|
|
#1 |
|
Banned
Join Date: Mar 2009
Posts: 5,986
|
Beer&Whisk(e)y
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cinemagia's Wine Lover
|
__________________
De junghi să aivă parte şi de lance, de bâtă noduroasă şi de spată, De paloş zdravăn, de cârlig de cange, de ghiont cu ghioagă-n ghinturi fericată, De suliţă călită, de săgeată, de furcă, de ţapină, de baltag, De furi pândind la coturi de drumeag Să-i hăcuie, să-i jefuie de pungă, să-i spintece, în inimi să-i împungă. La beregăţi să-i sângere puţin; în beciuri de Ghehenă să ajungă, Crâşmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Join Date: Feb 2003
Posts: 648
|
__________________
And in the morning of my time I'll try to understand I learn by what I find And love you if I can Renaissance |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Join Date: Aug 2010
Location: Cemetery
Posts: 2,940
|
__________________
music is created by the space between the notes not the notes themselves. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cinemagia's Wine Lover
|
__________________
De junghi să aivă parte şi de lance, de bâtă noduroasă şi de spată, De paloş zdravăn, de cârlig de cange, de ghiont cu ghioagă-n ghinturi fericată, De suliţă călită, de săgeată, de furcă, de ţapină, de baltag, De furi pândind la coturi de drumeag Să-i hăcuie, să-i jefuie de pungă, să-i spintece, în inimi să-i împungă. La beregăţi să-i sângere puţin; în beciuri de Ghehenă să ajungă, Crâşmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Join Date: Aug 2010
Posts: 820
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Join Date: Aug 2010
Location: Cemetery
Posts: 2,940
|
__________________
music is created by the space between the notes not the notes themselves. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Old School Hollywood
Join Date: Mar 2006
Location: Ramnicu Valcea
Posts: 3,221
|
__________________
I had some problems with my screenplay so I bought that book .. "How to Write a Movie in 21 Days".That was a year ago. (Christopher Moltisanti) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
Join Date: Mar 2009
Posts: 5,986
|
|
|
|
|
![]() |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|
All times are GMT +2. The time now is 04:15.












)
sau de cognac (Courvoisier VSOP), ori de brandy (Bandolero, Duque de Valdivia) sau chiar vinars de-al nostru (Jidvei)...
Nu ştiu dacă am băut ceva mai infect vreodată. Apăi, da, la aia sunt sigur că i se spune "zeamă de ploşniţă"


