Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 15 Aug 2008, 12:17   #21
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
fetele au facut azi treaba buna la gimnastica, chit ca nu au luat medalii. amandoua au reusit sa-si imbunatateasca pozitiile din calificari. nu stiu nimic insa de ce-a de-a treia romanca...
am vazut si eu evolutiile americancelor, si cred ca medaliile au fost meritate.
tinem pumnii stransi pentru finalele pe aparate.
m-am bucurat ca fetele de la handbal au batut din nou chiar daca sunt deja calificate in faza urmatoare.
imi place ca descopar romani in tot felul de competitii...avem un sportiv destul de bun si la pistol viteza, care sper sa se descurce bine si in continuare...
Old 17 Aug 2008, 13:55   #22
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Care te uiti pe la Olimpiada ca n-am timp.La ce s-a luat aurul,la canotaj fete? Bravo.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Aug 2008, 21:55   #23
silver_boy
Guru

silver_boy

...încântãtor efortul olimpic al atletei Constantina Diþã Tomescu...pur ºi simplu strãlucitoare...la 38 de ani sã câºtigi medalia de aur la una dintre cele mai grele probe olimpice (maratonul) mi se pare o dublã performanþã...felicitãri ºi Sandrei Izbaºa, seraficei noastre gimnaste... care, prin prestaþia de ieri ºi prin medalia de aur, certificã lumii cã suntem bine ancoraþi la sol...urmãresc Jocurile Olimpice pe apucate dar de fiecare datã când iau cunoºtiinþã de o victorie româneascã simt cã (într-un fel) e ºi victoria mea...keep going the good work
Old 17 Aug 2008, 23:06   #24
herbert
Guru

herbert

victoria la maraton a romancei noastre este superba, memorabila... stilul in care a facut-o este aproape unic - evadand din pluton dupa km 20, alergand de una singura, mentinand ritmul... pe scurt: o victorie exemplara la aceasta olimpiada, intr-un top 3, dupa delirul medalistic al lui Phelps si sprintul lui Usain Bolt...
sper ca macar in aceste 3 cazuri sa nu se descopere un background farmaceutic... mi-ar parea rau.
Sandra Izbasa e valoroasa si frumoasa. a avut un exercitiu la sol aproape perfect. victorie meritata.
urmaresc olimpiada. competitia, sportul ma umple de energie... alerg, beau bere si scriu poeme melancolice ...
Old 18 Aug 2008, 11:37   #25
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
daca as fi sportiv la Olimpiada, m-as uita la reclama asta de fiecare data inainte sa concurez...

http://uk.youtube.com/watch?v=-ae3tFI8wXE

mi se pare geniala!
Old 18 Aug 2008, 19:36   #26
silver_boy
Guru

silver_boy

...trist peste poate de rateul lui Marian Dragulescu la al doilea exercitiu...asta dupa ce inghetase asistenta cu o prima saritura de maestru, obtinand cea mai mare nota din concurs: 16. 800...
Old 19 Aug 2008, 11:41   #27
ricutza
Babyface Killer

ricutza

ieri afost o zi foarte proasta pentru majoritatea sportivilor romani care au concurat...
nici azi n-a inceput prea bine...
Old 20 Aug 2008, 11:25   #28
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
4 medalii de aur...

...that's it...
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Aug 2008, 13:56   #29
herbert
Guru

herbert

mi-as dori mult ca Marian Oprea sa ia o medalie la triplusalt. asta ar da o patina urbana atletismului romanesc... insa tare ma tem - vorba lui papa Paler - ca iar va rata...
in rest, mu mai am sperante la vreo medalie. nu cred ca baietii lui Patzaikin pot urca pe podium.
Old 24 Aug 2008, 16:25   #30
Duplicité
Guest

Duplicité

s-a terminats si cu JO 2008.
Duplicité is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Aug 2008, 17:01   #31
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Da?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Aug 2008, 12:18   #32
ricutza
Babyface Killer

ricutza

mie mi s-a parut foarte tare ca si daca luam clasamentul in functie de numarul de medalii de aur si daca-l luam in functie de numarul total de medalii, tot pe locul 17 suntem.

cred ca ne-am descurcat bine la olimpiada asta. se putea si mai bine si asta ne da speranta ca data viitoare vom castiga mai multe medalii!
mi-ar placea ca cei din conducere sa faca ceva sa imbunatateasca conditiile de pregatire ale sportivilor, desi nu-mi pun prea multe sperante in asta!
Old 25 Aug 2008, 12:29   #33
yssis
Senior

yssis

Send a message via Yahoo to yssis
cei din conducere ar trebuia sa motiveze oarecum sportivi romani. fara motivatie....
Old 27 Aug 2008, 09:57   #34
mafalda
Guru

mafalda

gimnastica romaneasca

Sunt o fana a gimnasticii romanesti si tocmai de aceea sunt foarte dezamagita de ce se intampla cu gimnastica feminina care nu mai este ce a fost! Dupa ce ani de-a randul am detinut suprematia la acest sport! Oare nu vom mai avea niciodata gimnaste de talia Nadiei Comaneci?
Cat despre Marian Dragulescu (le gimnastica masculina) mi-e foarte necaz ca a ratat fie si o medalie de bronz prin rateul de la sarituri.
Old 27 Aug 2008, 10:10   #35
legardere
Veteran

legardere

Gresit draga Mafalda.

Nadia, daca nu ma insel nu a mai concurat pentru tara noastra din 1984 (Los Angeles), si totusi am fost in top, am avut in primul rand continuitate, sa nu uitam Milosovici, Gogean, Szabo, Amanar... (cine a luat ultima nota de 10 la olimpiada? si parca au fost "numai" 3 si in editia aia). Poate ca putem spune ca performanta gimnasticii in Romania a inceput cu ea, e oarecum real, dar gimnaste de talia ei au mai fost.

Toti tipam sus si tare ca nu mai este gimnastica noastra unde a fost, dar nu cred ca a sesizat nimen ceva zis de Forminte ("daca paralel se face numai dupa ce ajung la lot").

Gimnastica noastra a cazut in performante in momentul in care a fost desfiintat centrul de la Deva.

E bine ca au realizat tampitii (si asa e putin zis dar nu am alt termen) care au desfiintat centrul ala, ca este nevoie de el pentru a avea performanta. Nu avem inca cultura sportiva resursele financiare necesare pentru a lucra in sistemul american.
Old 27 Aug 2008, 12:17   #36
mafalda
Guru

mafalda

Ai perfecta dreptate!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules