Uite unde era
The Soldier of Apocalypse! 8)
Euro, ia zi tu, vrei sa faci parte drintr-o trupa care lupta impotriva unui sistem subred, e cam ce zici tu pe acolo, dar nu chiar asa, insa atingi bine ce ma doare si pe mine, ca-capitalismul epuizeaza omul si-l imbata cu fericiri aparente, show-biz, mass-media, Hollywood...CE-AM FACE DACA?!?
Alaturi de Mistah J (ce trio! 8) :shock: :huh: )as vrea sa te chem si pe tine in trupa mea. Nu vom face cine stie ce isprava DAR, vom fi personaje intr-un scenariu soc ce va schimba lumea, da Euro, ai auzit bine, vom schimba lumea cu arta!... :happy:
Deci, te alaturi mie sa luptam cu Morile de Vant?

8) :w00t:
Toata chestia asta cu mass-media stralucitoare pe ecran ce ascunde lucruri mizerabile si nebanuit de sumbre in spatele ei...ma intereseaza, chiar aveam de gand sa scriu intr-un timp un scenariu care sa se intituleze
"Efectul Media", am renuntat, e demodat si s-au mai facut filme, scris carti, despre asta. Apoi, ma gandisem la
"Inefectul Media" apoi...am mai adaugat eu ceva, am mai scos cate ceva... si va iesi ce pregatesc acum: APOCALYPSE, COLAPSUL MONDIAL, VOM RESUSCITA LUMEA, EURO!!!! CU CRIZA ASTA, F U T U-I MAMA MASII!!!!

...
Poti sa raspunzi aici daca esti de acord si succint. Eu nu mai scriu aici caci sunt un scenarist ocupat de la un timp. Ne descurcam pe privat, lasi un ID si te contactez eu, and...I will be there!...
Pac-Pac, 3 conversatii pe mess de o juma de ora si schimbam lumea, hmm, ce spui? Esti de acord? Nu mai pierde vremea pe aici, cu
oamenii ferciti,
oamenii friciti tot timpul au fost un pericol pt societate, pt ca ei,
oamenii fericiti, nu i-au lasat si pe ailalti sa fie fericiti. Hai ca e marfa...viitorul suna bine!...
and...I will find you!...
CE SPUI?