PDA

View Full Version : Loc de dat cu picioru'

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21

bremen1980
16 Aug 2012, 18:01
Cat s-o mai abureasca la Arsenal fara sa fie cat de cat aproape de un trofeu ??? Chelsea in cel mai obosit an a luat CL ,MU e ba la titlu ba in semifinalele CL ,s.a.m.d.

Kriss_Kringle
16 Aug 2012, 18:51
Nu i-as fi reprosat nimic daca pleca la oricare alta echipa in afara de Manure.Nu se face asa ceva!E lipsit de coloana vertebrala si onoare plecand la echipa pe care o urasc cu pasiune de cand ma uit la fotbal.
Eu ii urez sa aiba aceeasi soarta ca Hargreaves iar Nasri chiar o sa rasufle usurat pentru ca i-a luat altcineva locul ca cel mai urat jucator care a plecat de la Arsenal.

ghost90
16 Aug 2012, 19:28
Putea sa ajunga pentru Arsenal ceea ce este Gerrard pentru Liverpool acum.Aici se vede lipsa de caracter dintre un jucator care pune suflet acolo unde joaca si se ataseaza de tot ceea ce inseamna un club de fotbal si o tarfa masculina.Pacat, mare pacat.Mama si ce atac avea Arsenal cu Podolski si Giroud...sper sa mai scape un jucator spre Liverpool daca stii la cine ma refer :).

Kriss_Kringle
16 Aug 2012, 19:29
Sahin?:))

ghost90
16 Aug 2012, 21:41
aaa nu, ala-i rezolvat.Se zvonea ca Walcott ar putea ajunge pe Merseyside.Arata bine de tot Liverpool.Cred ca-mi iau gandul de la Walcott ca azi l-a luat pe Oussama Assaidi, de care n-am auzit in veci.

chuckyfan
21 Aug 2012, 18:04
no, cu cât bat clujănii sara asta?

io zâc un 2-1 pentru a noștrii.

iiii
22 Aug 2012, 07:59
no, cu cât bat clujănii sara asta?

io zâc un 2-1 pentru a noștrii.

si ai nimerit scor exact! :D
eu am pierdut 10 lei la pariuri dar deh... asta e! mwe cefere

Medicate
22 Aug 2012, 11:02
Sunt curios daca-n retur cei de la Basel le vor da cu terenul in cap :-? !

bremen1980
22 Aug 2012, 11:07
Nu cred ca mai scapa CFR -ul din mana calificarea .Totusi la cum s-a jucat puteau sa mai dea si aia 4 si ai nostri vreo 3. Frumos meci ,cu atacuri meseriase dar ce aparari varza.

iiii
22 Aug 2012, 11:08
din ce am vazut, la 2-1 , cfr a mai avut 1 bara... cand am vazut bara... am zis damn life and all, astea merg in grupe... si am dat pe protestele de la universitate...

medicate... vi azi la 1 berica dupa munci?

chuckyfan
23 Aug 2012, 18:33
pronosticurile mele

Steaua bate cu 4 - 0
Dinamo face egal
Vaslui Inter 0 - 2

iiii
24 Aug 2012, 09:13
kiddo, nimerisi numai un scor, cel de la vaslui :D

referitor cu meciul stelei... ekranas care sunt campioni in lituania, au jucat precum o echipa de liga a 2 de la noi...

bremen1980
24 Aug 2012, 12:14
2-0 /0-2 /0-2 . Numai la CFR au fost 3 goluri (2-1) .
Pentru ei si calificarea lor :Massive Attack -Three
http://www.youtube.com/watch?v=8uW2lucCx_8

Cmd93
28 Aug 2012, 20:17
Stie cineva daca astia de la Digi au scos si campionatul Italiei din grila de programe?

iiii
31 Aug 2012, 13:45
grupa e

Stuttgart

Copenhagen

Steaua

Molde

chuckyfan
01 Sep 2012, 20:33
mda, tre' că-și cumpere fulare și mănuși:D
măcar nu-l mai văd pe cocalarul de Reghecampf cu cămașa în pantaloni.

șanse de calificare ar fi, nu-i o grupă foarte complicată.

Chambord
03 Sep 2012, 10:43
Mareatza campioana a Europei - Chelsea a fost carpa de sters ghetele lui Falcao. Trebuia sa vina si vremea cand bula de sapun se va sparge.

iiii
03 Sep 2012, 10:56
mda, nu ma asteptam ca, chelsea sa o ia asa de grav dar asta e...

cat despre marele nostru campionat : dinamo rapid au luat bataie, vasluiu si cefere egaluri , tot asa sa o tina

Cmd93
03 Sep 2012, 12:48
Si Pandurii au castigat...ce fac "granzii" daca astia o tin tot asa?

chuckyfan
03 Sep 2012, 12:56
au pierdut pentru că încă nu au dat de steaua. o să se stingă pandurii, stai liniștit. 2012 e anul Stelei

iiii
03 Sep 2012, 13:20
pai ar cam trebui... ca de ceva vreme numai provincia ia titlu... mor cand vad ca titlul ajunge la un marlan care apoi nu mai baga banu in echipa respectiva. gen unirea urziceni si otelul...

Cmd93
03 Sep 2012, 13:49
Steaua s-a vazut ca are probleme cum da de o echipa cat de cat buna(vezi Vaslui). Cat despre Dinamo, sper macar la un loc pe podium+Cupa.:D

Valex
03 Sep 2012, 14:08
Steaua s-a vazut ca are probleme cum da de o echipa cat de cat buna(vezi Vaslui). Cat despre Dinamo, sper macar la un loc pe podium+Cupa.:D
Vaslui e una dintre cele mai bune echipe de la noi, iar despre meciul stelei la vaslui, probabil ca nu l-ai vazut. :)

iiii
03 Sep 2012, 14:27
vaslui inca e echipa care NU a castigat nimic niciodata. da?
porumboiu e un fel de gigi, dar mai light !
2-2 cu viitorul... :D

Valex
03 Sep 2012, 14:43
ok, nu a castigat nimic, dar ultimele 3 sezoane vaslui a fost mereu peste echipele bucurestene terminand pe podium de fiecare data.

iiii
03 Sep 2012, 14:46
podiumul nu iti aduce absolut nimic. :D
cate aprticipari in grupele europa league are marele vaslui>? 2 parca ...

asa sa nu ne cacam pe noi da? la meciul cu steaua, steaua i-a facut 60 de minute... asa arata o echipa care joaca bine? sa te domine 2/3 din meci un adversar inferior?

doi la mana, in ce competitie europeana joaca vasluiu? acum? a?

trei la mana, vasluiu era poate departe daca nu il vindeau pe wesley la arabi

Valex
03 Sep 2012, 14:58
de acord cu tine, insa Cmd93 a zis ca s-a vazut ca Steaua are probleme cand da de o echipa cat de cat buna(vezi Vaslui), eu am vrut sa subliniez ca vaslui e o echipa buna a campionatului, care in meciul cu Steaua a fost dominata clar 60 de min, si doar norocul(sau ghinionul stelei) a facut sa castige, fara merit. Nu am nicio simpatie fata de vaslui.

iiii
03 Sep 2012, 15:01
stiu valex , stiu ca esti cu steaua ! :D

si ce ziceti? cate puncte luam cu estonia si andorrA?

chuckyfan
03 Sep 2012, 15:33
câte puncte să luăm, logic că 6. patriot până ne-o luăm de la o echipă de asta, de amatori.
dă rusescu goluri de se satură:D

după cum s-a jucat până acum în liga I, clar Steaua și Pandurii se bat la titlu. Steaua, în momentul de față, și când joacă prost câștigă ( vezi meciul cu oțelul de aseară, nu-mi spuneți că a avut noroc )
cu vaslui s-a demonstrat că Steaua are nevoie de portar. mi-e cam frică cu împiedicații ăia doi de ce o să se întâmple în Europa League...

iiii
03 Sep 2012, 15:52
eu cu estonia ma indoiesc... totusi echipa estoniei a ajuns sa joace baraj pentru calificare la europenele de anu asta... deci.. dar sa vedem, optimismul din mine moare ultimul.
bine ca nu mai vad personaje gen mutu sau chivu

Valex
03 Sep 2012, 15:56
probabil 4 :D, avem meci greu in estonia, care apropo este peste noi in clasamentul nationalelor :))

iiii
03 Sep 2012, 16:02
mda
si cu cine vrei sa iei 3 puncte in estonia? cu lobont in poarta?

t0nka
03 Sep 2012, 16:07
eu cu estonia ma indoiesc... totusi echipa estoniei a ajuns sa joace baraj pentru calificare la europenele de anu asta... deci.. dar sa vedem, optimismul din mine moare ultimul.
bine ca nu mai vad personaje gen mutu sau chivu
lasa ca o sa ii vezi pe voiculet si pe gaman :))

iiii
03 Sep 2012, 16:10
frate tonka , ai uitat de Matel , salageanu , maxim

reivan
03 Sep 2012, 16:11
Nu te lua de Voiculet. Nu e jucator rau

Valex
03 Sep 2012, 16:11
pe alea 3 puncte le luam in andora, in estonia poate sa iasa orice, e meci de 1x2.

reivan
03 Sep 2012, 16:16
frate tonka , ai uitat de Matel , salageanu , maxim

Pai doar salageanu e degeaba acolo. Matel e bun , alt fundas dreapta mai bun nu avem , poate doar Rapa. Papp e un fel de Sapunel , amandoi au inceput si centru si au trecut in dreapta , si nu-i bine asa chiar n-ai cum sa-ti schimbi modul de joc atat de drastic.

iiii
03 Sep 2012, 16:22
nu ca ma iau de voiculet sau nu, dar nu are experienta de echipa nationala.
stai tu sa vina cei mai fitosi din vest, dalde marica lobont etc....

doi la mana , e la prima convocare, cumva daca prinde un loc de titular, sa vedem ce face...

oricum , a luat de la steaua in prostie ma jur... bourcenu si tanase, doamne fereste...

ma mir ca nu l-a luat si pe stanca.. :)

chuckyfan
03 Sep 2012, 16:26
batem și pe estonia. simt că în campania asta României îi va merge bine.
btw, cunoașteți vreun jucător eston care joacă la o echipă cât de cât acceptabilă? ( nu căutați acum pe net ). există vreo echipă din campionatul estoniei prin cupele europene? are estonia campionat intern?

că e peste România în clasament, asta e noroc. și are doar 7 puncte peste noi. alea-s nimic.

reivan
03 Sep 2012, 16:27
nu ca ma iau de voiculet sau nu, dar nu are experienta de echipa nationala.
stai tu sa vina cei mai fitosi din vest, dalde marica lobont etc....

doi la mana , e la prima convocare, cumva daca prinde un loc de titular, sa vedem ce face...

oricum , a luat de la steaua in prostie ma jur... bourcenu si tanase, doamne fereste...

ma mir ca nu l-a luat si pe stanca.. :)

Pai si ce dac nu are experienta? Daca nici cu Andora nu bagi niste pusti in teren atunci cu cine?
Oricum e peste Marica , parerea mea umila , Marica alearga si atat , nu stie sa finalizeze , nu stie sarii la cap , nu gandeste deloc...

@chucky , cred ca are campionat intern..wtf. stiu ca-s prin Olanda cativa estonieni , si nu sunt slabi. Au si un fundas central la Metalist , aia care i-au batut pe dinamo.

iiii
03 Sep 2012, 16:29
reivan... perfect de acord cu tine...acolo sa ii bagi, nu cu estonia

ceachi, de la estonieni stiu un portar, joaca la chiajna parca, dar nu-s sigur

reivan
03 Sep 2012, 16:31
reivan... perfect de acord cu tine...acolo sa ii bagi, nu cu estonia

ceachi, de la estonieni stiu un portar, joaca la chiajna parca, dar nu-s sigur

Da , Lepmets. E al 2-lea sau al 3-lea portar din lotul lor , nu prinde primul 11

iiii
03 Sep 2012, 16:35
despre estonia , ideea e ca au jucat baraj, nu mai stiu cine i-a scos dar ideea e ca au ajuns pana acolo... noi nu!

dar cum am mai zis, sunt optimist. sper sa luam 6 puncte.
oricum eu astept cu mare interes meciurile cu ungaria :D

reivan
03 Sep 2012, 16:40
`tu-le mama lor de unguri. Cred ca ala o sa fie singuru meci la care ma bucur sincer daca batem si nu-mi pasa cine a dat gol sau cum a jucat echipa.

chuckyfan
03 Sep 2012, 16:40
:)) tre' să le rupem fâșu la unguri. și ei au primul meci cu andorra. bine ar prinde o surpriză:D

iiii
03 Sep 2012, 16:42
eu sigur sigur o sa merg pe national arena cand jucam cu unguria, sa vezi ce o sa iasa

eu la tragerea la sorti de zielle trecute de la europa league , ma rugam sa picam cu videoton, dar deh, ne-a picat d-zeu cu molde, dar e ok..

la meciul cu ujpest de acum ceva ani, la sud, si eu tineam banneru ala cu celebrul banc.

Cmd93
04 Sep 2012, 11:39
de acord cu tine, insa Cmd93 a zis ca s-a vazut ca Steaua are probleme cand da de o echipa cat de cat buna(vezi Vaslui), eu am vrut sa subliniez ca vaslui e o echipa buna a campionatului, care in meciul cu Steaua a fost dominata clar 60 de min, si doar norocul(sau ghinionul stelei) a facut sa castige, fara merit. Nu am nicio simpatie fata de vaslui.

"Vaslui e una dintre cele mai bune echipe de la noi"...ai spus acelasi lucru ca si mine..e una dintre cele mai bune, nu e cea mai buna. Si nu s-a vazut ca are probleme?..Recunosc ca nu am vazut foarte mult din meci, insa am vazut un rezumat mai amplu. Steaua are 2 mari probleme: portarii si faptul ca nu marcheaza din ocaziile pe care le au, are nevoie de 6-7 ocazii ca sa dea un gol sau in cel mai bun caz 2 goluri. Si mai e inca o chestie..dupa ce primesc gol parca sunt blocati, nu mai reusesc nimic (vezi Trnava, Vaslui, chiar si Otelul). Cand spun ca nu reusesc nimic, ma refer la tabela.

iiii
06 Sep 2012, 17:14
frate ghost,

imi pare rau cand aud ce se intampla la U. Sper sa rezolvati odata problema, si sa stirpiti raul ala numit prodanca din ideea clubului etalon al Clujului.

t0nka
07 Sep 2012, 12:01
Chelsea offers $70M +Torres for Falcao. Atletico rejects the offer, they only want the $70M.

chuckyfan
08 Sep 2012, 21:25
v-am spus că-i batem pe eschimoși? v-am spus?
v-ați îndoit de puterea mea de a prevedea viitorul:D

prevăd că o să ne chinuim cu andorra, dar o să-i batem.

iiii
10 Sep 2012, 07:35
acum ar fi frumos sa facem un egal cu andorra..

ma amuza optimismul oamenilor din presa sportiva! faza gen : rio venim!!!

Medicate
11 Sep 2012, 13:58
Am incredere in tricolori...am putea ajunge la baraj! Andorra va primi in seara asta vreo 4-5 boabe sa-i saturam de tot!
Stiu ca meciurile grele abia luna viitoare le vom disputa, dar sunt optimist! De mult nu m-am mai bucurat pentru nationala noastra...incerc sa fiu mai roman decat romanii ! :)

iiii
11 Sep 2012, 14:08
da frate medicate, sa vedem si sa vedem. sanse sunt dar sa nu ne umflam in pene. iti dai seama ca multa lume doreste romania back la mondiale,dar pentru asta e nevoie de multa munca din partea jucatorilor, apoi presa asta sportiva care e de cacat, sa nu ii mai pupe in dos tot timpul dupa un meci cu rezultat pozitiv.

uite de exemplu ce scandal a iesit ca de ce nu e si sanmartean la lot . asta e decizia lui piturca, el stie mai bine, dar sa vedem ce si cum.

Medicate
11 Sep 2012, 14:21
Da, boss, am inteles ce zici!
Dar...romanul tot timpul este nemultumit! Daca nu am fi batut Estonia, ar fi tipat, injurat, urlat, etc. etc. ca suntem prosti, incompetenti, nu avem antrenor, jucatori, fizioterapeuti, etc. Acum nici cand castigam nu e bine: "am jucat cu o echipa de desculti, pfff ne speriam de astia, etc." Niciodata nu va fi bine. Sa apreciem victoria cu Estonia, sa apreciem si victoria de diseara cu Andorra si sa apreciem si alte rezultate bune, nu sa aruncam de fiecare data cu pietre in jucatori, antrenori, etc.

Ziceai de Sanmartean...eu nu l-as lua la nationala daca as fi antrenor. E indolent, figurant, etc. E talentat, dar puturos si trece de la o stare la alta foarte rapid. Nu e un jucator pe care sa-l ai in echipa, poate strica atmosfera oricand. Nu mai avem caractere pozitive in lotul actual...hai sa le dam pace sa creasca. Perioada de tranzitie de la o generatie la alta vad ca n-a incetat, eu mai am rabdare cu ei!

iiii
11 Sep 2012, 14:30
sti zicala aia? sa nu ne imbatam cu apa rece!
ca bati estonia, da, e un rezultat pozitiv, cele 3 puncte sunt in dreptul romaniei, dar estonia e un adversar net inferior! daca bateam turcia la istambul sau olanda la ea acasa. atunci pot zice ca da! bravo tricolorilor!!!

Medicate
11 Sep 2012, 14:33
Net inferior ? Nu cred. Au ajuns la baraj, sunt peste noi in clasamentul FIFA, eu zic ca e mai multe decat echitabil rezultatul obtinut. Las' ca-i articulam si pe turci si pe olandezi :) ca inainte de Euro 2008 cand le-a bagat mingea-n poarta Goian :> ! Chiar am sperante la primul loc in grupa ! Nu mi-e frica, nu mi-e frica de Bau Bau :) !

iiii
11 Sep 2012, 14:35
:))
niste cifre si un clasament nu insemana si adevarul! :D
daca erau mai buni, iti dai seama ca scorul putea fi invers,

zice acum unu la radio, ca s-a dus la national arena sa ia bilete, si casele inchise si cica vb cu unu de la bgs, si ala ii zice : "s-a dat numai un inel" si cica nu mai sunt bilete, dar bisnitarii sunt pe posturi.

Medicate
11 Sep 2012, 14:36
:)) Stau hienele la panda dupa lesuri !

iiii
11 Sep 2012, 14:38
dap.
dar eu nu inteleg ceva
de ce mama masii, meciu asta cu andorra, care e un meci simplu... nu l-=au facut in provincie? cluj, piatra neamt, ploiesti, etc?
de ce? ca sa vanda bilete la un singur inel si apoi sa zici ca nu vine lumea la meci? macar in provincie era stadionu plin, ca se venea la meci.

Medicate
11 Sep 2012, 14:41
Am citit o stire cum ca s-ar fi vandut 8000 de bilete si au suplimentat la casele de la Arena Nationala bilete. Se asteapta undeva la 15-16000 de suporteri!

iiii
11 Sep 2012, 14:57
tzaka paka
nu ma duc la meci ! tu mergi?

Medicate
11 Sep 2012, 16:30
:) Sunt la munca pan' mai tarziu, deci...niet! Cred ca voi prinde a doua repriza p-acasa !

iiii
11 Sep 2012, 16:53
am inteles am inteles :D
oricum daca nu le dam mai mult de 5 , suntem varza

ghost90
11 Sep 2012, 18:26
Gigi Becali a spus că Andorra nu are nicio şansă, pentru că nu are în lot nici un jucător de la Steaua.

chuckyfan
11 Sep 2012, 18:55
nu le dăm cinci nici în cele mai optimiste vise ale mele. maxim 3 și poate luăm unul.

suntem cei care au reușit să bată san marino cu 1-0 . Andorra e peste San Marino.

bremen1980
11 Sep 2012, 19:00
4-0

ghost90
11 Sep 2012, 22:40
Cine e pe primul loc?

chuckyfan
12 Sep 2012, 06:55
http://www.fifa.com/worldcup/preliminaries/europe/standings/index.html

noi suntem, olandezii au golaveraj 6-1 , au luat un gol de la unguri. noi avem 6-0.

iiii
12 Sep 2012, 07:36
deci...

1 la mana, am baut Andorra nu Olanda
2 la mana, nu inteleg de ce a facut schimbare de portar.
3 la mana , in urmatoarele 2 meciuri cu Olanda si Turcia, daca scoatem un punct avem valoare!

Pupaila
12 Sep 2012, 09:51
deci...

Cica se accidentara portarul. :)

chuckyfan
12 Sep 2012, 09:52
deci...

a sunat nea jiji la pauză:)

batem pe turcia și poate batem și olanda

Pupaila
12 Sep 2012, 09:59
a sunat nea jiji la pauză:)

batem pe turcia și poate batem și olanda
Bre,daca nu mai bagi unul de la noi iei bataie. :))
E greu sa batem una din acestea,chiar daca avem un lot bunicel nu prea stim cum sa ne folosim de el. :-?

t0nka
12 Sep 2012, 10:13
deci...

Cica se accidentara portarul. :)

de la vant sau se impiedicase intr'un smoc de iarba mai tare?

iiii
12 Sep 2012, 10:14
care accidentare? cum de? eu cred ca lobontsel se plictisea sa stea intre buturi, si a zis ca vrea un scaun.

bremen1980
12 Sep 2012, 10:17
4-0

Cat as fi castigat oare daca as fi pariat pe scorul asta ??? :(( Ce cota o fi avut ??

iiii
12 Sep 2012, 10:20
nu mare... :D era cam evident ca le dam destule

ce ma intristez e ca ungaria l-a dat 5 si noi 4

Medicate
12 Sep 2012, 10:27
Diferenta aia de un gol intre scorurile noastre si ale bozgorilor se va achita dupa ce-i ardem cu macar 1-0 la Budapesta ! :)

iiii
12 Sep 2012, 10:38
evident ca ii ardem.

eu astept meciurile cu turcia si olanda... dar mai ales cel cu ungaria de la noi de acasa...
parca vad ca o sa iasa pe strazi razboi civil

ghost90
12 Sep 2012, 11:00
Gata.Pe 22 martie la Budapesta.Sau unde dracu' s-a juca.Mai vine cineva?iiii?

vave
12 Sep 2012, 11:22
ghost, oare pe unde erai aseară? :))

iiii
12 Sep 2012, 11:23
e de mers
m-ar tenta un gand sincer sa fiu, acolo o sa iasa grav de tot.
autobuz , tren masina mica nici nu ma gandesc , o gasesc apoi arsa.
e noroc de tine ghost ca e aproape cluju de budapesta... dar deh...

ghost90
12 Sep 2012, 11:32
ghost, oare pe unde erai aseară?

Prin centru, cantam pe terasa dupa victoria Romaniei si a Olandei :D.

e noroc de tine ghost ca e aproape cluju de budapesta

Acuma sunt totusi vreo 400 km.Baietii rai de la "U" au inceput sa faca liste, m-am trecut si eu provizoriu.Oricum cred ca o sa iasa urat de tot :D.

iiii
12 Sep 2012, 11:33
eu sa vad cu cine vb de pe aici, si e posibil sa ajung. si cand ma gandesc ca la anu pe vremea asta vine ungaria aici :D whhahhahaa>:)

AndreiStefan
14 Sep 2012, 00:31
eu sa vad cu cine vb de pe aici, si e posibil sa ajung. si cand ma gandesc ca la anu pe vremea asta vine ungaria aici :D whhahhahaa>:)

gasesti tu 2-3 pletosi puturosi lesinati pe jos prin centru vechi.

E bine ca mergeti, adevarul e ca bete de steag de rezerva, s-ar putea sa ducem lipsa acolo:))

Medicate
14 Sep 2012, 09:16
Replica de prost gust, venita din partea unui papa-lapte! Inteleg ca-ti plac manelele dar nu trebuie sa jignesti! In cadrul acestei rubrici se discuta doar despre fotbal...si din cate am observat, discutia este una civilizata!

chuckyfan
16 Sep 2012, 21:26
mă enervează îngrozitor analiștii ăștia de fotbal care umplu canalele de sport.

Meciul CSM Iași - Steaua, la pauză pe digi: Steaua a jucat prost, nu au arătat tot ce pot, jucătorii dezamăgesc.

Acum, ce echipă normală ( nu din Germania ), când vede că adversarii nu joacă nimic și conduce, încearcă să dea tot ce are mai bun? + că vine meciu cu stuttgart, care e mult mai dificil.
oameni idioți. important e ca o echipă să nu facă asta când are în față adversari puternici, nu petarde gen Iași.

reivan
17 Sep 2012, 20:40
mă enervează îngrozitor analiștii ăștia de fotbal care umplu canalele de sport.

Meciul CSM Iași - Steaua, la pauză pe digi: Steaua a jucat prost, nu au arătat tot ce pot, jucătorii dezamăgesc.

Acum, ce echipă normală ( nu din Germania ), când vede că adversarii nu joacă nimic și conduce, încearcă să dea tot ce are mai bun? + că vine meciu cu stuttgart, care e mult mai dificil.
oameni idioți. important e ca o echipă să nu facă asta când are în față adversari puternici, nu petarde gen Iași.

Decat sa ma uit la cacatu` ala de talk show de pe digi mai bine ling covoru.

ghost90
17 Sep 2012, 22:51
Pana unde ajunge dragostea pentru un club.

http://www.youtube.com/watch?v=n6aLEfgCzcE&feature=related

AndreiStefan
18 Sep 2012, 01:16
Replica de prost gust, venita din partea unui papa-lapte! Inteleg ca-ti plac manelele dar nu trebuie sa jignesti! In cadrul acestei rubrici se discuta doar despre fotbal...si din cate am observat, discutia este una civilizata!

Te-ai alaturat si tu "Fratiei"? Frate Medicate, nu mai fi asa de dur, ca ma dai pe spate..."barbat" cu fusta, tocuri si replici de bancuri rasuflate #-o

chuckyfan
18 Sep 2012, 06:11
don't feed the troll...

btw, ce face cfr în seara asta?

iiii
18 Sep 2012, 07:31

Te-ai alaturat si tu "Fratiei"? Frate Medicate, nu mai fi asa de dur, ca ma dai pe spate..."barbat" cu fusta, tocuri si replici de bancuri rasuflate #-o

ba asta cu nume de membru trei sud est , razvratitule, de ce nu ne lasi mataluta in pace? de ce existi?

ghost90
18 Sep 2012, 10:43
Nu maine joaca frana?

iiii
18 Sep 2012, 11:05
maine joaca :D nu azi...
oricum daca ar fi sa joc la pariuri, as miza pe braga...

doamne ce stadion au aia...:-O

ghost90
18 Sep 2012, 12:28
Peluze din piatra? :D

iiii
18 Sep 2012, 12:37
aia... da!
ideea mi se pare faina... :D

ghost90
23 Sep 2012, 17:02
http://www.101greatgoals.com/gvideos/spine-tingling-anfield-sings-ynwa-before-liverpool-v-manchester-united/

Incredibil.Fergie sper sa mori cu arbitrii ma-tii de gat.

PS Daca mizeriile de fotbalisti cu salarii de sute de mii de euro iti provoaca scarba, performanta la handbal este cu adevarat notabila.Felicitari fetelor de la U Jolidon pentru calificarea in grupele Champions League.

Kriss_Kringle
23 Sep 2012, 20:05
De toata jena arbitrul,care inainte de penalty-ul ala inexistent la care a alunecat Valencia mai de unul singur,a arbitrat destul de prost.Total nedrept rezultatul dar e tipic mizeriilor din Manchester sa castige asa.
Pe de alta parte,ma bucur ca n-a pierdut Arsenal.:D

ghost90
23 Sep 2012, 20:24
Pe de alta parte,ma bucur ca n-a pierdut Arsenal.

Si eu.Apropo, Kriss nu stii cate suturi pe poarta a avut Manure?

Kriss_Kringle
23 Sep 2012, 21:03
Pe Flashscore la statistica arata ca au avut 3 suturi pe poarta dar eu am vazut doar 1,care a si intrat in poarta(Rafael).Cum ziceam,tipic pentru ei sa dea gol din singura ocazie si sa primeasca mocangeala de 11 m dupa aia.

ghost90
23 Sep 2012, 21:12
Mda.Eu stiam de doua daca il pun la socoteala si pe cel din penalty, transformat de tarfa banilor.

Kriss_Kringle
23 Sep 2012, 21:47
transformat de tarfa banilor.

Ataaat!:))

iiii
07 Oct 2012, 13:52
btw... merg azi la meciu cu franarii, asa ca frate ghost sa ne tsii pumnii.
faza cu cluju ramane valabila. vorbim

chuckyfan
07 Oct 2012, 21:35
no, amu' care mai are de comentat ceva în legătură cu Steaua?

vave
08 Oct 2012, 09:45
Eu. :D

iiii
08 Oct 2012, 13:22
na ca a ajuns steluta sa joace ceva...
acum sa vedem ce face romania in urmatoarele 2 meciuri...

chuckyfan
08 Oct 2012, 13:24
bate în ambele și dansează samba în 2014.

ghost90
12 Oct 2012, 12:30
http://www.youtube.com/watch?v=XYEC1NzjsKU

Pentru baietii nostri in infernul de pe Saracoglu.Doamne ajuta!

bremen1980
12 Oct 2012, 21:28
Nu-i credeam in stare pe ai nostri in stare de asa ceva.Bravo lor.

Razvan600
13 Oct 2012, 09:06
Acum sa vedem ce facem cu Olanda, ar fi bine sa scoatem cel putin un punct.

ghost90
13 Oct 2012, 11:41
La Budapesta/Cu totii la Budapesta! :D

iiii
15 Oct 2012, 09:29
deci trebuie sa zic, tarziu ce e drept, bravo romania! nu ma astepta la un asemenea rezultat, dar sa vedem ce facem cu olanda. daca scoatem un egal, o sa ramanem tot pe 2, la egalitate de punctuletse... dar daca nu, olanda sare cu 3 puncte in fata noastra.
sper sa nu mai joace mutu...

Medicate
15 Oct 2012, 10:07
Hai ca-i batem si pe portocalii :) !

iiii
15 Oct 2012, 10:32
mergi la meci Medicate? eu am incercat sa procur 1 belet, dar pauza... asa ca , mai mult ca sigur vad meciul pe lipscani... tu?

Medicate
15 Oct 2012, 10:52
Probabil il vad acasa...dupa ce ies de la munca. Am incercat sa fac rost de-un bilet...dar gasesti doar la bisnitari. In loc sa dai 20 de lei pentru a sta la peluza, dai 150 :))! Bisnita asta...

bremen1980
15 Oct 2012, 10:53
Mai mult de un egal nu cred ca scoatem .

iiii
15 Oct 2012, 11:00
bremen, un egal ar fi mana cereasca! :D
dar sa vedem... asa am zis cu cu tucaletsii... ca zero sanse , ca la fener pe stadion e nebunie etc...

ghost90
15 Oct 2012, 11:01
Eu zic ca acum avem mai mari sanse ca niciodata.Apararea lor e varza, nici Heitinga nu impresioneaza prin nimic, plus ca Sneijder si Robben nu joaca.

bremen1980
15 Oct 2012, 11:02
Sa mai dea Goian unul cu capul .;)

Kriss_Kringle
15 Oct 2012, 13:17
Din offside si ajutat de vant.:))

ghost90
15 Oct 2012, 13:28
Asa sa ne ajute Domnu' si arbitrii, numai sa castigam.

ghost90
17 Oct 2012, 08:36
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=om6eqqqL7yY

Arbitre, sper sa mori.

t0nka
17 Oct 2012, 08:55
pacat de bara lui torje. cu toate ca lumea zicea ca olanda nu e intr'o pasa buna, aseara a parut ca nu s'au chinuit deloc. nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca erau pe teren robben si sneijder.

Razvan600
17 Oct 2012, 09:11
Nu meritam sa pierdem la asemenea diferenta, ei au dat 2 goluri cu ajutorul arbitrilor, dar s-a vazut aseara ca n-am jucat la fel ca in meciul cu Turcia.X(

iiii
17 Oct 2012, 09:45
urat scor sincer sa fiu, nu ma asteptam sa luam 4 boabe, mai ales ca primele 2 din faze fixe...

astept cu mare nerabdare meciurile cu bozgorsland, alea sunt de mare interes...mai ales ca aia batura pe turcia cu 3-1...

Vortex
17 Oct 2012, 19:12
Nu!De la Olanda!:)) E de luat aminte,cand jucam cu Olanda ori luam multe,ori se mai uita si Dumnezeul lui Becali si mai facem un egal!

bremen1980
17 Oct 2012, 19:15
Am auzit una astazi de mai multe ori :ne-au batut olandezii pentru ca ei au mai multa experienta cu iarba

Vortex
17 Oct 2012, 19:22
Haz de necaz!Fotbalul romanesc e ca un om beat,poti sa-l furi pe fata,sa-l bati,sa profiti de el etc etc Si oricum fotbalul a incetat sa ma pasioneze ca privitor,pentru ca il consider un sport pentru cei redusi mintal,golani,huligani si totate soiurile de miriapode in plus fotbalistii nu mai sunt ce au fost odata!Numai vedetisme!Ca si activitate sociala,pai e alta treaba..:)

iiii
18 Oct 2012, 09:15
pentru ca il consider un sport pentru cei redusi mintal,golani,huligani si totate soiurile de miriapode

te trezesti deodata si jignesti multe persoane.. o fi frumos?:|

iiii
22 Oct 2012, 12:09
dupa frumoasa etapa din liga 1 , trebuie sa rad de dinamo si de rapid! halal au ajuns aceste 2 cluburi mizere.
sa te baga acasa gloria bisnita? sa te bata acasa brasovu cu sorinaccio?
de cfr ce sa mai zic? aia e rusine adevarata, campioana noastra care joaca in champions league, sa ia bataie acasa de la viitorul, de la viitorul! doamne imi e rau, ce rusine ordinara.
asa e cand exista o echipa fara fani, fara istorie fara nimic.
oricum imi doresc ca la dinamo-rapid , sa se termina fix 0-0 sa se duca degeaba la meci.

Razvan600
22 Oct 2012, 14:36
M-ai trebuia sa ia bataie Vasluiul ca sa completeze lista echipelor care s-au facut de ras etapa asta.:))

Vortex
22 Oct 2012, 18:21
pentru ca il consider un sport pentru cei redusi mintal,golani,huligani si totate soiurile de miriapode

Doar constat un adevar evident!Bine,poate am dat de inteles ca e o generalizare,evident mai sunt si exceptii,dar cred ca poti sa observi si tu publicul acestui sport in general din Romania,dar de ce nu si din afara...Maimutarisme si urangutanisme specifice acestui secol dar nu cu mult diferite fata de aceleasi de acum N ani!

reivan
22 Oct 2012, 18:37

Doar constat un adevar evident!Bine,poate am dat de inteles ca e o generalizare,evident mai sunt si exceptii,dar cred ca poti sa observi si tu publicul acestui sport in general din Romania,dar de ce nu si din afara...Maimutarisme si urangutanisme specifice acestui secol dar nu cu mult diferite fata de aceleasi de acum N ani!

cumetre daca nu ai spirit de suporter abtine-te.
oamenii pun peste tot in lume suflet in jocul asta , nu suntem noi necivilizati , in tari "civilizate" precum Belgia si Anglia numai luna asta au intrat suporteri pe teren si au dat foc la stadioane aproape .
uite ce pot face "maimutele " asa cum ii numesti tu. (http://www.youtube.com/watch?v=om6eqqqL7yY)...ma refer la suporteri. Nu m-am ma simtit de mult asa mandru ca-s roman dar cantand cu 53 de mii de oameni imnu` ....

Vortex
22 Oct 2012, 19:13

cumetre daca nu ai spirit de suporter abtine-te.
oamenii pun peste tot in lume suflet in jocul asta , nu suntem noi necivilizati , in tari "civilizate" precum Belgia si Anglia numai luna asta au intrat suporteri pe teren si au dat foc la stadioane aproape .
uite ce pot face "maimutele " asa cum ii numesti tu. (http://www.youtube.com/watch?v=om6eqqqL7yY)...ma refer la suporteri. Nu m-am ma simtit de mult asa mandru ca-s roman dar cantand cu 53 de mii de oameni imnu` ....
Nu are nicio legatura cu patriotismul,aici este vorba strict despre fotbal si nu ma refer stric la suporteri,ma refer si la jucatori, aici, la specimenele noastre care sunt cum sunt .Pardon!,sa si-l puna unde vor ei atata timp cat se comporta civilizat,dar, inca o data educatia civica nu prea exista printre babuini!(Fara cea mai mica urma de intentie de a jigni doar ca termen de comparatie )

iiii
23 Oct 2012, 09:02
vortex, chiar sincer nu te pot intelege.

ia cauta tu pe net, cazul cu jucatorul de la leeds care il pocneste in fata pe portarul de la sheffield, si a luat 4 luni de puscarie cu executare..

daca te referi si la jucatori, think la ce loaze sunt in liga 1. betivani care nu joaca mai nimic, o presa sportiva de tot rahatu care ii pupa in dos dupa o reusita si ii desfinteaza la esec.

anumiti patroni de echipe care vorbesc si turuie la tv dupa meci.

daca tu intelegi ca un suporter care merge de ani buni la meci, care indura frigul pe stadion sa isi vada echipa favorita , care canta si se bucura, tu il vezi urangutan, ai o mare problema.

ia sa iti zica si ghost90, ce se intampla la U. cum ies la marsuri saptamanal aproape, incercand sa schimbe mersul la echipa etalon a clujului.

Vortex
23 Oct 2012, 13:33

ia cauta tu pe net, cazul cu jucatorul de la leeds care il pocneste in fata pe portarul de la sheffield, si a luat 4 luni de puscarie cu executare..

daca te referi si la jucatori, think la ce loaze sunt in liga 1. betivani care nu joaca mai nimic, o presa sportiva de tot rahatu care ii pupa in dos dupa o reusita si ii desfinteaza la esec.

daca tu intelegi ca un suporter care merge de ani buni la meci, care indura frigul pe stadion sa isi vada echipa favorita , care canta si se bucura, tu il vezi urangutan, ai o mare problema.

ia sa iti zica si ghost90, ce se intampla la U. cum ies la marsuri saptamanal aproape, incercand sa schimbe mersul la echipa etalon a clujului.
Cam cati canta si se bucura 2%,3%?Ca multi se bat ,arunca petarde doamne de s-ar omori toti sa ne creasca PIB-ul!Nu am o problema cu ala care canta am explicat,dar in 90% fotbalul domle e plin de extremisme si excese !Si eu ce am zis despre jucatori?Nu acelasi lucru?

iiii
23 Oct 2012, 14:09
vortex, cand ai fost tu ma ultima data la un meci pe stadion? sau ai fost vreodata?

reivan
23 Oct 2012, 17:55

Cam cati canta si se bucura 2%,3%?Ca multi se bat ,arunca petarde doamne de s-ar omori toti sa ne creasca PIB-ul!Nu am o problema cu ala care canta am explicat,dar in 90% fotbalul domle e plin de extremisme si excese !Si eu ce am zis despre jucatori?Nu acelasi lucru?
Deja m-ai facut babuin si...ai spus ca ti-ai dori sa ma omor ..nu personal ce-i drept dar mananci rahat cu polonicu
nu am mai avut altercatii cu alte galerii de ani buni desi sunt membru unei grupari extremiste de sustinatori ai unei echipe.si mai facem si deplasari. Am fost pe stadion 500 de oamnei impotriva a 14 mii de fani ai unei echipe rivale ..si dupa ce am castigat , cy toate ca ei erau cunoscuti ca fiind agresivi nu am avut incidente. Lucrutile s-au schimbat

Vortex
23 Oct 2012, 18:46
De parca am cerut eu sa stiu ce faci tu la meci,eu doar constat ceea ce vad si anume ca fotbalistii,patronii etc etc sunt toti pe langa,iar masele de suporteri stresati care se injura,se bat,si mai stiu eu ce sunt la fel,ca exista un X sau un Y,care NU,am inteles,dar nu sunt aia majoritatea,degeaba mi te dai tu exemplu de bun cetatean,cand ai zis ca faci parte dintr-o grupare extremista ai spus tot,sa nu mai zic ca limbajul imi denota frustrare ,cu tine cumetre auf wiedersehen.
@iiii Am fost! Vad ca te-a lovit din plin remarca mea ,esti microbist/a sau ai doar compasiune pentru prietenul meu care se simte babuin(desi eu doar il foloseam ca termen de comparatie),da-mi tu asa niste argumente care sa-mi inchida gura.Realitatea ta e o alta realitate decat cea pe care o am eu!

bremen1980
23 Oct 2012, 18:58
CFR face egal in seara asta .

reivan
23 Oct 2012, 20:13
De parca am cerut eu sa stiu ce faci tu la meci,eu doar constat ceea ce vad si anume ca fotbalistii,patronii etc etc sunt toti pe langa,iar masele de suporteri stresati care se injura,se bat,si mai stiu eu ce sunt la fel,ca exista un X sau un Y,care NU,am inteles,dar nu sunt aia majoritatea,degeaba mi te dai tu exemplu de bun cetatean,cand ai zis ca faci parte dintr-o grupare extremista ai spus tot,sa nu mai zic ca limbajul imi denota frustrare ,cu tine cumetre auf wiedersehen.
@iiii Am fost! Vad ca te-a lovit din plin remarca mea ,esti microbist/a sau ai doar compasiune pentru prietenul meu care se simte babuin(desi eu doar il foloseam ca termen de comparatie),da-mi tu asa niste argumente care sa-mi inchida gura.Realitatea ta e o alta realitate decat cea pe care o am eu!

atunci abtine-te de la comentarii...daca nu-ti place footbalu` nu jignii oamenii carora le place..daca vrei injura-i pe patroni , jucatori dar nu pe fani /

Razvan600
24 Oct 2012, 09:18
Felicitari CFR-ului pentru egalul obtinut aseara in 10 oameni.

iiii
24 Oct 2012, 10:39
cfr aseara a facut un meci relativ ok, dar pacat de :

1.faptul ca au jucat in 10.
2.terenul de cacat.
3.terenul lui galata.

concluziile mele dupa meci.
galata e degeaba, fotbalul turc e intr-un mare declin, lucru bun pentru noi.

si mai ales ma enerveaza analistii astea sportivi de pe la noi, care deja ii vad calificati mai departe in primavara europeana ... dar uita ca mai sunt 3 meciuri, si bozgorelul de pacani vrea sa schimbe antrenorul.

Razvan600
26 Oct 2012, 09:47
Ce gol a dat Chiriches aseara, daca mai incearca de 100 de ori nu mai da un gol ca ala.:D

t0nka
31 Oct 2012, 09:17
READING - ARSENAL 5-7, excelent meci.

Tyybi1
31 Oct 2012, 19:45
Tin cu toate echipele romanesti de fotbal doar atunci cand joaca cu o echipa straina.

Medicate
01 Nov 2012, 11:01
Asa si?

chuckyfan
01 Nov 2012, 13:43
au ratat aseară exact ăia care nu trebuiau să rateze... Măcar bine că i-am bătut în prima etapă iar în retur, sper. că Reghe va merge cu temele făcute. din echipele cu care a jucat steaua până acum, asta are cel mai urât joc.

iiii
05 Nov 2012, 09:11
pfuuuuuuuuai ce i-am umilit pe dinamovisti... asa imi place. raul sa fie starpit!!!! hahahahah

iiii
05 Nov 2012, 14:57
HATEGAN la bayern cu lille, pe cat pariu ca trosneste meciu?

ghost90
06 Nov 2012, 18:12
Tin cu toate echipele romanesti de fotbal doar atunci cand joaca cu o echipa straina.

Ia zi-ne tu romanule autentic cu cine tii.

iiii
07 Nov 2012, 09:29
iti zic eu ghost, asta e un fraierica geamantan care lasa commenturi peste tot... numai ca sa se afle in treaba...
si faza cu echipele romanesti am auzit-o la o gramada de oameni care tin numai cu echipa care joaca bine.

bremen1980
08 Nov 2012, 10:24
CFR s-a scufundat aseara dar inca mai are sanse pentru ''primavara europeana''

Am mai prins un pic din Chelsea -Sahtior si e clar ca nea Mircea chiar are echipa spectaculoasa .Daca nu era portarul ala intro zi catastrofala si daca Rat nu dadea aiurea mingea-n corner in ultimul minut Sahtiorul putea chiar sa bata . Ghinion pe nea Mircea -inca un trmvai care-l loveste desi circula regulamentar :D .

iiii
08 Nov 2012, 10:55
cfr nu trebuia sa schimbe antrenorul, e a 2-a oare pt andone cand pateste asa ceva... sa fie demis ori inainte de grupe ori in timpul grupelor UCL.
sa dea dumnezeu sa nu mearga nici macar in primavara europeana, sa le fie palma mai usturatoare nenorocitilor ordinari de pazkany si muresan.

bravo celor de la celtic, sa bati barcelona cu 2-1 , cand barca are 89% posesie, e ceva.

si despre nea mircea, ii trebuia un soc sa vada ca nu e chiar buricul pamantului. in ucraina o fi el neinvins dupa 13-14 etape, acolo unde fura si unde are el mismasurile, dar in UCL nu mai e asa.

bremen1980
08 Nov 2012, 10:59
cfr nu trebuia sa schimbe antrenorul, e a 2-a oare pt andone cand pateste asa ceva... sa fie demis ori inainte de grupe ori in timpul grupelor UCL.
sa dea dumnezeu sa nu mearga nici macar in primavara europeana, sa le fie palma mai usturatoare nenorocitilor ordinari de pazkany si muresan.

bravo celor de la celtic, sa bati barcelona cu 2-1 , cand barca are 89% posesie, e ceva.

si despre nea mircea, ii trebuia un soc sa vada ca nu e chiar buricul pamantului. in ucraina o fi el neinvins dupa 13-14 etape, acolo unde fura si unde are el mismasurile, dar in UCL nu mai e asa.

O fura Sahtiorul in Ucraina dar chiar are echipa .Am vazut rezumatele si au ratat o gramada de ocazii plus ca la toate capitolele erau peste Chelsea ( posesie ,ocazii ,cornere ) .Ne place sau nu Sahtiorul chir veste echipa de semifinalele CL.Au avut ghinion cu grupa asta ca daca erau in grupa cu AC Milan cred ca aveau 12 puncte deja .

iiii
08 Nov 2012, 11:13
stiu ca saktaru are echipa, am vazut rezumatul de la ei, cu chelsea cand au fost net superiori, dar sa vedem.
am pus pariu cu 2 fani juve , ca juve nu iese din grupa, sper sa beau berile!

Kriss_Kringle
08 Nov 2012, 13:07
Sahtiorul are nevoie de portar de vreo 2 ani.Nu inteleg de ce isi pune Lucescu baza in Pyatov,cand omu' e o bomba cu ceas.M-am uitat aseara la meci si a facut niste gafe inadmisibile pentru nivelul asta de fotbal.Parca doar ce venise de la echipa a 2a si era debutul lui.
Cu alte cuvinte,daca avea un portar competent,Sahtiorul nu pierdea aseara.

iiii
08 Nov 2012, 14:11
asta e kriss, eu zic sa il ia pe ala de la cefere, feigueiras

Medicate
08 Nov 2012, 16:17
Spera iiii ca nu iese Juve...dar va iesi, revine Conte pe banca, dupa ce ne-au sapat scarbele din justitia italiana! Care mor de oftica! Milanul si Inter 2 esecuri fotbalistice! Grupa Milanului este cea mai accesibila din tot CL-ul si nu-s in stare de nimic.

In fine, nu am de gand sa intru in polemici cu eventualii sustinatori (necunoscatori) ai merdelor milaneze.

Iiii...cu cea mai mare placere iti dau berea, iar daca Juve pica in Europa League, sa pice cu Steaua :)) sa mergem impreuna la meci!

iiii
08 Nov 2012, 16:32
frate medicate, eu imi vreau berile pariate. da? ca dde nu, trebuie sa le dau eu. :)

si daca pica cu steaua, doamne cum ar fi sa scoata steaua pe juve din europa league? shoook :D

hihihiih

oricum pronostic pt diseara : stuttgart - copenhaga EGAL

molde- noi = NOI

Medicate
08 Nov 2012, 16:37
Sincer...nu vreau sa ma gandesc in care galerie as sta daca ar pica Juve cu Steaua :) !

Hai sa dau si eu un pronostic:

Stuttgart - Copenhaga: 1-1
Molde - Steaua: 0-3 ( vreau sa boceasca dinamovistii :)) care se tot plang c-am avut noi bulan la tragerea la sorti )

iiii
08 Nov 2012, 16:43
dinamo? ce e aia? in ce grupa e?

Medicate
08 Nov 2012, 16:44
:) in grupa de foc din fifa sau pes :)) !

iiii
08 Nov 2012, 17:15
dinamo? uefa? ucl? cand oare?
hehehehehehheheheheheheheh
cea mai jenibila echipa din forbalul romanesc , sa joace in grupe? haha

Federico
18 Nov 2012, 13:05
Acum am vazut si eu nazbatia lui Ibrahimovic.
Aveam un pic senzatia ca asist la o scena bunueliana...

Chambord
19 Nov 2012, 16:24
Am uitat sa zic de ea. Am prins-o live ! Si nu vezi asa ceva live decat o data pe deceniu. O leganam pe fiica-mea si mai butonam telecomanda cand dau peste Suedia - Anglia pe sport.ro. Tocmai se pregatea sa bata Ibra o lovitura libera. Ghiulea. 3-2. Raman in continuare pe meci. Dupa cateva minute ... it happened. Comentatorii erau disperati :) Au varsat toata tolba de epitete proteviste. Pt prima oara in viata lor aveau dreptate.

http://www.sport.ro/campionate-externe/ibrahimovici-a-reusit-executia-mileniului-in-suedia-4-2-anglia-vezi-foarfeca-de-la-30-de-metri-video-absolut.html

ghost90
19 Nov 2012, 23:12
ASU Politehnica Timisoara - AS Nadrag (http://www.youtube.com/watch?v=-56TcT5n-I4)

:))

iiii
20 Nov 2012, 07:38
faina atmosfera de acolo... presupun ca pe aia nu i-a controlat nimeni la intrare.... pe national arena e impsoibil sa faci asa ceva

ghost90
20 Nov 2012, 08:20
Acuma nu cred ca in liga a 5-a sunt asa rigori ca si intr-un meci de Europa League :D.Asa cred ca o sa ajungem si noi, nu ca ar fi neaparat un lucru rau.

iiii
23 Nov 2012, 09:19
deci...

am dat 30 de ron pe bilet la peluza, inelul 1, peluza sud, am dat 20 de ron pe taxi din centrul vechi pana la stadion... sa vad ce? sa vad o echipa care joaca un fotbal jalnic?

dupa 30 min, sa fi condus cu 4-0 la tine acasa? in fata a peste 50.000 ppl? e rusine ordinara.

la pauza plec, prind N109, full autobuzu.. dar nimeni nu scotea un cuvant... pana cand unu care avea 1 casca in ureche.... zice : << Ai de pwla mea, 5-0>> ... am innebunit!

acum sa vedem ce facem la copenhaga.. acolo e meci pe viata si pe moarte... speram ca molde sa incurce again pe stuttgart.

ghost90
23 Nov 2012, 10:35
Chiar crezi ca are sanse, cat de mici, sa nu piarda la Stuttgart, mai ales dupa ce ai vazut aseara?.Calificarea se joaca la Copenhaga, eu zic ca Steaua o sa aiba un meci mult mai greu decat anticipeaza, sau anticipau unii.

iiii
23 Nov 2012, 10:39
logic ca molde nu are sanse mari cu stuttgart... mai ales ca aia o sa traga tot meciul sa se califice...
dar la copenhaga o sa ne ia dracu. un egal ne avantajeaza ... dar aia o sa dea totul. o sa fie un meci pe viata si pe moarte. o sa vezi.

ghost90
23 Nov 2012, 10:46
Eu, unul, sper sa se califice desi va fi foarte greu.La urma urmei, si un 2-1, 3-2 pentru Copenhaga ar fi avantajos.

iiii
23 Nov 2012, 10:50
ideea e ca la copenhaga sa nu pierdem cu 1-0 ca atunci meciurile directe nu mai conteaza, pt ca e egalitate, dar la golaveraj stam praf!
daca ne bat cu 2-1 3-2 e divin! ne calificam noi.
orice egal , ne calificam
daca invingem nu mai vorbim.... :)

bremen1980
23 Nov 2012, 11:53
Eu nu inteleg cum ai putut sa pleci la pauza. Pai erai ca la inmormantare la care rudele incep sa se paruiasca si vaduva bine abtiguita mai are un pic si-o arunca pe amanta in mormant sa-i tina libidinosului decedat de cald .Poti sa pleci de la asa ceva ???

iiii
23 Nov 2012, 12:32
bremen, dupa ce ca eram plin de draci... mi-a fost frica sa nu mai vad inca 2-3 boabe...

chuckyfan
23 Nov 2012, 12:56
n-are nimic că am pierdut. prinde bine și câte un duș rece din când în când. btw, mi se pare mai palpitant când joci calificarea la ultimul meci.

Kriss_Kringle
23 Nov 2012, 13:00
SteOaia-Stuttgart 1-5= Muzica pentru urechile mele:D

Nu am vazut meciul dar m-am uitat adineauri la rezumat si parca regret ca n-am vazut in direct macelul asta,mai ales golul lui Sakai,care a fost superb!

Ma bucur ca au pierdut.Bine,eu ma bucur de fiecare data cand pierde SteOaia dar presa ii tot umfla de cateva luni bune,drept urmare au devenit plini de ei si se credeau invincibili.Miercuri seara la Fotbal European,Meme spunea cu aroganta ca o sa bata iar acum cateva etape,transexualul de Reghe se batea cu pumnii in piept ca in locul lui Andone ar fi atacat pe Manure si ca asta e filozofia lui in general.

Asta se intampla cand mananci cacat aiurea.Karma is a bitch!

ghost90
23 Nov 2012, 14:13
Kriss, ce acid esti frate :))

Kriss_Kringle
23 Nov 2012, 14:20
Doar cu SteOaia,Manure si Farca.:D

reivan
23 Nov 2012, 14:24
iiii , tu nu esti fan steaua
adevaratii fani au cantat si la 5-0.
daca tu tii cu steaua doar cand e bine atunci mai bine lasa-te.

iiii
23 Nov 2012, 14:52
ai fost la meci?
ti se pare ca ala e un rezultat onorabil? crezi ca am plecat fericit?
crezi ca eram singurul? ce naiba ca la pauza sa golise tot sudu .

omudindulap
23 Nov 2012, 15:19
Remember. (http://www.youtube.com/watch?v=ou-kqhOJT-I) Cam asta-i diferenta..

p.s. nu am vazut meciul, deci nu stiu ce s o intamplat, daca cei ramasi au cantat/incurajat ori fluierat echipa, nici cati or plecat.

iiii
23 Nov 2012, 15:39
omu, nu pot vedea clipul acuma...
dar care e faza cu cantatu? am cantat prima repriza, am incurajat echipa, am fost acolo, am spart bani, am vazut cererea de casatorie, am auzit ca mustata a inceput sa bata lumea pe la nord ca nu canta, dar serios acum , la 5-0 ce sa mai canti? ramai tablou...

eu merg la meci foarte des, si cand nu eram pe primul loc, si cand se protesta despre becali, cand sudu a disparut, am fost si in canteva deplasari , si vine unu sa imi zica ca nu tin eu cu steaua...

omudindulap
23 Nov 2012, 15:41
la 5-0 ce sa mai canti?

Ce/cum canta si Timisoara (de-acolo i clipul) la 1-8 :)

iiii
23 Nov 2012, 15:49
nu cumparam ideea despre cantat da? ca am vazut eu tot felul de personaje in galerie la steaua care inafara de forza steaua nu stiau da?

dar ieri, eram mai mult indignat de rezultat, de aia am hotarat sa plec... si consider ca bine am facut, ca mai mult ma enervam si ma consumam aiurea pentru ce? pentru o echipa care incepe meciul cu 3 fundasi centrali? sa fim seriosi.

reivan
23 Nov 2012, 16:27
cand te duci la un meci de football te astepti la orice , mai ales ca nu jucai cu avanatu` prabusirea.
si daca sa pleci de la meci ca nu-ti mai convine e ceva onorabil atunci onoreaza echipa cu absenta definitiva.

iiii
23 Nov 2012, 16:32
1 la mana nu am plecat singur, ci impreuna cu un grup destul de marisor
2 la mana nici in cel mai urat cosmar nu credeam ca o sa fie 4-0 in min 30.
3 la mana meciul nu era gratis da? cand scoti 1.5 mil euro , asa cum s-a laudat steaua., dupa meciul asta , trebuie sa si oferi ceva. nu sa iei 5 boabe in 55 minute
4 la mana nu mi-ai raspuns , ai fost sau nu la meci aseara pe national arena?

reivan
24 Nov 2012, 11:39
Am fost in sud si am ramas pana la final din respect pentru echipa , mi se rupe ca am pierdut cu 5-1 , ba chiar cred ca e bun un dus d-asta rece , dar daca esti suporter nu esti cu echipa doar la bine si la greu pleci de pe stadion , vii sa ii sustii , ii sustii , noi nu suntem dinamo / rapid sa intram pe teren sau sa oprim nocturna cand luam bataie .
Cand steua a batut poli cu 8-1 oamenii aia cantau in minutu 90 , asta e respect fata de club , asa cum s-a intamplat si cu cei ce au ramas la stadion. in minutu 90 se canta imnu`.

vave
24 Nov 2012, 14:14
Sper că nu vă luaţi acum la harţă că cine e suporter mai adevărat! :-O

...si vine unu sa imi zica ca nu tin eu cu steaua...

iiii, tu ţii cu steaua, eu cu semiluna. :P
http://6thperiodworldhistory.wikispaces.com/file/view/Tunisia_flag.gif/193386454/Tunisia_flag.gif

iiii
26 Nov 2012, 09:15
reivan... si eu tot la sud am fost, si prima repriza am cantat de am ragusit, dar cand am vazut superficialitatea aratata de jucatori, am ramas cu un gust amar. intelegi?
mai ales ca e un meci european... nicidecum un meci amical in care testezi strategii si jucatori.
daca ne bateau cu 1-0 , gol marcat in min 80, dupa ce ambele echipe si-au dat viata pe teren era altceva.

ghost90
27 Nov 2012, 14:34
http://imageshack.us/a/img87/2249/u12cc2411201225714.jpg

Poate pe viitor ii ridicati si voi un omagiu lui arpi.

http://imageshack.us/a/img826/6290/u12svu2411201266749.jpg

reivan
28 Nov 2012, 21:30
Frumoasa galerie are U ! intotdeauna a fost asa ,intotdeauna au fost saraci dar mandrii.

iiii
29 Nov 2012, 09:21
reivan... in cluju ala sti cum e? echipa care are bani nu are fani, si invers.

reivan
29 Nov 2012, 14:31
cluju e full de unguri , aia care sunt unguri tin cu....nici macar cu kefere , tin cu FC Budabesta non existing club si romanii tin cu U
e si normal sa fie invers .

iiii
29 Nov 2012, 15:31
sa iti zica ghost cum sta treaba in cluj, el stie mai bine. dar avem aici pe forum, sau aveam o ceferista devenita peste noapte, pacat ca nu mai intra....

ghost90
29 Nov 2012, 23:01
Exagerezi cand spui ca Clujul e plin de unguri, eu sincer cred ca maxim 20% ar fi procentul lor in oras.Sunt unguri care tin cu U, chiar destui, chiar pe cel mai iubit jucator de catre galerie il cheama Zsolt Szilaghi.Insa el a declarat ca este roman, dar aici intram in alta problema.De cand ma stiu eu baietii astia ( ma refer la uisti) merg in deplasari sa-si sustina echipa, indiferent de situatie, chiar daca nu au avut performante extraordinare, ceea ce nu se poate spune despre prostituatele visinii care 90% sunt fosti uisti, dinamovisti, stelisti sau rapidisti.La dracu, cum sa nu meri daca iti da Arpi bani de suc si sandwichuri?*** reprezinta un buboi artificial, care se va retrage exact ca Urziceni.Ma incumet sa trec aici o poezie al unui petrolist (de altfel suntem, inca imi place sa cred ca suntem, preiteni buni) de dupa meciul Petrolul- U Cluj, fiind unul dintre cele mai vechi meciuri dintre doua echipe care inca sunt in Liga 1 si pe care cretinii de jurnalisti l-au numit derbyul DIICOT.

Candva si noi am fost ca ei
Erati stelisti –si multi nu stiti
Acuma multi va credeti zmei
Si-i injurati, si-i huiduiti.

Ce vina au saracii fani?
Si cin’ te crezi sa-i huidui tu?
Ca pierd si timp, si nervi si bani
Doar ca sa fie langa U.

Si nu primesc nimic la schimb
De ce sa-i huiduim acu?
Ca pierd si bani, si nervi, si timp
Doar ca sa fie langa U.

Esti prea-ncuiat ca sa observi
N-ai niciun drept sa-i judeci tu
Ca pierd si bani si timp si nervi
Doar ca sa fie langa U.

Si noua de ne-ar merge prost
Si dac-om fi si noi ca ei
Multi veti redeveni ce-ati fost
Tot ciori, tot caini, tot oi sau miei.

Nu zic ca-s eu ala corect
Dar lupilor fatati din oi
Sincer va spun ca ii respect
Pe ei mai mult decat pe voi.

Ei cu echipa lor se duc
Si canta peste tot turbati
Voi bautorilor de suc
Nu stiti decat sa fluerati

Am luat trei puncte cum am vrut
Dar multi s-au comportat abject
Echipa lor azi a pierdut
Dar ei au castigat. RESPECT!

Ardealul e frumos si stiu
Si Clujul e oras frumos
Dar fara ei ar fi pustiu
Si fara U n-ar avea rost.

Inainte de meciul cu *** pe tabela a fost pus un filmulet la care mare parte din "galeria" franei s-a intors cu spatele, asta bineinteles aratand respectul lor imens.Imi permit sa-l postez si ala, nu ca ar interesa pe cineva de aici in mod special.

http://www.youtube.com/watch?v=U8Vzsa4mMoY&feature=plcp

Iuliu Hatieganu :"Scopul nostru nu este acela de a crea campioni, ci oameni sănătoşi. Nu record, ci armonie, nu ură, ci camaraderie; nu victorie personală, ci victoria naţiunii; nu specula, ci jertfa"

Arpad Paszkany : "Daca ne fura arbitru' le zic jucatorilor sa steie pe loc si Dinamo poate sa dea <<cati goluri vor>>"

nezalco
09 Dec 2012, 09:29
Astra Campioana ?:-/

ooo333
01 Jan 2013, 21:32
Astra Campioana ?:-/
Steaua campioana:)

Kriss_Kringle
08 Jan 2013, 11:42
http://www.goal.com/en-gb/news/2601/features/2013/01/08/3656789/where-is-pirlo-barcelona-and-real-madrid-bias-proves-that-fifpro-

So true!

ghost90
08 Jan 2013, 13:17
Pique =)).
Eu zic ca trebuia sa-l bage acolo pe Benzema in locul lui Falcao, si gata, era totul perfect.

Kriss_Kringle
08 Jan 2013, 13:35
Eu nu-i mai iau in serios de cand a luat Messi balonul de aur in 2010,dar 11-le ala e dovada clara cat de mult ii pupa-n cur Fifa pe cei de la Barca si Real.

Medicate
08 Jan 2013, 15:54
O facatura ordinara...Premiile astea au ajuns la fel ca Oscarurile ! O gala de toata jena !

Kriss_Kringle
08 Jan 2013, 15:57
Asta ziceam si eu,Medicate.Cu alte cuvinte,poti sa faci performanta colectiva sau individuala dar daca nu joci/antrenezi la Barca sau Real,nu te baga nimeni in seama.

ghost90
09 Jan 2013, 12:14
"Excursia" la Budapesta s-a anulat :(.

http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/video-fara-spectatori-cu-ungaria-romania-va-juca-in-fata-tribunelor-goale-cel-mai-important-meci-din-preliminariile-cm-2014-383115.html

iiii
21 Jan 2013, 15:33
cica guardiola din vara cand ajunge la bayern, o sa il aiba secund pe raul!!!:-O

ghost90
21 Jan 2013, 20:27
Cica il ia pe Suarez. :(

Kriss_Kringle
21 Jan 2013, 22:58
Ma indoiesc ca o sa il ia pe Suarez din moment ce Mandzukic si Gomez sunt in competitie directa pentru postul de titular si ambii marcheaza.
Pe langa asta,mai e si Pizarro ca optiune de rezerva,iar omul e strainul cu cele mai multe goluri inscrise vreodata in Bundesliga.

Mai era o prostie de zvon cum ca l-ar vrea si pe Arturo Vidal de la Juve,dar are vreo 3-4 jucatori care pot sa joace pe postul de distrugator lejer.

Sunt acoperiti de la mijloc in sus,le trebuie doar doi fundasi de rezerva,unul pe stanga si unul central pentru ca pe Van Buyten nu-l vad sa mai aiba multe zile la Bayern,acelasi lucru fiind valabil si pentru Rafinha.

ghost90
22 Jan 2013, 11:54
Stiu ca il au pe Mandzukic si pe Gomez, dar mie, cel putin fata de primul mi se pare mai bun Suarez, asta mai dribleaza, mai destabilizeaza o aparare, cei doi sunt cam atacanti de gura portii.In ceea ce-l priveste pe Vidal, eu zic ca e in top 3 in Europa pe postul pe care joaca, deci ar avea loc la Bayern daca l-ar cumpara, desi oricum nu cred ca il da Juve, e piesa in echipa aia, mai ales acum cand joaca in optimile Champions League.

Kriss_Kringle
22 Jan 2013, 12:24
De ce sa mai arunci banii pe Vidal cand ai dat deja 40 de milioane pe Javi Martinez?Suarez intradevar e mai mingicar decat ceilalti doi dar Mandzukic cat a stat la Wolfsburg a jucat mult ca extrema si alerga mai ceva ca un ogar,deci ofera ceva mai mult decat Gomez,care e strict atacant de gura portii.

Nu vad de ce ar avea nevoie de Suarez cand mai sunt si Ribery,Robben si Thomas Muller,care e lider la capitolul assist-uri in Bundesliga momentan.

reivan
22 Jan 2013, 20:32
Emigrez in Africa pt fotbal.
Ma plictiseste tot ce se intampla in Europa , deja e penibil , zeci de milioane pe jucatori morti si echipe inviate peste noapte gen : PSG , City.
Cupa Africii e mult mai misto , astia joaca de 20 de ani acelasi fotbal.

vave
23 Jan 2013, 15:34
Nu am văzut meciul aseară dintre Tunisia şi Algeria, dar i-am văzut pe patrioţii microbişti urlând de mama focului în centrul oraşului unde mă aflu bucuroşi că au câştigat. Maşini claxonând, tipi pe scutere agitând din mâini şi poliţia cu toate farurile pornite. Toată nebunia a ţinut vreo 15 minute şi după aia, gata! La culcare, probabil. La noi ar fi ţinut ore întregi, cred.

ghost90
31 Jan 2013, 12:18
Superb meci aseara pe Emirates.Dupa ce vezi un meci ca Arsenal-Liverpool, trebuie sa fii destul de nebun sa spui ca Premier League nu-i cel mai puternic campionat din lume, in care se joaca cel mai frumos fotbal.

Kriss_Kringle
31 Jan 2013, 14:19
Un punct e mai bun decat nimic dar apararea alor mei e terci.Dupa ce s-a accidentat Gibbs si a intrat Santos,am realizat ca o sa fie bulevard pe partea lui.
E asa de slab ca nici la o echipa care se bate pentru evitarea retrogradarii in Liga 1 nu ar face fata.:|

Golurile lui Liverpool au fost destul de norocoase dar au tot avut ocazii in prima repriza,dupa care s-au bagat la cutie in a 2a.
Arsenal regreseaza sub comanda lui Wenger de la an la an.Mosu' pur si simplu nu e in stare sa scape de petardele din lot si sa imbunatateasca apararea aia de cascadorii rasului .

Ma uitam aseara in acelasi timp la Real-Barca si la Arsenal-Liverpool,iar cateodata erau momente cand vedeam o ratare imensa in primul,ca dupa cateva secunde sa fie alta ratare in al doilea.:))

Varane daca mai prinde meciuri,cred ca in 2 ani o sa fie o stanca in apararea lui Real iar Iniesta are un control asupra mingii care-l face absolut irezistibil.
Nu imi trece prin cap nici un alt jucator care sa dribleze asa de bine,fie pe spatii mici sau mari.

ghost90
31 Jan 2013, 14:57
E asa de slab ca nici la o echipa care se bate pentru evitarea retrogradarii in Liga 1 nu ar face fata.

Niciodata n-am inteles transferul asa, nici macar nu-i ceva tanar care sa aiba cat de cat perspectiva.Da' totusi hai sa nu exageram, eu zic ca la Severin ar fi mare vedeta.:))

Eu personal, nu m-as uita in veci la un Barcelona-Real in detrimentul unui derby din Premier League, oricat de mediatizat ar fi marele El Clasico.Mama, ce am sarit de pe scaun la ratarea din prelungiri a lui Suarez, o vedeam in poarta, fix atunci s-o gasit si Sagna sa fie la locul potrivit.:D

Nu imi trece prin cap nici un alt jucator care sa dribleze asa de bine,fie pe spatii mici sau mari.

Stai sa-l vezi vezi pe Eriksen in meciul cu luptatorii lui Reggae.

Kriss_Kringle
31 Jan 2013, 15:14
Eu din fericire nu am fost nevoit sa aleg.M-am uitat la ambele in acelasi timp,unul la tv si celalalt pe digisport.ro
In ultima vreme au devenit cam plictisitoare derby-urile din Anglia.Nu toate,dar astea intre Chelsea,Man City si Manure nu prea imi starnesc interesul.Pe foaie dau bine dar pe teren e (:| .
Prefer un derby din Bundesliga in dauna unuia din Premier League in momentul de fata.

S-a nimerit aseara ca meciul dintre Arsenal si Liverpool sa fie spectaculos pentru ca amandoua se apara destul de superficial.

ghost90
01 Feb 2013, 15:11
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X_tpR0pR6DA

=))

Kriss_Kringle
01 Feb 2013, 23:25
S-a dus in cap rau de tot El nino de cand a plecat de la Liverpool.Cred ca i-au facut suporterii cormoranilor papusa voodoo si il inteapa de fiecare data cand joaca.:))

iiii
03 Feb 2013, 16:12
ghost si kriss
hai sa va vad : http://www.jetpunk.com/user-quizzes/24961/premier-league-teams-1992-2012 eu am scos : You scored 30/45 = 67%.
This beats or equals 38.8% of test takers.
The average score is 31.

un pont, milwall nu e

Kriss_Kringle
03 Feb 2013, 16:29
You scored 24/45 = 53%.

Am uitat multe care erau destul de evidente.

ghost90
03 Feb 2013, 17:18
37/45

Am si uitat de Wimbledon, si de alea de prin Championship, de care imi amintesc cand mai pun pe la pariuri.Dar cel mai tare lucru e ca am nimerit Swindon Town :)).Apropo, de cam multa multa vreme nu stie Milwall cum sunt meciurile din Premier League, ar fi fain sa promoveze sezonul asta :D.

Nu prea citisem ce se cere la inceput, i-am vazut moaca lui Drogba, si incepeam sa scriu echipele la care a jucat, Marseille, Guigamp :))

iiii
03 Feb 2013, 17:28
ohohhohohohohoho
burghezie. :D dar sti de ce e drogba there nu?

iiii
03 Feb 2013, 17:30
si uite asa sa ramana scoru! ideal!

ghost90
03 Feb 2013, 17:43
dar sti de ce e drogba there nu?

Habar n-am.

si uite asa sa ramana scoru! ideal!

Du-te ma de-aci ca nu joaca nimic absolut City.Pacat ca are valoare vaca aia oportunista de Dzeko.

iiii
03 Feb 2013, 17:48
la prima idee e ca drogb a dat ultimu gol la ultima finala, ala din penalty, si teoretic a fost ultimul care a atins mingea in champions league anu trecut.

scoru 1-1 e optim. nimic mai mult. e ultra mega hyper ideal. sa dea cei de sus sau cei de jos, asa sa ramana scoru'.

Kriss_Kringle
03 Feb 2013, 17:55
Lasati City-Liverpool si dati la Leverkusen-Dortmund,unde se joaca numai pe contre.Acolo e spectacolul adevarat.:D

ghost90
03 Feb 2013, 18:01
Kriss, spune sincer, daca era City-Arsenal, mai sugerai sa mutam pe Eurosport? :D

Kriss_Kringle
03 Feb 2013, 18:04
Doar ca suporteri neutri,dar daca era City-Arsenal,vedeam unul din meciuri pe laptop si celalalt la tv.;)

ghost90
03 Feb 2013, 19:00
Cel mai bun meci facut de Liverpool de cativa ani incoace, la cum joaca momentan, arata ca o echipa mare.Azi au controlat meciul de la un capat la altul, dar bineinteles ca Reina iti fute doua palme exact cand ti-e lumea mai draga si visezi la un rezultat mare.Pepe sa-l ia pe Skrtel, sa-si faca bagajele si sa se duca dracu unde-si doresc.

bremen1980
09 Feb 2013, 20:34
Daca bat maine MU sunt campioni .12 puncte sunt de ajuns pentru cele 12 etape ramase.

catasmile17
10 Feb 2013, 20:33
Daca bat maine MU sunt campioni .12 puncte sunt de ajuns pentru cele 12 etape ramase.

Ii cam gata campionatul in Anglia.... Oricum merita Man U. la cum a jucat pana acum.

bremen1980
11 Feb 2013, 10:38
Ei au jucat bine si anul trecut fiind la mustata de titlu . Celelalte competitoare au fost sleite si asta s-a vazut de prin decembrie .
Inca un titlu pentru cel mai bun antrenor din Premiership .

catasmile17
11 Feb 2013, 10:44
Chiar daca is un Chelsea fan, trebuie sa recunosc ca joaca mult mai bine Man U. si a profitat de meciurile usoare pe care le-a avut, pe cand Chelsea a lasat de dorit ..... :D

ghost90
11 Feb 2013, 12:12
Eu chiar nu inteleg ce vedeti asa spectaculos in jocul lui United.Inafara de forta ofensiva, nu mi se pare a fi o foarte mare echipa.Nu stiu care ati vazut City-United 2-3, acolo s-a vazut cat de norocoasa poate fi o echipa intr-un meci, si cat de eficienta pe faza ofensiva cu golul 3 prin minutul 95.Oricum daca s-ar scadea punctele pe care le-au scos cu ajutorul "centralilor" (amintesc doar de Chelsea-United), ar fi mare lucru daca ar mai ramane 3 puncte intre locul 1 si 2.

Kriss_Kringle
11 Feb 2013, 12:57
Eu as inlocui spectaculos cu bulanos si atunci ar avea mai mult sens.:D
Manure a fost,este si va fi intotdeauna o echipa norocoasa.Mai adauga si ajutorul arbitrilor care-l venereaza pe Whisky nose si o sa-ti faci o idee destul de clara de cum merg treburile.

Asta nu inseamna ca nu e echipa,doar ca eu o urasc cu pasiune si nimic nu m-ar bucura mai mult decat ideea de a o vedea in Championship(nerealist dar tot visez).
Ei tot timpul incep meciurile tare si reusesc sa inscrie repede dar apararea din sezonul asta e cea mai slaba pe care am vazut-o la ei de cand urmaresc Premier League.Consistenta atacului si-a spus totusi cuvantul si in mare parte sunt campioni deja.

Sper ca miercuri seara sa le zica Ronaldo pe teren:

"I brought this sack for your guys.Hold it while I fill it with goals so each and one of you has a present from me.":))

catasmile17
11 Feb 2013, 13:00
Eu chiar nu inteleg ce vedeti asa spectaculos in jocul lui United.Inafara de forta ofensiva, nu mi se pare a fi o foarte mare echipa.Nu stiu care ati vazut City-United 2-3, acolo s-a vazut cat de norocoasa poate fi o echipa intr-un meci, si cat de eficienta pe faza ofensiva cu golul 3 prin minutul 95.Oricum daca s-ar scadea punctele pe care le-au scos cu ajutorul "centralilor" (amintesc doar de Chelsea-United), ar fi mare lucru daca ar mai ramane 3 puncte intre locul 1 si 2.

Ai dreptate...

ghost90
11 Feb 2013, 13:12
Sper ca miercuri seara sa le zica Ronaldo pe teren:

"I brought this sack for your guys.Hold it while I fill it with goals so each and one of you has a present from me." :))

Mai bine zi Ozil, Benzema sau Khedira, please don't mention this winy-ass little faggot :D.Cel mai tare ma bucur ca o sa iasa ori Man United ori Bwin Madrid din Champions League.Favoritele mele sunt Dortmund sau Juve sau de ce nu Arsenal.Oricum Arsenal-Bayern cred ca o sa fie mult mai spectaculos decat Bwin-United.

Kriss_Kringle
11 Feb 2013, 13:42
Ozil o sa fie cu pasele,Benzema e un ratangiu getbeget iar Khedira nu cred ca o sa mai urce asa de des cum a facut-o in ultimele meciuri,ramanand doar Ronaldo sa se ocupe cu marcatul.

Apropo,Ronaldo nu mai e winy-ass.Era intradevar la Manure dar acum s-a maturizat pentru ca nu prea il mai vad sa simuleze si nu mai face nici figuri pe teren ca inainte.

Imi amintesc cand a avut banderola de capitan in meciul cu Sociedad si a fost eliminat Adan,Ronaldo incercand dupa aia mai tot meciul sa-i dea banderola lui Iker,care-l refuza de fiecare data.
Eu il admir pentru perseverenta si faptul ca si-a perfectionat jocul la toate capitolele.

catasmile17
11 Feb 2013, 15:00
O sa joace Kaka la mijlocul terenului alături de Cristiano Ronaldo și Ozil, iar in atac Benzema sau Higuain ( prefer Higuain )

MikkaelWolfganger
11 Feb 2013, 15:08
.Favoritele mele sunt Dortmund sau Juve sau de ce nu Arsenal.Oricum Arsenal-Bayern cred ca o sa fie mult mai spectaculos decat Bwin-United.[/QUOTE]

Hmm...Dortmund o sa fie scoasa de Shatior(chiar nu inteleg de ce toata lumea subestimeaza Shatiorul), Juve trece de Celtic(doamne, ce noroc au avut la tragere), dar mai departe nu-i vad..De la Bayern cu Arsenal am si eu asteptari de spectaculozitate (prin asta intelegand ca Bayern o sa le umple poarta de goluri celor de la Arsenal), dar cred ca cele mai specatculoase vor fi Shatior-BVB si Valencia-PSG.

PS:vreau o minune in Barca-Milan...si cred ca se poate...

ghost90
11 Feb 2013, 15:18
Nu ca subestimez Sahtiorul, Doamne fereste, dar ai vazut Dortmund-Real si City-Dortmund?La cum au jucat baietii lui Klopp in meciurile alea, eu zic ca pot invinge orice echipa mare din Europa.Si cand ma refer la favorite, ma refer la cine as vrea sa castige, nu cine ar avea cele mai mari sanse, ca sa fim sinceri, Real si Barca sunt inca favorite, plus probabil un Bayern.

catasmile17
11 Feb 2013, 15:26
Milan as vrea sa castige anul acest UCL, ocum vom vedea ce va fi :)
Se anunta meciuri foarte interesante si spectaculoase zic eu.

Kriss_Kringle
11 Feb 2013, 15:48
Sahtior sa o elimine pe Dortmund?=))
Nu le dau sanse prea mari tinand cont ca l-au vandut pe Willian la Anzhi.El era creatorul lor de la mijloc,deci e ca si cum si-au taiat cateva degete.

Dortmund a aratat rau de tot etapa trecuta cu Hamburg,dar asta si pentru ca jucau in inferioritate dupa ce Lewandowski a luat rosu pentru un fault stupid.Totusi,asta nu inseamna ca o sa joace la fel si in liga.Klopp stie sa-si motiveze jucatorii atunci cand e nevoie si o sa faca un pressing sufocant in ambele meciuri.

Pe Celtic Park putine echipe reusesc sa plece cu victorie,asta datorita atmosferei incendiare facuta de fanii lor si de faptul ca jucatorii se daruiesc 110%.Cine isi aminteste de meciurile de poveste dintre Celtic si Milan stie despre ce vorbesc.

Bayern in momentul de fata e cam cea mai solida echipa ramasa in competitie,fiind intr-o forma extraordinara,jocul ofensiv le merge brici si in campionat n-au incasat decat 7 goluri,deci stau bine si in aparare.Acelasi lucru nu se poate spune si despre Arsenal,care pe langa faptul ca se apara haotic,il mai are si pe Gibbs indisponibil,ceea ce inseamna ca ori Vermaelen(daca se reface pana atunci),ori Sagna va juca pe postul de fundas stanga.

Eu ca fan al lui Arsenal nu o vad prea bine in dubla asta,pentru ca Bayern e una din favoritele la castigarea trofeului din punctul meu de vedere.Are o aparare mult mai convingatoare decat Barca si Real in momentul de fata,deci e si asta un atuu.

Minunea la Barca-Milan ar fi ca italienii sa scape cu 5-6 goluri primite tur-retur.Orice alt gand pozitiv e nerealist.:))

MikkaelWolfganger
11 Feb 2013, 16:09
Sahtior sa o elimine pe Dortmund?=))

Eu garantez ca Shatiorul o sa bata Dortmund.Realul a avut un scurt complex cu Dortmund...iar echipele mici sa stii ca nu isi subestimeaza adversarii cum au facut City sau Real...in ceea ce priveste Bayernul...sunt fan..si da, anul asta e al nostru:D...In legatura cu Milan....da..ai dreptate=))

ghost90
11 Feb 2013, 16:14
Eu inteleg din ce ai scris tu ca Dortmund e echipa mica.Vad ca esti fan al bavarezilor, spune atunci, cate victorii are Bayern impotriva lui Dortmund in ultimii doi ani jumate? :)

Kriss_Kringle
11 Feb 2013, 16:25
Si ce anume te face sa garantezi lucrul asta din moment ce le-a plecat unul din cei mai influenti jucatori ofensivi in iarna asta?

E adevarat ca o fi fost ademenit Willian de banii rusilor dar daca ar fi crezut in sansele Sahtiorului,ar fi ramas pana in vara sa-i ajute in CL.

MikkaelWolfganger
11 Feb 2013, 16:26
Eu inteleg din ce ai scris tu ca Dortmund e echipa mica.Vad ca esti fan al bavarezilor, spune atunci, cate victorii are Bayern impotriva lui Dortmund in ultimii doi ani jumate? :)

Palmares direct: Bayern – Dortmund: 86 meciuri, 38 victorii, 26 egaluri, 22 infrangeri, golaveraj 162:109
Trebuie actualizat putin,dar pricepi ideea...asa ca astia Dortmund...silance...
Sa mai pun si CL, Cupe, Campionate etc.?

MikkaelWolfganger
11 Feb 2013, 16:31
N-am nicio problema cu Dortmund, chiar imi placea ca echipa la un moment dat (mint nu mi-a placut niciodata, dar am avut cariera la manager cu ei si na..Eu vorbesc la modul realist..Dortmund e de nivelul Valencia, Shatior....Ca au reusit ei senzatii prin grupe e ceva...dar fazele superioare...eh...asta e alta mancare de peste, iar Dortmund e un peste destul de mic.

Kriss_Kringle
11 Feb 2013, 16:34
Pai daca o dam pe comparatii din astea,hai sa vedem si raportul calitate-pret dintre cele doua,la care Dortmund castiga detasat tinand cont de investitiile modeste(in afara de Reus) si randamentul dat de jucatori.
E de ajuns sa-ti spun ca Bayern a dat 40 de milioane pe Javi Martinez ca sa intelegi ideea.

Una e sa castigi doua campionate cu un lot net inferior din punct de vedere al pretului comparativ cu cel al lui Bayern,si alta e sa bagi 50-60 de milioane in fiecare an pe investitii si sa nu castigi nimic.

Eu nu zic ca Bayern nu joaca fotbal de calitate dar hai sa nu ne mai umflam cand in doi ani jumate au batut-o o singura data pe Dortmund.Daca echipa statea ceva mai bine la capitolul finante si nu plecau Sahin,Kagawa sau Barrios,acum era si in lupta pentru campionat.

ghost90
11 Feb 2013, 16:40
Eu n-am spus niciodata ca Bayern nu-i echipa mare, fuck, e un gigant al Europei, dar din punctul meu de vedere, Borussia intra linistit in primele 10 echipe ale lumii momentan, deci eticheta de echipa mica nu-i sade bine nicicum.

Ca au reusit ei senzatii prin grupe e ceva...dar fazele superioare...eh...asta e alta mancare de peste, iar Dortmund e un peste destul de mic.

Pai stai ca inca nu au jucat in fazele superioare cu echipa actuala, anul trecut chiar s-au facut de cacao, dar anul asta pare o echipa mult mai matura in Champions League.Asta o poate confirma sau nu miercuri, ramane de vazut.Oricum, asa cum spunea Kriss, fara Willian, Sahtiorul cred ca o sa schiopateze.

MikkaelWolfganger
11 Feb 2013, 16:48
Pai daca o dam pe comparatii din astea,hai sa vedem si raportul calitate-pret dintre cele doua,la care Dortmund castiga detasat tinand cont de investitiile modeste(in afara de Reus) si randamentul dat de jucatori.
E de ajuns sa-ti spun ca Bayern a dat 40 de milioane pe Javi Martinez ca sa intelegi ideea.

Una e sa castigi doua campionate cu un lot net inferior din punct de vedere al pretului comparativ cu cel al lui Bayern,si alta e sa bagi 50-60 de milioane in fiecare an pe investitii.

Eu nu zic ca Bayern nu joaca fotbal de calitate dar hai sa nu ne mai umflam cand in doi ani jumate au batut-o o singura data pe Dortmund.Daca echipa statea ceva mai bine la capitolul finante si nu plecau Sahin,Kagawa sau Barrios,acum era si in lupta pentru campionat.

E de ajuns sa iti spun ca echipele din Germania joaca altfel cu Dortmund si altfel cu Bayern.In Germania, daca bati Bayernul poti sa si retrogradezi, ca tot sezonul este considerat reusit.Nu joaca fotbal de calitate?Cred ca ai aruncat afirmatia asta in speranta ca o sa ma enervezi.
Sa fim seriosi, daca vrei performanta investeste.Daca Dortmund nu vrea sa investeasca(cu mici exceptii) treaba lor...bani au.Iar daca ei cred ca o sa mearga norocul ala porcesc o vesnicie, atunci sunt neghiobi si le urez succes!
PS: nici eu nu-s de acord cu banii aia aruncati pe Martinez(Martinez=3 jucatori germani buni under-21).