Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 12 Mar 2008, 10:40   #1
AlexandraSpymac
Novice

AlexandraSpymac

O poveste care mi-a shimbat viata

Hello

My name is Sarbu Alexandra , i`m from Suceava studing contability at the University Stefan cel Mare , I’m the king of person who likes to talk with everybody , to make more friends and to live every beautifull second of my life like is the last one .

My hobby is the computer and the modeling , spending my time visiting interesting websites about true stories, nature , pictures , pets and of course pictures with visual style.One day entering the well known site MYSPACE.com , I have entered the blog that lead me to SPYMAC , and its seemed very interesting for me because of all the cool and authentic things uploaded by different people from around the world, showing their hobbies and interests.

I have thought to create my own account on SPYMAC called “ the_style_page “ , also on SPYMAC they had a fantastic prize of 10.000euros for the one who will be first on top 100 Charts and I said to myself this could be my opportunity for the future.

I uploaded as many pictures with me and my friends showing the world the little parts of modeling and I gave the link of my account to all the people that I knew, I have uploaded my account and I have made as many friends and fans that I could possibly make on SPYMAC.By uploading daily something new and interesting , also videos have entered the TOP 5 and I said to me this could be my big brake trough , finally I have reached the FIRST PLACE and won the extraordinary prize of 10.000euros , the dream of any people on this earth.The words can’t explain the joy I have felt and I think I can’t even define those feelings, just now I can forfil my dream from I was a child , and that dream was to visit Paris .SPYMAC opened my eyes trough a different world , a world that a short time ago I would not even dare to dream at.

Thank you SPYMAC for all the good things that you have brought in my life , best of luck to everybody , Alexandra.

www.spymac.com
AlexandraSpymac is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Mar 2008, 10:44   #2
savoria
Veteran

savoria

nu ne mai suportam, nu?
deja am uitat romana?
nu cred ca iti trebuiau 10 mii Euro sa vizitezi Franta. 1000 erau de ajuns
savoria is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Mar 2008, 11:06   #3
legardere
Veteran

legardere

Lets hope that she is able to right in her native laguage better then in Shakespears.
:lol:

Asta e cu unii din poligloata :hmm:
Old 12 Mar 2008, 11:12   #4
savoria
Veteran

savoria

cu atat mai mult cu cat domnisoara zice ca visul oricarui om de pe acest pamant e sa castige 10000 euro. :?
pe bune?
Old 12 Mar 2008, 11:21   #5
legardere
Veteran

legardere

Hai sa fim realisti e un "model" care are o oarecare obligtie sa ne Spym-iasca pe noi cu aberatiile ei.
Ce surprinde la mine e ca donsoara (sa nu zic pustoaica, ca asta denota) este studenta la "contability" cand de obicei modelele fac "right-ul" sau "justice-ul", cum io zice ca nu-mi vine acum (sper sa nu-mi intarzie prea mult :lol: ) ?
:lol: :lol: Stiu in germana Rechtswissenschaft ii zice. Imi traduce si mie cineva? :lol: :lol: :lol:

:sick: modelele astea
Old 12 Mar 2008, 11:24   #6
savoria
Veteran

savoria

Originally Posted by legardere:
Hai sa fim realisti e un "model" care are o oarecare obligtie sa ne Spym-iasca pe noi cu aberatiile ei.
Ce surprinde pe mine e ca donsoara (sa nu zic pustoaica, ca asta denota) este studenta la "contability" cand de obicei modelele fac "right-ul" sau "justice-ul", cu io zice?
:lol: :lol: Stiu in germana Rechtswissenschaft ii zice. Imi traduce si mie cineva? :lol: :lol: :lol:

:sick: modelele astea

Rechtswissenschaft=jurisprudenta

sunt de acord
Old 12 Mar 2008, 11:24   #7
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by AlexandraLubrifSpy:
and of course pictures with visual style
8)
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Mar 2008, 11:26   #8
savoria
Veteran

savoria

poate n-ar fi rau sa ne dea si noua link-ul sa vedem maiestria pozelor d-rei 8)

right? :oops:
Old 12 Mar 2008, 11:30   #9
Neuptolem
Banned

Neuptolem

http://www.spymac.com/details/?2350966
GIRLS NAKED! :w00t:
Old 12 Mar 2008, 11:35   #10
redmen
Old School Hollywood

redmen

law school
Old 12 Mar 2008, 11:36   #11
legardere
Veteran

legardere

Originally Posted by Neuptolem:
http://www.spymac.com/details/?2350966
GIRLS NAKED! :w00t:

Pai imbracata nu prea are cum sa castige banii astia, tu nu vezi cata lipsa de inteligenta are?
Si oricum site-ul prin nume nu ma determina sa-l accesez ca tare mi-e ca sare sau ativirusul sau firewall-ul pe un intruder ceva.

Studentele la "contability" trebuie sa aiba in primul rand un aspect placut si asta se vede numai dezbracata :sleep:, oricum cu una ca asta imbracata n-ai ce face.
Old 12 Mar 2008, 11:37   #12
savoria
Veteran

savoria

ai niu it :lol:

o versiune mai dezbracata a "hi 5"?
Old 12 Mar 2008, 11:41   #13
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
No, hai cã am râs la faza cu "shareing-ul" hobby-urilor, ºi cu upload-ul realizãtilor personale. Din experienþã îþi pot spune cã pe site-urile româneºti care practicã aºa ceva, este la fel ca în politicã nu poþi accede ºi avea succes dacã nu te puni bine cu moderatorii/ administatorii, dacã nu pupi în fund constant pe cineva. Am avut experienþe dramatice pe site-urile despre munte, unde pozele mele, votate de cãtre utilizatori drept excelente au fost scoase de pe site de cãtre administrator/i pentru cã nu erau de calitate (lol - de parcã existã ceva care sã meargã mai bine pe "automat" ca un aparat foto semiprofesional!), sau pentru cã nu le-a plãcut lor cu am vãzut eu Retezatu', mã rog explicaþia realã þine de minunatele mele comentarii. Despre site-uri ca trilulilu nici nu vreau sã mai vorbesc, sã-þi faci la 2 zile câte un cont nou ºi sã votezi negativ peste 450 de upload-uri e dincolo de puterea mea de înþelegere. Acum între noi fie vorba, probabil cã dacã aº fi postat poze cu mine sumar îmbrãcatã, aº fi avut mai mult succes decât cu peisajele montane, sau cu instantaneele.

Acum trebuie sã recunosc cã a fost o româncã de origine maghiarã care a vrut sã-mi punã pozele din Retezat pe nu ºtiu ce site de promovare a turismului românesc, dar atât m-a stresat cu instalatul a nu-ºtiu-ce programe încât PCul meu a dat colþu' ºi pe mine m-au lãsat nervii.

Mã rog, asta nu înseamnã cã nu sunt ºi oameni de calitate pe Net, sunt, dar e atât de greu ºi plictisitor ºi mai ales total neproductiv sã stai sã faci selecþia, poate cã e ºi ãsta un hobby pe care eu nu-l posed încã.

-----
Ideea era cã "urãsc" moldovencele frumoase ºi "deºtepte", ºi mã întreb adesea cu tristeþe, care este de fapt adevãrata poveste?
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Mar 2008, 11:42   #14
savoria
Veteran

savoria

oricum, nu trebuie sa generalizam.

sunt si femei dragute si destepte, dar nu cred ca posteaza poze de genul asta pe net.

sau da?
Old 12 Mar 2008, 11:46   #15
legardere
Veteran

legardere

Originally Posted by savoria:
Rechtswissenschaft=jurisprudenta

Originally Posted by redmen:
law school

Va multumesc pentru amabilitatea, am inteles, chiar daca nu aveam nnevoie:lol:
Old 12 Mar 2008, 12:12   #16
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by legardere:
Studentele la "contability" trebuie sa aiba in primul rand un aspect placut si asta se vede numai dezbracata
Iti confirma unul care a trecut prin facultatea aia, numa' ca nu sectia de contability, asta-mi mai lipsea. E bine sa le ciupi de la inscriere cand bifeaza pe hartie casuta cu: "Contabilitate si Informatica de gestiune", ii ceri un nr de telefon si esti si socat atunci cand ridica ochii albastri spre tine si spune: "Buna.". :w00t:
Despre ce era topicul asta?? :huh:
Old 12 Mar 2008, 12:44   #17
savoria
Veteran

savoria

:lol: despre minunata lume in care traieste Dra A. si despre visul vietii ei care s-a implinit.
dar mai ales, despre calda ei recomandare a site-ului respectiv...

chiar am avut colege in facultate, care la sectia de contability fiind, erau destul de flower-power, multe dintre ele. recunosc, am fost putin rea :oops:
Old 12 Mar 2008, 13:02   #18
legardere
Veteran

legardere

Pai mai oameni buni alea studiaza contabilitatea nu contability-ul (asa ceva nu sexista in limba lu ingleaza), daca zicea countability (ca sa nu cer prea mult sai zic accounting) poate o credeam mai apta de inteligenta, dar asa...
de acolo a plecat prima mea remarca.

P.S. Administratorii, nu radeti va rog eu frumos simulacrul asta de topic, chiar nu are nici o treaba cu forumul (plus ca se mai ridica topicul meu putin) 8)
Old 12 Mar 2008, 13:09   #19
savoria
Veteran

savoria

[quote="legardere"]Pai mai oameni buni alea studiaza contabilitatea nu contability-ul (asa ceva nu sexista in limba lu ingleaza), daca zicea countability (ca sa nu cer prea mult sai zic accounting) poate o credeam mai apta de inteligenta, dar asa...
de acolo a plecat prima mea remarca.

de ce esti defensiv? ca nu te ataca nimeni.

in fond asta e, a castigat, invata contabilitatea (sper sa si ramana cu ceva in capsorul ei frumos si englezesc), dar hai sa nu exageram, nu?
de acum ar trebui sa zicem fiecare cu ce ne ocupam (studiem), ca sa fie mai interesant? :sick:

of of...
Old 12 Mar 2008, 13:22   #20
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Accounting, da.
Originally Posted by savoria:
erau destul de flower-power, multe dintre ele
Adica ce vrei sa spui? Flower-power... :?

Originally Posted by AlexandraLubrifSpy:
Hello

My name is Sarbu Alexandra , i`m from Suceava studing contability at the University Stefan cel Mare , I’m the king of person who likes to talk with everybody , to make more friends and to live every beautifull second of my life like is the last one .
Hiiiiiuuuuuh! APLAUZE!!! :lol:
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules