Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Fanatic

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 10 May 2004, 18:32   #1701
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by Gaandalf:
Vine vacantza ? Catzi ani(shori) ai ?

Simte-l shi pe asta...asl pls ... :lol:
Old 10 May 2004, 20:23   #1702
Oloriel
Senior

Oloriel

Send a message via Yahoo to Oloriel
Gandalf a scris

Quote:
Welcome fair sorceress!
Sa intzeleg k nickul tau deriva de la masculinul Olorin sau ma inshel io' amarnic ?

sorry fair Olorin dar nu ...desi se pare ca au aceiasi radacina :o

GANDALF Olórin (his name in Valinor, derived from a stem meaning "dream" - not an actual translation of "Gandalf", meaning "Elf of the Wand", a name he was given by people who did not know that he was actually a Maia.) -LotR:391, UT:396 cf. 391

DREAM (noun) olor, olórë, lor; DREAMY olosta, olórëa -LOS, LT1:259, LotR:488 cf. Letters:308, UT:396
No passion is stronger in the breast of man than the desire to make others believe as he believes. Nothing so cuts at the root of his happiness and fills him with rage as the sense that another rates low what he prizes high.
Oloriel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 May 2004, 20:26   #1703
Undomiel
Senior

Undomiel

de ce trebuie totdeauna sa se iste certuri?desi trebuie sa recunosc ca ori de cate ori e o chestie,demona e implicata si ii rupe pe toti! hai sa nu ne mai certam si sa traim toti in pace si armonie... :w00t:
Old 10 May 2004, 20:27   #1704
Undomiel
Senior

Undomiel

Originally Posted by Olorea:
Gandalf a scris

Quote:
Welcome fair sorceress!
Sa intzeleg k nickul tau deriva de la masculinul Olorin sau ma inshel io' amarnic ?

GANDALF Olórin (his name in Valinor, derived from a stem meaning "dream" - not an actual translation of "Gandalf", meaning "Elf of the Wand", a name he was given by people who did not know that he was actually a Maia.) -LotR:391, UT:396 cf. 391

DREAM (noun) olor, olórë, lor; DREAMY olosta, olórëa -LOS, LT1:259, LotR:488 cf. Letters:308, UT:396

:shock: tu te stii ca demona sau copiezi de pe net? :?
Old 10 May 2004, 20:29   #1705
Oloriel
Senior

Oloriel

Demona a scris
Quote:
Vedui Olorea(dar daca e varianta care o zice Gaandalf la chestia cu numele, era mai bine daca era "Oloriel, Olorien, Olorwen, Olorssen". Dar e bine shi asha.

vezi mesajul de mai sus...
la conjugat nu ma pricep...inca...
ce ar insemna ce ai conjugat tu acolo? lumineaza un incepator!
te rog istima

:oops: parca sunt Vineri..asa vorbesc :oops:
No passion is stronger in the breast of man than the desire to make others believe as he believes. Nothing so cuts at the root of his happiness and fills him with rage as the sense that another rates low what he prizes high.
Old 10 May 2004, 20:35   #1706
Oloriel
Senior

Oloriel

Gandalf a scris
Quote:
Vine vacantza ? Catzi ani(shori) ai ?

nu poate omul sa mai viseze?
mai am o luna de cursuri de master...porma'stresiunea ...si deabia dupa vine "vacanta"-adica fara cursuri ca lucrul tot serviciu e.

ca veni vorba care este decanul vostru de varsta? ca daca e Demona atunci eu va cresc media cu cativa ani!?
Old 10 May 2004, 20:44   #1707
Oloriel
Senior

Oloriel

Undomiel
Quote:
tu te stii ca demona sau copiezi de pe net?

Buna Undomiel!
As vrea eu sa le stiu pe dinafara Acu' invat!
Dar nici "copiat" nu zic ca e... se zice consultarea unui dictionar
si in nici un caz nu las asa ceva numai pe net...daca gasesc asa ceva vreau si eu pe calculator...ca doar l-am burdusit cu lectii de Quenya...
intrebarea e: de unde fac rost de timp sa si le invat ..ca Demona...
da de...ea a inceput de tinerica (15 ani)
ps: sper ca nu te superi Demi? as vrea si eu sa fiu (in parte) ca tine
Old 10 May 2004, 22:04   #1708
Sm�agol-Gollum
The One and Only Gollum

Sm�agol-Gollum

[quote="Olorea
intrebarea e: de unde fac rost de timp sa si le invat ..ca Demona...
da de...ea a inceput de tinerica (15 ani)
ps: sper ca nu te superi Demi? as vrea si eu sa fiu (in parte) ca tine [/quote]

lasa ca o angajezi pe demona ca meditator....
Old 10 May 2004, 23:21   #1709
Oloriel
Senior

Oloriel

Sméagol-Gollum
Quote:
lasa ca o angajezi pe demona ca meditator....

pai ce? :? pentru meditatii nu imi trebuie timp?
sau exista o bucla temporala creata special de demona pentru lectii de elfeasca? :o
Old 11 May 2004, 00:02   #1710
BeNnY
Guru

BeNnY

ps: sper ca nu te superi Demi? as vrea si eu sa fiu (in parte) ca tine

Uuh.. damn... that shit is dangerous! Eu iti propun sa fii atenta... Vezi Evanescence...
Old 11 May 2004, 08:04   #1711
Oloriel
Senior

Oloriel

BeNnY
Quote:
Uuh.. damn... that shit is dangerous! Eu iti propun sa fii atenta... Vezi Evanescence...

care parte?
cea cu bucla temporala? sau cu "sa fiu (in parte) ca demi?"

daca e ultima (cum cred eu) atunci Demi nu are de ce sa se supere!
Nimeni nu poate sa vrea, nici nu poate fi in totalitate ca alta persoana!
Pai fiecare persoana e unica!!!!
Eu vreau sa pastrez mare parte din mine si sa adaug de la Demona parte cu cunostintele aprofundate despre taica Tolkien si ale lui opere!!
In rest oricum, se prea poate sa semanam destul...

Iar faza cu evanescence o stiu, ca de dragul unora ca demi, gandalf, raptor...etc (sunteti prea multi-sper ca nu se supara careva ca nu-l mentionez) am stat sa citesc toate 68 de pagini de discutii...
Old 11 May 2004, 09:17   #1712
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Demona:
Simte-l shi pe asta...asl pls ... :lol:
ASL PLS ? :lol: no sweet Undomiel of mine ... she has a very nice and most beautiful (lotr kind) nickname... u know i dig originality don't ya ?
Gandalf a scris
Quote:
Welcome fair sorceress!

fairt ? nice goin' Oloreea
If u know all of that i think u do know some shit ...
take care ...
Old 11 May 2004, 10:28   #1713
Le-Martin
Novice

Le-Martin

Scurt pe 2. Exista pe pagina principala a www.theonering.net un link care va permite sa dowload-ati un filmulet de Quicktime in care se prezinta meniul DVD-ului versiunii de cinematograf (deci nu cea extinsa) a Retur of The King.

In alta ordine de idei, eu nu incercam sa intru in vreo competitie cu cineva, ci pur si simplu incercam sa evit una.
Exemplu: La mine in facultate e un tip care stie Kant, Habermas, Berlin, si alti filosofi cam pe de rost. Nu stiiu pe altcineva cu atata info filosofica in memorie. Omul asta a memorat aproape cartile lui, astfel ca la cursurile unde se vorbeste despre respectivii filosofi el sta si citeste o carte, de obicei una a altui filosof. Am tot respectul pentru omul respectiv. Chiar ma bucura sa stiu ca cineva acorda atata atentie unei materii nu tocmai accesibila tuturor. Dar, respectivul om este foarte enervant si ciudat. Absolut oricine intr in discutie cu el despre filosofie, sau orice alt domeniu si nu da dovada ca stie la fel de multe sau mai multe ca el este luat peste picior. Tipul asta se crede buricul Pamantului pentru ca stie poate mai multa filiosofie decat voi stiu eu vreodata si pentru ca el se uita numai la filme de Tarkovsky, filmele de genul Star Wars fiind in opinia sa create pentru imbecili si inutile. De aceea eu caut sa il evit pe respectivul.
EXACT aceeasi impreie mi-a lasat-o mie Demona in mesajul ei cu "Don't f**k with the master!". Surprinzator acest val de superioritate pe care e acum Demona, tinand cont ca o consideram printre persoanele cele mai dragute de pe acest forum, ea fiind prima care mi-a zis welcome intr-un PM simpatic care, la momentul respectiv, ma facea sa ma simt vesel ca fac parte dintr-un grup de fani LOTR. Ce schimbare...
Demona mi-a lasat impresia ca la fel ca respectivul cu filosofia are de gand sa ia peste picior pe toti cei care stiu mai putine decat ea despre Middle Earth si scrierile lui Tolkien. Te felicit Demona ca ai avut timpul sa inveti si sa retii atatea lucruri frumoase. Dar nu te felicit pentru atitudinea de care dai dovada...Iar pentru restul imi pare si mai rau. Parca tot ce spune Demona e sacru si voi trbuie sa o urmati orbeste, nu va prea dati cu parerea. Si eu care speram sa am parte de un grup de oameni care sa discute Tolkien, sa citeasca noile INFO despre filme, etc. Nu zic sa ma ascultati orbeste pe mine, departe de mine gandul. DAR forum = discutie, iar aici nu se face altceva decat sa se asculte...

Semnez deci retragerea mea de pe acest forum. Si sincer, nu cred sa ii pese cuiva de plecarea mea la fel de mult cum i-ar pasa de plecarea Demonei...

Demona, felicitari pentru faptul ca ai timp, rabdare si dedicatie sa inveti atatea lucruri. Imparte-le cu lumea.
Si da Demona, sunt chiar atat de important pe cum ma cred. Si tu esti la fel de importanta. TOTI suntem la fel de importanti....

Suilad,

Nu m-am putut abtzine shi a trebuit sa itzi dau un PM(private message). Bine ai venit pe Forum...shi felicitari pentru lectura atator cartzi de Tolkien!

Navaer!

Demona.

Originally Posted by Le-Martin:
Iar afirmatii de genul Don't **** with the master, ma lasa rece...

Bla-bla-bla-yadda-yadda...ai indurgat multe shi marunte...asta mi-a atras cat de cat atentzia. Nu itzi fa iluzii...sincer I give a f*** de cum te las pe tine. Chiar asha important te crezi?

And now back to topic...adica LOTR...
....
Le-Martin is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 May 2004, 13:08   #1714
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Nu stiu pe altcineva cu atata info filosofica in memorie. Omul asta a memorat aproape cartile lui, astfel ca la cursurile unde se vorbeste despre respectivii filosofi el sta si citeste o carte, de obicei una a altui filosof. Am tot respectul pentru omul respectiv. Chiar ma bucura sa stiu ca cineva acorda atata atentie unei materii nu tocmai accesibila tuturor. Dar, respectivul om este foarte enervant si ciudat. Absolut oricine intr in discutie cu el despre filosofie, sau orice alt domeniu si nu da dovada ca stie la fel de multe sau mai multe ca el este luat peste picior. Tipul asta se crede buricul Pamantului pentru ca stie poate mai multa filiosofie decat voi stiu eu vreodata si pentru ca el se uita numai la filme de Tarkovsky, filmele de genul Star Wars fiind in opinia sa create pentru imbecili si inutile. De aceea eu caut sa il evit pe respectivul.
EXACT aceeasi impreie mi-a lasat-o mie Demona in mesajul ei cu "Don't f**k with the master!". Surprinzator acest val de superioritate pe care e acum Demona, tinand cont ca o consideram printre persoanele cele mai dragute de pe acest forum, ea fiind prima care mi-a zis welcome intr-un PM simpatic care, la momentul respectiv, ma facea sa ma simt vesel ca fac parte dintr-un grup de fani LOTR. Ce schimbare...
Demona mi-a lasat impresia ca la fel ca respectivul cu filosofia are de gand sa ia peste picior pe toti cei care stiu mai putine decat ea despre Middle Earth si scrierile lui Tolkien.
De unde eshti ... ktare curios sunt ... Nu shtiu de ce am impresia k ai dat peste pretenul nostru doxiciclina ... de fapt doxa MARX ... f@ckin' fake!
Si eu care speram sa am parte de un grup de oameni care sa discute Tolkien, sa citeasca noile INFO despre filme, etc. Nu zic sa ma ascultati orbeste pe mine, departe de mine gandul. DAR forum = discutie, iar aici nu se face altceva decat sa se asculte...
Sunt total de acord cu tine ... nu cred k dk pleci rezolvi ceva ... mie mi-a facut placere sa vorbesc cu tine de fiecare data ... chiar daca numai pe FORUM shi pe bune akuma ... nu pleca k nu ai de ce. Se intampla mult mai multe chestii decat itzi dai tu seama ... asha k chileaza-te ...
Semnez deci retragerea mea de pe acest forum. Si sincer, nu cred sa ii pese cuiva de plecarea mea la fel de mult cum i-ar pasa de plecarea Demonei...
k shi multzi suntem sa vb despre filmul asta ... again ... chileaza-te ...
Demona mi-a lasat impresia ca la fel ca respectivul cu filosofia are de gand sa ia peste picior pe toti cei care stiu mai putine decat ea despre Middle Earth si scrierile lui Tolkien.
Mey nu prea ai dreptate aici ... k ea shtie shi knd observa o gresheala se baga normal ... pentru ea LOTR (me also) sau tot universul asta a lui Tolkien este sacru ... nu profan asha cum considera multzi. Deci ea reactzioneaza ... apoi k ea este mai dura ... asta-i partea a2a E demona ... nu ar fi ea dk nu ar fi mai dura .... mai bad ass!
Old 11 May 2004, 13:17   #1715
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Shi akuma k sa schimbam un pic seriozitatea asta ia uitatz-il pe Sauron un pic akolo sha ... :lol:
http://flyingmoose.org/tolksarc/sauron.gif
Old 11 May 2004, 15:15   #1716
Oloriel
Senior

Oloriel

Ok stiu ce e off-topic dar... poate la "Condica de sugestii si
reclamatii" nu vede nimeni mesajul meu de ajutor:
"chiar vreau sa am poza aia ca avatar!
imi poate primi cineva poza pe un site care permite linkuri externe? "
la mine e pe geocites si nu merge.

cand vad X-uletul ala in loc de avatar ma fac si mai
Old 11 May 2004, 15:53   #1717
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Viggo Mortensen - isn't it nice ?
Old 11 May 2004, 16:29   #1718
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

http://img-nex.theonering.net/movies/rotk_dvd_menu.mov - apropo de ce zicea Le Martin ... nu arata nimik de documentare... e cam nashpa...
Old 11 May 2004, 20:19   #1719
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Am stat vreo juma` de ora shi am citit parerile voastre. Sa o luam asha pe rand. Nu o sa mai dau paste la nu`sh cate mesaje sau o sa i-au fiecare mesaj in parte sa raspund la el. Se gaseshte fiecare in urmatoarele randuri:

(*) Olorea: visatoarea... posibil sa ai foarte mare dreptate cu varsta mea(dar totushi...I'm not 16, dar sigur gandesc 15) And trust me..that's the only thing u want to have like me...the elvish part stuff I know...Trust Demona! Thx thou...shi oricum nu semeni pe Evanescence...or you better try not to do that...
Chestia cu numele tau(Oloriel...etc)...Numele elfeshti feminine folosesc cel mai des terminatzile: dess, ien, wen(virgin)iel(iell - girl),sell(daugher)...etc...Cam asha se formeaza numele la ei. Exemplu:gil(star) + iel = Giliel (Fiica Stea), thoron(eagle) + aear(ocean) + iel = Thoronaeariel. Dar cred ca asta shiai deja...In fine...vroiam sa zic ca grupul de cuvinte "ea" nu este o alegere tocmai buna pentru numele de elf... Dar ce shtiu eu... Fiecare cu preferintzele lui... Ignore me...

(*) BeNnY: ...thank you, thank you...

(*) Gaandalf: thank you also...like always...

(*) Le-Martin: faza cu redarea PM-ului meu o intzelegeam sa itzi aduca ceva glorie daca scriam altceva in el. Dar nu ca tzi-am urat bun venit pe forum. In fine...mishcare greshita. N-ai cashtigat nimic. Ai demonstrat doar ca eshti lame. Ca suntem totzi importantzi...adevarat, fiecare in felul lui, dar tu ai demonstrat mai mult decat altzii...ca eshti mai putzin important. Pun pariu ca o sa intri pe forum doar ca sa vezi ce tzi-am raspuns la mesaj. Probabil nu o sa raspunzi la mesaj sa dai impresia ca nu ai fost pe aici sau raspunzi ca sa ai ultimul cuvant(I give a shit...potzi sa ai shi antepenultimul, ultimul sau care cuvant il mai vrei sa-l ai...I don't give a damn. Aici se incheiea "conversatzia" de pe forum despre tine. E topic LOTR nu Le-Martin...
Old 12 May 2004, 09:26   #1720
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Ok stiu ce e off-topic dar... poate la "Condica de sugestii si
reclamatii" nu vede nimeni mesajul meu de ajutor:
"chiar vreau sa am poza aia ca avatar!
imi poate primi cineva poza pe un site care permite linkuri externe? "
la mine e pe geocites si nu merge.

cand vad X-uletul ala in loc de avatar ma fac si mai
vad k itzi merge avatarul akuma ...