Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 08 Dec 2004, 00:56   #21
bellhop
Guru

bellhop

din pacate filmul are sau s-a vrut sa aiba tenta politica, la momentul lansarii inainte de alegeri, si aluziile nu sint la Halliburton si la Bush Sr, ci la Bush W. si la Carlyle group, cine cunoaste povestea isi da seama imediat, si e asa e de prost tesuta..; si faptul ca s-a facut in graba se vede;

in primul rind regizorul e slab, actiunea se deruleaza linear plat, cu cliffhanguri stupide, ca intr-un film vechi parca era Dr. Who sau te asteptai sa apara vreun alien de tinichea..daca era remake, macar sa-l fi remachiat ca lumea, cu efecte speciale si editare misto..;

scenele din desert sunt patetice..;

daca iei doar scena de inceput cu genericul, cand joaca aia carti, e aceeasi scena taiata de cateva ori sa indice trecerea timpului, in care tipii nici macar nu-si schimba pozitia pe parcursul a cateva ore se intelege, mi-am zis imediat ca o sa fie slab..apoi flashbackurile lui nenea, scena cu brainwashingul..slabe-slabe;
bellhop is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Dec 2004, 22:50   #22
Terror_IST
Guru

Terror_IST

Originally Posted by notorious:
Terror_IST, nu ca as avea ceva cu tine, dar de ce insisti cu aberatia asta lansata de americani ? in valul de paranoia pe care, recunosc, l-a starnit alegerea lui bush (sau iminenta sa alegere, mai degraba) si blestematul de michael moore , este normal ca americanii sa vada venin intr-o biata musculita de otet...

Am insistat pentru ca m-a dezamagit filmul si cred ca ideea de "film politic anti Bush" ar fi o scuza pentru Denzel si Demme! Lasand la o parte acest aspect este un film de actiune care promitea dar care s-a dovedit cam sub asteptari!
Old 09 Dec 2004, 17:26   #23
X5
Senior

X5

Send a message via Yahoo to X5
Originally Posted by radu83:
"The Manchurian Candidate" e un film care are vreo logica doar pt americani in contextul post 9/11 (sint mai paranoici acum, sa-i intelegem).
Probabil ca lansarea in celelalte tari n-a fost o idee prea fericita...
Subscriu si eu la acest post...ai dreptate

Last edited by Pitbull : 10 Aug 2009 at 21:33.
X5 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules