Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Star-uri

View Poll Results: Votati filmul care v-a placut mai mut:
Cutitul in apa 3 21.43%
Dance of the Vampires 0 0%
Rosemary's Baby 2 14.29%
Chinatown 2 14.29%
Le locataire 0 0%
Tess 1 7.14%
Bitter Moon 0 0%
The Pianist 5 35.71%
Oliver Twist 1 7.14%
Voters: 14. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 04 Feb 2004, 18:36   #21
marcu
Veteran

marcu

Originally Posted by daniel:
Domnu' moderator de-abia acum a vazut nesimtirea. Pyronu iar injura ca la usa cortului. Kick din nou??

Multumesc Daniel! Era pacat ca Polansky era pomenit intr-un topic asfixiat de toxinele lui Pyron. E bine ca exista un "lup sanitar" pentru asemenea situatzii.
Old 04 Feb 2004, 20:07   #22
Leonard Pyron
Guru

Leonard Pyron

pentru marcu
daca as fi fost mai gomos m-as fi exprimat cam asa, sensul fiind acelasi:
"Aruncarea oprobiului de <antisemit> asupra celor care au alte pareri decat, in acest caz, domnul marcu a ajuns o metoda. Usuratatea cu care se aplica unora si altora eticheta a devenit absolut scandaloasa. Acuzatia falsificatoare de antisemitism este in fond de aceeasi natura, la fel de reprobabila ca si antisemitismul insusi."
dar...
pe intelesul lu matale asta ar fi o risipa asa ca nu imi bat acapul cu o paracioasa mica si obraznica asa ca tine care din lasitate se apuca sa-i ameninte pe moderatori ca-i reclama la revista "arici-pogonici"pentru
non-interventionism prosionist.
ptr. daniel
limbajul de adineaori fuse cam dur, e drept. Iti cer scuze...
Leonard Pyron is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Feb 2004, 20:17   #23
daniel
Administrator

daniel

Originally Posted by Leonard Pyron:
ptr. daniel

Nu mie imi datorezi scuzele pentru injurii, ci lui marcu. Suntem gentlemani, ce pula mea!
daniel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Feb 2004, 00:44   #24
marcu
Veteran

marcu

pentru marcu
daca as fi fost mai gomos m-as fi exprimat cam asa, sensul fiind acelasi:
"Aruncarea oprobiului de <antisemit> asupra celor care au alte pareri decat, in acest caz, domnul marcu a ajuns o metoda. Usuratatea cu care se aplica unora si altora eticheta a devenit absolut scandaloasa. Acuzatia falsificatoare de antisemitism este in fond de aceeasi natura, la fel de reprobabila ca si antisemitismul insusi."
dar...
pe intelesul lu matale asta ar fi o risipa asa ca nu imi bat acapul cu o paracioasa mica si obraznica asa ca tine care din lasitate se apuca sa-i ameninte pe moderatori ca-i reclama la revista "arici-pogonici"pentru
non-interventionism prosionist.
ptr. daniel
Pyroane Leonard, nu eshti "gomos", ci doar scandalos. E o "scapare", probabil, structurala. Nu tre' sa scrii pe intzelesul meu - ai de recuperat o biblioteca! - scrie doar sa nutzi fie ulterior rushine shi sa-tzi ceri, incurcat, scuze de la toata lumea. Dar eu te-am iertat. Ultima scrisoare ma convinge ca eshti, cand vrei (mai bine zis cand te frige intr-un loc...), shi ratzional shi inteligent. Itzi urez sa fii mai pozitiv. Semnez cu sincera prietenie de cinefil
Old 06 Feb 2004, 08:27   #25
Leonard Pyron
Guru

Leonard Pyron

Bibliotecarule, mai usor cu suficienta, ca n-o sa mai iesi nici dn caa de mult ce te iubesti. Si nu mai polua forumul injurandu-ma pe mine ca nu intereseaza pe nimeni. Daca tot m-ai iertat, iti pot spune si eu o amabilitate: marcule, marcule, mancatzi-ai tzinta... :lol:
Leonard Pyron is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Feb 2004, 22:24   #26
marcu
Veteran

marcu

Bibliotecarule, mai usor cu suficienta, ca n-o sa mai iesi nici dn caa de mult ce te iubesti. Si nu mai polua forumul injurandu-ma pe mine ca nu intereseaza pe nimeni. Daca tot m-ai iertat, iti pot spune si eu o amabilitate: marcule, marcule, mancatzi-ai tzinta... :lol:
OK! Am intrat in normalitate. Din pacate nu te pot "porekli" shi eu "bibliotecar", daca ma convingi ca lucrurile stau altfel te innobilez cu acest calificativ. Te voi pomeni pe forum doar in cazurile cand vei cadea din nou in "spectacole" vulgare (replicandu-tzi) sau, mai bine, cand vei formula idei frumoase. Peace!
Old 11 Apr 2008, 06:38   #27
Mister Movie
Junior

Mister Movie

ce parere aveti de 'Balul vampirilor'? mi se pare un film excelent. personajele pare decupate din filmele de animatie cu marionete.
Mister Movie is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Apr 2008, 09:30   #28
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

o fi; doar numele nu e 'intrat in normalitate': s scrie polanski!
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Apr 2008, 09:33   #29
Mister Movie
Junior

Mister Movie

hai ca nici polanski nu se pricepe sa ortografieze nume romanesti! pana la urma cum ramane cu filmuletul asta, ca e filmul meu preferat? :w00t:
Mister Movie is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Apr 2008, 10:11   #30
marx
Guru

marx

Originally Posted by Mister Movie:
hai ca nici polanski nu se pricepe sa ortografieze nume romanesti! pana la urma cum ramane cu filmuletul asta, ca e filmul meu preferat? :w00t:
acea "placere" la care se referea Polanski era una exterioara filmului, si se referea la un episod din viata lui personala. Numele lui Sharon Tate iti spune ceva?!
marx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Apr 2008, 10:19   #31
Oana Predescu
Junior

Oana Predescu

Send a message via Yahoo to Oana Predescu
Originally Posted by marx:
Originally Posted by Mister Movie:
acea "placere" la care se referea Polanski era una exterioara filmului, si se referea la un episod din viata lui personala. Numele lui Sharon Tate iti spune ceva?!

saraca...
Oana Predescu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Apr 2008, 19:30   #32
Lino
Senior

Lino

Re: Roman Polansky

I-au dat titlul de Doctor Honoris Causa... Merita?

Are cancer in faza terminala omul...
Lino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Aug 2008, 14:30   #33
mafalda
Guru

mafalda

Merita din plin! Fie doar si pentru "Pianistul" L-am cunoscut, cand a fost invitat la UNATC. Un om extraordinar, cu mult bun simt. Am ramas uimita cand am vazut cat de mic este de statura! Pe ecran pare mai inalt! Nu cred ca are 1,60 m si poarta pantofi cu talonete!
Old 27 Sep 2009, 23:25   #34
keepwalking
Guru

keepwalking

Ministerul american al Justiţiei a confirmat, în această seară, că a emis un mandat de arestare vizându-l pe cineastul franco-american Roman Polanski, arestat sâmbătă în Elveţia.

Laura Sweeney, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Justiţie SUA, a declarat că autorităţile helvetice l-au arestat pe dl Polanski pe baza unui mandat de arestare emis de minister.

"Ministerul Justiţiei nu face niciun comentariu asupra extrădărilor atât timp cât persoanele vizate nu se află pe teritoriul american", a adăugat ea.

Roman Polanski, 76 de ani, a fost arestat sâmbătă seară la sosirea sa pe aeroportul din Zurich.

Potrivit Justiţiei elveţiene, cineastul a fost "plasat în detenţie provizorie în vederea unei extrădări" şi se aşteaptă o "cerere oficială a Statelor Unite pentru a-l extrăda".

Cineastul este acuzat de că a întreţinut relaţii sexuale cu minori. Este vorba despre un caz din 1977 cu o minoră de 13 ani la Los Angeles.

Polanski a fost arestat în urma plângerii părinţilor acestei adolescente în 1978 şi a pledat vinovat de 'relaţii sexuale ilegale'.

El a petrecut o lună şi jumătate în închisoare. La sfârşitul lunii ianuarie 1978, ameninţat să fie băgat din nou la închisoare, el a luat un avion spre Franţa unde trăieşte de atunci, informează Agerpres.
keepwalking is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Sep 2009, 23:42   #35
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Pai daca a facut puscarie in '78 acuma de ce l-au mai arestat?
Nu si-a ispasit pedeapsa, de cate ori tre sa mai plateasca?
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Sep 2009, 11:13   #36
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
eu nu pricep cum vine asta cu arestarea pe taram elevetian care se presupune a fi neutru...
Old 28 Sep 2009, 13:41   #37
Judex
Banned

Judex

Retinerea tocmai in Elvetia mi se pare si mie foarte ciudata. In fine, Franta si Polonia reactioneaza:
http://www.jurnalul.ro/stire-film/fr...ki-522199.html
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Sep 2009, 16:14   #38
miercuri
Guru

miercuri

Originally Posted by illotempore2002:
Pai daca a facut puscarie in '78 acuma de ce l-au mai arestat?
Nu si-a ispasit pedeapsa, de cate ori tre sa mai plateasca?
pai faza e ca nu si-a ispasit toata pedeapsa si faptul ca a fugit de autoritati e o acuzatie in plus. unfinished busniess.
iar oricum ai da-o un viol e tot viol si dupa 30 de ani, iar cazul lui Polanski ar putea crea un precedent. poate ca e mai bine ca-l aresteaza acum decat atunci.

edit: si according to BBC se pare ca Elvetia are un tratat de extradare cu SUA.

Last edited by miercuri : 28 Sep 2009 at 16:18.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Sep 2009, 16:38   #39
Judex
Banned

Judex

Si alte state prin care a ajuns Polanski au tratate de extradare cu SUA. Elvetienii de la Le Matin fac legatura intre situatia de fata si o anume afacere UBS, de natura fiscala, iar cei de la Blick sunt extrem de vehementi la adresa Guvernului.
http://www.jurnalul.ro/stire-magazin...ki-522264.html
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Oct 2009, 01:23   #40
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Question Roman Polanski

Intrucat cine a deschis celalalt topic a scris gresit numele regizorului, mi-am permis sa fac un topic nou (pentru a adauga un poll) si sa il unesc cu cel vechi.
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules