Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 08 Jan 2008, 18:33   #1221
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

1.versace pe vremea lu' impuscatu', jean paul gaultier pentru avangardism (si mai ales pentru kika). nici dolce, nici marks - oricum n-au in comun decat &-ul.
blur sau gorillaz?
Old 08 Jan 2008, 19:21   #1222
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

gorillaz

portishead sau radiohead?
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif
Old 08 Jan 2008, 19:38   #1223
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

portishead
si, ba, alde fashionistass, alceva voiam sa vantreb:

EDIT STEFANDO
pe vremea cand erai moderator tineai sa fie protejata identitatea utilizatorilor, nu?
ai un avertisment
Ambra Blu is offline   sendpm.gif
Old 08 Jan 2008, 19:59   #1224
gheorghe orban si baba
Senior

gheorghe orban si baba

^ old habits die hard
ann demeulemeester e o creatoare de moda din antwerp (si asta spune tot despre stil), locuieste intr-o casa facuta de le corbusier (si asta spune tot despre gust) si are, printre altele, un loc al ei si numai al ei la dover street market (si asta spune totul despre hype). pentru mai multe detalii va rugam sa o consultati pe doamna redactor sef de la elle.
altfel, dan perjovschi sau gorzo?
gheorghe orban si baba is offline   sendpm.gif
Old 08 Jan 2008, 20:21   #1225
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Perjovschi

Andries sau Vintilä?
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 08 Jan 2008, 21:30   #1226
ulrich
Guru

ulrich

Originally Posted by gheorghe orban si baba:
dan perjovschi sau gorzo?

dumitru gorzo,obviously!ce intrebare e asta?
si vintila.

dinu lipatti sau s.richter?
Old 08 Jan 2008, 22:04   #1227
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Ambra Blu:
portishead
si, ba, alde fashionistass, alceva voiam sa vantreb:

EDIT STEFANDO
pe vremea cand erai moderator tineai sa fie protejata identitatea utilizatorilor, nu?
ai un avertisment

ceream sa nu le fie postate pozele pe forum, nu sa nu li se rosteasca numele; ma rog, n-ai tu treaba cind eram eu moderator, nu iegzistai in schema
in alta ordine de idei, mersi ca mi-ai confirmat prin edit o banuiala, ceea ce dovedeste ori ca esti naiv, ori prost de-a binelea.
Ambra Blu is offline   sendpm.gif
Old 08 Jan 2008, 22:19   #1228
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

prost oi fi, dar tu esti bannat sigur
Old 08 Jan 2008, 22:37   #1229
aayana
Guru

aayana

Definetly Radiohead!
Cred ca am asculta Exit Music de mii de ori.

plic sau carcasa? (referitor la pastratul cd/dvd-urilor)
Old 08 Jan 2008, 22:39   #1230
aayana
Guru

aayana

eu am vrut neaparat sa raspund la aia cu muzica :lol:
Old 08 Jan 2008, 22:44   #1231
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

carasa, sa-mi stea bine in suportul de cd-uri pe care o sa mi-l cumpar intr-o zi . iar exit music e my all time fave
Johnny Marr sau Morrissey?
Old 08 Jan 2008, 22:45   #1232
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Plic la CD-uri
Carcasä la DVD-uri.

Nora Roberts sau Sandra Brown?
(L.E.: Räspundeti si la întrebarea Malei.)
Old 09 Jan 2008, 06:42   #1233
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

MOZ!

marlon brando sau james dean?

pt gheorban & baba

re: anne aia cu nume imposibil: msi pt update, iti dai seama k puteam sa o caut o goog, da mi-a fost lene... re: le corbusier - citind cartea lui de botton dspr arhitectura am dat peste pag in kre vbeste dspr villa savoye, construita d le corb in apropiere d paris - si kre (desi f frumoasa!) s-a dovedit o catastrofa tehnologic-inginereask :lol: s pare k nici nu mai e locuita d fo 50 d ani...

pt stefando

da ce-a facut ambra, k nu inteleg?! trebuia sa-l lashi, era distractiv...
Old 09 Jan 2008, 08:12   #1234
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ce, nu se vede?
(O fi fost distractiv pentru tine, cä te pupincuriza chiar si când te contrazicea mai abitir, da-n rest devenise lejer plicticos.)

Marlon Brando

Garcea sau oltenii?
Old 09 Jan 2008, 10:29   #1235
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
Originally Posted by Pitbull:
Ce, nu se vede?
(O fi fost distractiv pentru tine, cä te pupincuriza chiar si când te contrazicea mai abitir, da-n rest devenise lejer plicticos.)

ti-ai pierdut orice farama de obiectivitate! :hmm:

si devii hopeless. :sleep:
si plictisitor!

on-topic: oltenii
marker sau highlighter?
Supastar is offline   sendpm.gif
Old 09 Jan 2008, 10:33   #1236
gheorghe orban si baba
Senior

gheorghe orban si baba

@als
catastrofa e alain de botton - vila savoye nu e frumoasa, e un manifest si un moment unic in istoria arhitecturii contemporane care era si, pe undeva, inca este inaintea timpului ei. are probleme de ordin tehnic (izolarea acoperisului terasa, cam ca la toate blocurile din romania ) care nu au fost rectificate din neglijenta nespalatilor astia de frantzuji - probleme tehnice au avut, de altfel, toate capodoperele arhitecturii contemporane: casa fallingwater al lui wright are o terasa in consola care a cedat in timp si a avut nevie de ranforsari suplimentare, in casa de sticla a lui charreau de la paris e un frig ca in gara, casa farnsworth a lui mies van der rohe a fost alterata prin adaugirea unor plase de tantari :shock: , etc. e, daca vrei, ca in tablourile lui van gogh, care se decoloreaza in timp din cauza uleiurilor de proasta calitate.
iti recomand ca la urmatoarea vizita in paris sa te sui in rer si sa mergi la poissy (vreo 30 min de cartier universitaire) sa vizitezi vila savoye, macar ca sa nu mai iei de bune comentariile unor neaveniti.

marker
america house sau europe house?
Old 09 Jan 2008, 13:11   #1237
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

pt gheorban & b (s poate go&b?)

deci m-ai inteleg gresit (sau m-am exprimat eu gresit, whatever...)! de botton zice ac lucru p kre-l zici si tu - i.e. k e o casa frumoasa, da k are probl d izolare a acoperishului, k proprietarii initiali aproape k l-au dat in judecata p dl le corb etc... si vbeste si dspr fallingwateru (good name btw! :lol: ) lu lloyd wright...
da acu vin eu si zic: la c puii mei foloseste o casa kre nu e functionala?? form follows funtion, c, e (d pus in) muzeu?? adik t uiti si zici, mama c tare, iti ia okii, da-ti ploua in casa?! e paradoxal k tocmai 'functionalistii' astia, gen nenea le corb, au dat-o-n bara la cap practic...
mie-mi place f mult mallet-stevens, d ex; c facea el era si f misto, k forma, & nici n-am auzit d plingeri in privinta sa
Old 09 Jan 2008, 13:33   #1238
gheorghe orban si baba
Senior

gheorghe orban si baba

Originally Posted by Alex Leo Serban:
pt gheorban & b (s poate go&b?)

deci m-ai inteleg gresit (sau m-am exprimat eu gresit, whatever...)! de botton zice ac lucru p kre-l zici si tu - i.e. k e o casa frumoasa, da k are probl d izolare a acoperishului, k proprietarii initiali aproape k l-au dat in judecata p dl le corb etc... si vbeste si dspr fallingwateru (good name btw! :lol: ) lu lloyd wright...
da acu vin eu si zic: la c puii mei foloseste o casa kre nu e functionala?? form follows funtion, c, e (d pus in) muzeu?? adik t uiti si zici, mama c tare, iti ia okii, da-ti ploua in casa?! e paradoxal k tocmai 'functionalistii' astia, gen nenea le corb, au dat-o-n bara la cap practic...
mie-mi place f mult mallet-stevens, d ex; c facea el era si f misto, k forma, & nici n-am auzit d plingeri in privinta sa

la ce foloseste o rampa pe care-ti rupi gatul, la casa de la roche (acelasi corbu), in arondismentul 16? sau tubulatura de instalatii, expusa la intemperii si care necesita lucrari de intretinere vesnice si foarte costisitoare, la centrul georges pompidou? sau diafragmele permanent stricate din fatada institutului lumii arabe? si m-am limitat doar la paris... 'greseala' a fost constient asumata si la corbu, si la ceilalti, pentru ca nu s-au multumit nici cu arhitectura de hartie, nici cu compromisuri fatale - au fortat lucrurile, au incurajat evolutia tehnicii si au asigurat nasterea unor curente - functionalism, high-tech, building skins, etc. ar fi frumos sa-l desconsideram pe brancusi pt ca se alegea praful de coloana de la tg jiu, nu? plm, sculptura monumentala, dar nu rezista timpului... ai inteles ideea.
Old 09 Jan 2008, 13:55   #1239
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

hmm... hai k nu e KIAR ac lucru, stii bine! doar nu locuieshti intr-un monument in aer liber, nu?? k nici nu t catzeri p coloana infinita, nici nu maninci sarmale p masa tacerii :lol:
Old 09 Jan 2008, 14:30   #1240
gheorghe orban si baba
Senior

gheorghe orban si baba

nu, da nici mallet-stevens nu e vreun arhitect genial. modernist, curatzel, nimic mai mult. si daca nu se interesa de cinema, nu auzeai nici tu de el.
:happy:
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules