De pe net adunate
Spucuind de pe net, am gasit pe forumul cinematograf asta (lol) [editat de moderator]
"vreau sa va supun atentiei un lucru produs astazi, in jurul orei 12, la iesirea dinspre str. mendeleev a cinematografului studio:
dupa vizionarea de presa a filmului 'francesca', stateam de vorba cu andrei gorzo cind, din spate, a aparut numitul columbeanu mihnea (zis si 'pitbull'), ex-regizor, al carui singur loc de munca - that i know of - este site-ul cinemagia.
acesta s-a intors amenintator spre mine, proferind injurii si, la un moment dat, atingindu-mi barbia in ceva ce s-a vrut o palma (!). nu a fost kiar o palma - cum ar spune gorzo (care se facuse alb la fata) -, ci mai mult ceva intre schita unei palme si o atingere ferma a barbiei...
scena a fost vazuta si de o alta ziarista (care pe urma, la conferinta de presa de la 'mandragora', mi-a marturisit k este inca in stare de soc).
consider k gestul numitului columbeanu mihnea depaseste insa, cu mult, limitele unei relatii de adversitate, intrind in sfera agresiunii.
k atare - si intrucit am de partea mea cel putin 2 martori - ma gindesc serios sa-l actionez in instanta.
EDIT STEFANDO
ACEST CONFLICT NU ARE NICIO LEGATURA CU CINEMAGIA, PRIN URMARE VA ROG SA-L TINETI DEPARTE DE FORUM
nume, daca ai de gand sa-ti reincepi vendetta cu alex leo serban, poti s-o faci pe celalalt forum, nu aici
Last edited by StefanDo : 01 Oct 2009 at 10:33.
|