Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 20 Jul 2009, 16:49   #21
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Twinsen:
Cea mai buna atitudine cu putinta: nu intra in cazinou.
Gresit! Si sa nu stiu despre ce vorbeati voi, tu cu Djinjis si redmen???
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Jul 2009, 17:24   #22
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by Twinsen:
Hahaha... tare asta. Si care ar fi interesul lor?

Interesul lor e sa pierzi cat mai multi bani nu sa castigi.Si daca castigi si imediat faci cash-out sistemul lor te baga intr`o categorie diferita de playeri.Dupa cum zicea djinjis mai devreme ca nu i`a mai venit nici o carte buna dupa ce si`a scos banii.Chestia asta o au majoritatea site`urilor de poker.
Old 20 Jul 2009, 18:39   #23
Twinsen

Twinsen

Originally Posted by redmen:
Si daca castigi si imediat faci cash-out sistemul lor te baga intr`o categorie diferita de playeri.Dupa cum zicea djinjis mai devreme ca nu i`a mai venit nici o carte buna dupa ce si`a scos banii.Chestia asta o au majoritatea site`urilor de poker.
In caz ca joci pocher sau intentionezi sa o faci, eu te sfatuiesc sa renunti. Cei care dau vina pe site cand pierd sunt de obicei cei care nu inteleg jocul.

La site-urile de poker, casa nu e interesata de cine castiga sau pierde. Jucatorii platesc casei un procent fix din suma in joc, numit rake, dupa care se "lupta" intre ei. Principalul lucru care de care e interesat site-ul e sa fie cat mai multi jucatori si la mize cat mai mari. Un site de poker n-o sa vrea NICIODATA sa pleci de acolo. Iar la jocurile unde joci impotriva cazinoului gen ruleta, vei avea foarte rar sanse pozitive sa castigi. Acolo se aplica acelasi principiu, intodeauna casa vrea sa revii si sa sa joci, cu foarte mici exceptii.
  Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Jul 2009, 20:35   #24
redmen
Old School Hollywood

redmen

Ok.If you say so.
Old 21 Jul 2009, 08:25   #25
djinjis
Guru

djinjis

pai, de fapt nu e asa. cand castigi scoti alti jucatori din circuit. banii i-ai scos de pe site, deci ei nu vor mai face rake, eventual pe la armani. asta este clar o situatie in care site-ul pierde. nu as afirma cu siguranta ca exista o conspiratie dar situatia a fost cam dubioasa. ar insemna sa fi prins cel mai mare sir de ghinioane exact dupa cash out, de doua ori si nu am jucat o perioada scurta de timp. de aceea am intrebat, si cum spuneam, am mai vb si cu alte persoane care au remarcat fenomenul. treaba am rezolvat-o destul de simplu. m-am carat de pe site-urile respectve. dupa ce am observat fenomenul am jucat extrem de precaut, dar efectiv nu mergea. habar n-am. iar chestia cu datul vinei pe site e arhicunoscuta, eram destul de familiarizat cu perioadele de cadere si repercursiunile lor asupra psihicului. bine, e adevarat ca am mai facut eu si alte manevre, am intrat de pe acelasi ip cu mai multe identitati sa iau bonusul de inscriere, dar situatia nu este ilegala dacat daca pot demostra ei ca nu erau mai multe persoane, ceea ce era imposibil. doar daca nu mi-au studiat patternurile de joc. eh, noi sa fim sanatosi. si armani, hehe.

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw

Last edited by djinjis : 21 Jul 2009 at 08:27.
djinjis is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules