View Full Version : Loc de dat cu picioru'
Usor de manipulat mai esti...
Presupun ca daca plangea era si mai simpatic..
Putea sa spuna si marea cu sarea, clar este ca e un mare prost.. numai dupa cum se imbraca si pe ce da banii, sau tatuajele alea de prost gust... il dau de gol... Sa dea cu sutul in minge jumate de viata si apoi nu ma mai intereseaza...
iepurilah
06 Sep 2004, 19:36
Usor de manipulat mai esti...
Presupun ca daca plangea era si mai simpatic..
Putea sa spuna si marea cu sarea, clar este ca e un mare prost.. numai dupa cum se imbraca si pe ce da banii, sau tatuajele alea de prost gust... il dau de gol... Sa dea cu sutul in minge jumate de viata si apoi nu ma mai intereseaza...
Bine ca esti tu ala cu personalitate puternica. Tu si cu Ienei, ca are tatuaje, ca nu stiu ce...si ce? si eu imi fac tatuaj sapt viit, mare scofala!
Si e problema lui pe ce da banii...si sincer, pentru banii aia, si eu as "da cu piciorul in minge jumate de viata"!
si sincer, pentru banii aia, si eu as "da cu piciorul in minge jumate de viata"!
Tocmai asta incerc sa-ti spun...... eu nu.
Multumesc ca ne-ai informat in legatura cu tatuajul tau? Ce-ti faci?
iepurilah
07 Sep 2004, 10:55
Tocmai asta incerc sa-ti spun...... eu nu.
Ce pot sa zic? Felicitari
Gaandalf
15 Sep 2004, 14:09
Atzi vazut Olanda - Cehia ? :lol: Mai avem pretentzii sa-i batem pe cehi shi la ei akasa ... :lol:
Urat meciul cu Shahtior shi A.C. Millan :x Nu merita Millan-ul sa cashtige deshi ei sunt printre preferatzii mei ... Se vede clar shi lucid valoarea lui Lucescu. Unde se duce schimba totul shi ii lasa pe unii cu gura cascata in Champions League.
Sa vina draqului la natzionala...
Sm�agol-Gollum
15 Sep 2004, 21:53
2-0 pt Leverkusen!! incredibil!! un gol de exceptie dat de Franca!
Ma enerveaza la culme comentariile la fotbal de genul :"Era corect un meci egal" "Am pierdut nemeritat" "Am avut ghinion"....cretinii astia cand o sa-si dea seama ca nu exista ghinion sau noroc?
Sa spunem ca la un meci echipa A are 5 ocazii unu-la-unu cu portarul...toate ratate ....si B da gol la singura faza avuta...unde-i norocul?...portarul nu face parte din echipa B? dobitocii care au ratat nu sint din echipa A? Dar nu, intotdeauna este invocat un factor extern: de la starea gazonului pana la arbitri...incheind cu clasica replica "n-a vrut Dumnezeu"...sau "Dumnezeu nu a tinut cu noi"....de parca Dumnezeu ar avea vreo obligatie sa-i ajute pe jucatorii romani in meciurile cu alte nationale, pe stelisti impotriva dinamovistilor etc.
M-am suparat dupa ce am citi tot felul de comentarii dupa Sahtior - Milan despre "ghinionul lui Lucescu" "Milan a invins nemeritat"( de parca Seedorf si Dida nu fac parte din echipa) sau "Era corect un egal". Corect pe mama dracului!
M_olecula
16 Sep 2004, 15:28
Mare dreptate are Bogie... sa vedem daca in seara asta Dumnezeu o sa fie stelist :D :lol: , joking man , no offense , nu te supara .
Am auzit din surse cam sigure ca o sa fie plin stadionul diseara , adica stiu ca s-au vandut 80% din bilete pana ieri . Iar o sa inceapa toti cetatenii "cine sare ARMATRA ULTRA"
Sm�agol-Gollum
16 Sep 2004, 21:20
Bravo STEAUA!
Huu dinamo! ce naiba meci mai e shi asta? au luat 2 goluri unul dupa altul?? LOSERS!! L-)
iepurilah
16 Sep 2004, 21:56
"cine sare ARMATRA ULTRA" hey,hey! :D
Frumos meci...pacat ca am avut 2-3 ocazii mari de tot, dar tot e bine si 2-1. Cred ca o sa fie un meci criminal la Sofia, dar, vb lui molecula, poate Dzeu o sa fie stelist :D
PS: Si eu as fi vrut la peluza :(( , dar aia cu care am fost au zis ca nuu, hai la tribuna :((
PPS: 3-1 la Belgrad...au pus-o catzeii :D
vb lui molecula, poate Dzeu o sa fie stelist :D
cum "poate"?...
Dzeu este stelist!!!!!!!!
M_olecula
16 Sep 2004, 23:35
hey,hey! :D
Frumos meci...pacat ca am avut 2-3 ocazii mari de tot, dar tot e bine si 2-1. Cred ca o sa fie un meci criminal la Sofia, dar, vb lui molecula, poate Dzeu o sa fie stelist :D
PS: Si eu as fi vrut la peluza :(( , dar aia cu care am fost au zis ca nuu, hai la tribuna :((
PPS: 3-1 la Belgrad...au pus-o catzeii :D
Ai auzit cand a spus "crainicul" (ca nu-l poti numii asa pe maimutoiul ala) cat costa deplasarea la Sofia ? Sa vezi ce o punem noi acolo...
iepurilah
17 Sep 2004, 11:06
N-am auzit cand a zis ala cat costa...dar citisem in gps parca ca o sa coste vreo 800 de mii. Cat a zis ala?
Ca tot a venit vorba de crainic, mi s-a parut idiot cand a inceput sa zica cum a inceput TSKA campionatul...adica 5 victorii, golaveraj 20 nu stiu cat...numa bine sa ne ridice moralu :shock:
M_olecula
17 Sep 2004, 17:53
N-am auzit cand a zis ala cat costa...dar citisem in gps parca ca o sa coste vreo 800 de mii. Cat a zis ala?
Ca tot a venit vorba de crainic, mi s-a parut idiot cand a inceput sa zica cum a inceput TSKA campionatul...adica 5 victorii, golaveraj 20 nu stiu cat...numa bine sa ne ridice moralu :shock:
Nu e vorba de cat costa (850.000) e vorba ca aia au strigat "dinamo" aici si cand mergem la Sofia o sa avem morcovu'... intelegi tu.
Crainicul ala e un terminat , pe nici un alt stadion , din Romania cel putin , din strainatate nu mai zic , crainicul nu da tonul galeriei... o gramada tarani in peluza care canta cand incepe saracu ala sa strige in microfon .
Ai vazut cand a aruncat cineva de la tribuna 1 cu o sticla pe teren vrand sa dea intr-un jucator sau nush in cine ? Doamne ce oameni prosti... numai in romania se poate intampla asa ceva frate... traim intr-o tara de kkt cu oameni de kkt
iepurilah
18 Sep 2004, 18:35
Am vazut cand s-a aruncat cu sticla...ce sa-i faci, mai sunt si tzarani. Dar una peste mi s-a parut super atmosfera de pe stadion. Imi pare rau ca nu sunt in buc, sa vin si la Farul.
Si in retur o sa fie fff greu, mai ales ca stiu fotbal bulgarii.
M_olecula
18 Sep 2004, 18:52
[quote="iepurilah"] Am vazut cand s-a aruncat cu sticla...ce sa-i faci, mai sunt si tzarani.
Pai sunt numai tarani !!!!
Sm�agol-Gollum
19 Sep 2004, 21:09
Steaua-Farul : 3-1
Gaandalf
20 Sep 2004, 14:21
uuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaa STEAUA! :x
Farul era pe locul 3 ... :(
Sm�agol-Gollum
28 Sep 2004, 22:28
Real Madrid - AS Roma 4-2 (0-2)! wow!! :w00t:
Gaandalf
29 Sep 2004, 08:48
Real Madrid - AS Roma 4-2 (0-2)! wow!! :w00t:
i-a umilit Zidane. Mare jucator. O sa-i duc lipsa...
steaua merge dar dinamo ramane.life's a bitch
jackpot
04 Oct 2004, 11:46
Pajul Cupidon vicleanul,
Mult e rau si alintat,
Cu copii se harjoneste ,
Iar la dame doarme-n pat.....
M. Eminescu (chiar el a scris-o)........
steaua merge dar dinamo ramane.life's a bitch
Mda... dupa cum au jucat cei de la dinamo nici nu merita uefa anul asta... Pacat ca dupa primul meci european de anul asta.. sau mai bien zis dupa prima rep europeana de anul asta, nu au mai aratat nimic, ci au jucat la nimereala... Sper sa luam sezonul asta titlu iarasi, si poate facem o figura mai frumoasa la anu... Nu va faceti griji ca nu ia steaua titlu... Nu vedeti ca deja au inceput sa oboseasca dupa "marea" calificare in uefa?! Numa bine! ;)
Gaandalf
04 Oct 2004, 15:06
steaua can blow me... a luat-o de la Poli Iashi cu 1-0 ... rushinica la cate petreceri shi imbratzishari au fost vizionate la emisiunea SPort de pe toate canalele in urma victoriei cu TSKA Sofia ... :sick:
De abia ashtept 9 Oct. :w00t:
jackpot
05 Oct 2004, 11:54
ati vazut jackpotul de la 6/49? Daca-l prin cumpar un hote, va cazez in el si va fac cinste cu gagici.
M_olecula
05 Oct 2004, 20:16
Grupa B
AC Parma
Besiktas
Athletic Bilbao
FC Steaua
Standard Liege
jackpot
08 Oct 2004, 14:48
Formula 1, duminica , Marele Premiu al Japoniei...8.30
formula 1... posponed because of typhoone... heheh...
deci nici macar calificarile nu o sa se tine... asa macar am auzit eu.
jackpot
09 Oct 2004, 13:46
atunci ma uit azi de la 17,30 la meci.
Romania - Cehia. :w00t:
mama ca bataie ne loam frate!!!! o sa fie trist! :((
jackpot
09 Oct 2004, 15:28
mie imi place sa fiu optimist... hai sa zicem 50%, ce zici?
herbert
09 Oct 2004, 15:49
mi s-a trezit celula microbista, dar se pare ca degeaba, o s-o "loam" (apud Nae) de vreo trei ori. macar sa bagam si noi vreo 4 :P
P.S. bisericosul general Iordanescu si-a carat la Praga un geamantan de iconitze :P
herbert
09 Oct 2004, 19:49
meci rahat din partea romanilor – inferiori la toate capitolele...
m-a innebunit dupa meci “filozoful” SF-ist, securist – Cornel Dinu. ce sa comentezi, cand totul e limpede. demisia, general analfabet!!!
PoliFanAthic
10 Oct 2004, 08:40
Suntem nasoli. Soarta, in schimb, a facut ca si altora sa le fie nasol; hai sa zicem ca egalul Olandei se explica, dar ce e de spus la Liechtenstein - Portugalia 2-2 (!!!) sau chiar Slovenia - Italia 1-0 (asta nu e chiar socant, data fiind "noua" Italia)
jackpot
10 Oct 2004, 12:46
Spuneti-mi voi care a fost scorul, pt ca eu dupa penalty am si inchis televizorul. :x
Spuneti-mi voi care a fost scorul, pt ca eu dupa penalty am si inchis televizorul. :x
cehia-romania 1-0... slabut, si frustrant...
nu trecem nici de data asta de grupe... buhuhuhu.. :(( ... insemna ca nu ma duc la meciuri in germania. pacat, m-am bucurat deja.
Nu mai merita sa te uiti la meciurile Romaniei ... asa am ajuns...
Ionutz55
10 Oct 2004, 21:02
Iordanescu LASA-NE
Este clar ca "tata puiu" a jucat la egal cu cehii, nu a incercat niciodata sa schimbe ceva. Schimbarile au fost facut post pe post, deci nu prea mai este nimic de spus...doar ca daca nu isi da demisia acum, atunci cand o va face va fi prea tarziu pt natzionala :x
Gaandalf
11 Oct 2004, 12:17
dk ishi da demisia knd o sa fie prea tarziu ... ma "ceva" pe nea' puiu.
un gunoi de meci cu un gunoi de antrenor ...
a vazut cineva Recursul etapei ? Kre a fost atitudinea lui Lucescu vis a vis de natzionala ... k n-am apucat sa vad ... ?
jackpot
13 Oct 2004, 09:53
Nu mai merita sa te uiti la meciurile Romaniei ... asa am ajuns...
Poate ca o s-avem ceva noroc si o sa mai acumulam ceva puncte.
Dar de Olanda tare mi-e frica .... o sa ne iasa scantei din fund.
Ionutz55
13 Oct 2004, 14:42
Olanda nu mai este ce a fost la Euro (Macedonia-Olanda 2-2) la fel si cehia ;)
Noi trebuie sa castigam cu Armenia in deplasare parca si pe urma sa ii batem pe olandezi acasa, la fel si cu cehii, in rest in deplasare pot sa ne bata :D
Si sa nu pierdem puncte in deplasarile cu echipele mai slabe decat noi, decat Olanda sau Cehia ;)
PoliFanAthic
13 Oct 2004, 15:27
Dupa excrementul ala de decizie la faza penaltyului, mi-am iesit din pepeni. Adica nu ajunge ca jucam ca fii lui Papura Voda, dar a mai trebuit sa ne-o traga cu tifla si arbitrul. Iar pierdut-am cu Dinamo.
singura chestie care este frustranta acuma la echipa nationala este ca baietii sunt buni, dar ca impreuna nu merge nimic. si asta este tare pacat, pentru ca visam si eu din nou la un loc 11, sau asa, mondial. dar vad ca sunt un surrealist... :D
Ionutz55
13 Oct 2004, 21:18
Andora - Macedonia 1-0
Armenia - Cehia 0-4
Olanda - Finlanda 2-1, la pauza, dupa ce Finlanda a condus cu 1-0
PoliFanAthic
13 Oct 2004, 21:24
Cum zicea Ranieri, ca Mutu n-are nimic intre urechi? :D
danemarca -turcia 1:1... super meci!!!!!! turcii meritau sa castige insa.
Gaandalf
14 Oct 2004, 06:54
Finlanda 1 - 3 Olanda
merita Finlanda... 2 ocazii 2 goluri din partea lu' Van N.
dar primul gol a fost cu sete ... mi-a placut.
Portugalia 7 - 1 Rusia :lol: :lol: :lol:
jackpot
14 Oct 2004, 12:35
m-am uitat pe eurosport, deocamdata avem 9pcte ca si Finlanda, Olanda are 4. eu zic sa ramanem optimisti. un pic asa...
jackpot
14 Oct 2004, 12:39
Pardon... rectific Olanda a ajuns la 7 iar Cehia la 6.
Incepe sa ..... friga rezultatele.
Gaandalf
14 Oct 2004, 12:40
un pic asa...
k bine zici ... un pic... sa vedem ce facem akum pe 17 noiembrie cu Armenia shi poate da BUNUL DUMNEZEU shi se simte shi nea' Puiu shi demisioneaza pana in Martie cu portocala mecanica.
Scria in Catavencu ...
Cica Nea Puiu pupa icoanele nu ca sa castigam noi, ci ca sa nu-l dea astia afara de la echipa nationala.. :D
Gaandalf
14 Oct 2004, 14:20
Scria in Catavencu ...
Cica Nea Puiu pupa icoanele nu ca sa castigam noi, ci ca sa nu-l dea astia afara de la echipa nationala.. :D
cea mai tare faza pe ziua de azi ... nota 10 jay ... :lol:
Ionutz55
14 Oct 2004, 19:53
m-am uitat pe eurosport, deocamdata avem 9pcte ca si Finlanda, Olanda are 4. eu zic sa ramanem optimisti. un pic asa...
Nu vad bine natzionala lui "nea puiu" cu a lui ASIA Roma, prevad ca ne vom incurca si noi cu Finlandezii si Macedonia:(
Daca nu ii batem pe olandezi in martie acasa, nu cred ca avem sanse de calificare...
jackpot
15 Oct 2004, 12:19
Am vazut si eu la Tv un interviu cu Iordanescu, care zicea ca daca reusim sa ne pastram printre primii in grupa vom avea o sansa. Dar dupa cum se vede Olanda si Cehia se apropie incet dar sigur de punctajul nostru. Sa nu mai spun ca si Finlanda are 9 puncte.
Ionutz55
18 Oct 2004, 14:50
Ce zicetzi de scandalul in care Mutu "ar fi fost depistat pozitiv" cu cocaina la un test anti-doping ???
Eu zic ca este doar o inscenare...pt al da afara de la Chesea, deoarce ii costau prea multzi bani sa il tzina si sa nu joace
herbert
18 Oct 2004, 15:52
din pacate pentru el, se pare ca e mai mult decat o "inscenare". baiatul venea vertiginos spre asa ceva. se debilizase complet. ii inflorea nesimtirea la umbra fustelor in floare. cred ca e terminat, spre invatatura, sper, a celorlalti.
oligofrenul acesta se freza de 5 mii de euro, dar nu l-a lovit ideea (nu l-a sfatuit nimeni, probabil) sa doneze cateva calculatoare unei scoli prapadite din Romania. nu merita compasiunea mea.
Ionutz55
18 Oct 2004, 22:08
Mutu a recunoscut ca s-a dopat :( , sincer imi pare rau pt el...
Mutu - Game Over
Adidas si Pepsi au anuntzat ca vor rezilia contractele cu Mutu, daca tot ce s-a anuntzat pana acum va fii oficial, repet Mutu a recunoscut ca s-a dopat pt a primi o pedeapsa mai mica...
Cocco Mutu
Ioan Becali impresarul lui Adrian Mutu a facut cateva dezvaluiri senzationale. Adrian Mutu a picat la testul anti doping inainte de a veni la meciul nationalei de la Praga, iar antrenorul lui Chelsea, Murinho, a fost de acord sa ascunda adevarul daca Mutu isi retrage declaratiile defaimatoare la adresa sa, in care il facea mincinos pe antrenorul lui Chelsea. Din cauza ca Mutu a preferat sa sfideze pe toata lumea, inclusiv pe Ioan Becali, acest lucru s-a intors impotriva lui.
Mutu - Game Over
Pai, si-a cam cautat-o... :hmm: Si, imi pare rau sa o spun, dar cred ca, intr-un fel, chiar merita chestia asta.
Ce sanctiune i-au dat, pana la urma?
Nu se stie inca.
Daca zvonul s-ar adeveri, Adrian ar pierde nu mai putin de 14,1 milioane de euro. Din acestia 300.000 sunt banii de la Adidas. De asemenea, Pepsi ar putea rezilia contractul de 1,5 milioane euro pe care el il semnase pe doi ani, cu drept de prelungire pe inca doi. De asemenea, Mutu ar putea fi licentiat de clubul sau, cu care mai are un contract valabil pentru trei ani si jumatate. Astfel el ar pierde salariul, adica trei milioane de euro pe sezon.
Ionutz55
19 Oct 2004, 19:32
Contractul lui Mutu cu Adidas este in valoare de 1,2 euro, din cate stiu eu...
In cazul in care testul B va iesi si el pozitiv ( in 99% din cazuri asa se intampla) atunci Mutu va avea o suspendare de minim 6 luni pana la 2 ani
Fostul porar al lui Chelsea, Mark Bosnich a fost prins in 2003 dopat cu cocaina si a fost suspendat 9 luni, deci cred ca si Mutu va avea parte de o suspendare in genul lui Bosnich
Daca va fii gasit pozitiv, Chelsea poate sa ii rezilieze contractul, ceea ce asteptau de multa vreme, iar Pepsi vor face si ei acelasi lucru, deja Chelsea a scos tricoul cu Mutu de la vanzare, deci a cumparat asa ceva, putem spune ca are un tricou "de colectzie" :D :P
Dupa ce isi va ispasi pedeapsa, va fii mai greu pt el sa fie achizitzionat de alta echipa de top, nimeni nu vrea "drogatzi" (vezi cazul Maradona) si cariera lui o va lua in jos...si totusi dupa catziva ani de lipsa de pe gazonul de joc, nu va mai avea niciodata aceiasi forma care l-a consacrat :(
stai linistit ca-si gaseste el unde sa joace... mai sunt si cluburi din alea in arabia saudita sau emiratele unite, care il vor lua si dopat...
asa ca nu zic sa incepem deja sa-i plangem de mila, pentru ca in fotbal totul este posibil :D
herbert
19 Oct 2004, 19:55
imi spune cineva, poate Ionutz care mananca fotbal pe paine, cine e personaju' din fotbalul romanesc care a spus presei ca locuieste in blocnotes? nu i-am retinut numele, dar am retinut "povestea", pt ca am ras cu pofta. mai joaca "animalutza" asta pe undeva? e cumva militzian? :P
Real Madrid - Dinamo Kiev: 3-1
imi spune cineva, poate Ionutz care mananca fotbal pe paine, cine e personaju' din fotbalul romanesc care a spus presei ca locuieste in blocnotes? nu i-am retinut numele, dar am retinut "povestea", pt ca am ras cu pofta. mai joaca "animalutza" asta pe undeva? e cumva militzian? :P
Personajul e Claudiu Raducan. Cand facea declaratiile astea era la Steaua, acum nu stiu unde a ajuns dupa ce l-au vandut. Mai spunea si ca a auzit de la colegi ca au iaht si el credea ca e marca de masina :D
Mutu a recunoscut ca s-a dopat :( , sincer imi pare rau pt el...
Mutu - Game Over
Adidas si Pepsi au anuntzat ca vor rezilia contractele cu Mutu, daca tot ce s-a anuntzat pana acum va fii oficial, repet Mutu a recunoscut ca s-a dopat pt a primi o pedeapsa mai mica...
Stati calmi ca nu moare el in alea 6 luni in care va sta pe banca... In cel mai rau caz isi vinde iahtu si masinuta. :P Juve din ce am inteles il mai vrea chiar si acu dupa scandalul asta.. sigur conditia ar fi sa nu fie suspendat. Alte variante ar fi Shahtior sau chiar sa ramana la Chealsea.. care l-ar vrea in continuare la echipa, insa cu un salariu de 20 de mii de euro pe sapt...
In alta ordin de idei... in cateva minute incpee marele meci al serii din cl Milan vs Barca (fav mea... :love: ). La ce echi[pa are barca anul asta ar fi pacat sa nu ia titlu, cupa si cl-ul anul asta! :D
Ionutz55
20 Oct 2004, 20:42
Mutu ar putea sa fie suspendat pana in 6 luni sau chiar deloc, nu intre 6 luni si 2 ani, in ultimul caz primea minim 1 an, deoarece se supune la un program de reabilitare, care consta in vizita la psiholog timp de o ora in fiecare zi. Este bine sa isi bage mintzile in cap, acum, indiferent ca va fii suspendat 1 luna sau 6, deoarce Juve si At. Madrid inca il mai doresc, ar fii pacat sa isi rateze cariera dintr-o tampenie...
Eu consider ca si Mourihno are partea lui de vina in acest scandal, deoarece daca il folosea pe Mutu in teren acesta nu ar mai fii fost preocupat de alte actzivitatzi extra-sportive.
Un articol din Prosport
Mutu in cursul zilei de azi a fost in vizita la un psihiatru, inainte de a pleca la Roma. Aceasta vizita, se pare ca este inceputul procesului de reabilitare a jucatorului, ceea ce ii va aduce si o pedeapsa mai usor de suportat din partea FA. Daca se tine de cuvant si urmeaza pas cu pas procesul, atacantul nationalei ar putea primi doar pana la 6 luni de suspendare, maximum, dar presa britanica recunoaste ca ar putea primi o pedeapsa mult mai mica.
"Victor Becali a declarat: "Adrian va icepe un program de consiliere psihologica in Londra, probabil de vineri. Acest program va consta in vizite de o ora pe zi. El a inteles ce i s-a intamplat si este foarte cooperativ. Astazi se pare ca si-a revenit la normal, dupa aceste cateva zile de cosmar".
Se pare ca Juventus si Atletico Madrid isi mentin interesul pentru Adrian si sunt foarte atente la evenimentele petrecute in Londra. "
In privintza meciului de ieri am fost dezamagit de prestatzia lui Real:(, iar astazi pronsticul meu este MIlan - Barcelona 2-1 :D
Bate barca cu vreo 2 goluri avans... Milanul numai e milanul de acu 2 ani... Ai ca m-am dus la meci... Forumeala palcuta pe aici! ;)
jackpot
21 Oct 2004, 11:29
Sincer imi pare rau de Mutu. Ce data a "prizat" un pic. A vrut sa vada si el cum e. Si ce daca nu a oprit in fata lui "Garcea" pe strazile Bucurestiului?
Mai stiu un pilot de Formula 1 caruia i s-a luat permisul pt. ca circula pe strzile Parisului cu 300 la ora. Sper sa nu se descurajeze de tot rahatul!
M_olecula
22 Oct 2004, 18:25
toti vorbiti de mutu acum cand steaua a mai "spalat" imaginea fotbalului romanesc , nici nu apreciati !!
Sincer imi pare rau de Mutu. Ce data a "prizat" un pic. A vrut sa vada si el cum e.
Imi place declaratia lui finala: "Am luat droguri ca sa-mi imbunatatesc performantele sexuale!" :lol: :lol: :lol: E de rasu' curcilor... Bine ca a avut ieri Steaua noroc si, poate, cu inca putin, se califica mai departe si uita lumea de Mutu...
@Pinky...... best avatar in the world.... :D
Rapid - Dinamo: 2-1 :D
Imi placa ca la final borcea si badea.. cica... gata numai avem sanse la titlu, am jucat prost... si pana acuma.. "avem sanse la meci...", "luam titlu", "ne revenim" - declaratii dastea lacrimogene... Vai de capu vostru de conducatori...
Ionutz55
25 Oct 2004, 19:55
Daca bateau Rapidul aveau ceva sanse, dar asa nu cred...are dreptate conducerea lui Dinamo, in privintza sanselor la castigarea titlului
Dar nici o problema, vor ajunge anul viitor in Cupa Uefa prin Cupa Romaniei, pe care o vom castiga :D
Dar nici o problema, vo ajunge anul viitor in Cupa Uefa prin Cupa Romaniei, pe care o vom castiga :D
Ehh aia intra in cont la noi, ca e traditie deja in ultimii ani... Acu ca avem si 2 echipe.. sa vedem ce face si dinamo 2 miercuri... Si noroc cu steaua ca face puncte pt noi anu asta.. cum zicea tot cineva din conducerea lui dinamo, parca borcea! :P
Sm�agol-Gollum
26 Oct 2004, 21:59
se stie ce pedeapsa a primit mutu?
herbert
26 Oct 2004, 22:19
doi ani suspendare, tratament specializat (minim 6 luni) de dezintoxicare, ruperea cerceilor, arderea tatuajelor, o bataitza cu nuiaua administrata de fosta lui sotie, apoi calugarirea... nu prizati, baietzi!
Sm�agol-Gollum
26 Oct 2004, 23:11
doi ani suspendare, tratament specializat (minim 6 luni) de dezintoxicare, ruperea cerceilor, arderea tatuajelor, o bataitza cu nuiaua administrata de fosta lui sotie, apoi calugarirea... nu prizati, baietzi!
doar atat??
PE MUTU IL DOARE IN CUR DE VOI . Asa ca nu va mai agitati , in 1- 2 luni nici nu o sa se mai discute de "cazul mutu", o sa se trasfere in cel mai rau caz, o sa ia un aer de spasit pe la tv si gata.
herbert
26 Oct 2004, 23:52
mai NUME, nu pierde simtul umorului, ca devii ridicol.
nu-l mai suport p'asta, peste tot dau de el; kiar si aici mutu x10000000000000000000000000000000000000000000
Asa ca nu va mai agitati , in 1- 2 luni nici nu o sa se mai discute de "cazul mutu"
Pai, deja s-a cam dezumflat treaba... O sa-l uitam pe Mutu mult mai repede!
Ionutz55
27 Oct 2004, 14:04
Din spusele presei britanice, verdictul va fii dat miercuri seara, cel tarziu joi
Din spusele impresarilor lui Mutu, verdictul va fii dat la sf. acestei saptamani
Acum va las pa voi sa hotaratzi:D
Pedeapsa este intre 6 luni si 2 ani, este mai mult ca sigur ca va fii suspendat, nu are cum sa scapa cand FIFA preseaza FA sa il suspende...
Din cate stiu, Chelsea nu o sa ii rezilieze contractul...
Gaandalf
27 Oct 2004, 15:47
mie imi pare rau de el ...
dupa ce k aveam dificultatzi cu boul ala de nea puiu ... imushcal-ash ... o sa mai fie shi Mutu suspedat. K va place ... k nu va place ... Mutu dadea gol. Asha k cei kre be bitchin abut Mutu u be bitchin cuz everybody be bitchin' ...
No offense!
Ionutz55
28 Oct 2004, 22:04
Verdictul va fi dat in prima saptamana a lui Noembire din ce se aude prin presa Britanica
Este aproape sigur ca Mutu va primii suspendarea maxima, de 2 ani :( si asta numai din cauza ca s-a bagat FIFA ca musca in .... :(
Daca Mutu va lua 2 ani, cariera lui s-a terminat, asta este sigur...
Ionutz55
29 Oct 2004, 22:37
Mutu a fost dat afara de la Chelsea...
Dir. executiv al clubului a recunoscut ca testul anti-doping a fost o capcana intinsa romanului...
Ziarele engleze stiu ceva de zic ele ca Mutu va lua 2 ani...pt ca astia nu vorbesc in necunostintza de cauza...
Mutu s-a terminat... :(
pacat, pacat... dar hai sa fiim cu totii seriosi... nimeni nu i-a bagat cocaina pe nas ca sa-l poata da afara... asa si-a facut-o el cu mana lui... asa ca nu trebuie sa-i plangem asa de mila, ca de fapt, numai el este de vina.
va dau dreptate ca este pacat, dar cati din noi nu au fost pusi la incercare cu droguri si nu au picat... eh uite, el nu a reusit, si desi este pacat, ramane tot numai vina lui.
Gaandalf
01 Nov 2004, 13:44
fimi-ar scarba de Steaua .... :sick:
jackpot
01 Nov 2004, 16:16
Nu mai dau cu piciorul pt ca mi-am ranit degetul mic de la picior...
Imi pare rau de Mutu dar asta e.
Eu as sta cu capul sus si nu mi-ar pasa.
jackpot
01 Nov 2004, 16:17
.....aaaaa ba da poate ca mi-ar pasa de atatia bani, dar ei vin si se duc nu? Azi ai maine esti in pielea goala. Sau invers poate.?!
iepurilah
02 Nov 2004, 21:31
fimi-ar scarba de Steaua .... :sick:
:huh: de ce?
Gaandalf
03 Nov 2004, 09:13
pur shi simplu ... i hate Steaua & jiji becali
aseara super meci ... Millan 1 - 2 Barca. Ronaldhino ala khiar shie sa joace shi sa dea gol... de altfel.
iepurilah
03 Nov 2004, 13:28
Cum sa-l urasti mah pe nea Gigi, viitoru' presedinte? :lol:
Acu sa lasam gluma...maine seara sper sa fie o seara mare...2-1 le dam italienilor! :D
Gaandalf
03 Nov 2004, 13:53
Cum sa-l urasti mah pe nea Gigi, viitoru' presedinte? :lol:
Acu sa lasam gluma...maine seara sper sa fie o seara mare...2-1 le dam italienilor! :D
itzi dai seama k o sa tzin cu ei ... k pana la urma sunt romanashi ... sunt curios ce o sa faca...
eu ashtept 17 noiembrie..
sunt curios cine va lua locul lui Mutu ... apropo nu shtie nimeni nimik ?
nu s-a luat nici o decizie ?
Ionutz55
03 Nov 2004, 14:47
Decizia in privintza lui Mutu se va face publica joi, din ce spune presa din britanica
CNN spune ca Mutu a luat 9 luni, dar Popescu si V Becali neaga.
Gaandalf
03 Nov 2004, 14:48
Dinamo s-a cam gafat pana in momentul de fatza cu Poli Iashi ... 2-2 .. dar au primit pinalti pi nemeritat kktzii aia de la Poli ...
nici nu am apucat bine sa postez shi 3-2 ptr Dinamo ... :lol:
jackpot
03 Nov 2004, 18:38
Adrian Mutu, suspendat 9 luni, potrasivit CNN, dar Victor Becali dezminte
Ieri, postul american de televiziune CNN a anuntat ca Adrian Mutu, internationalul roman de la Chelsea, depistat ca s-a drogat cu cocaina, a fost suspendat pe o perioada de noua luni. Imediat, Gica Popescu si Victor Becali, impresarii fotbalistului, s-au grabit sa dezminta aceasta stire. "Nu este adevarat", spune Becali, "si aceasta dintr-un simplu motiv: Federatia engleza va lua o decizie in acest caz abia maine (astazi - n.r.), asa ca nu aveau cei de la CNN cum sa stie".
Pacat de Lucescu in CL:( nu ajunge mai departe.nici el dar nici Celtic
pacat..ii mergea bine la sahtior
Ionutz55
04 Nov 2004, 15:15
ProTV ma face sa imi doresc sa nu mai vad nici o echipa cu romani in CL:(
In loc sa vad Barcelona - Milan vad Celtic - Shaktior, in loc sa vad Bayern - Juve, vad Kyev - Real, ultimul din urma fiind un meci mai frumos
Pe Lucescu, l-au "lucrat" arbitrii, ce sa mai zic, iar Celtic cu 2 oameni mai mult nu avea tupeu sa faca presing, ii lasa pe ucrainieni sa plimbe mingea, la un moment dat s-au saturat si fanii scotzieni si au inceput sa isi fluiere favoritzi..
De meciul de aseara, nu pot sa zic decat ca echipa mea "de suflet", Real Madrid, a jucat foarte urat, a fost dominata la toate capitolele si arbitrul grec i-a furat destul de clar pe ucrainieni
Real daca nu bate pe Leverkusen pe Bernabeu nu cred ca se vor califica:(
Latest News: Mutu s-ar putea sa fie suspendat intre 6-8 lunii, deoarce Rio Ferdinand a primit doar 8 luni pt ca s-a sustras testului anti-doping
Fix in acest moment, Mutu se afla in sala de judecata, eu ii urez noroc:)
Va prezentam citeva motive pentru care Mutu ar putea sa primeasca intre 6 si 8 luni. Dupa regulile FIFA, Federatia Engleza de Fotbal trebuie sa-i dea lui Mutu cel putin 6 luni de zlie suspendare, dar s-ar putea sa nu fie nici mai mult de opt, la baza acestei decizii stind urmatoarele motive:
In primul rind, Mutu si-a recunoscut vina, si-a facut rezervare la o clinica de reabilitare si nu va face apel impotriva deciziei luate de FA.
In al doilea rind, Rio Ferdinand a fost suspendat opt luni pentru ca nu s-a prezentat la un test antidoping si daca FA va impune o pedeapsa mai grava pentru consumul de droguri, de recreere, ar putea trimite un mesaj prin care jucatorii, consumatori ai acestor droguri, ar putea alege sa nu se prezinte la aceste teste.
In ultimul rind, consumul de cocaina nu este interzis de WADA in afara competitiilor, de aceea FA poate rezista presiunilor venite din partea guvernului.
prosport.ro
Ionutz55
04 Nov 2004, 19:36
Este oficial, Mutu a primit 7 luni de suspendeare, eu zic ca a scapat destul de bine :)
Comunicatul Federatiei Engleze de Fotbal
"In urma intrunirii Comisiei de Disciplina la Soho Square, astazi, Adrian Mutu a fost suspendat sapte luni, cu conditia ca jucatorul sa-si continue programul de educare si reabilitare. De asemenea, el a fost amendat cu suma de 20.000 de lire sterline si va fi obiectul unor teste in perioada de suspendare. Aceasta decizie a fost luata ca urmare a depistarii pozitive a fotbalistului cu o substanta interzisa. Totusi, comisia a luat in considerare argumentele jucatorului. Suspendarea sa include perioada in care a fost suspendat provizoriu, incepind cu 25 octombrie si va fi valabila pina pe 18 mai 2005. Se va face o cerere catre FIFA, pentru ca jucatorul sa fie suspendat din competitiile internationale, conform regulamentului acestui for."
Parma - Steaua 0-0, min 35
PARMA: Berti, Bovo, Contini, Cannavaro, Camara, Zicu, Budel, Rosina, Grella, Maccarone, Pisanu... Subs: Frey, Potenza, Bolano, Savi, Bresciano, Marchionni, Ruopolo...
STEAUA: Tudor, Dumitru, Radoi, Marin, Ogararu, Ghionea, Munteanu, Dica, Paraschiv, Oprita, Neaga... Subs: Khomutovsky, Nesu, Baciu, Bostina, Lovin, Cristea, Cioccoiu...
Referee: Ruud Bossen (Holland)
iepurilah
04 Nov 2004, 23:40
A scapat destul de bine Mutu. Se putea si mai rau.
Cat despre Steaua :(( :(( :(( A jucat prost, prost de tot. Pacat, puteam sa obtinem un rezultat bun. Da' nu-i nimic, mergem inainte! II rupem pe Besiktas! :D
da, mutu chiar a scapat usor... se putea mult mai rau... asa acuma intra in cantonament si desintoxificare, si gata... iara intr-un club, si din nou multi banuti... sa speram ca totusi a invatat ceva dupa experienta asta.
cat despre steaua... cum a jucat? adica, care a fost scoru' final?
mersi...
Gaandalf
05 Nov 2004, 07:16
la meciul cu Steaua am adormit dk va putetzi imagina cat de plictisitor a fost ....
Congrats 2 MUTU ... imi doresc sa ajunga la Arsenal shi sa le-o dea in buza la cei de la Chelsea kre au fost consideratzi lashi k i-au dat EJECT lu' Mutu ...
In 7 luni se reface shi le da el EJECT!
silver_boy
05 Nov 2004, 07:21
Tocmai asta e problema: ca Steaua n-a jucat ! De mult n-am mai vazut un meci asa de prost.La un moment dat mi-era greu sa indentific cine sunt mai imbecili ;Parma sau Steaua (ca si aia au labarito la greu,pase de tot rahatu, faza si greseala,etc)
Oricum Parma a avut barem o scuza:Juca cu echipa a 2-a .Si unde mai pui ca chiar cu echipa intai sunt in pozitie de retrogadare.La nivel de cluburi ,n-am batut NICIODATA o echipa italiana.Si nu numai atat.Nu le-am dat Niciodata NICI UN GOL!!!Suntem tarfele echipelor italiene.si la nivel de club si la nivel de nationala si la nivel de orice.Steaua in loc sa simta ca asta e ocazie o data la 100 de ani si sa joace, au arso aiurea practicand un joc incalcit , fara continuitate,imbecil.Ma tot intreb ce se intampla cu jucatorii aia in teren ? Le da Bula ala de Zenga pastile de abrutizare , trag pe nas ca Mutu ( dar ala si pastilat joaca bine)...Si uite asa Parma cu o echipa de rezerve, oameni care n-au mai vazut meciuri oficiale de luni de zile, o echipa falimentara ,in curu clasamentului , jucand apropae la fel de prost ca steaua sfarseste totusi prin a ne bate cu cel mai italian scor cu putinta :1-0.Nu ma indoiesc ca aia ne bateau si daca ar fi existat o echipa a 3-a.In fond antrenoru putea sa iasa ,in ultima instanta , o tura prin parma cu un microbuz si sa adune 11 insi de pe strada...sa-i azvarle in teren si tot ne-ar fi batut...Suntem niste necastigatori ...Evident ca in retur ne vor bate si pe ghencea ...uffffffff mai bine nu ma uitam , ma imbolnavesc de icter
Ionutz55
05 Nov 2004, 13:19
Parma - Steaua 1-0
Besiktas - Athletic Bilbao 3-1
Stelistilor, ii mai rupetzi pe Besiktas :lol: , eu cred ca va bate si Besiktas, ce sa mai vorbesc de Bilbao :D
jackpot
05 Nov 2004, 19:38
MAi Steaua mai, ce faci? Ce faci?
Ohhhhhhhhhhhh !!!! :happy:
keyzer soze
05 Nov 2004, 21:21
pacat ca nu l-am avut pe vladoiu sa-i rupa prin minutul 14 pe cheliosii aia...
uite asa ne-am ales si din cupa uefa cu zeama de pe capul lui oprita :((
Sm�agol-Gollum
09 Nov 2004, 20:50
bacau-steaua 2-2
misto egalarea stelei!
jackpot
10 Nov 2004, 19:00
Sa vedem ce facem cu Armenia, eu zic ca-i facem praf. 75%
Gaandalf
11 Nov 2004, 07:35
s-a mai auzit ceva aseara de stuatzia antrenarii lui Mutu la Dinamo ? K din ce auzisem ashtia de Fa nu prea vroiau sa-i dea voie shi cica s-ar putea sa-shi personal trainer ...
jackpot
11 Nov 2004, 18:48
am auzit mai nou ca Mutu e solicitat din nou de italieni, doar ca nu va vedea banii decat la sfarsit...
Pe aceasta cale vreau sa transmit toate "gandurile de bine si implinirea tuturor dorintelor !" :sick: celor mai mari hoti din romania , angajatiilor Renel.La facturi din ce in ce mai mari baieti si fete ! JEGURI...
jackpot
11 Nov 2004, 19:36
Pe aceasta cale vreau sa transmit toate "gandurile de bine si implinirea tuturor dorintelor !" :sick: celor mai mari hoti din romania , angajatiilor Renel.La facturi din ce in ce mai mari baieti si fete ! JEGURI...
Pai fa-le felul... dute la panoul de sigurante, scoate o siguranta desfa-o si scoate litele, iar litele inlocuiestele cu cuie. Sa vezi ce scurt o sa faca :P
Pai fa-le felul... dute la panoul de sigurante, scoate o siguranta desfa-o si scoate litele, iar litele inlocuiestele cu cuie. Sa vezi ce scurt o sa faca :P
vorbesti din experienta ... :D :P
----------
mutu se duce usor,dar va reveni(posibil)
dac'a fost prost...ce sa-i fac??
jackpot
12 Nov 2004, 18:16
Da, am mesterit odata la panoul de siguranta al blocului meu pt. ca tot se ardeau sigurantele.... si asta foarte des, asa ca odata mi-a sarit tandara am coborat jos si am inlocuit litele cu un cui.
Dar a doua oara in loc sa sara siguranta (ceea ce nu mai era posibil), a cazut curentul in tot blocul.
Norocul meu ca nu se stie cine a fost "mesterul".
keyzer soze
17 Nov 2004, 17:31
parca vad ca ne bat vosganian-ii si pardaillan-ii astia... :sick:
profit de ocazie pt a-i ura 'impotenta vesnica' lu' tata puiu
cunnilingus ad infinitum!
keyzer soze
17 Nov 2004, 18:16
na ca am scapat cu un egal!
propun sa-l rastignim pe tata puiu, iar ghioane sa-i traga la coaie
ca tot spunea titi dumitriu in vremurile bune 'a facut mingea ou'...
Ionutz55
17 Nov 2004, 21:30
Iordanescu......sa ii fie rusine, ar trebuii sa isi dea demisia dupa acest rezultat "foarte bun"...
Bogdan Stelea a fost cel mai bun de la noi din echipa, urmat de Marica pt ca a marcat golul...
Titulari de azi s-au suparat ca au fost numitzi "natzionala de mana a 2a", dar uite ca cine a spus acest lucru a avut dreptate...pt ca noi am fost azi egali cu locul 130-150 (nu stiu sigur locul Armeniei in clasament). Acesti jucatori au resuti un record absolut in ist. natzionalei romane, nu au reusit sa bata o echipa clasata dupa locul 100 in lume :( ...
In schimb Cehia a batut Macedonia cu 2-0 prin golurile marcate in min. 90 si 93, cu mult noroc, Olanda conduce Andora cu 2-0....
Asta este, noi nu meritam sa ne calificam...decat sa ne facem de ras, mai bine privim, si in unele cazuri ne si bucuram de blaturile, furturile facute de catrea arbitri si spectacolul oferit de marile natzionale...
Un articolas frumusel
http://www.gsp.ro/index.php?c=1&a=28540
Gaandalf
18 Nov 2004, 08:47
Un articolas frumusel
http://www.gsp.ro/index.php?c=1&a=28540
articol de nota 10 ...
meciul a fost o dezamagire... shi pun pariu k "tata puiu" nu se va simtzi shi in interviurile pe kre le vom vedea pe seara ... o sa rada k un inconshtient. :sick:
"Plãtim cu 350.000 de dolari pe an un semianalfabet cu grade pe umãr, pe care ni l-a bãgat partidul pe gît ºi nu putem sã ne descotorosim de el pentru cã sunã PSD-ul ºi poate ne dã afarã ºi pe noi, mai marii federali. "
Super tare articolul ! Iordanescu n-o sa plece singur.Avea dreptate ctp aseara la nasul, asta seamana din ce in ce mai mult cu ceausescu in ultimile lui zile.El e ferm convins ca e bun, ca nationala e pe drumul cel bun si ca am facut o partida buna.Oricum "dupa statistici" ne pastram sansele de calificare. huoooooooo!
Gaandalf
18 Nov 2004, 09:10
declaratzii:
http://www.gsp.ro/index.php?c=1&a=28592
- ash fugi din tzara in locul lui ... la cata rushine a acumulat ...
scurt shi cuprinzator - - - - rushine
:(( :(( :(( ............................
nici nu meritam sa ne calificam, chiar daca inca mai avem sanse... am aratat ca oricum nu suntem in stare de 'performanta si profesionalism'.
M_olecula
18 Nov 2004, 16:54
declaratzii:
http://www.gsp.ro/index.php?c=1&a=28592
- ash fugi din tzara in locul lui ... la cata rushine a acumulat ...
:D cine credeti ca erau suporterii aia ??
jackpot
18 Nov 2004, 17:52
Daca nici Armenia nu am reusit s-o batem, sa vezi ce suc de portocale o sa faca din noi "Portocala Mecanica"... Santal nu alta !
Ionutz55
19 Nov 2004, 20:58
Barcelona - Real Madrid
Cine credetzi ca va castiga ???
Eu zic ca se va termina 1-2 :D
Gaandalf
22 Nov 2004, 13:31
pe cine preferzati ?
pe Il luce ?
pe Pitzi ?
pe Bologneze ?
pe Hagi ?
Eu vreau LUCESCU DIRECT!
pentru echipa noastra de-acu... cred ca un general adevarat( :D ) ceva ar fi mai potrivit...
dar hai, il aleg pe pizi
jackpot
23 Nov 2004, 09:24
Pe Boloni si pe Hagi i-am mai vazut antrenand... hai sa-l aleg pe Pitzi
Excluderea lui pitzi de la nationala a fost miselesca , dar deh, nu mai juca regele daca nu pleca....generatia de aur (cah , asta suna ca eminescu acest luceafar al ...), s-a dus. Pitzi ar fi cel mai bun. Sunt curios cum o sa-l primeasca betivii si drogatii nostrii , ca asta nu se incurca.
iepurilah
24 Nov 2004, 01:43
Lucescu nebun sa fie sa vina la nationala, Boloni, desi il apreciez mult, nu cred ca e potrivit acum pt nationala, asa ca ar ramane Hagi si Piturca. Cum Hagi nu cred ca ar vrea sa plece acum de la Galata, ramane Piturca. Sa bage in armata in ei! :D
Gaandalf
24 Nov 2004, 08:44
Lucescu nebun sa fie sa vina la nationala, Boloni, desi il apreciez mult, nu cred ca e potrivit acum pt nationala, asa ca ar ramane Hagi si Piturca. Cum Hagi nu cred ca ar vrea sa plece acum de la Galata, ramane Piturca. Sa bage in armata in ei! :D
Tu crezi l lui Lucesu ii pasa de bani ... tu nu ai vazut ce au zis totzi ? Invitatzia de a antrena natzionala este cea mai mare onoare... Nu cred k o face ptr bani ...
Nu-l lasa rusu' sa plece asa de usor , dupa ce a dat un car de bani pe el. Cica un analfabet de la rapid a zis ca el daca ar fi in locul patronului rus de la sahtior l-ar lasa sa vina la nationala. il doare fix in cur pe ahmetov de nationala noastra.
Ionutz55
24 Nov 2004, 13:33
Nu inteleg de ce nu se i-a in considerare si posibi,itatea aduceri unui antrenor strain ???
Boloni nu are ce cauta la natzinala, Lucescu nu ii da drumu Ahmetov, Hagi mai are de mancat deci ramane Pitzurca, sa speram ca inca mai avem sanse de calificare...
Gaandalf
24 Nov 2004, 13:41
faza cu antrenorul strain este foarte simpla....
dk aduce un novice ... shi nu da rezultate iar ne dam cu pumnii in cap
dk aduce un expert ala o sa vrea bani nu gluma ... ceea ce Mircea Sandu nu are de dat ...
dk ii aduce pe oricare dintre cei 4 nominalizatzi ... intervine faza cu onoarea shi faza k nu poate sa zica NU la Natzionala ... indiferent de bani.
Problem Solved!
Gaandalf
25 Nov 2004, 07:41
Barcelona s-a gafata rau de tot la meciul de aseara. Ii bate pe "galactici" cu 3-0 shi face egal cu Celtic. Cam lame!
Sm�agol-Gollum
27 Nov 2004, 22:27
ce fain a jucat azi "olteanul nostru" in meciul cu barsa!
Sm�agol-Gollum
01 Dec 2004, 22:34
Bilbao-Steaua 1-0
Liege-Besiktas 1-1
Si steaua este calificata....... :D
Gaandalf
02 Dec 2004, 13:32
luatzi de aicea : :lol: :lol: :lol:
prosport.ro (http://www.prosport.ro/images/content/articles/2004/12/01/home/100072050428e7191e2d1_512_362_.jpg)
Sm�agol-Gollum
02 Dec 2004, 21:16
luatzi de aicea : :lol: :lol: :lol:
prosport.ro (http://www.prosport.ro/images/content/articles/2004/12/01/home/100072050428e7191e2d1_512_362_.jpg)
hahaha!!! :lol: :lol: :lol: OMG!!! :oops: :oops:
keyzer soze
02 Dec 2004, 21:23
bravo ma :lol:
Sm�agol-Gollum
15 Feb 2005, 20:52
diseara(peste 10 min) un meci exceptional dintre FIFA si UEFA (NOT!!). parca vezi ca iese un rahat de meci...auzi la ei: "Meciul mileniului" :lol: :lol:
Sm�agol-Gollum
15 Feb 2005, 22:20
diseara(peste 10 min) un meci exceptional dintre FIFA si UEFA (NOT!!). parca vezi ca iese un rahat de meci...auzi la ei: "Meciul mileniului" :lol: :lol:
hmm....se pare ca m-am inselat...am vazut vreo 30 min din meci si am vazut 3 goluri, si destule ocazii de gol.se pare ca totusi e ceva de meciul asta. :P
Ionutz55
16 Feb 2005, 16:16
Valencia - Steaua Bucuresti 3-0 :D
Longshot
16 Feb 2005, 17:55
eh, hai nici chiar asha. :hmm:
un egal ceva tot scoatem, da-i draq, ca valencia n-a mai castigat de 6 meciuri.
Sm�agol-Gollum
16 Feb 2005, 20:51
Valencia - Steaua 2-0 daca nu iese asa dau o bere! :P
Longshot
16 Feb 2005, 21:03
i'll hold you to that :D
Gaandalf
17 Feb 2005, 07:07
Valencia - Steaua 2-0 daca nu iese asa dau o bere! :P
scoate berea! :lol:
Am decis sa ma duc si eu (dupa o zi infernala la munca) sa vad meciul ... de fapt mai mult m-am dus ptr bere si sa ma mai vad cu baietii la o caterinca... am adormit la meciul asta, rateu dupa rateu.
Suntem niste tigani, vrem faulturi de pomana iar acest meci (cel mai mare test de rezistentza psihica shi cel mai mare test de rabdare) a fost DIVIZIA A - transmisiune directa de la Valencia ...
:sick:
keyzer soze
17 Feb 2005, 07:37
Suntem niste tigani
amin, elfule
Sm�agol-Gollum
17 Feb 2005, 20:21
Suntem niste tigani
amin, elfule
he's not an elf, stupid! :P
PS: se pare ca nu mai dau berea! o beau singur! :D
Longshot
24 Feb 2005, 21:54
sunt primu care postez? suspect. oricum...Forza Steaua !
sunt pe alcoale din prelungiri si nu am de gand sa ma opresc :P
silver_boy
24 Feb 2005, 22:46
Meciul asta cu Steaua de pe Ghencea mi-a adus aminte de ce, pe cand eram pustan,credeam ca Steaua e cea mai tare echipa-:)
Sm�agol-Gollum
08 Mar 2005, 21:09
OMG!! Chelsea-Barcelona 3-0 , minutul 20
:w00t:
Sm�agol-Gollum
08 Mar 2005, 21:19
rectific...3-1!! when will it end?!
---------------------
astia-s belea!! 3-2 Gudjohnsen 8', Lampart 17', Duff 19', Ronaldihno 27',38'
Longshot
08 Mar 2005, 21:35
:w00t: bah ce meci, sa-mi bag p***
ce e si mai tare ca e nu tin cu nici una dintre ele asha ca pot sa ma uit si eu relaxat, la o bere
Sm�agol-Gollum
08 Mar 2005, 21:39
ce e si mai tare ca e nu tin cu nici una dintre ele asha ca pot sa ma uit si eu relaxat, la o bere
pai nu dai o bere si la baiatu...? :D
Longshot
08 Mar 2005, 22:00
ba stai ca vine. ia, vezi daca o prinzi. :P
Sm�agol-Gollum
08 Mar 2005, 22:56
bineinteles ca o prind....doar is portar... :D
excelent meciul!!...imi cam pare rau pt extraterestrii...
Gaandalf
10 Mar 2005, 06:13
haide steaua! ... cu 8-0 sa vii acasa.
de fapt nu stiu unde se joaca da hai steaua ... 8-0 ... :P
Longshot
11 Jun 2005, 18:56
http://www.romanian-portal.com/graphics/photos/Steaua_Bucuresti.gif
Corect... :)
Denis_stelistu
12 Jun 2005, 12:38
asta va castiga titlul patru ani,incolo.
gionloc
12 Jun 2005, 15:21
asta va castiga titlul patru ani,incolo.
decat patru titluri mai bine o calificare-n grupele CL.
daca iau bataie in turu doi preliminar al Ligii tot nimic nu au facut...
altfel, fara a fi topit dupa fotbal (mai repede dupa ciclism si raliuri), is si io un stelist!
Denis_stelistu
12 Jun 2005, 21:37
decat patru titluri mai bine o calificare-n grupele CL.
daca iau bataie in turu doi preliminar al Ligii tot nimic nu au facut.
Mai bine sa ajunga departe,cat mai departe in CL.Daca ajung in sferturi si semifinale,Romania va fi multumita.Sa dea Domnul sa nu intalneasca Manchester sau alte echipe mari.
.si uite ca nu a murit clujul.
.vreau ca becali sa imi suga pula. si el si copos. ba nu, mai bine copos(remember" "o chipa de desculti") sa imi suga pula si becali sa sa se uite.
Erin Go Bragh. bine lucrat, flacai.
Cinemania
28 Jul 2005, 09:39
vrei sa spui ca n-a murit tzefereu', nu Clujul...ce te faci cu "sepcile rosii" care se zbat in mediocritate?
apropo de CFR, erau pasta fara Munti...asa ca, zi multam :lol:
frumos, sweet, neasteptat, impresionant, ce au facut visinii, da' de finala nu mai trec...nu ca n-as vrea sa treaca, da' acolo o sa-i doara buba de echipa romaneasca ;)
.vreau ca becali sa imi suga p***. si el si copos. ba nu, mai bine copos(remember" "o chipa de desculti") sa imi suga p*** si becali sa sa se uite.
Pe partea economica ?
.vreau ca becali sa imi suga p***. si el si copos. ba nu, mai bine copos(remember" "o chipa de desculti") sa imi suga p*** si becali sa sa se uite.
Pe partea economica ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cinemania
28 Jul 2005, 17:33
scumpe tare-s fomeile la Cluj
Cinemania
29 Jul 2005, 12:14
Shelbourne / Steaua - Rosenborg
Sa fie intr-un ceas bun!
Gaandalf
29 Jul 2005, 12:19
sa-i fie intr-un ceas bun razboinicului luminii ... :sick:
Cinemania
29 Jul 2005, 12:28
lui nu...
Longshot
29 Jul 2005, 12:51
poate ne scoatem cu rosenborg. facem un egal d'ala chinuit la ei si in ghencea ii luam la pula.
Cinemania
29 Jul 2005, 13:33
cam asta sper si io, mai ales ca norvegienii nu mai sunt ce erau in anii trecuti...dar cu sonditia sa spargem nuca tare numita Shelbourne
herbert
03 Aug 2005, 00:08
mai, frati microbisti, ce face oierul in Armani cu Steaua?
a capiat? crede ca va castiga razboiul cu presa? aiurea. dobitoc sinistru!
il rog pe Denis_stelistu sa intervina urgent!
iata ce scrie Tolontan despre bekakali:
Birjarul si Steaua (de Catalin Tolontan)
Dupa ce a tras la caravana electorala a PNG, Gigi Becali o pune pe Steaua sa faca pipi pe citeva ziare si televiziuni. Iar Steaua se conformeaza pentru ca n-are ce face.
In 1986, cind echipa lui Duckadam, Lacatus, Belodedici, Piturca, Tudorel Stoica si Boloni devenea primul nume din Est care cistiga Cupa Campionilor, Partidul obliga redactia Sportul sa deschida ziarul cu aniversarea PCR, impingind victoria in baza paginii de garda. Era cea mai importanta zi din istoria fotbalului romanesc!
Astazi, Gigi Becali vrea sa fie mai tare decit Ceausescu si sa scoata Steaua de tot din Gazeta Sporturilor, lucru care nu i s-a intimplat nici unui club in istoria de 80 de ani a ziarului!
Ceea ce n-a inteles accidentul istoric care patroneaza astazi Steaua e ca embargoul sau va fi unul fara efect. Alaturi de alte institutii media, "Gazeta" va ataca embargoul si, pina cind se va lua o decizie, va intra pe stadion incognito.
De asemenea, jucatorii, antrenorii si suporterii din Ghencea pot fi siguri ca atitudinea ziarului va fi una obiectiva si de acum inainte. Nu confundam birjarul cu drumul. Iar Steaua, ca orice echipa din tara, asta este: un drum catre performanta, civilizatie si bucuria fanilor.
Gazeta Sporturilor, 02 aug 2005
Gaandalf
04 Aug 2005, 06:50
il rog pe Denis_stelistu sa intervina urgent!
yes ... yes call in the experts ... :lol:
Cinemania
04 Aug 2005, 09:38
si uite ca doua din cele patru echipe romanesti participante in cupele europene au mai facut un pas spre "marea finala".
CFR cluj, pe de-o parte, i-a spulberat pe lituanieni - ceea ce era normal -, pentru a juca finala pentru Europa...nu va fi Wolfsburg, cum a dorit Munti, dar va fi Lens, un adversar mult mai puternic. Ca valoare se apropie de St. Etienne, insa are un stil de joc mult mai spectaculos, cu doi atacanti, Cousin si F. Vieira, intr-o forma ce tradeaza, ca si la clujeni, o mare pofta de UEFA. Hai noroc!
Steaua, pe de alta parte, a trecut de betivii irlandezi de la Shelbourne. Chinuit, dar a trecut. Chinuit pentru ca oaspetii nostri au venit la Bucuresti sa rupa orice picior, cu minge sau fara minge. Chinuit pentru ca, valorci vorbind, la Steaua inca mai evolueaza vreo cativa jucatori pentru care balonul prezinta inca mistere. Bine nu e, pentru ca, sa nu uitam, vom juca cu Rosenborg. Or fi ei impotmoliti in campionat pe la mijlocul clasamentului, insa, pare-se, e ultimul sezon in care echipa va mai avea aceeasi formula cu care facea spectacol in CL in anii trecuti, urmand sa aiba loc un schimb de generatii. Or, multi din "batranii" din echipa actuala, care in curand se vor retrage, vor vrea sa mai guste putin din aerul nobil al Ch. League si vor stii sa obtina calificarea, ca niste vulpoi ce sunt, daca Steaua va visa (la grupele Ch. League) si pe teren. Hai noroc!
Steaua, pe de alta parte, a trecut de betivii irlandezi de la Shelbourne. Chinuit, dar a trecut. Chinuit pentru ca oaspetii nostri au venit la Bucuresti sa rupa orice picior, cu minge sau fara minge. Chinuit pentru ca, valorci vorbind, la Steaua inca mai evolueaza vreo cativa jucatori pentru care balonul prezinta inca mistere. Bine nu e, pentru ca, sa nu uitam, vom juca cu Rosenborg. Or fi ei impotmoliti in campionat pe la mijlocul clasamentului, insa, pare-se, e ultimul sezon in care echipa va mai avea aceeasi formula cu care facea spectacol in CL in anii trecuti, urmand sa aiba loc un schimb de generatii. Or, multi din "batranii" din echipa actuala, care in curand se vor retrage, vor vrea sa mai guste putin din aerul nobil al Ch. League si vor stii sa obtina calificarea, ca niste vulpoi ce sunt, daca Steaua va visa (la grupele Ch. League) si pe teren. Hai noroc!
"ai lor ne rup picioarele, ai nostri sunt obligati sa faulteze" asa-i? lasa-i dom-le in amarul lor. da, le-ar fi stat mai bine la rugby( un sport de n ori mai (*) decat fotbalul, by the way) dar adevarul e ca aia au venit aici sa faca ceva(ce anume, cred ca nici ei nu stiau), in timp ce stelistii au cascat gura la pula pana le-a picat para.
Cinemania
04 Aug 2005, 11:01
pai cam asta ziceam si io....bine ca macar le-a picat para...cu Rosenborg sa nu le pice altceva-n gura
Gaandalf
11 Aug 2005, 08:02
Steaua a facut egal cu o bomba de echipa norvegiana ... mwwuahahahaha! :lol:
Cinemania
11 Aug 2005, 12:39
bine zis, a facut egal, ca aia n-o facut nimic...las' ca le dam la fund la ei acasa...asta e acuma, cand ratezi ca baba oarba, ocaziile se razbuna :x
oricum avem ocazia sa jucam cu "bombe" de echipe prin Europa...Farul pe cand...?
Gaandalf
11 Aug 2005, 12:45
bine zis, a facut egal, ca aia n-o facut nimic...las' ca le dam la fund la ei acasa...asta e acuma, cand ratezi ca baba oarba, ocaziile se razbuna :x
oricum avem ocazia sa jucam cu "bombe" de echipe prin Europa...Farul pe cand...?
nu ma intepi cu Farul daca asta cauti sa faci ... sezonul trecut, Farul a avut super rezultate spre deosebire de acum 2 ani cand era pe patul de moarte ... si in + nu Farul ci Steaua este echipa de la care asteptarile sunt
GIGANT
Cinemania
11 Aug 2005, 13:11
pai n-are Steaua rezultate? e singura echipa care mai are rezultate in afara, nu? 1-1 nu e rau...acuma cativa ani au pierdut acasa cu Cr. Zagreb si au batut acolo cu 3-2...poate o sa fie la fel si acuma...daca nu, mergem prin UEFA, si ne zgariem pe ochi ca nu am putut profita de tragerea la sorti norocoasa
cu Farul n-am vrut sa te intep neaparat (dar daca tot ai adus vorba :P ), ziceam si io asa, daca tot esti din C-ta...tu n-ai facut la fel cand ai zis de Steaua ca a facut egal cu o bomba de echipa?!
Gaandalf
13 Aug 2005, 06:19
cu Farul n-am vrut sa te intep neaparat (dar daca tot ai adus vorba :P ), ziceam si io asa, daca tot esti din C-ta...tu n-ai facut la fel cand ai zis de Steaua ca a facut egal cu o bomba de echipa?!
numai k steaua e national icon whereas faru' IZ NOT!
steaua bate la ochi ... faru nu prea ...
oricum fotbalu' nostru este super infect si din punctul meu de vedere rezultate nu am avut in ultimii ani nici cat jegul de sub unghii ...
:sick:
Cinemania
13 Aug 2005, 14:13
la faza cu rezultatele ai mare dreptate...din pacate...de nationala nu ma leg, ca....
dupa anii astia senzatia care s-a creat e ca echipele noastre au rezultate, in 90% din cazuri, doar atunci cand le da voie adversarul
de ex. meciul de aseara, Bacau - Poli Timisoara...superfinantatii si emancipatii din Banat au inceput sa aiba pretentii ca ar fi echipa de top, s-au crezut tari dupa ce au batut un Poli Iasi bolnav, desi au jucat destul de prost. Cand au dat de o echipa cu un joc inchis, a la Moldova, s-au strofocat in gol si au incasat-o pana la urma...la un scor italian
Cinemania
24 Aug 2005, 19:57
Lens - CFR 3-1 ...pacat...felicitari pentru cat a fost sa fie
Rosenborg - Steaua 3-2 ...rusine Steaua!
ramanem la jegul de sub unghii in materie de rezultate in Europa...autogolul reusit de Radoi caracterizeaza foarte bine ce a facut Steaua la Trondheim: echipa (Protasov included :x ) si-a dat cu stangu'n dreptu'...alte cuvinte sunt de prisos
"Ok, it’s time for sayonara
So long yankee break my heart
Now there’s nothing left but sorrow
Even the best friends they must part"
:happy:
:lol: auleooooo!!!!unde uitaserati fratilor topicu asta saracu---pai sa nu-i mai dam cu piciorul sau cum? adica a zis tata ca rapid a batut cu 2-0 dar cacaciosu' de olaroiu a facut egal. :P :lol:
Cinemania
10 Mar 2006, 12:13
cacaciosu' de olaroiu a facut egal. :P :lol:
Pitbull
21 Mar 2006, 22:28
Na-vi-l, dom'le, TOPIC, c-ati uitat de el, si mâine-poimâine o sä vedem pe-aici, pe lângä Steaua, numai topicuri: Dinamo, Rapid, F.C. Azuga, Glucoza Fälticeni, Carton-Presat Belciugatele, Orgasmotronul Cetatea-de-Floci, si alte alea.
Pitbull
21 Mar 2006, 22:56
Na-vi-l, dom'le, TOPIC, c-ati uitat de el, si mâine-poimâine o sä vedem pe-aici, pe lângä Steaua, numai topicuri: Dinamo, Rapid, F.C. Azuga, Glucoza Fälticeni, Carton-Presat Belciugatele, Orgasmotronul Cetatea-de-Floci, si alte alea.
Mai încerc o datä.
GhitzaCartitza
26 Mar 2006, 18:47
Stau si ma uit la stiri si nu-mi vine sa cred. Am vazut imaginile de la meciul de la Constanta cu Dinamo. Asa zisii suporterii se plang ca i-au "abuzat" jandarmii. Pai astia trebuiau calcati in picioare, nu "abuzati". Niste nenorociti de golani distrug stadioanele, scuipa, lovesc si injura tocmai pe cei care sunt acolo sa-i protejeze. Bine le-au facut. Sa-i fi lasat singuri pe suporterii dinamovisti cu galeria adversa. Sa vezi ce bataie isi luau :w00t: ! Dupa care veneau si se plangeau cu nu-i apara nimeni si ca nu li se asigura protectia. Tot ei nemultumiti. AFARA DE PE STADIOANE!!!
Si ceva ce nu are legatura cu fotbalul, da' e in aceeasi tema cu intamplarea de mai sus. Imaginile au fost date la Antena1. La Petrosani, un politist a impuscat betivanu' care-l ameninta cu un topor. Asta dupa ce a tras 7 focuri de avertizare. Dupa asta au sarit la politisti fratii betivanului. Se vede in imagini cum politistii si-au cam furat-o. Parca le era frica sa dea. A doua zi, pe patul de spital, amaratul zicea ca politistul a scos pistolul si l-a impuscat direct si il acuza de abuz.
De ce le e frica politistilor sa aplice legea?
PAC PAC PAC Mama lor de nenorociti.
Da e foarte trist ce se intampla acum pe stadioane la meciurile de fotbal.Chiar nu pot sa-i inteleg pe acei suporteri care vin la stadion si sunt interesati mai mult de galeria adversa decat de meci.Avem deja din ce in ce mai multe meciuri care se disputa cu portile inchise.Nu stiu de ce nu inteleg ca prin atitudinea lor nu fac decat rau echipei pe care o sustin(amenzi terenuri suspendate).De ce nu avem puterea sa-i strangem mana celui mai bun?La urma urmei e doar un joc.
Astept meciul de joi si sper sa fie numai fotbal.
silver_boy
28 Mar 2006, 04:53
...Chiar nu pot sa-i inteleg pe acei suporteri care vin la stadion si sunt interesati mai mult de galeria adversa decat de meci...
Aia nu sunt suporteri...sunt niste drojdieri semi-analfabeþi
Are Cãrtãrescu într-un numãr vechi din Dilema un articol antologic " Ura ºi galeriile de fotbal "...parcã aºa se numea, if i remember well
Cred cã suporterul adevãrat, cu rare excepþii ( yup, think at u my dear C. :happy: ) a încetat sã mai frecventeze stadioanele...
Mã uitam ieri la meclele "mai marilor" vremii...
Copos imi inspirã o antipatie profundã, visceralã, rare ori am asemenea repulsii faþã de un om...o mironosiþã leºinatã, meschin, cu un aer dulceag, leºinat, duhnind a parºivitate...
Broscoiul ãla opãrit de Mihai Stoica, la fel...
Culmea cã Jiji mi-e mai puþin antipatic decât ordinarii ãºtia doi.
Latifundiaru iese cu necioplirea lui crasã, autentic în tembelismul lui, incapabil sã-ºi mascheze spiritul grosier ...Dacã urmãriþi ºtirile sportive,
de fiecare datã când se dau imagini din tribuna "oficialã" a Stelei ºi se suprind reacþiile imediate dupã înscrierea unui gol, în jurul lu Jiji sunt o mânã de lingãi anonimi, cu constituþii porcine, care sar imediat de gâtu lui sã-l pupe...imaginea aia, ruptã parcã din Ferma Animalelor e pt. mine imaginea fotbalului românesc.
Ca sã nu mai amintesc de îngãlatul ãla de Giovanni, un spirit nespãlat duhind a armani ca dealtminteri aproape toþi fotbaliºtii, amestec de afazie ºi cretinism...
Oare de ce n-or investii în ei-înºiºi ºi altfel
Nu zic acu sã citeascã Kant dar o brumã acolo de efort spiritual care sã-i mai rafineze cât de cât...cã doar sunt "personalitaþi media"
Luceºtii, father and son, sunt singurii cât de cât mai digerabili...
ªi copiii lor - ai tuturor ( de la copiii lu Becali pânã la cei ai lu Hagi and more) pe care i-am vãzut ieri, au , slavã Domnului, o sclipire de inteligentã în priviri, ceva radios ºi promiþãtor semn cã specia evolueazã..i hope so
Bulumulu
28 Mar 2006, 06:03
în jurul lu Jiji sunt o mânã de lingãi anonimi, cu constituþii porcine, care sar imediat de gâtu lui sã-l pupe...imaginea aia, ruptã parcã din Ferma Animalelor e pt. mine imaginea fotbalului românesc.
:lol: :lol: :lol:
Cinemania
28 Mar 2006, 06:07
si i-ai uitat pe avortonii de Netoiu si Porcea...bleah...ce vomitati :sick:
Apropo de Borcea, am fost surprins de declaratia lui dinaintea meciului Steaua-Betis cand a declarat ca tine cu spanioli si ca isi doreste ca acestia sa mearga mai departe.De unde atata ura?
Din declaratiile conducatorilor se trensmite ura si invidia inspre galerie si pe urma se mira ca se bat suporteri si saraci de ei nu au nici o vina.Atata vreme cat conducatori instiga la violenta,lovesc suporteri (cazul MM) nu ne putem astepta la mai mult din partea galeriilor.Suporteri adevarati cei care isi iubesc echipa vin din ce in ce mai rar la stadion pentru ca le este frica si rusine de ceea ce vad.Au ajuns galeriile sa ceara schimbarea antrenorilor si a jucatorilor sa puna conditii cine joaca cine nu.E trist ce se intampla la noi.
Am vazut afara suporteri care canta din primul pana in ultimul minut chiar si atunci cand echipa lor nu castiga si au puterea sa-i aplaude la sfarsit.
LIGA CAMPIONILOR / "Sferturi", tur / Arsenal - Juventus 2-0 si Benfica - Barcelona 0-0.
Astazi se joaca Lyon - AC Milan si Inter M-Villarreal.
Se pare ca anul asta a sosit vremea Barcelonei sa castige trofeul.
Ambra Blu
29 Mar 2006, 10:51
Miine, Rapid - Steaua: 0-2
Mi-am pus 50 RON pe ei, pe baieti.
gionloc
29 Mar 2006, 15:50
io mi-s fan Juventus... dar aseara au fost varza. o dezordine si o lipsa de imaginatie cum doar Pandurii mai au pe la noi. nici macar batranul Zambrotta nu o jucat ceea ce stiam eu ca poate (poate fiindca-i batran??!!?).
desear vreu sa bata Lyon,
iar maine... FORZA STEAUA!
desi daca e sa dau un pronostic... Rapid - Steaua 2 - 2.
doilaunu pentru steaua. iar retur doidoi.
Longshot
29 Mar 2006, 19:43
desi daca e sa dau un pronostic... Rapid - Steaua 2 - 2.
bun si ala.
da' prefer optimismul lui ambra. 8)
.lasa sa dea baetii goluri multe sa faca puncte la uiefa'n clasament... :P ce prost sunt...ca daca ambele echipe dau goluri ambele echipe si primesc goluri...hehe...trebuie sa mananc mai mult spanac, sa-mi mearga mintea mai repede. imi pun nadejdea in tovarasul nicolita sa altoiasca visinele...nu de alta, nu as fi artagos fata de ceferei, dar au 10 oameni pe galben si daca dau la picioare in retur si trec pe rosu si ajung in semifinale or ajunga sa joace cu middlesborough(pariul meu, jos cu elvetienii!!!!) in formula de tineret.
Eu am pariat Rapid-Steaua 0-0
Ambele echive vor fi preocupate de aparare desi personal imi doresc multe goluri.
silver_boy
29 Mar 2006, 23:35
http://images.optin.com.au/optusxmas/flash/penguin_tebe.swf?msg=muie%20rapid
herbert
30 Mar 2006, 01:32
Rapid - Steaua 2:0 :P
asa, poate va intelege si Gigi Becali ca tre' sa se roage in liniste...
silver_boy
30 Mar 2006, 01:58
Rapid-Steaua 1-3 (more then sure)
Bulumulu
30 Mar 2006, 14:19
cam asa zic si io ... si retur 1-1
gionloc
30 Mar 2006, 14:30
daca steua se califica iar cineva nimereste scorul in tur si retur (nu in ambele, intr-unul e suficient), si mai si vine in CJ la TIFF, are o bere dela mine. atata timp cat este stelist, fara sa fie si becalist sau MeMeist!!
daac vor fi mai multe scoruri exacte... o sa aleg doua persoane cu care am io chef sa beau bere! :huh:
silver_boy
30 Mar 2006, 16:25
Vãd cã pânã la urmã tot Antena 1 transmite meciul
comentat, pesemne, de Cosmin Bãlãneanu- ceea ce e naºpa
Il vrem pe Grãdinescu
Sau v-o dãm pe "partea economicã"
silver_boy
30 Mar 2006, 19:50
minutu 4 Rapid - Steaua 0-1
Pãi nu?
Supastar
30 Mar 2006, 20:18
Care-i faza cu fotbalul? De ce dintre toate sporturile s-a impus ca "sport rege"? Ce-i asa deosebit la douazeci (imi cer scuze daca gresesc detalii fotbalistice) de oameni care fug prin iarba sa "dea cu picioru" intr-o minge cu singurul scop de a introduce mingea printr-un cadru metalic?
Nu inteleg fascinatia pentru fotbal!
Bineinteles ca am jucat si eu fotbal prin orele de sport sau, cand eram mai mic, prin cartier. Adevarul e ca niciodata n-am fost prea bun (nu toti sunt!)...
Pot intelege fascinatia pentru sport a celor care-l practica in mod curent...dar am impresia ca acestia nu sunt cei mai numerosi...
De unde mania generala de a privi meciuri de fotbal la televizor? dupa cum se poate constata scriu mesajul in timpul meciului Rapid-Steaua... :)
Inconjurat de febra fotbalului savurez si eu unele detalii ale sportului (am un prieten suporter UTA de la care am aflat ca UTA a castigat un meci cu 2:1 avand 1 sut pe poarta(un penalty ratat!)...sau ca astia de la Uta cultivau cartofi pe marginea gazonului....) si astea ma amuza si pe mine...Dar sa stau 90-105 minute in fata televizorului uitandu-ma la fotbal, sa tin socoteala punctelor, sa port materiale promotionale sau sa ma declar fan al unei echipe??? Mi se pare aberant...
(Urasc notiunea de "fan" in orice situatie/context!)
De ce fotbalul si de ce nu un alt sport? Sunt alte sporturi mult mai alerte, mai captivante si mai interesante care pot satisface si unele nevoi de provocare intelectuala si, in acelasi timp, pot fi cel putin la fel de accesibile (adica nu necesita prea multe pentru a juca)!!!
Fotbalul mi se pare plicticos, neinteresant si sec!
.atunci ce cauti aici, moser? ;)
Longshot
30 Mar 2006, 20:33
minutu 4 Rapid - Steaua 0-1
Pãi nu?
a zis-o bine raptor ca-i inteapa nicolita. :P
silver_boy
30 Mar 2006, 20:53
Da..Bãnelinio..imi place faþa aia a lui de þigan bonom
pt. Supastar
Deconstructivismul se poate aplica oriunde
aºa, bunãoarã, ºi tenisul poate devenii o chestie în care doi indivizi plimbã aiurea o sferã de cauciuc lovind-o cu niºte beþe, baschetul un joc stupid în care unii alergã sã strecoare o minge printr-un orificiu, etc etc.
tu sigur ai fost premiant la ºcoalã ;)
fuck 1-1
Pitbull
30 Mar 2006, 21:13
Amândoi pärintii mei erau mari microbisti. Maicä-mea era d-aia care särea-ntr-un picior chiuind prin tribune. Tata era calm, dar fanatic, chiulea de la sedintele de partid ca sä se ducä la meci. Amândoi ascultau duminica dup-amiaza la radio, cu carnetelele si creioanele.
Asa cä tata a-nceput sä mä ducä pe stadion de când aveam trei ani, convins cä va face o faptä märeatä.
A fäcut-o. Eu mä-ntorceam cu curu' la teren si-i studiam pe äia din tribune cum se strâmbau. Mai târziu, m-am fäcut regisor.
Pur si simplu, unora li se leagä, altora nu. Strict chestie de temperament si structurä personalä. Extinzând la nivel colectiv si social, putem spune clar: popularitatea fotbalului ca "sport rege" se bazeazä pe un cumul foarte exact de elemente spatiale, dinamice, strategice, tactice, detalii tehnice, etc. - toate, specifice. Handbalul, baschetul si rugby-ul le au dozate altfel, iar alte sporturi (tenis, hipism, ski, etc., etc.), devin din ce în ce mai diferite. E clar cä aceastä combinatie precisä, proprie numai fotbalului, corespunde unei structuri de personalitate foarte räspândite în societate.
In concluzie, ca individ pe care-l lasä totalmente indiferent fotbalul, pot totusi sä înteleg afirmatia lui Camus, care a spus cä terenul de fotbal este unul dintre putinele locuri din lume unde se poate atinge, uneori, momentul de adevär absolut.
Supastar
30 Mar 2006, 21:15
.atunci ce cauti aici, moser? ;)
am interpretat titlul topicului drept "loc de dat cu picioru' (in fotbal)" si mi-am exprimat punctul de vedere in legatura cu fotbalul! Feel free to contradict me.
pt. Supastar
Deconstructivismul se poate aplica oriunde
aºa, bunãoarã, ºi tenisul poate devenii o chestie în care doi indivizi plimbã aiurea o sferã de cauciuc lovind-o cu niºte beþe, baschetul un joc stupid în care unii alergã sã strecoare o minge printr-un orificiu, etc etc.
Absolut de acord cu tine! dar nu mi-am bazat afirmatiile numai pe deconstructivismul observat de tine. Partea aia era o ironie evidenta. Ideea mea era ca nu inteleg si de unde afinitatea (selectiva sau efectiva (sau chiar afectiva!)) absoluta pentru fotbal.
In concluzie, ca individ pe care-l lasä totalmente indiferent fotbalul, pot totusi sä înteleg afirmatia lui Camus, care a spus cä terenul de fotbal este unul dintre putinele locuri din lume unde se poate atinge, uneori, momentul de adevär absolut.
That makes two of us la faza cu lasatul totalmente indiferent!
Cat despre Mario Vargas Llosa, Camus sau oricare alt literat care se apuca sa faca apologia fotbalului, prefer sa-i apreciez pentru alte chestii...
tu sigur ai fost premiant la ºcoalã ;)
anul asta nu...candva, da :P
f*** 1-1
golul asta l-am vazut si eu pentru ca eram in bucatarie si mancam.
PS.
...Tot un hype mi se pare intreaga faza cu fotbalul....
Pitbull
30 Mar 2006, 21:16
Hype 100%, evident - dar explicabil.
Supastar
30 Mar 2006, 21:21
hmmm....se pare ca n-am reusit sa introduc in postul meu si citatul din tine, Pitbull, inainte sa mai scrie cineva ceva....
Pitbull
30 Mar 2006, 21:27
Asa e, suntem amândoi pe fazä. ;)
Oricum, cautä de fii si tu mai obiectiv. Nu te ataca la faze cu "deconstructivismul" si "tu sigur ai fost premiant" (sunt doar încercäri pretios-politicoase de a-ti spune: "dacä nu-ti place ce-mi place mie, esti prost" - adicä subiectivism pur).
Uite, de pildä, cel mai hype dintre hype-urile mele e Vama Veche, iar tatäl lui Tudor Chirilä a fost Ioan Chirilä, si desi mi se rupe de fotbal, i-am citit pe neräsuflate cärtile despre campionatele mondiale din 1986 si 1990. Literaturä BUNA, nene!
.mai supastar, da' prost moment ti-ai gasit pt. polemica...momentan toti sunt cu occii pe meciu meciurilor(iar eu sunt cam abtiguit cu vin)...las-o pe maine dimineata...oricum, te inteleg, nici mie nu-mi palce fotbalu chiar asa de mult, as frefera ca rugby-ul sa fie sportul rege da' asta e parintii si presedintii nui schimbi cind vrei tu.... :) hai steaua, hai banele, tata, mai da un gol si fa- pe nen'tu cu 50 euro mai bogat...hai copile, hai...
Supastar
30 Mar 2006, 21:32
nu ma atac la faze din astea...chiar mi-a placut si am zambit atat la asocierea cu deconstructivismul, cat si remarca scolareasca... am simtit nevoia sa mai dau lamuriri (prietenoase) in care sa continuu argumentarea inceputa. Nu m-am simtit jignit si nici nu-mi doresc ca remarcile mele sa fie considerate patronising, teribil de acide sau de-a dreptul jignitoare. (atunci cand nu sunt :happy: ) (raspunsul meu la faza cu premiantul e literally: anul asta, a XII-a fiind, nu iau premiu :lol: )
Pitbull
30 Mar 2006, 21:40
Felicitäri! Pânä-ntr-a VIII-a, maicä-mea m-a astenizat cu obligatia de a lua premiu, de-am ajuns, pe la treispe-paispe ani, sä fac si nevroze din cauza asta (pe bune, nu e cioacä!). Noroc cä dintr-a IX-a i-a trecut (nu brusc, ca-ntr-un vechi proverb etrusc, da' am pus eu picioru-n prag si-am zis: "Gata cu premiile!"), si de-atunci mi-am bägat picioarele-n ele de premii si vai ce bine m-am simtit! :D
A, si, Raptoricä, päi tocmai ACUM e momentul sä facem polemicä aici, cä stau amicii cu ochii pe meci :shock: si ne lasä-n voia noasträ! Pe urmä, sä-i vezi cum dau nävalä, care mai de care, cä a fost fault, :? cä n-a fost, :o cä mu.ie arbitru, :x si ciuciu polemicä, te pomenesti cä ne mai si dau cu talängile si pârâitorile-n cap! :((
gionloc
30 Mar 2006, 23:26
discutie buna p-aci, foarte bine copii, a fost foarte bine! mai ales dupa un meci bun!
asa ca nu ratati nici joia viitoare trilemele sportive, deconstructivismul sanatos si prezentul a ceea ce a fost, adica amintirile!
la pãlitura :alien: ce s-anunþã pã teren p-atunci... hã hããã, asteptam discutie pe cinste!
altfel, pe linie de pomenire camusiana, il amintesc cu placere pe Sabato, care, printre eroi si morminte, povesteste de bravele inclestari dintre iubitorii de club atletico river plate si cei de club estudiantes de la plata (daca am retinut corect datele romanului!).
(toata lumea) sa traiasca la multi ani!
Alex Leo Serban
31 Mar 2006, 06:41
imi spuneti si mie cine a cistigat??
not that i cared anyway... da bateti cimpii si nu veniti, concret, la subiect! so typical pt tara asta.
Supastar
31 Mar 2006, 08:06
dintre toti, tot eu ajung sa raspund la asta...incidental am aflat de la taica-miu...meciul s-a terminat egal.... 1:1
Ambra Blu
31 Mar 2006, 09:22
Al doilea gol al Stelei a fost gol, no matter what.
Pitbull
31 Mar 2006, 10:30
imi spuneti si mie cine a cistigat??
not that i cared anyway... da bateti cimpii si nu veniti, concret, la subiect! so typical pt tara asta.
Eeee, fu-de... liberat! Imi venise-n minte o secventä de film: unu' care se uitä la un meci, si din cinci în cinci minute se repede la keyboard si posteazä pe un forum:
- "1-0!"
- "Huoooo!"
- "N-a fost hands!"
- "Fuuutu-i! 1-1!"
- "Mu-ie arbitru!"
- "Grrr"
Cinemania
31 Mar 2006, 12:43
Ce-i asa deosebit la douazeci (imi cer scuze daca gresesc detalii fotbalistice) de oameni care fug prin iarba sa "dea cu picioru" intr-o minge cu singurul scop de a introduce mingea printr-un cadru metalic?
Nu inteleg fascinatia pentru fotbal!
nici sa nu te chinui prea tare..s-ar putea sa te faultezi
Cinemania
31 Mar 2006, 12:47
so it seems...aber die Deutschen, diese Deutschen :D ...prea bine vad ei uneori
Cinemania
31 Mar 2006, 12:55
De ce dintre toate sporturile s-a impus ca "sport rege"?
foarte simplu: are cei mai multi suporteri peste tot in lume...una peste alta, si monetar vorbind e the King of all kings
Ce-i asa deosebit la douazeci (imi cer scuze daca gresesc detalii fotbalistice)
gresesti...sunt 22
De unde mania generala de a privi meciuri de fotbal la televizor?
intreaba sociologii...ca pe fani oricum nu-i poti intelege
Dar sa stau 90-105 minute in fata televizorului uitandu-ma la fotbal, sa tin socoteala punctelor, sa port materiale promotionale sau sa ma declar fan al unei echipe??? Mi se pare aberant...
(Urasc notiunea de "fan" in orice situatie/context!)
cartonas rosu
Fotbalul mi se pare plicticos, neinteresant si sec!
iar parerile tale despre fotbal sunt la fel de folositoare ca si cum un halterofil s-ar mira de ce nu-l tine sa faca aerobic
Bulumulu
31 Mar 2006, 14:50
aber die Deutschen, diese Deutschen
:lol: :lol:
sa fii auzit comentariile meciului pe deutsch :(( .. si numele pocite, cum doar ei pot :D :D
@supastar
nu stiu de ce te superi pe fascinatia unora pt sport. si ce nu e de inteles.
mersi, macar e cineva care imi valideaza pronosticul...
herbert
31 Mar 2006, 16:40
meci mediocru. o mazga fotbalistica. 5/10. unica pata de culoare - Banel Nicolitza... - o emblema pt romanismul viguros de maine.
instalati in aceasta mediocritate, s-ar putea ca Rapid sa si castige ( la noroc, la plezneala...), dar mai incolo nu ne ajuta nici rugaciunile televizate ale lui Gigi Becali...
Pe acelasi drum inititat de herbert, se pare ca in steaua si rapid ni se gaseste Identitatea Nationala, steaua mamei lor de ciocolatii.
herbert
31 Mar 2006, 17:00
mai St3fan, n-am "initiat nici un drum". fii rasssat, nu rasssist...
Supastar
31 Mar 2006, 17:41
gresesti...sunt 22
nu trunchia propozitiile ca nu deloc de bun simt! citeste pana la capat: "Ce-i asa deosebit la douazeci (imi cer scuze daca gresesc detalii fotbalistice) de oameni care fug prin iarba sa "dea cu picioru" intr-o minge cu singurul scop de a introduce mingea printr-un cadru metalic? "
Portarii nu au rolul de a inscrie, ca ceilalti jucatori. Rezulta 20 jucatori cu scopul de a inscrie goluri!
;) tehnic vorbind, portarul poate face ce pastele masii ii place...ca nu e o idee buna sa lase ditamai plasa neaparata, asta e cu totul alta poveste. enfinnalle...acu' hai sa cautam closca de purici anali...
Pitbull
01 Apr 2006, 00:08
23 cu arbitrul
25 cu tusierii
100.027 cu rezervele, antrenorii, doctorii, bäietii de mingi, fotografii, cameramanii, masa presei, spectatorii, politia, jandarmii, Täriceanu si Bäsescu.
Cinemania
01 Apr 2006, 16:06
gresesti...sunt 22
nu trunchia propozitiile ca nu deloc de bun simt! citeste pana la capat: "Ce-i asa deosebit la douazeci (imi cer scuze daca gresesc detalii fotbalistice) de oameni care fug prin iarba sa "dea cu picioru" intr-o minge cu singurul scop de a introduce mingea printr-un cadru metalic? "
Portarii nu au rolul de a inscrie, ca ceilalti jucatori. Rezulta 20 jucatori cu scopul de a inscrie goluri!
cate mai stii tu.... :D pai nu l-ai vazut tu pe Sacal ce lansari in atac are...
Pitbull
01 Apr 2006, 16:16
Si când se lanseazä si galeria peste gard, în teren, de nu se mai cunoaste om cu persoanä - atunci sä vezi! :D
Astazi Benfica-Barcelona si Arsenal-Juventus.
Mutu e anuntat titular la Juventus.
Villarreal si Milan in semifinale.
Cinemania
05 Apr 2006, 21:52
de ce nu si, de ex. Sao Paulo - Guadalajara???
Nu stiu de unde atata noroc pe Dinamo,iar au castigat in minutul 92.Sper ca chestia cu ulciorul sa fie valabila si in cazul lor.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.