Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 11 Mar 2010, 18:44   #1
pipes
Guru

pipes

Thumbs up Festival SONISPHERE Bucuresti 2010 - Rammstein, Metallica, Manowar & Alti Grei

Eu voi fi acolo in ultima zi (probabil bilet golden circle). Se anunta o vara interesanta din punct de vedere muzical. Bafta!
Mentionez ca n-am nicio alta legatura cu acest festival decat cea de simplu spectator/participant.

Programul pe zile:

25 Iunie
MANOWAR
Volbeat
+ altii

26 Iunie
METALLICA
Slayer
Megadeth
Anthrax
Heaven And Hell

27 Iunie
RAMMSTEIN
Alice in Chains
Stone Sour
Mastodon

Info:
http://www.iconcert.ro/festivalul-so...bucuresti.html
http://www.rammstein.ro/ramm_romania.html
Altele:
http://www.eventim.ro/portal/ro/muzi...isphere/68750/

Pe site-urile formatiilor nu apare aceasta data. Conferinta de presa a fost azi - oficial. Asa ca.... Doamne ajuta!

Last edited by pipes : 11 Mar 2010 at 20:01.
pipes is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Mar 2010, 19:50   #2
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

deja am bilet pt 26
copila_satanista is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Mar 2010, 19:52   #3
pipes
Guru

pipes

si mie imi face Slayer cu ochiu'...... sa vedem ce-o sa iasa!
rog pe cei care merg la acest festival, sa bifeze condica AICI!
Old 11 Mar 2010, 21:36   #4
Disciple
Guru

Disciple

Clar bifez condica!
Numai la ziua 1 din pacate pentru ca pe 28 iunie incepe BAC-ul si trebuie sa imi limpezesc creierii pe 27.
Nici in cele mai umede vise nu ii gaseam pe BIG 4 laolalta si nu numai ca imi voi vedea trupa de suflet la Bucuresti ( Anthrax), ci voi avea ocazia sa vad la lucru si alte legende ale metalului ( in special Slayer care merita o atentie deosebita).
Thrash Till' Death!!!!
Voi fi acolo!
Disciple is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Mar 2010, 22:16   #5
pipes
Guru

pipes

that's the spirit, cowboy!
Old 11 Mar 2010, 22:28   #6
moltisanti88
Guru

moltisanti88

Daca raman bani dupa Bob Dylan, poate merg si eu la Mastodon desi as vrea sa vad si Heaven and Hell si the Big Four.
moltisanti88 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Jun 2010, 15:36   #7
Judex
Banned

Judex

Bump!
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Jun 2010, 15:56   #8
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Old 25 Jun 2010, 21:14   #9
Disciple
Guru

Disciple

Ne vedem maine in fata la Golden Circle. With Slayer, Anthrax, Megadeth& Metallica! Thrash'N'Roll!!!
Old 25 Jun 2010, 22:27   #10
vlad4s
Guru

vlad4s

am vrut si eu sa imi iau bilete pe 26 dar a inervenit ceva si nu mai pot.Have fun!Sa imi spuneti si mie cum a fost!
vlad4s is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Jun 2010, 17:24   #11
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Poi ce sa zic? Frumos de-a binelea. Vita de Vie nu am inteles eu ce cauta pe-acolo... eu tot asteptasem sa vad ce formatie (mare) vor pune in locul celor de la Heaven and Hell ( ) ...
In fine.. au intrat in ring cei de la Anthrax si am inceput sa simt unde eram. Desi sunt prea americanizati pentru mine i-am primit cu sufletul deschis. Scott Ian rulz, mi se pare foarte tare omu .
Megadeth a avut un sunet atat de dubios incat m-am prins doar pe jumate ca sunt pe scena si m-am dezmeticit pe la Symphony of Destruction (vb aia o place toata lumea) la care a inceput pleata sa-mi zburde.
Slayer pentru care am venit in mod special m-au facut sa-mi frec palmutele de la primele acorduri cand spre uimirea mea sunetul isi revenise brusc din agonie. Apoi ... dezmatz total ca doar nu degeaba am venit acolo. Desi mai mergeau cateva melodii... au lasat intr-un final loc legendarei Metallica.
Desi acasa nu-mi pun din proprie initiativa Metallica ca si acum 2 ani m-au dat pe spate. Au show ce sa mai ... mereu cu cateva elemente personalizate ca sa ne lase impresia ca le pasa in ce tara sunt, au avut grija sa aduca in prim plan miturile vampirice ale Romanicei noastre. Desi ne-au tras o promisiune ca se vor reintoarce mai repede decat credem ( le facem un abonament ceva) m-au suparat ca nu au repetat treaba din Bulgaria, am asteptat pana in ultima clipa sa rasara toti gigantii pe scena... prietenul meu a pierdut o bere la treaba asta nu ca cel caruia trebuie sa i-o dea isi dorea sa nu se intample minunea.
Una peste alta vb mea... mi-am mai spalat neuronii . Sper sa ma tina pana la Sibiu la Artmania.
A era sa uit sa va spun de bere... cat de scarbe si ce manarii pe fatza se fac ... brusc s-a epuizat foarte devreme tuborgul de un jeton ca apoi toti sa fie obligati sa isi ia carlsberg la unu jumate care era turnat tot din alea de tuborg ... mdeah ... care si-asa am facut la una din ele prostia sa o las putin in pahar si cand s-a dus din acid era tare "interesanta". Da cui ii mai pasa a fost un concert de tinut minte. S-avem spor si la mai mare
Old 28 Jun 2010, 18:14   #12
Disciple
Guru

Disciple

1. Anthrax - absolut BESTIALI! Prietenosi, pusi pe distractie, cu Joey Belladona si Frank Bello intr-o forma excelenta si un playlist cat se poate de bine ales de la clasicele "Caught In A Mosh" si "Indians" pana la "Be All, End All" ( pe asta chiar nu ma asteptam sa o cante) si o comunicare cu publicul cum rar mi-a mai fost dat de la o trupa. Chiar nu imi imaginam sa fie asa show la ei, avand in vedere ca probabil au fost trupa cea mai putin asteptata, dar eu pe ei i-am asteptat cel mai mult si pentru ei am venit in primul si in primul rand. Inca sunt extaziat ca i-am vazut live rupand scena in doua si dand un remarcabil recital si pt. noi.

2. Megadeth. M-au convins sa ii apreciez mai mult. Mustaine mai elegant ca niciodata, dar tehnician desavarsit al chitarei si compania au fost ceva mai retinuti decat Anthrax, dar am fost super-incantat sa ascult "Skin O' My Teeth", piesa mea favorita de la ei. Mi-au placut foarte mult, desi poate nu i-am savurat asa cum ar fi trebuit, dar i-as revedea oricand cu mare placere.

3. Slayer. Sobri, extrem de seriosi, au lasat thrash metalul sa vorbeasca in locul lor. M-au rupt cu clasicele, dar si cu "Disciple" care nu ma asteptam sa o cante. Jeff Hanneman a fost la inaltime, urla incontinuu, Araya era numai un zambet, King dat dreacu' cum il stim, iar Lombardo arata bestial cu sapca pe cap si mai ales batea ca un posedat. Marvelous!!!

4. Metallica. S-au lasat asteptati vreo 10-15 minute, am fost inghesuit de cei din spate de am zis ca imi dau duhul, dar dupa ce au intrat oamenii pe scena parca nu mi-a mai pasat de nimic. Sincer, mie mi-au placut, dar poate entuziasmul se datoreaza si faptului ca i-am vazut pentru prima oara in concert. As putea sa scriu cincizeci de pagini de impresii, dar baietii au fost la inaltime, indiferent de micile scapari. Daca as zice ca pe ei nu am vrut sa ii vad sau nu m-au interesat ar insemna sa fiu ipocrit.

Overall, organizarea a fost foarte ok, mancarea buna la gratarele din spate, mici misto si destul mari, la bere nu m-am bagat, dar am savurat de curiozitate Kilkenny si mi-a placut, standurile de merch bogate in tricouri si nu am rezistat pana nu m-am procopsit si eu cu unul Anthrax desi daca as fi avut bani mi le-as fi luat pe toate, dar deh, e criza...

A fost o experinta unica pe care nici in cele mai umede vise nu se intampla, dar iata ca s-a intamplat si a fost de 5 stele.
Thrash'it All, Be All, End All with Symphony Of Destruction in South Of Heaven!!!
Old 28 Jun 2010, 18:59   #13
Windom
The Ultimate Badass

Windom

De Rammstein nimeni nici un cuvintzel?

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Jun 2010, 22:35   #14
miercuri
Guru

miercuri

Originally Posted by Windom:
De Rammstein nimeni nici un cuvintzel?
Ba da, they were badass au venit cu tot tacamul, flame throwers, artificii si tot soiul de lumini, tunuri, ventilatoare si fumuri si alte pirotehnice, plus barcuta lui Flake epic German win! Atata ca a fost cam scurt si fara Mein Herz brennt.

Last edited by miercuri : 29 Jun 2010 at 08:17.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Jun 2010, 07:19   #15
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Any blood?

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Jun 2010, 08:15   #16
miercuri
Guru

miercuri