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
Veronica Guerin

Datorita avanpremierei de la Cotroceni l-am vazut ieri, desi o sa vina de-abia in martie, am inteles de la emanuel.
Desi este un film regizat de Joel Schumacher (care a facut si recentul Phone Booth), este mai slab decat acesta din urma. Ca o comparatie, Cate Blanchett a facut roluri mult mai bune in Elizabeth sau Bandits si LOTR. Desi filmul este bazat pe fapte reale, povestea putea fi spusa mult mai "elegant". La un moment dat mi s-a parut ca ma uit la un documentar pe Discovery. In rest, filmul nu iese cu nimic in evidenta. Un Colin Farrel strecurat aproape subliminal in film, clasicul traficant de droguri care ar omori si mitui ziariste numai pentru a scapa nevatamat si veti afla despre lupta impotriva consumului de droguri in Irlanda. Dar deja am spus prea multe.
Rolul justitiarei este interpretat insa cu mult bun simt.
[5/10, adica 3 stele]
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Oct 2003, 09:15   #2
toni
Guru

toni

Datorita faptului ca filmul a fost in irlandeza, recunosc ca nu am inteles mare lucru din dialoguri. Mie mi s-a parut un film super deprimant, care nu m-a facut sa zimbesc nici macar cind ziarista a intrat in camera de bordel unde si-o tragea dealerul. Prea mult realism dauneaza, parca dispare ideea de entertainment a cinema-ului. Nu-mi pare rau ca l-am vazut, dar iti cam strica starea de spirit in care te afli. A nu se vedea de dimineata.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules