Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 27 Aug 2008, 12:52   #21
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
eu sunt curioasa cum influenteaza acest conflict cu Georgia, alegerile prezindetiale din SUA... oricum mi se pare greu de crezut ca rusii sa nu fi luat in calcul acest element....
Old 27 Aug 2008, 16:14   #22
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

@Lagardere:
Mai mult decât "cumva" - ESTE un räspuns la Kosovo. Rusii au declarat-o explicit, si toti comentatorii o subliniazä.

@Ricutza:
M-am gândit si eu. Din päcate, consecinta logicä ar fi o victorie a lui McCain, spre disperarea tuturor americanilor rezonabili, constienti cä (citez o prietenä din L.A.) "republicanii au târât tara în räzboaie".
Apropo, foarte interesant presupusul complot pentru asasinarea lui Obama. De studiat subiectul.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Aug 2008, 19:38   #23
Floydman
Guru

Floydman

scuze de off topic.

Obama pare a avea potentialul unui presedinte care sa schimbe ceva, spre bine, in politica externa americana, prin simplul fapt ca e negru. Poate ca a schimba rasa presedintilor waspi cu un american de culoare va atrage dupa sine si o schimbare de mentalitate. Schimbarea mentalitatii waspului ignorant, si a toate superior cu generozitatea si energia pozitiva a unui non-wasp, un om care vine din randul unui popor proaspat, ce si-a casitigat de curand drepturile sale (the black nation).

Recunosc, nu cunosc nimic din discursul politic al lui Obama. Ce am scris mai sus se bazeaza pe o intuitie care la randul ei se fondeaza pe simpla schimbare a unui presedinte wasp (chiar daca Bush parca e catolic, nu protestant, ideea o pricepeti) cu un presedinte venit din randurile unei paturi sociale de o cu totul alta istorie si deci psihologie decat albii (inca) dominanti in America.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules