Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 10 Mar 2008, 12:47   #1
legardere
Veteran

legardere

Membru al forumului pe scena

Nu este tocmai in ton cu forumul, dar totusi imi permit sa va aduc spre atentie un eveniment la care eu particip in calitate de actor. E vorba de Festivalul Serile Teatrului Studentesc, care va fi deschis de trupa in care activez si eu.
De fapt noi vom prezenta Tabloul I din "Comedia Zorilor" de Mircea Stefanescu, cu o completare pentru a avea aceeasi finalitatea ca si piesa originala.
Detalii despre amintitul eveniment puteti gasi aici:
http://sisc.ase.ro/sts
Old 10 Mar 2008, 12:52   #2
Gloria
Super Moderator

Gloria

aha, deci venim sa te vedem cum joci.
Old 10 Mar 2008, 13:03   #3
legardere
Veteran

legardere

Eventual accept si criticile voastre (la adresa jocului nostru), oricum va fi interesant, nu atat pentru mine care mai am un festival in spate si cateva roluri, ci pentru ceilalti interpreti toti fiind la debut, iar rolurile principale mai au si numai 16 anisori de om.
Si ca un aspect "funny" prin insumarea varstei actorilor nu reusim sa obtinem varsta regizorului.
Old 10 Mar 2008, 19:51   #4
Planmaker
Veteran

Planmaker

Send a message via Yahoo to Planmaker
O sa fim acolo. Va facem si galerie daca vreti 'Ce daca-i sala de teatru. :lol:
Planmaker is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Mar 2008, 20:46   #5
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Poate cã ar trebui sã înmulþiþi, nu însumaþi acele vârste! Mult noroc! Abia aºtept sã aud vorbindu-se la România Cultural despre trupa voastrã. Azi chiar a fost invitat un critic de teatru, care afirma cã vede nu mai puþin de 150 de spectacole pe an, umblând din oraº în oraº. S-a discutat mult despre turnee ºi juriile lor, despre spectatori, despre performanþã în acest domeniu.

Regret cã nu-s mai aproape sã vin ca sã te vãd, oricum te aºtept la Constanþa.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Mar 2008, 14:50   #6
legardere
Veteran

legardere

Baiu e ca nu stiu ce critic de teatru vine sa vada concurs de amatori, nici la cele de semi-profesionisti nu cred ca sunt prea multi care se "deranjeaza" sa mearga, dar oricum pentru noi critica cea mai buna, in clipa de fata este publicul, in cazu.l in care e pertinent nu daca vine sa nu stea in parc, si incepe sa-si mangaie prietena, sau se apuca in mijlocul spectacolului si le ofera celorlalti spectatori si o convorbire telefonica asa de amorul artei (asta chiar e pe bune).
Sper ca macar juriul sa fie impartial, si sa judece la adevarata valoare a spectacolului/interpretarii.
Old 19 Mar 2008, 13:14   #7
legardere
Veteran

legardere

Schimbare de "ultim moment"

Spectacolul trupei din care fac parte se devanseaza cu aproximativ o ora (va incepe de la ora 19), oricum doritorii nu pierd mare lucru nici daca vin de la ora 18, deoarece de la acea ora va intra o alta trupa in scena.
Old 23 Mar 2008, 23:20   #8
legardere
Veteran

legardere

Deci iata ca am ajuns in ziua cu pricina, si pentru a fi sigur ca nu uita cei interesti anut ultima data:
Azi la ora 19 la teatrul Ion Creanga - Piata Amzei nr.13 intru in scena si eu in cadrul evenimentului de mai jos
http://sisc.ase.ro/sts/
eventual astept "reclamatiile" la adresa reprezentatiei.
Old 28 Mar 2008, 16:34   #9
Dragomara
Banned

Dragomara

http://www.rompres.ro/selectii.php?c=10&q=Actori%20amatori

Felicitãri, dragul meu!!! :love: :love: :love: :love:
Þine-o tot aºa!
-------------------------------------------

Asta e ºtirea care mi-a salvat ziua asta atât de grea. Am regretat pentru a mia oarã cã am schimbat setãrile la radio ºi-am lãsat sã intre ºi ºtirie România Cultural de la ora 7 am. Nu mi-am putut crede urechilor cã George Pruteanu a murit asearã.

M-am tot gândit la controversa noastrã despre scrierea corectã a lui "site" / "sait", dupã el. Am regretat fiecare secundã din acea searã care ar fi putut decurge cu totul altfel dacã unul dintre noi doi ar fi cedat. În sufletul meu ºtiu cã eu am fost cea care a cedat în faþa "complimentelor" absolut gratuite, dar totuºi nu ºtiu de ce mã simt ACUM dracu, ºi de ce nu l-am bãgat în p... mã-sii de site/ sait ºi nu i-am zis omului cât de mult îl admir în ciuda firii lui rebele, sau poate tocmai de-aia! Am fost deprimatã toatã ziua ºi-am tot povestit colegilor mei despre el, despre controversa noastrã, riscând cele mai tembele comentarii "bine þi-a spus F. cã o sã dai numai peste psihopaþi pe Net, dar tu nu te potoleºti niciodatã".

Îmi pare nespus de rãu cã amintirea mea despre George Pruteanu va fi mereu legatã de o controversã copilãreascã, cã nu am putut, nu am ºtiut, nu am vrut sã spun din start "da domnule, e NUMAI ca tine!".

------------------------------------------

Sper ca asta sã-mi fie învãþãturã de minte! (nu cã aº fi avut nevoie... )

Old 29 Mar 2008, 15:38   #10
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Dragomara:
Sper ca asta sã-mi fie învãþãturã de minte! (nu cã aº fi avut nevoie... )

nu, 'mintea' ta nu s lipeste neam d invatatura - sint 2 linii paralele :w00t:
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Apr 2008, 08:24   #11
legardere
Veteran

legardere

Rompres 27.03.2008

"Actori amatori premiaþi pe scena Teatrului Ion Creangã

Bucureºti, 26 mar /Rompres/ - Trupele de actori amatori Moft ºi GMG Esperom au primit, miercuri searã, premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar ºi, respectiv, pentru cel mai bun spectacol în cadrul celei de-a X-a ediþii a festivalului "Serile Teatrului Studenþesc", desfãºurat în sala de spectacole a Teatrului "Ion Creangã".
La competiþia din acest an au participat ºase trupe de studenþi din toatã þara, care au vrut sã-ºi dovedeascã talentul ºi creativitatea într-o serie de spectacole de teatru scurt.
Luni ºi marþi searã, echipele concurente au avut la dispoziþie câte 40 de minute ca sã redea cât mai adecvat ºi mai original tema propusã de juriu, în aceastã ediþie fiind vorba despre "putere".
În prima searã au evoluat trupele Calandrinon, cu piesa "Ce formidabilã harababurã" de Eugen Ionescu, GMG Esperom cu "Comedia Zorilor" de Mircea ªtefãnescu ºi Arlechino, care a ales sã joace piesa lui Mihai Ignat "Crize".
Seara de marþi a fost rezervatã trupelor Moft - "Þara lui Guffi" de Matei Viºnec, Unnamed - "Elefanþi roz, elefanþi galbeni ºi oameni" de Lucian Dan Teodorovici ºi Ludic, cu piesa lui Peter Turrini "Vânãtoarea de ºobolani".
Juriul acestei ediþii a fost format din actori ºi regizori consacraþi ai teatrului românesc, precum Mihai Lungeanu, regizor la Teatrul Radiofonic ºi preºedintele juriului, Alice Barb, regizor la Teatrul Naþional, Valeria Sitaru ºi Ionuþ Chivu, actori ai Teatrului Odeon.
"Vã rog sã socotiþi cât de important e, ca ºi student, sã faci acest pas pe scenã. Astfel, familia care iubeºte ºi face teatru se va mãri", a declarat regizorul Mihai Lungeanu, înaintea decernãrii premiilor.
Premiile pentru cel mai bun actor în rol secundar ºi cea mai bunã actriþã în rol secundar au revenit studenþilor de la trupa GMG Esperom, Andrei Netejoru, Mihai Cãrare (adica eu pentru cei care nu stiu numele n.l.) ºi, respectiv, Oana Teodorescu.
Cea mai bunã interpretare femininã în rol principal i-a revenit Andreei Iordache de la trupa Ludic, în timp ce Rãzvan Mãnescu de la Unnamed a fost desemnat cel mai bun actor în rol principal.
Antoaneta Trifu, de la trupa Moft, a primit premiul pentru cea mai bunã regie, iar piesa acesteia, "Þara lui Guffi", a primit premiul pentru cel mai bun spectacol.
Dupã festivitatea de premierã, pe scena Teatrului Ion Creangã a urcat trupa de actori profesioniºti InDArt, care a jucat pentru o salã plinã, piesa lui Sorin Teodoriu "Cercei cu diamante".
Ultima searã a festivalului s-a bucurat, ca ºi primele douã, de o salã plinã de spectatori, fiind prezenþi peste 300 de bucureºteni.
Competiþia actorilor amatori a fost organizatã de Sindicatul studenþilor din Ciberneticã, iar intrarea a fost liberã în toate cele trei seri destinate festivalului."
Old 09 Oct 2008, 07:40   #12
legardere
Veteran

legardere

Sa mai inviem si un topic izolat si mai ales uitat, deci:
Iata ca venim iar in Bucuresti sa ne jucam teatru (din pacate pentru unii este aceeasi piesa ca in martie, si tot scurtata); detalii pe: http://amatorissima.indart.ro/

Nu pot spune programul exact deoarece se va trage la sorti intrarea in "competitie"

Daca se va vrea promit ca imi rezerv timp de o bere/sueta cu cei ce vor vine sa ma/ne vada, daca vor dori asta.
Old 09 Oct 2008, 08:03   #13
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

A, fain, fain!
(Deci de-asta mä sunasesi! Am vrut apoi sä te sun, da' m-am luat cu altele - scuze... :oops: )
Vreau sä vä reväd negresit, sper sä reusesc! Pânä atunci, pupä anticipat lumea din parte-mi!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Nov 2008, 22:20   #14
legardere
Veteran

legardere

Asadar a inceput
Trupa din care fac eu parte va fi pe scena sambata incepand cu ora 15

Detalii:
amatorissima.indart.ro
Old 03 Sep 2009, 09:34   #15
legardere
Veteran

legardere

Ca tot e la moda iote ca mai aduc si eu un topic SUS, deci:

Subsemnatul va anunta ca in localitatea de se numeste Tulcea, in data de 25 a lunii minunate septembrie va incepe Festivalul de teatru Tragos.
Pentru cei care nu cunosc amintitul festival va anunt ca este unul dintre cele mai bune din tara la categoria amatori (si am vazut cateva).

Spectacolul cu care vom intra in scena va fi "Comedia zorilor" de Mircea Stefanescu (pentru prima data in varianta integrala in festival, majoritatea din Romania avand regulament cu limita de timp intre 15!!!!!!!! si 60 de minute.

Voi reveni cu detalii cand le voi avea.
Old 03 Sep 2009, 19:49   #16
Dragomara
Banned

Dragomara

Thumbs up

Originally Posted by legardere:
Ca tot e la moda iote ca mai aduc si eu un topic SUS, deci:

Subsemnatul va anunta ca in localitatea de se numeste Tulcea, in data de 25 a lunii minunate septembrie va incepe Festivalul de teatru Tragos.
Pentru cei care nu cunosc amintitul festival va anunt ca este unul dintre cele mai bune din tara la categoria amatori (si am vazut cateva).

Spectacolul cu care vom intra in scena va fi "Comedia zorilor" de Mircea Stefanescu (pentru prima data in varianta integrala in festival, majoritatea din Romania avand regulament cu limita de timp intre 15!!!!!!!! si 60 de minute.

Voi reveni cu detalii cand le voi avea.
super! nu am ajuns încă la Tulcea; ăsta ar fi într-adevăr un motiv bun să o fac.
Old 24 Sep 2009, 09:05   #17
legardere
Veteran

legardere

Iaca si detaliile, deci:

Festivalul are 2 zile, 3 spectacole in fiecare zi, incepand cu ora 17. In prima zi recomand cu cea mai mare caldura ultimul spectacol (cahiar daca nu e vazut, stiu nivelul trupei).
Noi suntem ultimii in ziua a 2-a, deci sambata de la ora 20.30.

Daca mai aveti nevoie de alte detalii, incerc sa va lamuresc.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules