Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 05 Feb 2008, 18:09   #1
Gloria
Super Moderator

Gloria

WIKI pe Cinemagia

S- a implementat pe Cinemagia - sistemul Wiki ce poate fi accesat din oricare pagina de film: permite userilor sa adauge o gama bogata de informatii - de la sinopsis, distributie, timp de rulare, genul filmului, la producatori si regizori. Toate contributiile unui user vor fi salvate in profilul acestuia si pot fi accesate din acest loc. Incepand cu luna aceasta, Cinemagia ofera posibilitatea tuturor userilor de a participa la imbogatirea site-ului prin completarea informatiilor existente - sau corectarea, acolo und este cazul!

In curand Cinemagia va trece la urmatoarea treapta Wiki: aceasta va da posibilitatea userilor - nu doar sa editeze pagini existente, ci si sa creeze pagini noi de film. Pentru ca Cinemagia este site-ul tau.
Old 05 Feb 2008, 18:32   #2
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Si e implementat si un sistem de revenire la starile anterioare? Sau daca cineva inlocuieste intreaga distributie a filmului "Dragoste la zero grade" cu textul "SA TRAYASK TOTZY FRATZY MEY D LA LIC. ALIM. PASCANI, SI MUIE LA TOTZY CEILALTZY!" trebuie ca cineva sa rescrie de la 0 informatiile complete despre film?
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Feb 2008, 18:38   #3
Gloria
Super Moderator

Gloria

pai inainte ca aceste informatii sa se accepte pe site, administratorul va verifica informatiile;
Old 05 Feb 2008, 19:18   #4
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Cazeemeer:
"SA TRAYASK TOTZY FRATZY MEY D LA LIC. ALIM. PASCANI, SI MUIE LA TOTZY CEILALTZY!"
CEILANTZY

Altfel, da, ca pe IMDb. Chiar propusesem asta, zilele trecute, când "Suspect de bizar" remarca absenta filmelor românesti ante-1949 - dar StefanDo m-a rugat s-o scot, ca sä nu spoliez surpriza.

Apropo,
Dulce Glo,
Sistemul are si functia creärii automate a cross-linkurilor? Adicä, dacä eu trec "Dumitru Rucäreanu -- Tipurdea" la distributia filmului "Am o idee", odatä ce voi aprobati informatia, automat apare si filmul "Am o idee" în filmografia lui Titi Rucäreanu? Sau trebuie s-o faceti tot voi, bob cu bob?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Feb 2008, 19:30   #5
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
asta k s nu mai comenteze unii ( ) despre calitatea articolelor de pe cinemagia!

plus k daca toate modificarile necesita acordul unui moderator, atunci nu e in sistem wiki. e un fel de "faceti voi treaba noastra" meets covert-ops.

macar daca s-ar da premii in bomboane sau afise ale filmelor in format electronic... :shock:
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Feb 2008, 20:50   #6
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Nu e wiki, intr-adevar (chiar vroiam sa zic si eu asta), dar e acelasi sistem ca la IMDb. Oricum, nici nu cred ca ar merge un wiki veritabil, pentru ca site-ul n-are un trafic suficient ca sa se sesizeze rapid erorile si sa se modifice de catre public.
Dar subscriu la propunerea cu bomboanele si/sau afisele de film (preferabil stuff designed by Saul Bass, preferabil tiparite, nu digitale).
Old 05 Feb 2008, 21:19   #7
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
nu s-a detectat tonul ironic? afisele electronice mi se pareau o tampenie de premiu tocmai pt k se gasesc pe net fara prea mari eforturi.
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Feb 2008, 21:23   #8
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Dar eu chiar vroiam bomboane si chestii de-ale lui Saul Bass... You're no fun, Supastar...
Old 06 Feb 2008, 22:03   #9
Gloria
Super Moderator

Gloria

1.ok, am inteles: la urmatoarea intalnire Cinemagia vin cu bomboane. Sau le expediez prin posta (celor care fac cerere si au argumente solide pentru care n-au participat la intrunire);
2.cross-linkurile se intampla - am intrebat la programare.
3. pentru Supastar: site-ul e al tuturor; nimeni nu face treaba nimanui: daca e cineva care stie o chestie mai bine sau are mai multe detalii decat administratorii, e invitat sa o spuna;

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules