Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 25 Jul 2008, 19:20   #1
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Note de cälätorie - Geneva

De la sublim la ridicol nu e decât un pas...
Magazin de DVD-uri d-äla de-ti cad ochii-n gurä. Mä uitam si plângeam: Antonioni, Fellini, Chaplin, tot ce vrei si ce nu vrei, pe alese...
Pânä dau de unu' mai otz, pe care scria:
"Easy Rider"
"Taxi Driver"
«Docteur Folamour»!
* :w00t:

* * *

In alt magazin de DVD-uri, troneazä-n miljocu' vitrinii:
«La Mort de Dante Lazarescu»
«12:08 - Est de Bucarest»

* * *

Alt magazin de unde sä nu te mai dai dus - dacä esti fan BD-uri:
«L'Oreille cassée» (pe malul vestic al Rhonului, în dreptul insulei).
Pe raftul cu noutäti, la loc de cinste, album BD «Indiana Jones et le Royaume du Crâne de Cristal»
MIZERABIL!!!! Confuz, expediat, färä sare si piper, nivel de pulp din anii '40.

Old 25 Jul 2008, 21:08   #2
klein
Guru

klein

si in afara de asta? gagici ceva??
klein is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Jul 2008, 00:39   #3
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Am o curiozitate (nesemnificativa): de ce tine Pitbull sa mentioneze la 1 mesaj din 2 (uneori la 2 din 2) ca se afla acum la Geneva? Nu mai intrasem pe forum de cateva saptamani si trecand fugitiv in ultimele 48 de ore pe aici, mi-a atras atentia chestia asta.
Vasazica, deci acum, se poate iesi din tara??...

PS: Uite ca se poate depasi si bariera statiei de troleu/tramvai/bus.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Jul 2008, 09:16   #4
Proletar
Guru

Proletar

pentru ca, atunci cand te afli undeva in strainatate, simti nevoia sa le povestesti prietenilor de acasa experientele prin care treci.
nu din dorinta de a epata, nu e cazul la Pit.
Old 28 Jul 2008, 19:48   #5
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Prolly - empatic, rational si ager ca întotdeauna.
Totusi, eu unul nu stiu ce sä-i räspund olteanului... :? N-am prins rostul întrebärii. Dragä, peri-o de vorbe de umpluturä, tunde-o de cuvinte de prisos, redu-o la o întrebare limpede, clarä, cu sens, de câteva cuvinte, si dacä atunci o înteleg, îti räspund.

* * *

Pe cheuri se aduna tiribombele si ringhispilele pentru «Les Fêtes de Genève», care încep pe 1 august.
Am väzut si o baracä cu BATMAN (veche, de pe vremea lu' Penguin si Catwoman), si deocamdatä am pozat-o. O s-o vedeti când vin. Când s-o deschide, musai mä dau în ea, sä väz ce si cum.
Am mai fotochipuit si cârligele de la intrarea-n Alimentäri, unde sä-ti legi câinii. Acasä, le dau poza la toti patronii de unde-mi fac piata.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Jul 2008, 20:13   #6
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by Pitbull:
Am mai fotochipuit si cârligele de la intrarea-n Alimentäri, unde sä-ti legi câinii. Acasä, le dau poza la toti patronii de unde-mi fac piata.

Cred ca le vei da degeaba
Old 29 Jul 2008, 16:46   #7
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Si eu.
Da' tot le-o arät.
Me, at least, I've tried. Dammit, I've tried!
Old 04 Aug 2008, 17:52   #8
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by klein:
si in afara de asta? gagici ceva??
Clar ca sunt gagici daca Pitbull nu mai da nici un semn de viata.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Aug 2008, 18:09   #9
Picasa2
Guest

Picasa2

Eh, or fi ele, da' costã!! Ce-aþi uitat cã el a plecat pe banii prietenilor care-l ºtiau, a se citi credeau, muritor de foame? io nu! Illo fã bazã de date, ãsta fu încã un feedback.

----

între noi fie vb, rar am citit postare mai auto*** ca cea in care "useru' vechi" spunea (fãrã sã-l fi constrâns careva) cã X i-a trimis bani pt. subzistenþã, ºi cã el cu toate cã o duce regeºte nu-i v-a mai returna!!
Picasa2 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Aug 2008, 18:19   #10
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

dragomara, fata, mi-am dat seama ca esti tu de vreo saptamana, dar nu te-am banat, poate si gandindu-ma ca am fost cu totii prea aspri cu tine. Mai mult, istericalele lui Pitbull (Pitbull, ai fost mult sub tine la faza cu "insecticidu'") si rautatile lui illotempore chiar m-au facut sa-ti tin partea. Dar nu se poate trai cu tine, draga mea, nu stiu cum poti gasi atata ranchiuna. Cel mai bine pentru toata lumea (you included) ar fi sa te bannez inca o data. Sorry si bafta.
Old 04 Aug 2008, 19:00   #11
redmen
Old School Hollywood

redmen

Oooh yes ma duc sa aduc sampania si paharele.Cate pahare sa aduc ? :lol:
Old 04 Aug 2008, 19:03   #12
Picasa2
Guest

Picasa2

ªtefane - de ce-mi insulþi inteligenþa?! Îmi plãceai mai mult când mã fãceai nebunã ºi când afirmai în public cã m-ai banat pentru 2 zilele, iar eu eram de-o lunã etc. Nu mã fã sã caut posãrile, te rog.

Mã întreb ce e neregulã cu voi, 2 sau 3 - Pitbull exclus, care pãreþi a avea ºi creierul ºi coloana vertebralã pentru a lua o decizie corectã? Ce anume vã scurtcircuiteazã legãtura, dintre ceea ce simþiti, trãiþi, experimentaþi fizic, emoþional ºi creier?

Nu mã cunoºti, nu te-ai deranjat mãcar o datã sã-mi rãspunzi în privat mesajele private sau sã-mi afli pãrerea, sigurul care te-a interesat a fost spectacolul copy/ paste din ce nu þi-a convenit. NU aºa se comnunicã între mamiferele superioare, vb amicului meu!

Nu cred cã eºti capabil sã înþelegi ce-am trãit ºi ce trãiesc eu vis-a-vis ºi de CORECTITUDINEA ta, mã rog, mi-s fatã deºteaptã, ºi ºtiu cã nici nu þi-ar putea pãsa, eu nu exist.

Bun, corect, sincer, sensibil sunt calitãþi pe care dacã le posezi ele se menifestã continuu.

Pitbull a fãcut mult mai mult decât faza cu insecticidul, ºi eu ºi tu o ºtim, Illo e mic copil pe lângã "electro-ºocurile" pe care mi le-au aplicat Alex, Supa, Marx etc. Unde erai atunci?

Deci te rog, nu-mi jigni inteligenþa, fii convins cã într-o zi mã voi plictisi ºi voi pleca ca toþi ceilalþi, de altfel m-am ºi plicitisit, ºi nu ºtiu de ce mai continuu sã fac ceea ce-i spuneam Transilvanei cã nu se meritã sã faci, adicã sã schimbi realitatea dupã sufletul tãu.

Dacã prin absurd vrei sã faci ceva pentru mine, dã-mi contul înapoi ºi interzice-i lui Pitbull sã mi se mai adreseze vreodatã pe forum. Dacã el reuºeºte asta, promit sã-l ignor veºnic.

M-am tot gândit la cuvântul ãsta: ranchiunã. Când Dumnezeu te-a "cãlit" în nereuºitã, când þi-a distrus familia, când þi-a sedus muza ºi þi-a ascus liniºtea ºi descompus sãnãtatea, când eºti numai tu ºi ura ta, crezi cã obiectul "obsesiei" tale mai are vreun sens sã fie ranchiunos cu tine?! Eu una nu, nu cred. Nu sunt religioasã, nu pot, ºi poate cã încã nu trebuie, dar aº da un sfert din viaþã sã pot ierta celui care mi-a greºit. NU pot ierta rãutatea ºi prostia. Nu e vorba de ranchiunã, e vorba de respectul pentru celãlalt, respectul care se duce dracului, ºi toate viitoarele fapte bune ale lumii nu-l mai pot reabilita. 700 de ani de fericire nu pot compensa 7 minute de tristeþe. Minutele mele de tristeþe au fost cu mult mai mult de 7.

Ideea e cã mã poþi bana liniºtit, nici n-ai sã creºti, nici n-ai sã cobori în ochii mei, eu una vreau doar contul meu înapoi.
Old 04 Aug 2008, 19:08   #13
redmen
Old School Hollywood

redmen

Imi da si lacrimile naibilii
Old 04 Aug 2008, 20:39   #14
Picasa2
Guest

Picasa2

de prost, dacã te-ar duce mintea, te-ai ascunde-ntr-o gaurã de ºarpe ºi n-ai mai ieºi niciodatã, de ruºine!

scuzã-mi sinceritatea, da' trebuia sã þi-o spunã cineva, prea þi-ai luat-o-n cap.

oricum nu este vina ta, asta sper sã te consoleze pentru urmãtoarele 24 de ore.

mulþumesc pentru înþelegere!
Old 04 Aug 2008, 21:47   #15
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Stefane, Gloria, Longshot, un periaj al off-topicurilor se poate, vä rog?
Old 04 Aug 2008, 22:01   #16
Picasa2
Guest

Picasa2

oh, da, tu ºi lingãii tãi patetici sã vã "iubiþi" în privat.
ãsta nu e site de cãlãtorii. mã rog, acum 9 luni când mi-am fãcut eu cont nu era.

PS: cã uiati sã-þi zic, am fãcut o bazã de date online, în caz cã iar se automodificã/ autoºterg unele postãri. mai mereu ale mele. fii fãrã grijã.
Old 04 Aug 2008, 22:48   #17
redmen
Old School Hollywood

redmen

Esti chiar simpatica cum te ataci si nu mai scrii coerent :lol:
Old 05 Aug 2008, 09:12   #18
illotempore2002
Guru

illotempore2002

deci Picasa draga, sa ne facem intelese....io m-am luat de tine din cauza postarilor nu ca esti Dragomara....chiar sunt extraordinar de uimita ca esti tu....nu am nimic cu tine personal pur si simplu nu am fost de acord cu ce sustineai la Juno......

Bafta!
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Aug 2008, 09:52   #19
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

am banat-o
Old 05 Aug 2008, 21:41   #20
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Pitbull:
Am väzut si o baracä cu BATMAN (veche, de pe vremea lu' Penguin si Catwoman), si deocamdatä am pozat-o. O s-o vedeti când vin. Când s-o deschide, musai mä dau în ea, sä väz ce si cum.
M-am dat.
Deci la casä îzdä neste ochelari, ca sä vezi dublu.
De ce sä vezi dublu?
Cä altfel n-are nici un haz.
Umbli prin câteva cämäruzde cu beculezde si luminizde care tot clipureazä printre oglinzi. Ba chiar, într-un loc atârnä de sus neste bäturi de plastic cu luminä-n ele, si se bälängäne, ca sä te deruteascä. In alt loc, mergi pe-un podet printr-un cilindru de se-nvârte-n juru-ti, spuzit cu stelutzde luminiscente si batmeni mici fosforescenti, cä cicä sä te ia cu ameteli. (Da' poti sä-ti scoti ochelarii, si nu te mai ia.) Iesi de-acolo, si dai de-un manechin manglit de prin vreo vitrinä, deghizat tn Robin. Treci de el si hop o manechinä acuma - Batgirl travestitä în Catwoman, sau poate viceversa. Pânä sä te dumiresti, ai iesit de tot.

Chestia asta m-a costat 5 franci, adicä o bere la terasä (sau vreo sapte beri, în România). Mergem pe ideea a doua, cä-i mai avantajoasä: toti batmanofilii si batmanofanii de pe forum, pentru care m-am sacrificat, puneti mânä de la mânä si-mi dati alea sapte beri (sau una, da' la pret de sapte).
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules