Black Lightning

(2008)

Black Lightning

Poster Black Lightning Postere Black Lightning

Sinopsis Black Lightning

Mai mult

Intr-o zi, muncitorii de pe un santier de contructie al unui zgirie-nori din Moscova, descopera intr-un buncar subteran o veche si ruginita masina Volga. Unul dintre muncitori va lua aceasta masina cu scopul de a o darui fiului sau, un student obisnuit al Universitatii de Stat moscovite. Studentul va descoperi mai tirziu, ca vechea masina este capabila sa zboare, astfel ca va fi capabil nu numai sa evite ambuteiajele din oras, ci - in mod neasteptat - va deveni un aparator al orasului, un misterios…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Piranya
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.0

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
DarLy pe 22 August 2010 22:28
Destul de frumos filmul.Recomand tuturor acest film.
1 0
mtraianc pe 08 Aprilie 2013 14:37
naiv si misto
un film amuzant , ami inchipui-am ca am 14 ani si ma uit la acest film , amuzant azi si super misto atunci
0 0
dido pe 14 Mai 2012 17:49
Supererou moscovit!
Acum sunt la moda supereroii asa ca s-ar putea sa va placa acest film care nu este deloc unul rau!Chiar daca din sinopsis si in unul din comentarii pare ca ar fi vorba doar de o masina zburatoare nu este deloc asa,povestea ajunge si acolo dar totusi premisa este alta:evitarea distrugerii faliei geologice pe care este asezata Moscova de catre un afacerist dornic sa foreze pentru a ajunge la un zacamant de diamante,foreza sa necesitand enorm de multa energie...Povestea curge aproape firesc,faptul ca masina aceea zboara trece aproape neobservat atat de bine este inserat in firul narativ al filmului iar umorul este de foarte buna calitate.De vazut totusi!
0 0
otonis pe 09 Martie 2011 16:33
Avand in vedere istoria dintre rusi si germani, nu-i de mirare c-au ales mertzanul ca inamic al volgei rusesti. Probabil dac-o fi o parte a 2a, vor alege dacia ca adversar pt. volga lor ruseasca, ca si pe noi "fratii" rusi ne iubesc mai mult decat iubesc votca. Dac-ar fi renuntat la reclama mascata la guma de mestecat, radioul x, si altele, poate ar fi iesit un film bun.
0 0
iasivezi pe 02 Septembrie 2010 12:34
foarte interesant. Un film bun, ca cele de la Hollywood, merita vazut
0 0
pgg696 pe 08 Martie 2010 19:33
Este povestea unui student din Universitatea din Moscova care devine deţinătorul unei maşini vechi Volga, dar capabilă să zboare. Cu această maşină el va fii în stare nu numai să evite traficul din Moscova, dar şi surprinzător pentru el însuşi să se transforme în apărătorul misterios împotriva răului.
0 0

Spune-ţi părerea despre Black Lightning

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells