View Full Version : Loc de dat cu picioru'
Sm�agol-Gollum
19 Apr 2004, 21:16
Sa fiu sincer nu stiu ce v-o fi placand voua la fotbal... 20 de oameni in toata firea care alearga dupa o basica...
... si cand, in sfARSIT AJUNG LA EA, ii dAU cu piciorul si o aruca cat colo...
:huh: :huh:
Sa fiu sincer nu stiu ce v-o fi placand voua la fotbal... 20 de oameni in toata firea care alearga dupa o basica... :lol:
pai hai alt sport atunci.......zi unul 8) poate se mai face un topic
Sm�agol-Gollum
19 Apr 2004, 21:30
soccer!! :|
blitz43
20 Apr 2004, 09:06
bah, pe unde a mai inscris Mutu?
:? ca cica la Rocsana Marcu era poarta blocata....
Sm�agol-Gollum
20 Apr 2004, 15:18
huh?? :huh:
:lol: :lol: :D
Sm�agol-Gollum
20 Apr 2004, 15:47
care e faza?
waz that a joke?? :w00t: :huh:
Am vazut si eu prin ziar... ca domnisoara Rocsana Marcu e "cea care a scapat" lui Mutu... Si cica mutulica i-a trimis SMS-uri prin care o ameninta gen "cine esti tu sa ma refuzi pe mine lasa ca vezi tu" ... asa ca "la Rocsana Marcu poarta e blocata"
Ionutz55
20 Apr 2004, 20:58
Monaco-Chelsea 1
Porto-Deportivo 2
mutu e terminat, doar figurile de el
As vrea sa castige Monaco dubla cu Chelsea si sa ia si Cupa in finala. Asa cum Mutu e terminat (citez din "clasicul' Ionutz!), simpatia mea se indreapta spre Morientes, admirabil prin jocul sau. Nu-mi pare rau ca Morientes a "ingropat" Realul - echppa mea de suflet, pentru ca "galacticii" trebuiau coborati pe pamant.
Ce politica tampita la Real de cand s-a instalat Valdano acolo.
Despre tarla lui Corleone ce sa spun? Va castiga, probabil, Dinamo. Au jocul cel mai aerisit, desi nu-mi plac militienii. Interesant fenomenul publicului de la Timisoara. Daca nu e fotbal, macar public mai civilizat.
PoliFanAthic
21 Apr 2004, 13:26
In CL mi-e cam tot una. Sa castige Monaco sau Chelsea. Abramovich e simpatic.
Cat despre publicul din Timisoara, nu stiu daca-si mai are rost vre-un comentariu sau vre-o adaugire. Poate intr-o zi va fi si o echipa mai competitiva. Cam asta-i planul. :happy:
Meritata victoria lui monaco.................mie imi pare rau de Abramovich.
a dat atatia bani.............
blitz43
21 Apr 2004, 16:02
Meritata victoria lui monaco.................mie imi pare rau de Abramovich.
a dat atatia bani.............
ai dreptate, daca-mi dadea mie abramburici ala un milion de euroi, imi parea si mie rau la comanda... cre' ca varsam si lacrimi... :w00t:
ricutza
23 Apr 2004, 00:20
si eu m-am bucurat foarte tare ca a castigat Monaco...sper sa nu faca Chelsea vreo figura si sa se califice pana la urma...
si eu m-am bucurat foarte tare ca a castigat Monaco...sper sa nu faca Chelsea vreo figura si sa se califice pana la urma...
H3h3h3 inca nu ai uitat meciul; al;a frumos pe care l-au facut cu arsenal, nu? :P :lol:
H3h3h3 inca nu ai uitat meciul; al;a frumos pe care l-au facut cu arsenal, nu? :P :lol:
lasa ca a luat bataie in campionat (shi cupa mi se pare) de la aresnal
a fost noroc atunci cand au cahstigat
lasa ca a luat bataie in campionat (shi cupa mi se pare) de la aresnal
a fost noroc atunci cand au cahstigat
Yo nu as numi meciul aal noroc. Cei de la arsenal au cazut total dupa egalarea lui chelsea asa ca va rog frumos PUTIN RESPECT WTF?!...
pai...eu tot la asta m-am referit,dar vad ca nu m-am exprimat klumea(nu am folosit cuvintele corsepunzatoare) :oops:
Sa fiu sincer nu stiu ce v-o fi placand voua la fotbal... 20 de oameni in toata firea care alearga dupa o basica... :lol:
...si un pustan care da citate fara sa mentioneze autorul :lol:
Sm�agol-Gollum
23 Apr 2004, 22:31
Huuuuuuuuu chelsea!!!
yeaaaaaaah monaco!!
PoliFanAthic
25 Apr 2004, 18:19
Wow; ce victorie nesperata la Bacau!
Sm�agol-Gollum
25 Apr 2004, 21:29
h3h3h3h3!! a luat bataie real madrid de la barsa!! 8)
h3h3h3h3!! a luat bataie real madrid de la barsa!! 8)
Uite cum imi dau mei astia de la barca orgasme garantate ep aici! Revansa a venit, si acum barca se apropie la 4 de real si la 7 de la valencia (asta dak castiga valencia :P)... Mama ce fericit is! Si pt dinamo ieri (desi nu prea a fost penalty al dinamo... nu conteaza suntem ep unu - nu ca ar conta prea mult in afara asta...)! ;)
Sm�agol-Gollum
25 Apr 2004, 21:47
deocamdata este 1-0 pt valencia
:D
blitz43
28 Apr 2004, 11:49
bah fratilor, cica mutulica are mari probleme la chelsea...
colegii lui au pus-o de-un complot si vor sa-l ejecteze din echipa... ;)
s-au plâns la tatucu' lor, ca cica mutu e ingâmfat si n-a dat decât un gol in 6 luni... bah, io cre' ca-s invidiosi... :P :w00t: :lol:
Ati auzit?Se prea poate sa fie momentul in care doua mari industrii,cea fotbalistica si cea cinematografica sa fuzioneze!!!!Cica nea Jiji Becali s-a intilnit la ceas de taina cu Sergiu Nicolaescu,ca sa negocieze citeva clipuri din Michael the Brave pentru campania electorala...inceputul unei frumoase prietenii...
blitz43
28 Apr 2004, 16:05
Ati auzit?Se prea poate sa fie momentul in care doua mari industrii,cea fotbalistica si cea cinematografica sa fuzioneze!!!!Cica nea Jiji Becali s-a intilnit la ceas de taina cu Sergiu Nicolaescu, ca sa negocieze citeva clipuri din Michael the Brave pentru campania electorala...inceputul unei frumoase prietenii...
dah, da' nicolaescu se lasa greu...
ca vrea milioane bune ca tot incepe campania lu' nastase sapte case
in alta dezordine de idei, Jiji s-a dilit rau de tot de se vede el vreun Michael... poate Michael Jackson!
Somnul natiunii naste monstri!
Sm�agol-Gollum
28 Apr 2004, 20:00
woow!!!
e 4-0 pt romania!!
:w00t: :w00t: :w00t:
Mala Portugal
29 Apr 2004, 01:44
Desi ma tem sa postez aici (sa nu cumva sa-mi creasca par pe piept) tin totusi sa remarc golurile lui Danciulescu :love: (asta era singura iconita rosie)
blitz43
29 Apr 2004, 08:30
Kahn, la gara cu tine! :P
Declaratii la cald, ecouri dupa victoria românasilor de ieri...
http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?c=1&a=11731
Ce frumos...parca si mancarea a avut gust mai bun dupa meciul de-asara... :happy:
Merge mai bine selectionata fara "diamante" de-alde MUTU? Sper sa nu fie doar o "intamplare" norocoasa. Nu prea am incredere in Iordanescu..., mai vazandu-l cum saruta iconite, calendare, scorburi de copaci, cruciulite, de parca ar fi dintr-un trib african.
Bun gazonu' de la Rapid. Cand pune si "comandantul", Gigi Becali, un gazon ca lumea in Ghencea?
Sper sa nu fie doar o "intamplare" norocoasa. Nu prea am incredere in Iordanescu..., mai vazandu-l cum saruta iconite, calendare, scorburi de copaci, cruciulite, de parca ar fi dintr-un trib african.
A dat soferu' ala nou autocarul nationalei cu spatele,d-aia...daca l-a concediat nea puiu dupa boacana,acu' precis il cheama inapoi...tot cu spatele o sa mearga de'acu'nainte...
Buna poanta (intamplare) Reptore. Tipu', Iordanescu adica, este sonat pe subiectul asta, al credintei, asa cum o intelege el. Se roaga, face matanii, se confeseaza preotilor, iar la antrenamente si la meciuri il auzi strigand: Stelica, am sa-ti sucesc gatu! Cosmine, te mananc! Poate ca e o noua forma de rugaciune :o Dumnezeu cu el!
Sm�agol-Gollum
29 Apr 2004, 21:41
8) go romania 8)
Mai, ce entuziasm! Pana si hobbitzii tin cu Romania. Adevarati galactici! sa nu pierdem simtul umorului. De sus
caderea e mai dureroasa.
blitz43
30 Apr 2004, 08:49
ciobanul de Jiji iar a dat cu mucii-n fasole...
s-a luat de betivu' ala care l-a facut oier si tzaran in Giulesti...
Nea Jiji, adevarul doare! :P Noroc ca prostia nu doare!
Oricum, nu se facea sa te ratoiesti la el (daca nu erau reporterii de fata ce cap in gura si seminte i-ai fi scuipat in fata! ;)) si sa-ti asmuti gealatii pe el. A doua zi când s-a trezit i-au trecut pandaliile, da' matale tot asa ai ramas...
patraulea
30 Apr 2004, 12:05
Era belea daca scorul ramanea 5-0!Sa le-o dam rau de tot!Pacat ca batem la scoruri de astea numai in amicale,si la oficale ne-o furam mereu!
Asta e!Buna si bucuria asta temporara,decat deloc!
Sm�agol-Gollum
30 Apr 2004, 17:31
Mai, ce entuziasm! Pana si hobbitzii tin cu Romania. Adevarati galactici! sa nu pierdem simtul umorului. De sus
caderea e mai dureroasa.
:lol: :lol: :lol:
PoliFanAthic
30 Apr 2004, 22:53
A fost senzational, cum am reusit ceea ce am reusit. Fiecare gol, unul mai frumos decat celalalt. Sa speram, intr-adevar, ca nu a fost o floare aruncata-n Dunare.
Ionutz55
01 May 2004, 08:09
cred ca si daca era meci pe bune, tot ii bateam dar nu cu un scor de genul asta.
Ronnie O'Sullivan- Hendry 13(33)3, asta daca va intereseaza :)
Serghei
01 May 2004, 09:35
Bag pula in fotbal,acusi incepe Giro,mai sunt trei luni si incepe Turul Frantei si daca castiga Amstrong iar imi bag pula!
Ionutz55
01 May 2004, 10:50
am citit in cool ca o sa inceapa.
iar in revista am vazut o poza a unui ciclist, sigur e pantani, insotita de un kk de un dialog. Ce mama dracului inseamna asta?
Nightwane
01 May 2004, 11:28
am citit in cool ca o sa inceapa.
iar in revista am vazut o poza a unui ciclist, sigur e pantani, insotita de un kk de un dialog. Ce mama dracului inseamna asta?
IN CE REVISTA AI CITIT???? IN "COOL"????
rog moderatorii sa se sesizeze si sa-i stearga userul acestui...acestui...acestui...UGH! Let's call him "Ionutz55"
Ionutz55
01 May 2004, 11:32
:sick: :sick: :sick: , asta imi provoci mightwane!!!!
Nightwane
01 May 2004, 11:37
run along little puppy..go read some "cool girl" or "bravo" or whatever...
Ionutz55
01 May 2004, 11:40
run along little puppy..go read some "cool girl" or "bravo" or whatever...
ma mentin informat mightwane
In cuvintele lui zizi... : Cu greu limita penibilului va mai fi vreodata fortata in halul asta (pe aceasta cale doresc sa-i multumesc lui zizi pentru aceste cuvinte minunate)
Mai Serghei, tu n-ai auzit ca nu mai avem ciclism adevarat, ci doar ciclismofarmacologie. Ce te entuziasmeaza la niste tipi dopati, care mor, dupa o victorie falsificata, ca mustele? Mie imi placea sa privesc peisajul/peisajele din Italia, Franta, Spania. Nu exista competitie onesta in ciclism. Nu te grabi sa pagi pixul in fotbal, care e oarecum mai curatel. Baga pixul in ciclism, dar mai baga in cap si niste informatii utile pentru tine pe acest subiect si sa vezi cum dispare vrajeala. Eu m-am lecuit de entuziasm. Iar "piratu'" Pantani, pe care l-am iubit si pretuit sincer, m-a dezamagit complet, acum cand stiu cum si-a obtinut victoriile.
Ionutz55
01 May 2004, 13:19
Ia sa vedem ce face real in meciul cu depor.
Daca nu vor invinge si sigur nu o vor face mai au sanse la titlu, dar nu anu asta ci anu viitor
Real va obtine o victorie ... morala :P
Si totusi ceva imi spune ca nu vor pierde. De fapt, vreau sa fie asa.
Alearga ma Zidane, ca te misti ca un batran hodorogit :o
Ionutz55
01 May 2004, 14:30
pai asta a ajuns, un mos chelios :x
Real va obtine o victorie ... morala :P
Si totusi ceva imi spune ca nu vor pierde. De fapt, vreau sa fie asa.
Alearga ma Zidane, ca te misti ca un batran hodorogit :o
Dak realul joaca sapt asta cu deportivo, hmm atunci sper ca Barca sa se mai apropie la niste puncticele de ei! :P Dupa forma realului cred ca asa se va intampla... ;)
Ionutz55
01 May 2004, 16:35
din pacate ai dreptate...
Sm�agol-Gollum
01 May 2004, 21:55
hehehe...a luat bataie brasovu
Depor-Real 2-0 cu Zizu eliminat. Valencia are sansa de a se distanta la 4 puncte...decisive?
Ionutz55
02 May 2004, 09:30
cred ca sunt decisive, mai ales in stilul in care joaca real.
zidane cu mintea lui cat o nuca nu a avut ce face decat sal faulteza pe ala la mijlocul terenului, de fapt un fault inutil, care ia adus si un al doilea galben :x . Ar fi tare sa ia barca locul 2 si cred ca asta se va intampla daca real joaca asa pana la sfarsit :((
PoliFanAthic
02 May 2004, 10:18
Viazavi de ciclism si ce zicea Marcu;
Nu m-as declara fan al acestui sport, precum nu imi place nici maratonul in mod deosebit. Mi se pare putin cam obositor de lung, dar exista si puncte "forte". Dar atunci cand m-am mai uitat la Eurosport mi-au placut comentatorii romani. Cam cu asta am ramas eu din ciclism. (Pe langa cateva nume de ciclisti de succes)
patraulea
02 May 2004, 10:41
pai asta a ajuns, un mos chelios :x
Mai bine ar lua pauza!La fel ca si baiatul ala care apara poarta Germaniei!
HE,He,He!Mare portar acum 10 ani!!Acum e terminat la fel ca Zizu!
Serghei
02 May 2004, 14:20
Mai Serghei, tu n-ai auzit ca nu mai avem ciclism adevarat, ci doar ciclismofarmacologie. Ce te entuziasmeaza la niste tipi dopati, care mor, dupa o victorie falsificata, ca mustele? Mie imi placea sa privesc peisajul/peisajele din Italia, Franta, Spania. Nu exista competitie onesta in ciclism. Nu te grabi sa pagi pixul in fotbal, care e oarecum mai curatel. Baga pixul in ciclism, dar mai baga in cap si niste informatii utile pentru tine pe acest subiect si sa vezi cum dispare vrajeala. Eu m-am lecuit de entuziasm. Iar "piratu'" Pantani, pe care l-am iubit si pretuit sincer, m-a dezamagit complet, acum cand stiu cum si-a obtinut victoriile.
Am un oarecare respect pt persoana ta asa ca am sa-ti explic care e treaba cu ciclismul si cu fotbalul.
Sportul e demult murdarit cu tot felul de substante,din in anii 70 cand tarile comuniste bagau bombonele de castigau astia medalie dupa medalie pana la "olimpiada nadrolonului" din 88(asta a fost punctul culminant).Acuma sunt controale peste controale,ca mai scapa cate unu asta e partea a doua.Mi se pare totusi gresit sa generalizezi si sa spui ca ciclimul e un sport al dopatilor!
Daca imi aduc bine amint, recent maestru Zidane a dat declaratie despre ce suplimente le dadea doctorul de la Juventus,deci nici fotbalistii nu sunt ingeri,iar intre 22 de idioti,de cele mai multe ori fara nici un fel de maniere,si 200 de tipi pe bicicleta cred ca-i aleg pe cei din urma.Si ca argument final,mai degraba il ascult pe Naum decat pe cretinii ce comenteaza meciurile pt televiziunele din Romania care in lipsa materialul de comentat fac tot felul de glume care mai de care mai destepte.
Pana la urma e o tara libera,si cum nu impartim acelasi televizor tu cu fotbalul eu cu ciclismul,insa imi rezerv dreptul sa-mi bag pula in fotbal(macar asta intern)!
Ionutz55
04 May 2004, 20:06
Ciclismul e frumos, dar mie unu nu imi place
Dopaj se intampla si in fotbal, gimnastica, box, handbal, etc.
Cui nu ii place fotbalul il rog sa nu mai intre pe acest topic si sa ne dea lectzi despre alte sporturi
finala CL: Deportivo-Monaco
finala Uefa: Valencia-...
Sm�agol-Gollum
04 May 2004, 21:23
finala CL: Deportivo-Monaco
finala Uefa: Valencia-...
da' cum de esti asa sigur? :happy:
Ionutz55
04 May 2004, 21:33
punem pariu?
sigur astea vor fi, iar in cl casitgatoarea va fi monaco
Sm�agol-Gollum
04 May 2004, 22:14
hehehe.....e 1-0 pt depor
Sm�agol-Gollum
04 May 2004, 22:43
shi deportivo este in finala!!! :happy:
PoliFanAthic
04 May 2004, 23:22
Vroiai sa spui Porto, nu? :D
De acord cu nea Eisenstein :D , vedeti si postul meu de la pag 2.
patraulea
05 May 2004, 13:36
Monaco o rupe pe Chelsea diseara,iar apoi in finala spulbera pe Porto.Daca aveti bani,pariati lejer pe Monaco.O sa ia CUPA.
blitz43
05 May 2004, 14:04
bah, ia nu va mai uitati in gradina vecinilor! :P
ia ziceti mai bine cum se solutioneaza problema Piti - Mister ;) ...
Monaco o rupe pe Chelsea diseara,iar apoi in finala spulbera pe Porto.Daca aveti bani,pariati lejer pe Monaco.O sa ia CUPA.
prea increzator ca va lua.............don't think so(eu nu prea vrau ca ea sa cahstige :( )
blitz43
05 May 2004, 14:37
:lol: It's good to be football player!!! ;)
http://www.ziarulcn.com/index.php?pid=article&aid=3364
:lol: It's good to be football player!!! ;)
http://www.ziarulcn.com/index.php?pid=article&aid=3364
it does pay sometime doesn't it :P
patraulea
05 May 2004, 16:58
prea increzator ca va lua.............don't think so(eu nu prea vrau ca ea sa cahstige :( )[/quote]
Pai si atunci cine?Chelsea,o echipa haotica,nu ai vazut cum joaca parca sunt drogati???
Eu asa vad lucrurile!
Parerea mea!
punem pariu?
sigur astea vor fi, iar in cl casitgatoarea va fi monaco
Ce zici domna Maria Campina?
Nu prea e sigur... Chelsea joaca bien acasa, au dat is un gol in deplasare.. Dak nu ma insel le trebuie doar 2 goluri... Ceea ce nu e greu de realizat! Vedem diseara ce o sa fie! ;)
prea increzator ca va lua.............don't think so(eu nu prea vrau ca ea sa cahstige :( )
Pai si atunci cine?Chelsea,o echipa haotica,nu ai vazut cum joaca parca sunt drogati???
Eu asa vad lucrurile!
Parerea mea!
:lol: :lol: :lol:[/quote]
Nush.......dar posibil ca Chelsea sa faca o minune shi sa bata ,iar apoi sa faca prostia sa piarda finala :D
Sm�agol-Gollum
05 May 2004, 21:28
deocamdata este 1-0....inca 1 gol shi chelsea se duce in finala
Sm�agol-Gollum
05 May 2004, 21:29
rectific.....este 2-0!!!!! :D
rectific.....este 2-0!!!!! :D
ce spuneam despre minune............... :P
Sm�agol-Gollum
05 May 2004, 21:32
ohohoaaaa!!! ce meci ciudat!!! dau dracii goluri de parca joaca handbal
e deja 2-1
Sm�agol-Gollum
05 May 2004, 22:13
2-2!!!
ma microbistilor...pe unde sunteti?....vad ca nimeni nu scrie pe aici in afara de mine (shi wraith)!!
Mai, ce sensibilitate si viteza de reactie la Hobbitzii de pe acest forum!!! Ramane cum am stabilit: Monaco merge in finala si castiga cupa. Morientes cel mai bun din aceasta editie a CL. Ce dobitocei au fost conducatorii de la Real Madrid, care l-au "imprumutat" la Monaco.
"Diamantu'" nostru prin ce lada de gunoi vietuieste? I-a vazut cineva fetisoara?
Mai, ce sensibilitate si viteza de reactie la Hobbitzii de pe acest forum!!! Ramane cum am stabilit: Monaco merge in finala si castiga cupa. Morientes cel mai bun din aceasta editie a CL. Ce dobitocei au fost conducatorii de la Real Madrid, care l-au "imprumutat" la Monaco.
"Diamantu'" nostru prin ce lada de gunoi vietuieste? I-a vazut cineva fetisoara?
mutulica e ocupat-isi cauta mobilu ala de 'jdemii de parai pe care l-a pierdut intr-un restaurant cum imi uit eu amaritu' de ericsson la cursuri...de unde nu e nici Dumnezeu nu cere...
blitz43
06 May 2004, 09:24
era prin spatele bancilor de rezerva... facea ture dese...
dupa floricele si seminte... :lol:
las' ca vine si Pancone sa-l ajute!
patraulea
06 May 2004, 13:05
Pacat de el.Mare jucator,Mutu asta.o sa-l arunce la vara ca pe o carpa,la pachet cu antrenorul lui scump si drag!
Sevilla - Valencia 0-2!!! Valencia campioanaaa!!!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:
Cred ca Real Madrid ishi va reveni. Bun pronosticul lui Ionutz (adica Real va castiga CL shi LIga)...
Nici nu stiti cat de mult m-as bucura sa castige Valencia campionatul. O echipa simpla, fara "vedete" (poate doar Aimar sau Vicente sa fie considerati astfel), care joaca un fotbal spectaculos, in viteza...VAMOS VALENCIA!
glumet ca intodeauna :lol:
Mda, asa sunt eu...mai glumetz din fire...da uite ca a fost buna gluma! :lol:
Cred ca Real Madrid ishi va reveni. Bun pronosticul lui Ionutz (adica Real va castiga CL shi LIga)...
Nici nu stiti cat de mult m-as bucura sa castige Valencia campionatul. O echipa simpla, fara "vedete" (poate doar Aimar sau Vicente sa fie considerati astfel), care joaca un fotbal spectaculos, in viteza...VAMOS VALENCIA!
glumet ca intodeauna :lol:
Mda, asa sunt eu...mai glumetz din fire...da uite ca a fost buna gluma! :lol:
Gluma, ngluma bravo lor... Acum ma bucur pt barca dak ia locul 2... Si al anul sa fie o lupt ain 4 cu castigatoare in barca... Echipa mea de suflet! ;)
patraulea
10 May 2004, 12:05
Real Madrid,super echipa a supt-o anul asta!Nu aluat nimic,vai de mama lor!Individual superjucatori,per total o zdreanta de echipa!
Ma bucur pt.Valencia,sincer!Dar cred ca merita Depo.!
Ionutz55
11 May 2004, 21:34
Sper ca barca sa termine pe 2, bravo valencia
Bravo Milan, Bremen, Arsenal, Dinamo Buc ( :lol: ) si asa mai departe
Un nou milionar spaniol va candida pt presendentia lui real si cred ca va castiga mai ales dupa parcursul dezastruos al realului anul asta si anul trecut in cl.
Sper ca odata cu el sa vina si alte schimbari, o aparare noua, noi mijlocasi si un nou atacant in locul lui "grasanului"
Vine romania-irlanda peste vo 3 saptamani si eu zic:
Hai Irlanda! :happy:
Sm�agol-Gollum
11 May 2004, 22:06
Vine romania-irlanda peste vo 3 saptamani si eu zic:
Hai Irlanda! :happy:
god damn leprechaun.. :lol: :happy:
blitz43
24 May 2004, 15:36
...UE Dinamo!
...UE Steaua!
...UE Rapid!
;)
...UE Dinamo!
...UE Steaua!
...UE Rapid!
;)
Nu atita timp cit intre steaua si dinamo exista inca o fanta de lumina! :lol:
blitz43
24 May 2004, 16:14
las' c-o umplu toti microbistii tzariii :lol:
Sm�agol-Gollum
24 May 2004, 17:25
manchester united a castigat FA CUP......
...UE Dinamo!
...UE Steaua!
...UE Rapid!
;)
Si daca nu e nocturna? :)
Eu zic ca weekendu asta i-a bataie Dinamo.
P. S. Aleez Monaco, pe miercuri.
herbert
25 May 2004, 13:48
...UE Dinamo!
...UE Steaua!
...UE Rapid!
;)
cum sunt un pudibond, am crezut ca UE inseamna Uniunea Europeana :D ocazivaetsea (cum ar spune rusul) e vorba de un sport romanesc, desfasurat, cum sugereaza BeNny, in nocturna. dar nu numai...
hai Monaco!!!
Felicitari Barca felicitari valencia, bleah real care dupa parerea mea merita un an de abstinenta europeana... da asta e ce sa-i faci... poate la anu... :P Dinamo cu fara offasaid mi-au placut explicatiile arbitrilor din procesul etapei.. Oricum bravo si lor desi in europa o sa faca o mare laieeee... Si ep cien sa mai felicit.. pe nimeni... A poate pe monaco miercuri seara?... DA... HAI MONACO!
Sm�agol-Gollum
12 Jun 2004, 21:35
vai ce prost a jucat portugalia azi!!slabutz meciul...
ce miscare proasta a facut scolari ca l-a introdus pe ronaldo...
Sm�agol-Gollum
12 Jun 2004, 22:02
goooool!!! valeron!!!!
1-0 Spania!!!
PoliFanAthic
12 Jun 2004, 23:26
Hai ma, fii serios! E un tampit ordinar Scolari. Ce cautau Ronaldo si Deco pe banca!?
Vizavi de spanioli, destul de subtiri la randul lor. Noroc si cu ursu.
Ionutz55
13 Jun 2004, 00:00
spania merita sa castige fara discutzi
PoliFanAthic
13 Jun 2004, 10:22
Nu au jucat cine stie ce fotbal spaniolii, asa cum m-au cam obisnuit la turnee finale. Si sa nu uitam ca rusii sunt una dintre cele mai slabe echipe prezente la Euro 2004.
Apropo, stiti ca al treilea portar al rusilor este un oarecare Igor Akinfeev de 18 de la CSKA (cred)? Se zice ca ar fi cu adevarat un foarte mare talent al fotbalului rusesc si in general in ceea ce priveste portarii. Imi place insa de Ovchinikov, fiind foarte impozant.
Daca ar fi dupa mine, as pune cinci portari favoriti in ordinea urmatoare: Cech-Buffon-Isaksson-(Pletikosa)-Ovchinikov. Nu ca nu mi-ar place de Nikopolidis sau de Casillas. :D
Ionutz55
13 Jun 2004, 11:59
Ia spunetzi voi ce se va intampla astazi?
Io zic asa
Franta-Anglia 2-1
Elvetzia-Croatzia 0-2
astept parere
Portugalia nu a jucat nashpa, dar au avut un pic de ghinion. N-am vazut tot meciul (au mai fost ceva calificari si "2001" in acelasi timp), dar din fazele pe care le-am vazut si statisticile de la final, era clar ca portughezii s-au aflat mai mult in atac si ei au fost mai periculosi. Dar grecii au stiut sa se apere (golul de final a fost un mic cadou), portarul a fost pe faza, au avut niste momente foarte bune in atac si, in plus, Pier-Luigi Collina a fost corect! Tot respectu', manca-i-as uscatoru' de par (;))!
La Spania-Rusia nu m-am prea uitat, pentru ca am alergie la arbitru...
Bagati pronosticuri la Franta-Anglia! (eu zic Anglia minim 1 - Franta unul in plus). Croatia nu are emotii (azi).
Ionutz55
13 Jun 2004, 17:05
La Spania-Rusia nu m-am prea uitat, pentru ca am alergie la arbitru...
:lol: :lol: :lol: :D :D :D
chestia asta cu 1,2,x e prea simpla la asa ceva
io zic sa bagam cu scorul si vedem cine are dreptate, ce zicetzi?
minim 1 gol, vroiam sa spun.
Cred ca sunt de acord cu Franta-Anglia: 2-1;
Eu zic Croatia-Elvetia: 3-0.
PoliFanAthic
13 Jun 2004, 18:01
Imi pare rau ca nu mai e Stipe... :((
Altfel, 3-0 Franta si 1-0 Croatia. 8)
PoliFanAthic
13 Jun 2004, 23:19
Cu noroc ati nimerit rezultatul la partida serii...si ce final! Egalul cred ca ar fi fost mai echitabil, dar nu mi-e catusi de putin mila de englezi. Cu snobismul lor sa se duca la alte campionate...ah, si pot sa-si ia suporterii cu ei. Ma intreb ce-o sa mai reuseasca in aceasta seara.
Croatia-Elvetia a fost lamentabil. Hai Elvetia!
PoliFanAthic
13 Jun 2004, 23:23
Cateva pronosticuri pentru zilele ce urmeaza, fiindca voi absenta:
Danemarca-Italia 0-2
Suedia - Bulgaria 1-1
Cehia - Letonia 3-0
Germania - Olanda 0-0
Grecia - Spania 1-2
Rusia - Portugalia 0-1
De tinut/meci tin cu Italia, Suedia, Cehia, Nimeni, Grecia, Rusia, conform sloganului "cei din urma sa-i tina pe cei tari in frauri"
iepurilah
14 Jun 2004, 00:01
2-1 Franta...finalul a fost fenomenal....traiasca Zidanu'....imi pare rau ca nu prea s-a vazut Henry, decat la faza penaltyului! :D
Finalul Franta-Anglia mi s-a parut unul dintre cele mai grozave momente fotbalistice din ultimii ani. Dar rezultatul final a fost cel putin inechitabil (de obicei tin cu englezii).
Astazi:
Italia - Danemarca: 1-1. Desi sper ca Italia sa castige (campionatu')
Suedia - Bulgaria: 0-1.
P.S.:
Pe site-ul oficial al EURO 2004 (www.euro2004.com), este un joc, THE PREDICTOR GAME. Trebuie sa te inregistrezi, dar merita. (prea multe nu poti sa prezici, totusi).
Ionutz55
14 Jun 2004, 13:07
Italia-Danemarca 3-0
pt fiecare gol al italiei dau pe gat o bere :D , sper sa fiu manga, dar nu cred ca este posibil :x
Suedia-Bulgaria 2-1
franta a fost fenomenala pe final. zidane nu a jucat nimic dar a marcat din doua ocazi in rest ce sa zic dupa golul englezilor a fost 100% dominare franceza
Io zic asa
Franta-Anglia 2-1
:D :D :D
Italia - Danemarca: nici un gol. Meciul a fost asa si asa... Macar am intuit ca va fi egal. Pacat ca Ionutz n-a apucat la nici o bere...
Ionutz55
14 Jun 2004, 20:47
Italia - Danemarca: nici un gol. Meciul a fost asa si asa... Macar am intuit ca va fi egal. Pacat ca Ionutz n-a apucat la nici o bere...
:( , chiar am fost dezamagit :x
iepurilah
14 Jun 2004, 20:55
Traiasca portarii!
E bine totusi ca se joaca de la egal la egal, fara favorite si cu surprize.
Sm�agol-Gollum
14 Jun 2004, 21:44
deocamdata este 1-0 pt suedia....deocamdata...
Sm�agol-Gollum
14 Jun 2004, 22:01
am zis eu ca e deocamdata.....este 3-0.....cool
Ionutz55
14 Jun 2004, 22:02
2-0
3-0
am fost pe aproape, dar e bine ca e peste cat am spus eu,adica vor castiga
Ionutz55
14 Jun 2004, 22:36
un macel a fost in acest meci
Suedia-Bulgaria 5-0
este incredibil
Am o presimtire urata ca se va califica suedia si danemarca
Eu merg pe Italia si Suedia
un macel a fost in acest meci
Suedia-Bulgaria 5-0
Goddam! Nu m-am mai uitat la meci de la 2-0 si de-abia acum am aflat... This sucks...
Anyway, predictiile pentru azi:
Cehia - Letonia: 3-0
Germania - Olanda: 0-2 (maxim 1-2)
Ionutz55
15 Jun 2004, 10:44
Cehia-Letonia 3-0
Germania- Olanda 1-2- nici o echipa nu e in forma maxima
iepurilah
15 Jun 2004, 13:04
Cehia - Letonia 2-0
Germania - Olanda 1-3
Acum e pauza si Letonia tocmai a dat golul de 1 la 0. Da' zau ca-mi para bine, ca Cehia n-a facut mai nimic si atacantul care a gresit a dat dovada de mult, mult egoism. Daca ii pasa lui Nedved, era 1-0 pentru Cehia. Asa... au luat MUlE...
Ionutz55
15 Jun 2004, 18:56
nici nu stiam ca a inceput
oricum bravo letonia
Cehia revine spectaculos si bate cu 2-1. Naiva echipa Letoniei...ca sa nu zic limitata.
Ionutz55
15 Jun 2004, 20:04
speram sa bata letonia, dar era de astepat ca cehi sa revina
oricum pt letonia o echipa fara experienta si nu cu multe participari la turnee finale a facut un meci bun
mai este o intrebare: germania sau olanda?
eu zic olanda
iepurilah
15 Jun 2004, 20:22
me 2.... Olanda!
Ionutz55
15 Jun 2004, 21:15
este imposibil, 1-0 pt germania :(
Sm�agol-Gollum
15 Jun 2004, 21:49
lasa ca e bine asa...
mie totusi imi pare rau pt letonia!!
Sm�agol-Gollum
15 Jun 2004, 22:22
goool!!!
1-1 ....mama ce gol mijto a dat!!!
"fantastica executie"
Am zis egal... dar la scor m-am inselat.... Eu merg pe mana Cehiei si a Germaniei in grupa asta.... Stati sa vedeti....
ricutza
15 Jun 2004, 23:26
cu cred totusi ca din grupa D se vor califica germania si olanda...
sunt curioasa ce o sa faca maine portugalia..sincera sa fiu sper sa-si revina ca e una din favoritele mele.... :)
iepurilah
15 Jun 2004, 23:41
offf....1-1 :(( ...mah..deci nu se poate....Olanda a avut mereu echipa buna, dar niciodata nu au facut mare branza....Makaay rezerva? :x
Letonia nu avea nici o sansa. Totusi, Cehia ar fi trebuit sa-i bata mult mai bine...
In al doilea meci am tinut cu nemtii pana la capat (chit ca am anticipat o victorie a Olandei). Golul Germaniei a fost cam cacacios (cam asa a dat Chivu in poarta Angliei in 2000). Pe de-alta parte, golul Olandei a fost destul de frumos, da' Kahn ar fi trebuit sa opresca mingea aia...
Si eu merg pe Germania si Olanda calificate. Da' trebuie sa aiba grija amandoua cu Cehia...
Pronosticuri pentru azi:
Grecia-Spania: 1-1 (sau 0-1? ba nu, lasa...)
Rusia-Portugalia: 0-2
Ionutz55
16 Jun 2004, 12:14
Spania-Grecia 2-0
Portugalia-Rusia 2-0
iepurilah
16 Jun 2004, 12:32
Spania - Grecia 2-1
Rusia - Portugalia 0-3 ( ca Mostovoi e out!)
Gaandalf
16 Jun 2004, 13:00
daca tot bagatzi pronosticuri aici de ce nu pariatzi fratzilor ? I'm doing it ...
Portugalia 2 - 0 Rusia
Grecia 0 - Spania 2
Portugalia-Rusia 1-0
Spania-Grecia 1-0
Ionutz55
16 Jun 2004, 13:55
daca tot bagatzi pronosticuri aici de ce nu pariatzi fratzilor ? I'm doing it ...
Portugalia 2 - 0 Rusia
Grecia 0 - Spania 2
gandalfe, pariem pe 10 beri la finala, te tine?
Gaandalf
16 Jun 2004, 14:15
Portugalia 2 - 0 Rusia
Grecia 0 - Spania 2
gandalfe, pariem pe 10 beri la finala, te tine?
normal k ma tzine... dar cum intram in posesia berilor ? :D
Ionutz55
16 Jun 2004, 14:24
atunci cand vei veni la o reuniune din asta, te prezinti cu berile sau altfel da tu idei :D
iepurilah
16 Jun 2004, 14:34
Pe 6 iulie eu ajung in Constanta si stau vreo luna, si o sa dau eu de tine....Deci ii dam drumu' Gandalf la o serie de pariuri?...care nimereste un scor are 1 pct=1bere...merge?
sciende
16 Jun 2004, 14:39
Iepurilah, esti cumva la ASE? Ca se pare ca ti-e gandul la profit! Ori vrei sa mituiesti cumva arbitrii?
Ionutz55
16 Jun 2004, 14:39
gandlf noi ramanem la pariul nostru nu?, 10 beri pt finala
daca pierd vedem noi cum facem sa intri in posesia lor, totusi imi respect pariurile :D
Ionutz55
16 Jun 2004, 19:58
spunetimi si mie cine credea ca grecia va face egal cu spania si va fi pe primul loc la egalitate cu spanioli
plin de surprize acest Euro 2004
Grecia-Spania: 1-1. Ce v-am spus? :P 8) ;)
spunetimi si mie cine credea ca grecia va face egal cu spania si va fi pe primul loc la egalitate cu spanioli
Eu...
Portugalia-Rusia 3-1
Goluri: Cristiano Ronaldo (2), Luis Figo / Smertin
La pauza: 2-0
Ce ziceti?
Ionutz55
16 Jun 2004, 20:09
din pacate " The Hooligans" au revenit si au reusit sa creeze probleme... :(
Pacat ... dar cand ma gandesc cum joaca Rooney, nu ma mir. Imi place de el, da' e cioban rau.
Ionutz55
16 Jun 2004, 21:35
Asa ceva nu se poate!!!!!!!!!!!!!!
Portugalia marea echipa este ajutata de arbitri, pai spunetzi si voi sa nu te apuce boala
Daca va uitatzi mai atnent vetzi vedea ca la faza in care portarul a luat cartonas rosu nu a fost nici fault nici hent
Portugalia=Corea de Sud la CM 2002
A fost hent la portarul rus.... a oprit mingea cu mana... Arbitrul e acoperit de regulament
Ionutz55
16 Jun 2004, 21:44
priveste faza cu reluarea din spate, de langa poarta si o sa vezi ca nu a fost
si oricum chiar daca ar fi fost hent nu ar fi trebuit sa se dea rosu deoarece jucatorul sarise peste portar si era destul de departe
Sm�agol-Gollum
16 Jun 2004, 21:46
a oprit mingea cu mana pt ca i s-a izbit mingea in mana, deci a fost un pic neintentionat.......parerea mea
A dat rosu pentru ca asa e ca la carte. La nivelul asta nu mai conteaza daca jucatorul ar fi continuat faza sau nu. A facut hent in postura de ultim aparator, iar daca trecea mingea de el era clar gol. Mi s-a parut involuntar, dar a avut ghinion.
Ionutz55
16 Jun 2004, 21:57
pana nu mai vad reluarea inca de 10 ori sa ma conving ca a fsot eu tot sustin ca nu a fost
PoliFanAthic
16 Jun 2004, 22:03
Din pacate castiga portughezii. Pacat de Ovchinikov, dar poate, cu noroc, prinde Akinfeev (http://www.euro2004.com/tournament/players/player=66794/index.html) echipa in meciul cu Grecia.
Altfel, sper numai de bine pentru Suedia si Cehia in continuare. Maine mi se anunta zi plicticoasa.
pana nu mai vad reluarea inca de 10 ori sa ma conving ca a fsot eu tot sustin ca nu a fost
Parca am fi la Procesul Etapei.... :D. Eu ma asteptam sa fie slaba Rusia... si mi-e frica ca va gafa si Cehia
Sa vedem ce face Ronaldo(Portugal)
iepurilah
17 Jun 2004, 01:36
ma asteptam sa castige Portugalia....din pacate nu am vazut meciul ca am dormit!
PS: Gandalf, zi mah, merge treaba cu berile....ca uite, pana acu aveai o bere :P
Asa ceva nu se poate!!!!!!!!!!!!!!
Portugalia marea echipa este ajutata de arbitri, pai spunetzi si voi sa nu te apuce boala
Oricum nu avea Rusia sanse sa castige.
Acolo nu e chiar cartonas rosu, dar e discutabil, anyway...
Grecia-Spania: 1-1 (sau 0-1? ba nu, lasa...)
Rusia-Portugalia: 0-2
Damn, I'm good...
Astazi:
Anglia - Elvetia: 2-1
Croatia - Franta: 0-2
iepurilah
17 Jun 2004, 07:47
Anglia - Elvetia 3-1
Croatia - Franta 0-3
PoliFanAthic
17 Jun 2004, 10:49
Ce mi-as dori s-o incaseze Anglia. :happy:
Anglia - Elvetia 0-0
Croatia - Franta 0-3
Ionutz55
17 Jun 2004, 11:12
Anglia-Elvetzia 2-0
Franta-Croatia 2-0
In ambele partide se vor marca mai mult de trei goluri. Nu mai imi dau cu parerea asupra rezultatelor finale, deoarece pana acum n-am ghicit nici unul.
Ionutz55
17 Jun 2004, 12:37
poate ai dreptate, dar am mers la risc
Gaandalf
17 Jun 2004, 15:29
Portugalia 2 - 0 Rusia
Grecia 0 - Spania 2
una am nimerit-o dar celalalt nu ma ashteptam egal ...
Gaandalf
17 Jun 2004, 15:30
Anglia-Elvetzia 2-0
Franta-Croatia 2-0
io zic k o sa fie 3-0 shi 3-0 ptr Anglia shi Frantza ...
Ionutz55
17 Jun 2004, 15:37
io nu :D
3-0 Anglia!!! (*) (*) (*) Bravo lor!
Ionutz55
17 Jun 2004, 20:54
Foarte aproape dar totusi asa de departe de rezultatul final :(
Ionutz55
17 Jun 2004, 21:50
penalty pt croatia si gooooooooooooooooooooooooooooool
Parerea mea e ca nu a fost penalty. Dar stim toti cum arbitreaza Kim Nielsen... ;)
Ionutz55
17 Jun 2004, 21:54
da ce parere ai de golul asta? a fost sau nu :lol:
herbert
17 Jun 2004, 22:02
la gunoi Franta :D nu mai e de gasit norocul din meciul cu Anglia :D
nou clasament pentru titlu:
1 Anglia
2. Portugalia
3. Suedia
Ionutz55
17 Jun 2004, 22:04
ai uitat spania?
a si inca ceva portugalia nu va iesi din grupe :D
Ionutz55
17 Jun 2004, 22:09
2-2 cu hentul lui trezeguet
se vede ca echipele mici nu trebuie sa castige, prin arbitrajul ostil in meciurile portugaliei si frantei de ieri si azi
la gunoi Franta :D nu mai e de gasit norocul din meciul cu Anglia :D
nou clasament pentru titlu:
1 Anglia
2. Portugalia
3. Suedia
Se va termina 3-2 pentru Franta
herbert
17 Jun 2004, 22:14
mai Jay, nu ma nenoroci :lol: nu merita "africanii europei" o victorie in aceasta seara. nu vezi cum sunt trasi de urechi? arbitrul e un dobitoc :o sucks!
Mda... a fost hent acolo, dar nu a vazut arbitrul.... Eu merg pe gol Franta si nu ca as tine cu ei, dar asa intuiesc eu.
Ionutz55
17 Jun 2004, 22:16
normal ca nu merita, mam bucurat cand au castigat cu anglia dar acum am fost profund dezamagit
herbert
17 Jun 2004, 22:22
normal ca nu merita, mam bucurat cand au castigat cu anglia dar acum am fost profund dezamagit
nu e momentul, dar asa cum aflu ca te-ai bucurat la victoria francezilor asupra englezilor, iti semnalez, multstimate Ionutz, ca se scrie: m-am bucurat
as vrea sa se termine 3:2 pentru Croatia
Bartes se va indura, totusi, de croati, facand o gafa monumentala :D
Mala Portugal
17 Jun 2004, 22:25
Asa, asa, arunca suteaza cu gramatica dupa el :P
Of... sunt sigur ca Ionutz nu a facut-o intentionat.... ci din graba. Mi s-a intamplat si mie o data.
herbert
17 Jun 2004, 22:30
Asa, asa, arunca suteaza cu gramatica dupa el :P
mai, nu mai conteaza rezultatul meciului. a intrat pe teren raMala si nu ma pot concenta. ce joc de picoare are fata asta :D
Ionutz55
17 Jun 2004, 22:31
nu e momentul, dar asa cum aflu ca te-ai bucurat la victoria francezilor asupra englezilor, iti semnalez, multstimate Ionutz, ca se scrie: m-am bucurat
as vrea sa se termine 3:2 pentru Croatia
Bartes se va indura, totusi, de croati, facand o gafa monumentala :D
AI vreo problema???, ce p**a mea nu intelegi? ca incepetzi sa ma ofticatzi totzi care imi atrag atentia pentru tampeni ca astea
Parca as fi scris in chineza, nu intelege cineva daca scriu mam,sau,sa fara cratima?
Mai spuneam daca scriam cuvinte incomplete si nu intelegeai dar asa ce vrei?
scuzatima dar suntetzi dusi cu pluta :x :x :x
Sm�agol-Gollum
17 Jun 2004, 22:36
hehe...franta e pe locul 1 in grupa...
iepurilah
17 Jun 2004, 22:37
Rezultat final Croatia - Franta 2-2
mare supriza dupa parerea mea
Of Franta asta.... Oricum va ajunge pana in semifinale...
herbert
17 Jun 2004, 22:39
mai copilas, tu ai doar o putica, ce te dai grozav. nu intelegi ca a fost o observatie prieteneasca? ce te declansezi? vezi ca te spun la taica-tu :D
Ionutz55
17 Jun 2004, 22:40
Rezultat final Croatia - Franta 2-2
mare supriza dupa parerea mea
mare surpriza zici ai?
pai scuzama, franta a marcat un gol printrun autogol iar urmatorul gol a fost marcat dupa un hent al lui trezeguet
intradevar o surpriza, dar daca aveau putin noroc si un arbitru neutru cred ca se termina 2-1 sau 2-0 pt croatzia
Asta ma enerveaza la Croatia asta.... nu e constanta. Dupa meciul cu Elvetia care a fost de tot kkt-ul ,acum o ard aiurea.... asa s-a intamplat si la mondiale cand au batut Italia. Sa-i vedem in continuare....
Ce ziceti? Da maine Bulgaria primul ei gol???
Ionutz55
17 Jun 2004, 22:46
e prea riscant sa dau un pronostic in privinta bulgariei :lol:
Sm�agol-Gollum
17 Jun 2004, 22:47
Ce ziceti? Da maine Bulgaria primul ei gol???
ma indoiesc.....
iepurilah
18 Jun 2004, 04:56
Bulgaria - Danemarca 0-3
Italia - Suedia 1-1
PoliFanAthic
18 Jun 2004, 08:24
Bulgaria pierde 3-1 si Italia castiga 2-1.
(Considerand ce pronosticuri am data pana acuma, daca din nou sunt total pe langa, imi dau demisia)
Goddam, ce noroc a avut Franta! Oricum, nu sunt 100% sigur ca a fost penalty, da' ma rog... Oricum nu prea tin eu cu Franta...
In seara asta:
Bulgaria - Danemarca: 0-2
Italia - Suedia: 1-0
Ionutz55
18 Jun 2004, 19:22
Danemarca-Bulgaria 2-0
Suedia-Italia 1-0
herbert
18 Jun 2004, 19:36
Un pronostic foarte dorit:
Danemarca-Bulgaria: 2-0:
Suedia-Italia: 3-1.
Italia e parca dintr-un film vechi. ei se apara si cand nimeni nu-i ataca. Trapatoni e un babalac. pleaca bunicule!
P.S. Atentie Ionutz, mai ai 2 mesaje si ajungi la cifra 666 :lol: sa nu te certi cu nimeni in seara aceasta :)
Ionutz55
18 Jun 2004, 19:39
Un pronostic foarte dorit:
Danemarca-Bulgaria: 2-0:
Suedia-Italia: 3-1.
Italia e parca dintr-un film vechi. ei se apara si cand nimeni nu-i ataca. Trapatoni e un babalac. pleaca bunicule!
P.S. Atentie Ionutz, mai ai 2 mesaje si ajungi la cifra 666 :lol: sa nu te certi cu nimeni in seara aceasta :)
e greu sa ma abtin, mai ales si cu cifra asta :D
trapatoni este cam invechit, ma refer la metodele lui, dar nu numai el este invechit ci si apararea
sper sa le scoata suedezi figurile din cap
Ionutz55
18 Jun 2004, 19:59
2-0 si am ghicit scorul :D
Ionutz55
18 Jun 2004, 20:08
CE 2004: Romanii au grija de portofelele suporterilor :(
Desi echipa Romaniei nu s-a calificat la turneul final al Euro-2004 de fotbal, in aceste zile in Portugalia s-a facut totusi simtita prezenta romanilor, din pacate nu intr-un mod pozitiv, ci prin... hotii de buzunare.
Potrivit AFP, acestia se deghizeaza in suporterii unor echipe participante la competitie si, profitand de situatie, sustrag portofele celor langa care se aseaza in tribuna.
Numai la meciul Italia - Danemarca de la Guimaraes au fost prinsi 10 astfel de falsi suporteri romani, cu fetele vopsite, imbracati ca adevarati fani ai uneia dintre echipe, agitand drapelul tarii respective. Ei au profitat astfel de situatie si au reusit sa subtilizeze nu mai putin de 300 de portofele.
iar ne fac tara de ras :((
herbert
18 Jun 2004, 20:39
CE 2004: Romanii au grija de portofelele suporterilor :(
Desi echipa Romaniei nu s-a calificat la turneul final al Euro-2004 de fotbal, in aceste zile in Portugalia s-a facut totusi simtita prezenta romanilor, din pacate nu intr-un mod pozitiv, ci prin... hotii de buzunare.
Potrivit AFP, acestia se deghizeaza in suporterii unor echipe participante la competitie si, profitand de situatie, sustrag portofele celor langa care se aseaza in tribuna.
Numai la meciul Italia - Danemarca de la Guimaraes au fost prinsi 10 astfel de falsi suporteri romani, cu fetele vopsite, imbracati ca adevarati fani ai uneia dintre echipe, agitand drapelul tarii respective. Ei au profitat astfel de situatie si au reusit sa subtilizeze nu mai putin de 300 de portofele.
iar ne fac tara de ras :((
nu mai vreau sa sufer in numele tarii. fiecare cu pacatele sale. unor asemenea indivizi cred ca ar trebui sa li se ia pasapoartele si sa contribuie si ei la edificarea capitalismului in Romania :lol: cum ajung rebuturile umane - originare din Romania - tocmai in Portugalia??? e o complicitate jegoasa in care sunt implicati si functionarii statului. sucks.
iar incep sa sufer pentru Romania si tara aceasta nu merita jertfa mea :)
Ionutz55
18 Jun 2004, 21:24
1-0 pt italia :(
Mda ... Cassano asta ....
Degeaba, romanul e dat dracului! Nu e vorba ca ne fac tara de ras, e vorba ca se vede ca au cap. 300 de portofele pe meci, da-o dracului de treaba, ca puteau sa-si faca si casa cu banii luati.
Cat de mult merita tara asta jertfa cuiva nu stiu. Cert e ca eu unul n-o sa fac nici in ruptul capului armata atunci cand o sa vina vremea. In rest, sunt destul de mandru ca sunt roman.
Ca tot veni vb de a fi sau nu "proud" am fost in mai in Italia intr-o statiune. M-am intalnit cu un grup de americani de varsta mea. M-a bagat in seama unul dintre ei (singurul baiat daca imi aduc bine aminte) si n-a facut-o intr-un mod prea placut: "I wouldn't wish to look like u!" sau poate "If I would have looked like you I would have probably been very unhappy!" L-am intrebat de ce, mi-a raspuns (arata groaznic; par lung, fata de copil calcat cu tractorul). Mi-a zis ca e din Colorado, desi mi-a marturisit el ca ar fi spus ca e din Canada. Am fost surprins sa aflu ca nu e mandru ca e american! Cand a venit vorba de mine: "So, where are you from?" "Romania." Si ce credeti ca a zis? "So, are there any vampires around there?" Asta e Romania fratilor! Sugeti-le portofelele din buzunare daca sunt fraieri. Un roman n-o sa moara niciodata de foame, cel putin nu in strainatate.
V-am spus eu....Zlatan e neBUN
Ionutz55
18 Jun 2004, 22:28
gooooooooooooooooooooool
1-1 si italia este aproape eliminata
ce gol a dat zlatan i., o figura de maestru :lol:
La naiba cu Ibrahimovic... Oricum, golul a fost frumos. (si am nimerit primul rezultat!)
Ionutz55
18 Jun 2004, 22:48
si eu :D
iepurilah
18 Jun 2004, 22:49
Excelent rezultatul!...am nimerit unu si la celalalt am fost f aproape.
Ideal acum ar fi sa bata Italia si Suedia, nu de alta, dar danezii in sferturi? :hmm: nici nu trebuiau sa fie la Euro! :((
PoliFanAthic
18 Jun 2004, 23:53
Le-a venit bine italienilor, in frunte cu idiotul de Trap. Daca va continua sa-i titularizeze pe d'alde Vieri si Del Piero, tare cred ca Italia nu trece de grupe. E atat de lipsit de fantezie si de stil, incat e penibil.
Pronosticurile mele pt. azi:
Letonia - Germania: 0-2
Olanda - Cehia: 2-1
Ionutz55
19 Jun 2004, 13:07
Pronosticurile mele pt. azi:
Letonia - Germania: 0-2
Olanda - Cehia: 2-1
letonia-germania 0-3
cehia-olanda 2-2
herbert
19 Jun 2004, 18:41
un pronostic usor suprarealist, foaaaarte dorit:
letonia-germania: 2-1
cehia-olanda 3-2
daca nu jucam noi, sa curga cu surprize.
N-a fost chiar bomba cum a pronosticat herbet dar a fost o maaare surpriza.
Germania-Letonia 0-0 scor final.
Pronostic pt. Olanda-Cehia 1-1.
Extraordinar! Germania - Letonia: 0-0. Nemtii n-au reusit nici macar sa puna in pericol real poarta letonilor! Cu rezultatul asta, nemtii nu merita sa treaca mai departe (o spun cu toata parerea de rau).
Bate Cehia! Ionutz55, de unde iti iei versurile alea, domnule? Am recunoscut alaltaieri ceva din "Jos Cenzura", dar pe restul ... sunt si ele inspirate sau reprezinta creatii proprii?
iepurilah
19 Jun 2004, 20:35
cum sa bata Cehia,mah?
Cehia - Olanda 1-3 (2 goluri Makaay si 1 v.Nistlerooy) :D
N-am vazut Germania-Letonia, dar imi pare bine ca n-au batut nemtii
Ionutz55, de unde iti iei versurile alea, domnule? Am recunoscut alaltaieri ceva din "Jos Cenzura", dar pe restul ... sunt si ele inspirate sau reprezinta creatii proprii?
Cred ca sunt tot "Parazitii"... Sau ma-nsel?
P.S.: E deja 1-0 pt. Olanda (gol Bouma)
Ionutz55
19 Jun 2004, 21:25
Bate Cehia! Ionutz55, de unde iti iei versurile alea, domnule? Am recunoscut alaltaieri ceva din "Jos Cenzura", dar pe restul ... sunt si ele inspirate sau reprezinta creatii proprii?
as vrea eu sa fie creatile mele, aveam prea mult talent
versurile fac parte din melodia Parazitzii-Instigare la cultura :D
aceste versuri ca si jos cenzura reprezinta un mesaj pt ascultatori
2-1 pt olanda
nemti astia sunt de groaza, sigur nu se califica, iar daca da nu vor trece de sferturi
Ionutz55
19 Jun 2004, 22:32
3-2 pt cehia
herbert
19 Jun 2004, 22:35
vedeti pronosticul meu de mai sus:
Cehia-Olanda: 3-2 :D
au mancat portocala :D
Fain meciu'... Foarte fain! Si, oricum, situatia e clara: Germania merge acasa...
cehia-olanda 3-2
ehh...mey herbert mey...daca pariai pe scorul asta aveai cota 34! :)
PoliFanAthic
19 Jun 2004, 22:51
Cehia a dovedit din nou ca ca este o echipa foarte puternica. Un meci cu adevarat remarcabil.
Maine castiga Spania 2-1 si grecii fac egal.
Ionutz55
19 Jun 2004, 23:00
cehia devine prima echipa calificata in sferturile euro 2004
maine cred ca va bate si spania si grecia
Voi va dati seama ca noi o sa ne batem cu Cehia si Olanda pentru 2006? :shock: :( :shock: :o :shock: ]
Anyway...
Spania - Portugalia: 1-2
Rusia - Grecia: 0-2
herbert
20 Jun 2004, 14:08
Pronosticul meu pentru meciurile de astazi:
Portugalia - Spania: 3-1
Rusia - Grecia: 3-1
ce nenoroc pe iberici, si-au facut-o cu capul si picioarele lor, daca invingeau, fiecare, rusia si grecia, s-ar fi calificat atat Portugalia, cat si Spania. Acum, vom asista la o lupta fratricida. adormiti latini :P
pronosticul meu e mai mult o dorinta, decat un calcul pragmatic.
Ionutz55
20 Jun 2004, 15:23
Rusia-Grecia 1-3
Spania-Portugalia 2-1
iepurilah
20 Jun 2004, 16:33
Olanda-Cehia...cel mai frumos meci de pana acum de la Euro. Superb meci! Totusi nu merita niciuna sa piarda! Sper ca amandoua sa mearga mai departe, Germania acasa!
Uitandu-ma la meciul de ieri, cu parere de rau tre sa spun ca Romania, pana nu incepe sa joace fotbal adevarat, nu prea are ce cauta la turnee finale.
iepurilah
20 Jun 2004, 16:37
Azi Spania - Portugalia 1-2
Rusia - Grecia 0-1
Ionutz55
20 Jun 2004, 16:53
portughezi nu au cum sa se califice!!!!!! :x
iepurilah
20 Jun 2004, 16:57
De acord...nici eu nu vreau sa se califice. Dar sa va aduc aminte de cazul Coreea de Sud? E echipa gazda...nu cred ca o sa fie lasata sa stea pe bara. parerea mea
Ionutz55
20 Jun 2004, 16:59
nu prea pot ei sa faca asta impotriva spaniei
si oricum spania daca va juca nici arbitrul nu va avea ce sa faca
iepurilah
20 Jun 2004, 17:02
E nu au cum sa faca? Coreea a eliminat Spania si Italia!
Ionutz55
20 Jun 2004, 17:15
coreea a facut asta prin arbitri lor, adica nu cei europeni
itzi zic eu ca nu se vor risca arbitri sa ajute portugalia, pt ca spania nu este romania, iar atunci cand face apel se va lua in considerare si se va face dreptate intrun final
deci e prea riscant
Spania - Portugalia 1-1
Rusia - Grecia 1-0
herbert
20 Jun 2004, 17:28
coreea a facut asta prin arbitri lor, adica nu cei europeni
itzi zic eu ca nu se vor risca arbitri sa ajute portugalia, pt ca spania nu este romania, iar atunci cand face apel se va lua in considerare si se va face dreptate intrun final
deci e prea riscant
mai ionutz, de ce nu admit ca Portugalia are un lot mai valoros decat Spania? potentialul Portugaliei este mai mare decat al Spaniei, care Spanie are un Raul derutat si dezechilibrat, o aparare de rahat si un morientes epuizat. dpun asta cu durere, pentru ca sunt un fan Real Madrid...
Ionutz55
20 Jun 2004, 17:30
si eu sunt fan real si ma voi baza in seara asta pe jucatori din primera
vei vedea cine se va califica, oricum spaniolilor le ajunge si un egal
herbert
20 Jun 2004, 17:36
un pariu? pun la bataie o baterie de bere Stella Artois si doua romane (excelente!) de la Polirom ca invinge Portugalia!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.