Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 03 Oct 2009, 13:20   #1
keepwalking
Guru

keepwalking

Mai sunt multe de spus

Pentru a le raspunde atat lui jactati, cat si lui Alex Leo Serban vizavi de "larghetea publicului" caruia i-a fost adresat mesajul asa-zis privat, redau exact un citat din mesajul lui jactati adresat Gloriei. postat in topicul "Incidentul pitbull-als", acum inchis.
puteti gasi propozitia acolo.
iat-o:

"Imi dau seama ce te-a suparat: distributia catre un public larg"

Asadar, insusi jactati recunoaste "distributia catre un public larg".
Prin urmare, nu cred ca eu sunt acela care spune "enormitati".
keepwalking is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Oct 2009, 13:39   #2
keepwalking
Guru

keepwalking

Originally Posted by Dragomara:
Hai măi, greieraş, azi e o zi ideală pentru făcut dragoste, sau pentru numărat banii, sau pentru citit în pat, sau pentru uitat la filme, sau pentru visat cu ochişorii deschişi, pentru că azi iar plouă, pentru că este superb început de toamnă.

Ştiu că iar vei zice că am darul de-a fi nesuferită, dar zău dacă se merită să-ţi pierzi vremea în dispute de genul celei de mai sus.

Dar n-ai putea sa incetezi in a mai da sfaturi despre ce sa fac?
Asa sunt eu, mai idealist si tentat sa dau credit onoarei si corectitudinii, indiferent de consecinte.

Last edited by keepwalking : 03 Oct 2009 at 13:41.
Old 03 Oct 2009, 17:10   #3
keepwalking
Guru

keepwalking

@mistah,

eu nu consider ca este asa.
de ce?
pentru ca am impresia ca jactati avea tot interesul ca acel email sa fie foarte public.
cand vrei ca un lucru sa fie comunicat exclusiv unei persoane, nu-l trimiti si la alte 20, chit ca ai incredere in acestea.
si apoi, sunt o gramada de "documente interne" special plasate pentru a "rasufla" marelui public. (vezi si cazul documentului ambasadei austriei prin care se sugera ca boc ar fi rezerva la prezidentiale a lui basescu....si aceea era o hartie "foarte secreta" si totusi a ajuns pe mana tuturor).
Old 03 Oct 2009, 17:28   #4
keepwalking
Guru

keepwalking

oho, si vad ca "distinsul" Alex Serban continua sa ma atace!
ei bine, pana aici!
intr-o vreme, chiar am crezut in onoarea si rafinamentul acestui individ.
dar e asa cum trebuia sa banuiesc de mult: egoist, fara scrupule, nu-i pasa de nimic, arogant, lipsit de caracter!
am crezut intr-o amicitie din partea sa si un respect reciproc.
m-am batut pentru aceasta amicitie, sustinandu-l in conflictele mai vechi cu "nume" si cu altii care-l atacau aici.
nu tin minte sa fi pronuntat o vorba ofensatoare la adresa lui, niciodata.
nu l-am insultat niciodata, am avut intotdeauna cuvinte de bun-simt la adresa lui.
in schimb, el isi ia libertatea de a ma insulta.
rabdarea mea are o limita.
de fapt, trebuia sa intuiesc cu cine am de-a face, insa m-am lasat amagit de imagini superficiale, de un guler scrobit care ascunde sub el o mare mizerie!
e genul de individ care nu pune pret pe sentimentele si orgoliile celorlalti, crede ca le poate rani oricand si oricum.
stiu ca vor urma "represalii", ca ma va "face din vorbe", iar ca turma de yesmeni din jurul sau va juisa de placere, turma formata din acelasi tip de indivizi care, sub un lustru de eleganta, ascund aceleasi apucaturi de baietasi de cartier.
Old 03 Oct 2009, 18:48   #5
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by keepwalking:
oho, si vad ca "distinsul" Alex Serban continua sa ma atace!
ei bine, pana aici!
intr-o vreme, chiar am crezut in onoarea si rafinamentul acestui individ.
dar e asa cum trebuia sa banuiesc de mult: egoist, fara scrupule, nu-i pasa de nimic, arogant, lipsit de caracter!
am crezut intr-o amicitie din partea sa si un respect reciproc.
m-am batut pentru aceasta amicitie, sustinandu-l in conflictele mai vechi cu "nume" si cu altii care-l atacau aici.
nu tin minte sa fi pronuntat o vorba ofensatoare la adresa lui, niciodata.
nu l-am insultat niciodata, am avut intotdeauna cuvinte de bun-simt la adresa lui.
in schimb, el isi ia libertatea de a ma insulta.
rabdarea mea are o limita.
de fapt, trebuia sa intuiesc cu cine am de-a face, insa m-am lasat amagit de imagini superficiale, de un guler scrobit care ascunde sub el o mare mizerie!
e genul de individ care nu pune pret pe sentimentele si orgoliile celorlalti, crede ca le poate rani oricand si oricum.
stiu ca vor urma "represalii", ca ma va "face din vorbe", iar ca turma de yesmeni din jurul sau va juisa de placere, turma formata din acelasi tip de indivizi care, sub un lustru de eleganta, ascund aceleasi apucaturi de baietasi de cartier.
Well, well, well .... inca unu' care s-a trezit din "somn".

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules