Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 24 Aug 2007, 08:37   #1
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Surprize placute

Sint sigur ca majoritatea dintre voi au intat macar o data in sala de cinema fara sa stie prea multe lucruri despre filmul de pe ecran, sau avind, chiar, idei preconcepute despre filmul respectiv, pentru a descoperi apoi ca a petrecut 2 ore in compania unei mici bijuterii.
Care a fost, pentru voi, filmul cu pricina?
Pentru mine acesta a fost THE SHAWSHANK REDEMPTION. Am intrat la film pur si simplu pentru ca ma aflam intr-un oras strain si trebuia sa umplu cumva trei ore pina la sosirea trenului. Eram vreo 5 persoane in sala, si cred ca nici ceilalti nu prea aveau habar ce e cu filmul asta. Mi-am dat seama, dupa prima jumatate de ora, ca ma aflu in prezenta unei capodopere si trebuie sa marturisesc ca a fost una dintre cele mai placute experiente pe care le-am avut intr-o sala de cinema.
Cred ca majoritatea celor care au prins filmul asta la cinema nu prea stiau la ce intra, de-asta se explica esecul filmului la box office (nu multi inghit ideea de a vedea un film avind ca subiect universul carceral, un film de
2.30h si nici titlul filmului nu ajuta prea mult, ce-i drept). Insa cei care l-au vazut l-au recomandat prietenilor si, uite asa, in al doilea an de la lansare, filmul a ajuns pe primul loc in topul inchirierilor de casete video, iar astazi e pe locul 2 in topul celor mai iubite filme de pe imdb.
Pacat ca din 7 nominalizari la Oscar filmul nu a fructificat nici una. E drept, a fost anul Forrest Gump.
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Aug 2007, 12:42   #2
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

"Hairspray", alaltäieri - see here:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=14151
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Aug 2007, 14:53   #3
seven7seven
Veteran

seven7seven

Originally Posted by larinho80:
Usual suspects,nu stiam nimic despre el,Jeux d'enfants-m-a tarat prietena mea la film si pana la urma cred k mi-a placut mai mult mie decat ei

Ce chestie!
Dimineata vroiam sa ii raspund lui Windom, spunandu-i ca The Usual Suspects a fost genul meu de surpriza, numai ca am renuntat, pentru ca n-am fost sigur ca vrea exemple de la noi sau e doar o mini-cronica.

The Usual Suspects, o surpriza foarte placuta.
Your eyes are weary from staring at the monitor. You feel sleepy. Notice how restful it is to watch the cursor blink. Close your eyes. The opinions stated above are yours. You cannot imagine why you ever felt otherwise.

*snap fingers*
seven7seven is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Aug 2007, 10:32   #4
Longshot
Kingpin

Longshot

snatch.
in conditiile in care nu vazusem lock, stock and two smoking barrels (care tot rula pe hbo in saptamanile ala) pentru ca aveam eu impresia pe atunci ca n-am chef de brit stuff, chiar si cu gangsteri, snatch-ul vazut la vitan a fost eye opener. nu mai tin minte de ce am intrat la el, parca la insistentele unei gagici vrajita de abdominalii lu' pitt, contand si faptul ca trailerul cu scene de box imi amintea de fight club.
as adauga rules of attraction si, ceva vazut mai recent, in the company of men.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules