PDA

View Full Version : Loc de dat cu picioru'

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21

iiii
13 Feb 2012, 14:56
totusi nu uita ca zambia a scos senegalu, ghana, si coasta de fildes.....

coasta de fildes nu a scos nici un nume mare... apoi, coasta de fildes nu a primit gol in timpul regulamentar in acest turneu... ma refer in timpul regulamentar

Kriss_Kringle
13 Feb 2012, 15:15
Zambia n-a mai primit gol din sferturi.Nu vreau sa le stric performanta realizata,bravo lor dar finala asta trebuia transata de ivorieni.N-au avut nici o scuza,tinand cont de lotul lor si ca majoritatea din ei joaca in Europa,unde au acumulat o gramada de experienta.La fel se poate spune si despre Ghana.
Probabil ca se instaleaza o stare de relaxare datorita reputatiei celor 2 echipe si de aia nu ajung sa castige trofeul.Pacat ca a lipsit Egiptul,castigatoarea ultimilor 3 editii inainte de aceasta,ar fi fost mult mai interesanta competitia.

chuckyfan
13 Feb 2012, 15:18
fie cum o fi dar din pacate n-a castigat favorita mea, Botswana:( . Poate turneul urmator.

Kriss_Kringle
13 Feb 2012, 15:23
fie cum o fi dar din pacate n-a castigat favorita mea, Botswana:( . Poate turneul urmator.

Poate daca il aduce pe Herve Renard ca antrenor sa faca niste minuni cum a facut cu Zambia.;)

iiii
13 Feb 2012, 16:13
aaaaa
si era sa uit un aspect relativ important : locul 3 Mali,.... dupa ce a castigat in fata ghanei

iiii
14 Feb 2012, 15:54
hai sa va aud cu pronosticuri.... ghost... kriss.... tonka... am sa zic eu primu ....

OL -APOEL 0 - 1

BAYER LEVERKUSEN - BARCELONA 0 - 2

ghost90
14 Feb 2012, 16:03
Lyon-Apoel 2-0
Ar fi cazu sa mai castige si astia ceva,si in momentul actual cred ca doar UCL le-a mai ramas.Si cel mai solid argument ar fi ca am pus pe ei la pariuri :D.

Leverkusen-Barcelona 1-2

La fel si in cazul Barcelonei.Bine ar mai fi cupa regelui desi ala ar fi un trofeu pentru statistica doar.

Kriss_Kringle
14 Feb 2012, 16:24
Lyon-Apoel 2-0
Ar fi cazu sa mai castige si astia ceva,si in momentul actual cred ca doar UCL le-a mai ramas.Si cel mai solid argument ar fi ca am pus pe ei la pariuri :D.

Leverkusen-Barcelona 1-2

La fel si in cazul Barcelonei.Bine ar mai fi cupa regelui desi ala ar fi un trofeu pentru statistica doar.

Lyon nu mai e ce-a fost odata.Azi castiga,maine pierde.Mi-e ca iese de-un x acolo.
Barca e echipa slabuta in deplasare,in CL cel putin.Scoate rezultatul favorabil dar chinuit si de multe ori si cu ajutorul arbitrilor.Pare corect un 2 sau x2 acolo dupa parerea mea.

chuckyfan
14 Feb 2012, 16:29
Vine meciul Stelei peste 2 zile. Ceva pronosticuri............asta daca nu se amana.

Eu merg pe un 2-1 pentru Steaua.

t0nka
14 Feb 2012, 16:33
hai sa va aud cu pronosticuri.... ghost... kriss.... tonka... am sa zic eu primu ....

OL -APOEL 0 - 1

BAYER LEVERKUSEN - BARCELONA 0 - 2

lyon - apoel 1-2
bayer leverkusen - barcelona 1-1

ghost90
14 Feb 2012, 17:17
Lyon nu mai e ce-a fost odata.Azi castiga,maine pierde.Mi-e ca iese de-un x acolo.
Barca e echipa slabuta in deplasare,in CL cel putin.Scoate rezultatul favorabil dar chinuit si de multe ori si cu ajutorul arbitrilor.Pare corect un 2 sau x2 acolo dupa parerea mea.

Da stiu,Lyon se prezinta deplorabil in prezent,plus cea mai rusinoasa calificare din grupe din istorie.Dar sincer,sincer nu vad Apoel sa mearga mai departe.Ma mir ca a ajuns si pana aici.Barcelona ramane Barcelona chiar daca trece prin momente destul de grele.Daca nu se califica,Real are cale deschisa spre castigarea trofeului.Si asta ma rog in fiecare seara precum jucatorii Zambiei la penalty-uri sa nu-l castige.

ARGINTUL
14 Feb 2012, 18:31
patroane Rapidul castiga campionatul

ghost90
14 Feb 2012, 22:52
Arbitrajul de care beneficiaza Barcelona devine penibil,daca nu a devenit pana acum.Faza aia cu Busquets si Castro a fost jenanta.Una peste alta,nu am fost asa departe cu pronosticele :).

Kriss_Kringle
14 Feb 2012, 23:09
N-am fost foarte atent la meci dar se vede ca nu mai duc mult astia de la Barca.Intr-un an la revedere cu tiki taka si intangibilitatea lor.

N-am fost departe nici eu decat la Lyon care a fost x dar doar la pauza:))

vave
15 Feb 2012, 08:45
Arbitrajul de care beneficiaza Barcelona devine penibil,daca nu a devenit pana acum.Faza aia cu Busquets si Castro a fost jenanta.Una peste alta,nu am fost asa departe cu pronosticele :).

Am prins și eu finalul meciului (cam ultimele 15 minute). Chiar ziceam că a fost mai mult decât aiurea cartonașul ăla galben primit de florile mărului.
Totuși... atunci când am întrebat cine joacă înțelesesem că Liverpool. Și eu țin cu ei, din principiu (datorită unei formații venită de acolo), dar apoi când am aflat că nu sunt ei, mi-am dat seama că nu îmi mai pasă de cine câștigă. Și uite așa s-a rezolvat "problema". :))

brax
15 Feb 2012, 09:15
mda... asa e. nu mai duc foarte mult. au avut doar 72 la suta din posesie, au marcat cand au vrut, nu s-au panicat cand au luat gol si da... sunt de-a dreptul matuzalemici. messi (24), sanchez (23), Pique (25), fabregas (24), iniesta (27), thiago (20), busquets (23), pedro (24). ce mai? trebuie pusi in muzeu.

iiii
15 Feb 2012, 09:34
eu , cu pronosticurile mele , pierdeam la pariuri...

barca ma asteptam sa nu ia gol, cred ca as fi pus ca bayern lever. nu da gol...

cat la ol cu apoel... mda...

Flavio
15 Feb 2012, 10:20
pareri AC Milan - Arsenal si Zenit - Benfica ?

ghost90
15 Feb 2012, 11:34
Totuși... atunci când am întrebat cine joacă înțelesesem că Liverpool. Și eu țin cu ei, din principiu (datorită unei formații venită de acolo), dar apoi când am aflat că nu sunt ei, mi-am dat seama că nu îmi mai pasă de cine câștigă. Și uite așa s-a rezolvat "problema".

Welcome to the club babe <:-P.Liverpool tre sa mai astepte cativa ani pana sa-i mai vedem in competita asta,sadly.

Cat despre meciurile de diseara,sper intr-o victorie a tunarilor pe San Siro cu dinozaurii milanezi,desi va fi foarte greu.Ala de la Sankt Petersburg ii cam cu cantec.Benfica e echipa mai buna,mai tehnica,eu o vad favorita la calificare.Dar(pentru mine e un mare "dar"),avand in vedere frigalaul din Rusia,s-ar putea sa ramana jucatorii Benficai fara cojones pana sa se dea lovitura de start din cauza gerului.

vave
15 Feb 2012, 11:44
Welcome to the club babe <:-P.
Ai apăsat greșit pe tastatură? :-/

Other than that... nu am venit să stau. Fotbalul nu mă mai pasionează de multă vreme. Și oricum nu mai știu cine, ce și unde mai joacă. Mai ales că eu eram strict legată de campionatele mondiale și europene.

buticut
15 Feb 2012, 11:48
pareri AC Milan - Arsenal si Zenit - Benfica ?

1 si X I'd say

ghost90
15 Feb 2012, 11:55
Ai apăsat greșit pe tastatură?

Scuze,n-am vrut sa te ofensez,doar ca eram fericit ca nu-s singurul lor fan de aici.

Other than that... nu am venit să stau. Fotbalul nu mă mai pasionează de multă vreme. Și oricum nu mai știu cine, ce și unde mai joacă. Mai ales că eu eram strict legată de campionatele mondiale și europene.

Cum,acuma ca are si Universitatea echipa de luat in seama in Liga 1? :(

vave
15 Feb 2012, 12:02
Nu m-ai ofensat, mi s-a părut că mă iei peste picior. vave, babe... e doar la o literă distanță. :))

Nu țin cu echipele din Cluj, nici de ciudă. De fapt nu pot ține cu echipele din România în general că din câte m-am mai uitat așa pe fugă nu mai joacă de mult fotbal. Și la fotbal (în lumea mea de naivă) fain e... fotbalul în sine. :P

ghost90
15 Feb 2012, 12:15
Zici ca in campionatul nostru e un fotbal de tot rahatu'.Aici nu o sa te contrazica nimeni.Dar cand cresti cu o echipa,mergi la meciuri,vezi clubul in pragul falimentului dar se salveaza datorita suporterilor,iti cam intra la suflet lucrul asta.Sunt multe echipe din multe tari cu suporteri fanatici,fara a avea cine stie ce succese pe plan european,si cu campionat sub cel al nostru.Cluburi din Serbia,Cipru,Croatia,Israel etc cu suporteri care isi sustin echipa indiferent de situatie.Asta mi se pare un lucru de admirat :).

vave
15 Feb 2012, 12:25
Eh, vezi! Aici am eu o problemă. Ce înseamnă echipă? Nu e făcută din oameni? Adică țin cu x că joacă la echipa mea, dar dacă pleacă de acolo gata! nu mai vreau să aud de el?

Ca să înțelegi la ce mă refer: fiind pasionată de F1 pot spune că faza cu echipa la mine nu merge. Țineam cândva cu Ferrari, dar de când au ajuns în echipă piloți pe care nu îi suport (sau au plecat oameni dragi mie), nu mai pot ține nicicum cu echipa respectivă.

Flavio
15 Feb 2012, 12:31
Eh, vezi! Aici am eu o problemă. Ce înseamnă echipă? Nu e făcută din oameni? Adică țin cu x că joacă la echipa mea, dar dacă pleacă de acolo gata! nu mai vreau să aud de el?

Ca să înțelegi la ce mă refer: fiind pasionată de F1 pot spune că faza cu echipa la mine nu merge. Țineam cândva cu Ferrari, dar de când au ajuns în echipă piloți pe care nu îi suport (sau au plecat oameni dragi mie), nu mai pot ține nicicum cu echipa respectivă.

iti pastrezi echipa favorita iar pe cel care a plecat de la ea il urmaresti la alte echipe daca te mai intereseaza de viata lui, daca nu ramai fidel echipei indiferent de categoria oamenilor ce fac parte din ea

ghost90
15 Feb 2012, 12:37
Probabil ca m-am exprimat gresit,desi asta se cam intampla destul de mult si in mass-media si probabil de acolo mi se trage.Cand ziceam echipa,ma refeream la un club.Normal ca o sa iubesc un club,si nu un jucator.Daca Dodel(pentru care am o admiratie extraordinara)joaca la Steaua,iubesc Steaua,si daca se transfera la Dinamo ce fac?Incep sa tin cu toate cluburile pe la care incearca sa joace fotbal,ca si fanii Cristiano Ronaldo?Aici poate avem o diferenta de opinii.

iiii
15 Feb 2012, 12:42
vave, nu e chiar ok sa compari o echipa de fotbal cu una de F1....

inteleg ce zici sa ai un jucator favorit. dar acel jucator mai are inca 10 coechipieri....

pe la o echipa/club se pot perinda multi jucatori, si importante sunt rezultatele...

cupa campionilor europeni din 86 nu o are dukadam acasa....

si cat despre F1, ma uitam in trecut, dar incepuse sa ma plictiseasca.

vave
15 Feb 2012, 12:48
Nu cred că ai înțeles. Ce anume face ca o echipă să fie echipa favorită? Culoarea tricourilor sau oamenii care joacă acolo? :)

iiii
15 Feb 2012, 12:50
in general echipele de fotbal sunt din orase.... din cartiere etc ( asta in cazul unde sunt mai multe echipe intr-un iras ) , apoi ca echipele au plecat de la cluburi, de la fabrici, reprezentau ceva social... etc

vave
15 Feb 2012, 12:54
Dar nu vorbeam în general și în niciun caz nu era vorba de unde apar echipele. Vă întrebam pe voi, microbiștii, de ce țineți de obicei cu o echipă. Mi-e greu să cred că majoritatea țin cu o echipă pentru că sunt din același cartier/zonă. :-?

iiii
15 Feb 2012, 13:06
in general, daca iti place fotbalul , jocul in sine, iti place sa il vezi... te duci la meci... ajungi sa ti cu echipa respectiva... si asta se face de mic.

cunosc multe cazuri de suporteri care , de la parinti , tin cu anumite echipe... de genu... tata era dinamovist... sunt si eu dinamovist.... ma ducea la meci etc.

eu, tin cu steaua din cauza mamei mele care e microbista

vave
15 Feb 2012, 13:17
Bine, nu sunt 100% lămurită. Mai bine mă retrag de aici până nu începe careva să mă înjure. :))

ghost90
15 Feb 2012, 14:20
vave tu te referi la o echipa de fatbal ca la un club adica:FC Steaua Bucuresti,FC Universitatea Cluj,Kolozsvári Vasutas Sport Club?Sau te referi la echipa strict prin componenta ei reprezentata de jucatori?Ca aci nu inteleg eu :).

Cristina_
15 Feb 2012, 16:51
Adevarul e ca fotbalul intern "sucks".Iar fotbalistii din campionatul intern sunt plini de fitze am avut ocazia sa ma intalnesc cu unii jucatori de la CFR Cluj anul trecut in club aici in Cluj.Credeau daca au portofelul gros pot sa stea de vorba cu oricine.Bila neagra pentru CFR Cluj.:-q

ghost90
15 Feb 2012, 17:02
Tu crezi ca aia de la "U" nu-s asa?De cate ori crezi ca i-au trimis suporterii acasa din club?:))
Vorba asta (http://www.youtube.com/watch?v=dJljju6WaTk&feature=plcp&context=C35db35fUDOEgsToPDskLA0QxraHHrcHfkcHaJiK0f )

Kriss_Kringle
15 Feb 2012, 22:00
Arsenalu' meu e praf.Sa-i fie rusine lui Wenger pentru superficialitatea cu care a pregatit acest meci.Nici o indicatie tactica,apararea e peste tot,mijlocul inexistent.Cum dracu sa nu fie 3-0 pentru clubul pensionarilor?
Wenger just FUCK OFF!

ghost90
15 Feb 2012, 22:46
Nu ma asteptam la asa ceva.Urat,urat.Arsenal pur si simplu n-a existat pe teren,daca Milan mai forta pe final cred ca le mai dadea linistit inca doua.Singurul care s-a mai zbatut pe final sa mai scoata ceva a fost Van Persie.Mai spera cineva ceva pe Emirates?:)

Kriss_Kringle
15 Feb 2012, 22:59
Ce sa mai spere ca-s out deja.Wenger deja pregateste o echipa de mijlocul clasamentului.Pur si simplu nu exista ambitie la clubul asta,tactica nu mai zic,se joaca dupa ureche.Din sezonul urmator cred ca nici nu-mi mai bat capul sa-i mai urmaresc ca pur si simplu n-am ce sa vad.Fac 1 pas inainte si 3 inapoi.

iiii
15 Feb 2012, 23:06
kriss.... am vazut si eu meciul... grav cois... mai ales ca eu tin cu echipele englezesti... urat, dar sa fim realisti, v-au facut!! :(

Kriss_Kringle
15 Feb 2012, 23:11
Mai degraba a fost auto-sabotaj.Daca avea vreo idee mosu' si nu trimitea echipa ca mielu' la taiat un rezultat pozitiv era foarte usor de atins pentru ca mie Milan nu mi se pare cine stie ce.Bine,acum dupa reprezentatia lui Arsenal din seara asta,Milan arata world class dar cred ca am vazut echipa asta de destule ori ca sa-mi dai sau seama ca nu-i asa.

buticut
16 Feb 2012, 01:14
Heh, am avut un pronistic bun. Aproape ca am nimerit si X-ul, dar a mai trebuit Zenitul sa mai dea un gol pe final :(.

Flavio
16 Feb 2012, 08:03
Heh, am avut un pronistic bun. Aproape ca am nimerit si X-ul, dar a mai trebuit Zenitul sa mai dea un gol pe final :(.

da, am vazut. azi este de pariat pt amatorii de pariuri sportive:D

vave
16 Feb 2012, 08:56
vave tu te referi la o echipa de fatbal ca la un club adica:FC Steaua Bucuresti,FC Universitatea Cluj,Kolozsvári Vasutas Sport Club?Sau te referi la echipa strict prin componenta ei reprezentata de jucatori?Ca aci nu inteleg eu :).

Păi eu asta încercam să aflu. Cum percepeți voi o echipă? Mie mi s-a creat impresia că pentru unii, echipa reprezintră strict tricourile purtate de jucători. Adică azi îl poartă unul, mâine îl poartă altul. Ceea ce am spus făcea referire la faptul că se fac o grămadă de transferuri, iar întrebarea mea era ții cu omul sau cu echipa? Iar de aici dilema cu echipa... dacă ții cu echipa, echipa nu e făcută din oameni? Ugh... nu mai prea fac sens. Scuze, da' nu știu cum să explic mai bine dilema mea. De aia dădusem exemplul din F1. :)

Cât despre meciul de ieri, la fel ca data trecută tot finalul l-am prins. În timp ce ei se "zdrobeau" pe teren, eu eram preocupată de terenul efectiv. De ce arăta așa (adică de la careu până la tușă părea uscat)? :)) (știu, știu... întrebare de ne-inițiat) Am prins totuși ultimul gol... și cam atât. :)

iiii
16 Feb 2012, 09:13
vave... daca stai sa te gandesti ca exista echipe fondate inainte de 1900 , mai ales in anglia. think la echipele acelea cati jucatori s-au perindat... ce zici tu de jucatori favoriti... daca favoritul tau azi joaca la echipa ta de suflet, si maine se transfera la rivala de moarte...si mai si da gol impotriva echipei tale
?

vave
16 Feb 2012, 09:21
daca favoritul tau azi joaca la echipa ta de suflet, si maine se transfera la rivala de moarte...si mai si da gol impotriva echipei tale
?

Exact la asta mă refeream! Cu cine ții: cu echipa sau cu jucătorul?

iiii
16 Feb 2012, 09:25
jucatorul poate schimba multe echipe in cariera lui... dar echipa ramane in suflet.

AndreiStefan
16 Feb 2012, 09:56
Arsenal la pamant! Am vazut doar a 2-a repriza dar a fost de ajuns sa ma conving cam cum a decurs tot meciul...

Insa, am stat dupa meci si am urmarit rezumatul de la Zenit cu Benfica si am ramas stupefiat de golul 2 al celor de la Zenit. Printre cele mai frumoase goluri(in opinia mea) vazute vreodata, ca faza lucrata+finalizare de exceptie. Pana si Ahile ar fi gelos pe cele 2 calcaie;)

Fantastic Goal Sergei Semak (http://www.youtube.com/watch?v=xFhceYL44zo)

Kriss_Kringle
16 Feb 2012, 12:14
Da,am prins meciul dintre Zenit si Benfica in a 2a repriza si toata faza care a dus la golul lui Semak a fost world class.

iiii
17 Feb 2012, 09:28
deci ... pastele masii!!!!

dupa prima repriza am zis ca da! steaua poate sa treaca peste twente.... chiar mi-a placut jocul stelei din prima repriza... dar dezastru! sa pierzi acasa, in fata suporterilor tai, pe o vreme de cacat cu 1-0 e rusinos.
ma bucur ca nu am fost la meci, ca muream de nervi!!!

oricum sansele de calificare sunt foarte mici... damn life and all

bremen1980
17 Feb 2012, 10:58
EBA se intreabă cum de se cheamă ăştia TWENTE, că sînt decît 11, nu 20!

http://www.catavencii.ro/Live-text-steaua-bucuresti-fc-twente_0_3090.html

Kriss_Kringle
17 Feb 2012, 12:51
M-am uitat si eu putin la prima repriza dar devenise insuportabil datorita comentatorilor.Cei mai incompetenti si subiectivi comentatori din istorie.N-ai sa vezi la englezi sau in alte tari lipsa de profesionalism ca aici.

Cateva din care-mi amintesc:
"Daca trece Tatu acum e mare!"
"Tatuuuuuuuuuuu,Tatuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,Tatuuuuuuuu uuuuuuu" si el a intarziat sutul cu vreo ora iar aia mai ceva sa aiba orgasm live.

t0nka
17 Feb 2012, 14:26
M-am uitat si eu putin la prima repriza dar devenise insuportabil datorita comentatorilor.Cei mai incompetenti si subiectivi comentatori din istorie.N-ai sa vezi la englezi sau in alte tari lipsa de profesionalism ca aici.

Cateva din care-mi amintesc:
"Daca trece Tatu acum e mare!"
"Tatuuuuuuuuuuu,Tatuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,Tatuuuuuuuu uuuuuuu" si el a intarziat sutul cu vreo ora iar aia mai ceva sa aiba orgasm live.

te mai mira costi mocofanu'?

Kriss_Kringle
17 Feb 2012, 14:35
Da dintotdeauna a fost un idiot subiectiv care n-are nici o treaba cu comentariul.Sa le fie rusine celor de la PRO TV ca nu-s in stare sa angajeze pe cineva care e in stare sa trateze ambele echipe la fel fara sa ia partea vreuneia.

Chambord
17 Feb 2012, 14:45
Dar macar astia de la ProsTeVe te tin in priza prin modul cum comenteaza. Aia de la TVR sunt absolut jalnici. Iti trebuie 2 kile de cafea ca sa nu adormi cand comenteaza ei.

chuckyfan
17 Feb 2012, 14:57
deci ... pastele masii!!!!

dupa prima repriza am zis ca da! steaua poate sa treaca peste twente.... chiar mi-a placut jocul stelei din prima repriza... dar dezastru! sa pierzi acasa, in fata suporterilor tai, pe o vreme de cacat cu 1-0 e rusinos.
ma bucur ca nu am fost la meci, ca muream de nervi!!!

oricum sansele de calificare sunt foarte mici... damn life and all

mai au sanse, nu fi pesimist. ii pot bate cu 2 - 0

cei de la unguru bulan descriu perfect comentatorii de la prOTV
http://www.trilulilu.ro/muzica-folk/unguru-bulan-steaua-vs-twente-17-feb-2012

iiii
17 Feb 2012, 15:02
da ceachi... sanse sunt.... 2%

ghost90
17 Feb 2012, 15:03
Numai mie mi se pare ca aia de la Twente n-au fortat deloc?Adica mi s-a parut ca se multumesc cu atat si nici nu trebuie sa forteze.In retur cred ca o sa vedem o alta Twente.Luuk De Jong a fost ca si inexistent,rar se intampla chestia asta.Vorba cretinului de comentator:"De Jong iubeste fotbalul,dar se pare ca nu asa mult dupa evolutia sa".Te doare capu'.

Kriss_Kringle
17 Feb 2012, 15:17
Te tin in priza prin prostia lor ca tipa la orice atingere de minge de parca o sa vada vreun gol a la Van Bronkhorst ca la Cupa Mondiala.
Cei mai buni comentatori sunt pe Eurosport,care comenteaza Bundesliga si acum 2 ani comentau Premier League.Lista e alcatuita din Emil Gradinescu,Ioan Viorel,Manolo Terzian(nu l-am halit niciodata dar fata de restul,merge),Bogdan Nevel si Cristi Petre parca,dar am impresia ca mai sunt cativa pe care ii omit.
Mai imi place si Olaianos pentru ca e decent si nu are iesiri de handicapat,ceea ce nu pot spune despre Mironica care parca se transforma din Jekyll in Hyde cand mai comenteaza meciurile Romaniei.Tin minte si acum cand facea spume la gura in meciul dintre noi si Franta si a dat Remy gol din offside.
Probabil si Cosmescu ar intra la comentatori buni pentru ca are o voce inconfundabila si stie ce zice de cele mai multe ori.
Favoritul meu e Ioan Viorel pentru ca stie sa explice si schimbarile tactice din timpul meciului si e bine informat de obicei,cum sunt toti de la Eurosport de fel.

t0nka
17 Feb 2012, 16:39
Te tin in priza prin prostia lor ca tipa la orice atingere de minge de parca o sa vada vreun gol a la Van Bronkhorst ca la Cupa Mondiala.
Cei mai buni comentatori sunt pe Eurosport,care comenteaza Bundesliga si acum 2 ani comentau Premier League.Lista e alcatuita din Emil Gradinescu,Ioan Viorel,Manolo Terzian(nu l-am halit niciodata dar fata de restul,merge),Bogdan Nevel si Cristi Petre parca,dar am impresia ca mai sunt cativa pe care ii omit.
Mai imi place si Olaianos pentru ca e decent si nu are iesiri de handicapat,ceea ce nu pot spune despre Mironica care parca se transforma din Jekyll in Hyde cand mai comenteaza meciurile Romaniei.Tin minte si acum cand facea spume la gura in meciul dintre noi si Franta si a dat Remy gol din offside.
Probabil si Cosmescu ar intra la comentatori buni pentru ca are o voce inconfundabila si stie ce zice de cele mai multe ori.
Favoritul meu e Ioan Viorel pentru ca stie sa explice si schimbarile tactice din timpul meciului si e bine informat de obicei,cum sunt toti de la Eurosport de fel.

cel mai "tare" e cel dupa digi...e fenomenal omu, zici ca el joaca. tipa la fiecare faza de ai impresia ca se da 1 gol la 20 de secunde

Kriss_Kringle
17 Feb 2012, 16:49
Te referi cumva la Bogdan Socol?:))

t0nka
17 Feb 2012, 16:59
Te referi cumva la Bogdan Socol?:))

asa, ca nu'mi aminteam numele lui

Kriss_Kringle
17 Feb 2012, 17:13
E usor de recunoscut dupa vocea enervanta care se asorteaza cu fata de mascarici.
Nici cu Andrei Niculescu nu mi-e rusine,scoate niste tampenii din gura de te apuca pandaliile.

brax
17 Feb 2012, 17:23
Bogdan Socol tipa doar pentru ca tine cu Real Madrid. La Digisport e ceva ce seamana a amatorism. George Dobre (parca) e de-a dreptul penibil cand pronunta Fabregas cu accentul pe e. Nu de alta, dar e scris clar pe spatele tricoului numele cu accentul pe primul a.

Sunt de acord cu Kriss_Kringle. Comentatorii de pe Eurosport, cei de la Bundesliga, sunt cei mai competenti. Cristi Petre si Ioan Viorel sunt mult peste restul.

Kriss_Kringle
17 Feb 2012, 17:45
Bogdan Socol cred ca s-a uitat la prea multe meciuri din Brazilia,Mexic,etc la cum tipa la gol si n-o face doar la Real,o face la toate meciurile pe care le comenteaza.
Mai e unu pe Digisport care e somnifer curat dupa cum vorbeste asa incet si lipsit de interes de parca-i o povara sa comenteze un meci pentru el.Imi scapa numele lui,poate il stie cineva.

chuckyfan
23 Feb 2012, 14:13
deci.............da Steaua un 1-0 si bate la penaltiuri in seara asta? 2-0 deja e prea mult=))

iiii
23 Feb 2012, 14:19
ceachi... sa fim realisti.
daca ar fi cum zici tu... cand te prind in bucuresti , te imbat!

dar mai mult ca sigur o sa fie un 0-0 sau un 1-1 sparcait.

Kriss_Kringle
23 Feb 2012, 14:27
Eu,din ce-am vazut in meciul tur zic ca o sa fie un 2-0 pentru Twente.O sa joace altceva acasa si o sa se vada de ce au cea mai buna ofensiva(deocamdata) din campionat.

ghost90
23 Feb 2012, 14:38
Desi as vrea sa se califice Steaua,eu vad un 3-0 lejer pentru Twente.Au jucatori cu calitati exceptionale,si sa fim seriosi,McClaren nu e Ilie Stan.

chuckyfan
23 Feb 2012, 14:40
cat pesimism p'aci:(
in 2005 cum s-a calificat impotriva valenciei dupa 2 - 0 in tur?

iiii
23 Feb 2012, 14:52
o sa ii batem doar daca :

-avem noroc
-da dodel 2 goluri
-twente joaca in 10 oameni
-intra suporterii lu twente pe teren ( 3-0 masa verde )
-sa le cada nocturna

chuckyfan
23 Feb 2012, 15:14
tot ce imi doresc acum e sa ma dreptate si sa se califice steaua sa pot sa vin si sa spun:
"V-am zis eu!" :))

Kriss_Kringle
23 Feb 2012, 15:57
Vorbeam ieri cu un prieten despre drojdierii din fotbalul romanesc si mi-am adus aminte de Semeghin,spaima sticlelor de vin in clipul asta (http://www.youtube.com/watch?v=s_bqByiljXs).Grigoras e criminal =)) =))

bremen1980
23 Feb 2012, 17:54
2-1 pentru Twente

Kriss_Kringle
23 Feb 2012, 19:38
Bun Tatarusanu asta,cu putin bronz ai zice ca e brazilian la ce glezna fina are. =))
Il mai ia Pulea Spataru acum cu 4 milioane dupa dubla asta.

chuckyfan
23 Feb 2012, 19:53
deci da, Tatarusanu e ca Banel. Cand are noroc aparara cand nu............vedeti voi:|

iiii
24 Feb 2012, 09:29
deci...

meci de cacat. echipa de cacat,joc de cacat!

cum mama masii de treaba sa fi condus cu 1-0 in prima mansa, si tu sa nu ai 1 sut pe poarta in prima repriza din a doua mansa?

apoi, dupa ce mai iei un gol... la care tatarusanu nu are scuza .. aaaa... o sa zica ca, gazonu a fost de vina...dar nenorocitu a gresit impardonabil...

apoi... joci 4-1-4 , si nu marchezi!!!! sincer ma mir cum dracu de nu am mai luat goluri.

deci daca romania, la calificarile pt brazilia 2014 joaca in poarta cu tatarusanu, de acum zic ca nu terminam nici pe 4 in grupa.

bremen1980
24 Feb 2012, 10:34
Cronica meciului facuta de Catavenci :

http://www.catavencii.ro/Live-text-fc-twente-steaua-bucuresti_0_3194.html

ghost90
24 Feb 2012, 10:50
"Martinovici bate un aut. Se pare că autul intrase pe teren și lovise un stelist."

=)) =))

ProfetulTau
24 Feb 2012, 19:37
da-i dracului pe astia de la Steaua;)

iiii
01 Mar 2012, 09:47
deci...

a mers mandea aseara la meci pe stadionul national...dupa o zi de birou, si dupa 1 pet + 1 sticla de coniac linse printre blocurile de la iancului , am plecat spre stadion cu 20 de minute inainte sa inceapa meciul... intrarea de pe Pierre de Coubertin... sectorul G ( cand am vazut biletul, sectorul G mintea imi statea la alt G, dar in fine... ) ajungem la portile noastre.. o imensa coada... si numai 2 porti deschise, pe unde intra doar un singur om, si era unu de la bgs care controla, si mergea coada greu, incepusera niste garoi de aia getbeget, sa tipe pe acolo, ca se pierde meciu bla bla bla

dupa 8 minute din meci, intram si noi hop tzop ( evident ca m-a intrebat taranoiu de la BGS daca am bricheta, am zis ca nu, m-a controlat , mi-a gasit-o si ma intreaba din nou daca am bricheta si am zis ca am uitat-o in buzunar.... m-a pus sa o arunc, damn life pt ca era de aia smeka de la KENT ) , gasim locurile.. si ma uit pe tabela... 0-1 si zic wow... intreb pe unu de langa mine cine a dat gol la uruguay, si omu imi zice simplu : " - Ia sa te vad daca ghicesti . " si numai Cavani aveam in minte, am zambit... si intelesesem deja cine a marcat....

Dupa ce admir arena... studiez eu, belesc si eu ochisorii ca orice om care e pt prima data pe o arena pe care nu a mai fost, apoi ma concetrez catre meci...
mutu titular si capitan!!!! mi s-a facut rau... ma mai uit, vad un Latovlevici.. vad un Torje... si zic ok ok... hai ca poate avem sanse..

dar juca uruguayu frumos, mult mai tactic, pase mult mai reusite, se vede ca sunt echipa care a castigat copa america... si totusi sunt locul 4 in lume...

apoi.... nebunie generala.. langa noi, erau niste copilasi sa zic asa, cu vuvuzele de la coca cola... de nu mi-au sunat in cap de mai aveam putin sa merg sa le zic sa ia o mica pauza...
si meciul continua...

apoi apare la peluza sud, un banner : FRF=RMGC ( feberatia romana de fotbal = rosia montana gold corporation ) si incep nenorocitii de la BGS sa traga de banner, sa se impinga, sa evacueze sectorul, se bat etc... urat...

tin sa mentionez ca am vazut oameni care venisera la meci impreuna cu familia.. oameni pasnici cu stegulete etc...

si da si romania gol... faza torje + gol stancu, consider ca ne-au cam lasat ca sa fie bine pt toti...

si spre marele meu noroc, dupa ce ca am plecat printre ultimii, am prins imediat un 104 , cu , care am calatorit precum sardinele... mi-am murdarit bocancii etc, si am aterizat in lipscani la o berica si la povestit prietenilor care nu au fost, marea : "experienta national arena , meci romania "

atat

ghost90
01 Mar 2012, 10:20
apoi apare la peluza sud, un banner : FRF=RMGC ( feberatia romana de fotbal = rosia montana gold corporation ) si incep nenorocitii de la BGS sa traga de banner, sa se impinga, sa evacueze sectorul, se bat etc... urat...

Nu-i adevarat,jandarmeria face orice pentru a apara drepturile oamenilor.Ei sunt oamenii legii,ce mama dracului si noi care mergem la peluza sa cantam suntem niste gunoaie sociale si niste huligani.Ma si mir cum a reusit cacatii aia cu ochi sa-si dea seama ce inseamna RMGC.
Cat despre jegurile federative ,doar atat:
http://www.youtube.com/watch?v=FE0JTl8b_ng&feature=related

iiii
01 Mar 2012, 10:22
ghost, eu am zis mai sus exact ce am vazut.

ghost90
01 Mar 2012, 10:29
Stiu ma,si te cred.Eram ironic.

iiii
01 Mar 2012, 10:41
oricum... cand apari pe aici, si e un meci ceva, iti recomand stadionul, e bine facut.

eu cand ajung in cluj, cand dracu oi putea ajunge, express vreau sa vad stadionu lui U.

ghost90
01 Mar 2012, 11:49
Pai hai saptamana viitoare la meci :D.

iiii
01 Mar 2012, 11:53
n-am cum ... job, and pana in cluj e drum lung. si trebuiesc banuti
am facut eu niste calcule... trenu e cam 100 ron un drum, si masina nu am, si amici de ai mei care au , nu se baga ca e departe etc.

oricum undeva la primavara sau la vara ajung sigur in cluj, un weeekend ceva..

Kriss_Kringle
01 Mar 2012, 13:05
Bai da ce se tot insista cu maimutoiu' ala de Tatarusanu?A fost penalty clar ca lumina zilei la Cavani,n-a avut nici o treaba cu mingea si Kassai s-a facut ca ploua.Cred ca i-a bagat Sandu ceva in buzunar sa ne mai avantajeze in caz de ne asediaza Uruguayul.
Sa-l mai bage pe Pantilimon ca ciumpalacu' ala si-a primit sansele si in ultimul timp a gafat grupa mare.
Mi-a placut de Torje,a fost foarte vioi si s-a implicat din ce in ce mai mult cu cat avansa meciul.
Poate s-a uitat Guidolin la meci si se gandeste sa-l mai titularizeze.

iiii
01 Mar 2012, 13:18
faza misto e ca , torje care a dat pasa de gol, e razerva constanta la udinese, iau stancu e la o echipa de mana a 2 in turcia... orduspor. nu sunt la echipe mari.

apoi la faza aia a lui tatarusanu.... baietasu asta a devenit idiot ma jur.
ziceai kriss de pantelimon.. pai ala nici macar nu a fost convocat.

vave
01 Mar 2012, 17:52
Am văzut primul gol la trei secunde după ce a început meciul. Și apoi, mai târziu, am văzut că ninge în București. Deci da... "fain" meciul. :P

iiii
02 Mar 2012, 10:12
mda vave mda... a nins dar e bine ca zapada s-a topit.

si stau si ma gandesc cum o sa fie concertul rhcp

Chambord
07 Mar 2012, 10:13
Fantastica prima repriza facuta de Arsenal aseara ! Nu e la indemana oricui sa calareasca Milanul in halul ala. Pacat ca dupa pauza li s-au terminat si benzina si ideile. Oricum, ramane o victorie faina care sterge contra-performanta din tur.

Milanul e muci. Nu-i vad trecand de turul urmator.

t0nka
07 Mar 2012, 11:13
Nu am inteles diferenta mare a jocului facut de Arsenal in prima repriza fata de cea de'a doua. Pacat de ocazia ratata a lui Van Persie, mi'ar fi placut sa vad niste prelungiri, eventual penalty'uri.

danonino
07 Mar 2012, 11:52
Daaa! Daaa!

A fost cu adevarat senzational meciul. Arsenal a jucat cu daruire, cu un elan si un amplob ce au impresionat enorm de mult. A fost ca in 206, epic.

iiii
07 Mar 2012, 11:56
dar degeaba daca nu a reusit sa mai dea 1 gol... pacat oricum

hai sa vedem azi ...

eu zic : APOEL - OL vad un egal.... ori 0-0 ori 1-1, si OL merge mai departe...

dar barca am doua pronosticuri : bate barca si da messi gol

danonino
07 Mar 2012, 12:00
Meciul asta a fost filmul Rocky transpus in realitate.

Kriss_Kringle
07 Mar 2012, 12:28
Doar daca ducea scorul la 4-0 si se califica in prelungiri era Rocky.:))

In mod normal Arsenal trebuia sa se califice din dubla asta pentru ca Milan e un jeg de echipa.Cum poti sa ai vreo pretentie sa castigi Liga campionilor cand vii dupa un 4-0 si te aperi in retur de incasezi 3 goluri?E tipic pentru echipele astea italienesti sa joace asa de scarbos,singurele care mai spala din rusine sunt Udinese si Napoli.
Chamberlain iar a facut un meci mare si macar a mai spalat echipa din rusinea primului meci.Acum au un moral bun pentru meciul cu Newcastle pe care-l joaca acasa.
Daca-i bat se duc la 8 puncte de ei,lupta pentru locul 4 fiind doar intre Arsenal si Chelsea,pe care ii vad in cadere libera.De fapt sunt aproape sigur ca Tottenham o sa se gafeze etapele care vin si Arsenal are sanse mari la locul 3 fiind doar 4 puncte intre cele doua.

ghost90
07 Mar 2012, 19:48
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/liga-politieneasca-de-fotbal-a-mai-reusit-o-victorie-le-dezafiliem-vedem-pe-ce-baza-9375669

Pe jegu' asta ordinar,numa impuscat il dai jos.

iiii
08 Mar 2012, 09:27
deci hahahaha

la barca era inevitabil sa marcheze goluri... bv messi...

ji jos palaria pt reusita cipriotilor... si mai tin minte in grupe... cand au picat cu shaktaru lu lucescu porto si zenit, si lucescu a zis : " echipa care pierde puncte cu APOEL nu se califica..." si hop tzop, APOEL castiga grupa, si mai elimina si pe OL.

Kriss_Kringle
08 Mar 2012, 13:12
Finala CL Apoel-Basel!B-) =))

chuckyfan
08 Mar 2012, 13:19
mie mi s-a facut mila de cei de la Leverkusen aseara. Oare Messi n-a dat pe la biserica cand vorbea popa despre cumpatare?

Chambord
08 Mar 2012, 13:27
Serios ca a fost cam nesimtzit tipu. Adica bun, ai batut cu 3-1 in tur in deplasare si tot nu te saturi. Mark my words: Barcelona NU va lua CL anul asta !! De obicei astia pe care ii fura peisajul si n-au frana ii ia un copac in brate la un moment dat.

Kriss_Kringle
08 Mar 2012, 13:27
Si mie mi s-a parut ca au fost nesimtiti de le-au dat 7 goluri,ce-i drept si portarul lui Leverkusen nu se implica prea tare cand se apropia Messi de poarta dar totusi,putea sa le zica si fomistu' ala de Guardiola sa mai traga franele dupa 3-0,4-0.

iiii
08 Mar 2012, 16:24
eu imi doresc din tot sufletul cupa sa nu ajunga in spania! sa ajunga oriunde dar nu in spania!

sa vad eu atunci fanii barca si real din romania ce mai zic.

danonino
08 Mar 2012, 17:46
Doar daca ducea scorul la 4-0 si se califica in prelungiri era Rocky.:))

Detalii, detalii...

Nu cred ca o sa fie atat de cazuta Chelsea. Batranii echipei chiar or sa inceapa sa joace.

iiii
09 Mar 2012, 09:19
wa
deci clar...
ce gol a dat ala de la sporting... xandao sau ceva de genu... pfuuuai

Kriss_Kringle
09 Mar 2012, 14:21
Da,scula de gol no comment dar ai vazut ce penalty a scos Luuk De Jong?S-a impiedicat intentionat as zice in careu la o distanta de 1 m daca nu mai mult de adversar si i-a dat arbitrul penalty.:|
Aici se aplica cel mai bine vorba: A facut din cacat bici si mai si pocneste!
N-am vazut United cu Bilbao decat ultimele 5-6 min ca am fost la film dar am auzit ca au facut tiki taka cu ei.

iiii
09 Mar 2012, 14:58
nu am vazut faza lui de jong... din pacate, dar o sa caut cand ajung home...

oricum nu ma asteptam ca ambele echipe din manchester sa ia bataie

ghost90
09 Mar 2012, 18:37
iiii ia hai sa te aud cu un pronostic inainte de meciul etapei :D.

Kriss_Kringle
10 Mar 2012, 20:36
Exact cum am anticipat Spuds s-a gafat cu Everton si a ajuns la 3 victorii consecutive.La cat mai multe:D

iiii
11 Mar 2012, 07:54
ghost... tinand cont de manariile care se fac... eu zic un 1-0 sau 2-0 pt steaua....

no offence.

iiii
12 Mar 2012, 20:34
deci se pare ca am avut dreptate frate ghost....

iiii
13 Mar 2012, 09:34
asa... era sa uit sa mentionez marele arbitru de la meciul astra-mioveni ... 22 ani! nu mai arbitrase in liga 1 si nici in liga 2.
greseli grave... noroc de asistenti... am anumite faze... bajbaia...habar nu avea pe ce lume e...

ghost90
13 Mar 2012, 10:47
Dupa jocul din a doua repriza a Universitatii merita macar un egal.Oricum fotbal de toata jena.Pacat de atmosfera care am facut-o pe stadion,jucatorii aia de carton nu merita asa ceva.Cel mai jegos moment a fost momentul in care namilele cu 2 clase au luat la bataie niste suporteri care aveau un banner pe care scria FRF=RMGC=MIZERIE.S-au incins spiritele destul de tare,s-au carat niste pumni si picioare,si pana la urma au returnat animalele imputite bannerul.Pe Sandu si Dragomir,sa-i vedem la cimitir!

iiii
13 Mar 2012, 11:17
stiu ca merita dar uite ca nu a fost... la ce asediu a fost la poarta stelei ma mir si eu...

faza cu banneru e de toata jena... iti dai seama ca stewarzii sau bgs sau ce dracu sunt primesc indicatii directe... daca e banner cu FRF sau mitica sau sandu...sa sara imediat sa il confiste..

Kriss_Kringle
13 Mar 2012, 19:36
Joaca careva FIFA 11 pe pc dintre voi care frecventati topicul asta?Nu de alta dar poate jucam si noi candva.Mai nou joc la dublu si e destul de distractiv.

ghost90
13 Mar 2012, 21:58
Pentru aia care ii catalogheaza pe suporterii romani drept huligani,ii invit sa urmareasca asta (http://www.youtube.com/watch?v=nXDK-8RaNcM&feature=player_embedded#!).Imi pare rau ca n-au apucat sa le dea mai multe picioare in cap,ca au apucat sa plece pe cand au ajuns astia din peluza.
Si nu inteleg cum pot unor astfel de jucatori sa-i doara fix in lupa de asa (http://www.youtube.com/watch?v=LXrgXheOdC4&feature=related) galerie.

LE Kriss,nu mai joc FIFA ca nu mai am chef sa ma internez de urgenta la psihiatrie.

Kriss_Kringle
13 Mar 2012, 22:06
La dublu nu mai e asa de stresant ca si cand ai juca 1 vs 1.:P

ghost90
13 Mar 2012, 23:09
Oricum m-am cam lasat de FIFA.:D
Azi Stevie G mi-a facut o seara superba,nu gasesti altul ca el.Cat despre UCL,ma bucur ca a iesit Interul.Maine,Cska o sa faca instructie pe Bernabeu.

iiii
14 Mar 2012, 08:24
eu nu joc FIFA, defapt nu joc nimic... nu mai am rabdare de jocuri.

7-0! atat am de zis 7!!! sapte, s a p t e! in optimi.... nu in play-off... nu in grupe!!! e al doilea meci in care o echipa marcheaza 7!!! gizzz ce diferenta intre echipe....

felicitari lui OM! interu a demonstrat doar rusine... daca juca chivu bag mana in foc ca luau 2-3 goluri.

mvpsebi
14 Mar 2012, 22:39
CR7 in meciu' cu moscovitii... ma asteptam (vroiam >:) ) sa aiba o finalizare in forta cu faceplant :))

http://www.youtube.com/watch?v=5i-1pwAdJd8

"penalti clar..." =))

sa mai bata si Napoli la penaltiuri, and it's a perfect night :D

LE: no mo' penalties :(

LE2: and no mo' Napoli, England still has hope...

iiii
15 Mar 2012, 10:04
hehe.
aseara am vazut pe tvr meciul... exceptand comentariul lui olaianos... care inafara sa zica jucatorii , la cine e mingea, nimic nu mai zicea... vb lui banciu.

oricum meciul din anglia a fost frumos. lectie de fotbal. ambele echipe dorind sa mearga mai departe in competitie, mai ales ca napoli avea avantajul scorului de pe teren propriu.

dar uite ca cei de la chelsea au jucat sansa pana la capat si eu avut parte de un rezultat bun, ramanand singura echipa din UK care mai e in champions league...

ma asteptam sa marcheze lavezzi sau cavani pt napoletani dar nu a fost asa... bomba lor, a venit de la un turcalete de la mrginea careului... frumos gol, era 2-1 pt chelsea , dar napoli mergea mai departe. apoi vine hentzul din careu, gol lampard!!!! egalitate la scor... prelungiri. GOL chelsea... 4-1 , si am zis... sa vezi acum asediu napoletan... dar de unde.? inafara de cateva faze la poarta lu ceh, nimic. tot chelsea juca ... oricum ma bucur pt reusita englezilor.

cat despre meciul lui real... am vazut numai rezultatul , tot pe tvr1... nimic nou. cska a venit sa fie executata.

iiii
15 Mar 2012, 16:20
pai da ma, dar torres inca nu a rupt gura targului... de cate ori a jucat... nu prea a fost exceptional.

totusi... drogba, in ciuda varstei, inca joaca destul de bine...

bremen1980
16 Mar 2012, 11:52
Comentariul unui user pe eurosport.yahoo.com in legatura cu tragerea la sorti:
''At the end of the day...this is a two-team battle between Barca and Real...all other teams are wasting there time... '' Sa aiba dreptate ???:-/

Kriss_Kringle
16 Mar 2012, 12:06
Sferturi de finala CL:

Apoel-Real Madrid
Marseille-Bayern
Benfica-Chelsea
Milan-Barca

Real e ca si calificata in semifinale,Marseille poate sa ii puna probleme lui Bayern,Benfica la fel,va pune probleme acasa pe Da Luz iar Milan-Barca va fi probabil strans ca si in grupe dar Barca se va califica.

iiii
16 Mar 2012, 12:15
pfuuuuai

si cat m-am rugat sa pica real cu barca... of!

oricum realu e ca si calificata....

la om cu bayern e meci dificil... dupa mine bayern are sansa mai mare... dar nici om nu e de lepadat... in dubla mansa cu inter, a avut mare noroc, obtinand calificarea dupa minutul 90.

benfica cu chelsea... tin cu chelsea

si la barca cu milan... sa dea barbosu' sa treaca milanu si sa scapam de barca .

Flavio
16 Mar 2012, 12:36
si la barca cu milan... sa dea barbosu' sa treaca milanu si sa scapam de barca .
nu are sanse milan:)

iiii
16 Mar 2012, 12:39
i know... dar eu sper si iar sper si tot sper, sa pice barca

ghost90
16 Mar 2012, 12:39
Incredibil cat "bulan" poate sa aiba galacticii plii mele.In dubla asta is ultras Apoel,bat acatiste in fiecare seara sa scoata cacatu ala de echipa.Din ce a ramas,sper sa castige Bayern trofeul,desi tare cred ca va castiga una din echipele alea 2 din cosmos,sau de unde dracu vin.

iiii
16 Mar 2012, 12:58
perfect cu tine frate ghost.... eu ma rog sa ia bayern sau chelsea... dar mai mult ca sigur o sa ajunga in finala ireal si barca... si se duce pwlii de zestre si UCL.

AndreiStefan
16 Mar 2012, 13:14
Acum merge pariat pe Apoel ca ajunge in finala...un 50 de lei asa de caterinca.

Lasand deoparte un pic sportul rege...

http://www.youtube.com/watch?v=WcvAOpnnMK0 (http://www.youtube.com/watch?v=WcvAOpnnMK0http://)

Daca ar avea si fotbalul asa atmosfera...

iiii
16 Mar 2012, 13:16
si europa league :

Sporting - Metalist

AZ - Valencia

Bilbao - Schalke

Athletico - Hannover

Manusa
16 Mar 2012, 13:46
Bilbao poate face o figura frumoasa precum Atletico Madrid acum cativa ani :)

Cred ca in finala CL vor juca Real cu Barca si ar fi cazul sa i-a Realul trofeul anul acesta ....:)

ghost90
16 Mar 2012, 13:58
@Andrei Stefan
La baschet intotdeauna se poate face o atmosfera mai faina.De exemplu ca si astia (http://www.youtube.com/watch?v=QhDZ91hST-w) si mai ales astia (http://www.youtube.com/watch?v=dtWbTZbfkI8).
Cum zice ala din primul comment,daca ar fi in NBA asa ceva Lebron,Bryant s-ar caca pe ei instant.

catasmile17
16 Mar 2012, 14:56
Bilbao poate face o figura frumoasa precum Atletico Madrid acum cativa ani :)

Cred ca in finala CL vor juca Real cu Barca si ar fi cazul sa i-a Realul trofeul anul acesta ....:)

ai dreptate ar fi frumoasa o finala Real-Barca !! Dar eu sincer as vrea sa-i scoata Milan pe Barca :D
real-milan as vrea finala :D

si la europa leagua ar fi frumos un atletico madrid- bilbao

catasmile17
16 Mar 2012, 14:59
nu are sanse milan:)

eu zic ca Milan poate sa treaca daca joaca cum trebe si nu fac greseli in aparare !!!

catasmile17
16 Mar 2012, 15:00
Cine crede ca Milan i-ar putea bate pe Barcelona ?

iiii
16 Mar 2012, 15:30
wa...

in grupe, s-au mai intalnit barca cu milan. 2-2 in spania si 2-3 in italia.

in meciurile directe... barca a luat 4 pct si milan 1.

sincer mi-as dori sa treaca milan de barca... dar cred ca are 10 % sanse.

Chambord
16 Mar 2012, 15:51
Bayern ia CL si Bilbao EL.
finale: Bayern - Barca la Munchen si Bilbao - Atletico Madrid la Bucale

iiii
16 Mar 2012, 16:41
la UCL mi-as dori eu sa ia bayern :D hehehe ce palma ar fi peste nasu' spaniolilor...

cat despre europa league.... vreau Metalist Harkov cu Hannover 96 in finala, sa iasa un chici la bucuresti...sa o ia sandu peste bot

catasmile17
16 Mar 2012, 17:06
wa...

in grupe, s-au mai intalnit barca cu milan. 2-2 in spania si 2-3 in italia.

in meciurile directe... barca a luat 4 pct si milan 1.

sincer mi-as dori sa treaca milan de barca... dar cred ca are 10 % sanse.

ai dreptate barca ii greu de invins !!! Dar ce sti poate fac astia de la Milan o surpirza !! :)

catasmile17
16 Mar 2012, 17:08
Bayern ia CL si Bilbao EL.
finale: Bayern - Barca la Munchen si Bilbao - Atletico Madrid la Bucale

si eu mi-as dori aceasi finala in europa league ;)

dar in champions league as vrea sa castige real,milan sau chelsea :D

iiii
18 Mar 2012, 22:19
deci....

sambata am fost la stadion sa iau bilete... cand ajung aproape de casele de bilete... hop tzop vine la mine un tigan, cu ochelari de texan, imbracat cu tricou roz si jacheta... si imi zice : "frate, nu mai sunt bilete la peluza, mai au numai la tribuna 0, dar am eu, la 10 lei (in contextul in care un bilet normal era 5 lei )..."si se tinea dupa mine de nu mai scapam de el.... intr-un final ajung la case unde nenorocitu pleaca... intreb un cetatean,,, si imi zice ca mai sunt bilete si zice ca da... spre norocul meu nu am stat la coada si am cumparat la 5 lei biletul... si ma duc sa il caut pe tigan sa ii zic ca am bilete la peluza, costa 7 lei, daca vrea... dar nu l-am mai gasit.. of.

si vine si ora de meci... cu 15 minute inainte eram la stadion, spre marea mirare, am intrat repede, in 10 minute eram pe stadion , in nord. mare greseala ca am luat bilete acolo...erau langa mine niste taranoi, veniti dracu stie de unde , de au tipat tot meciul, l-au comentat, injurau pe bicfalvi, apoi il laudau.

sa nu mai zic ca aveau stegulete de ala de fash, care le cumpara prostimea inainte de meci.. si sa nu mai zic de noile esarfe, la 10 lei, pe care scrie : FC STEAUA BUCURESTI , cu litere rosii pe fond alb! am zis ca nu e adevarat....

si incepe si meciul... cu tralalalala, cu huhuhuhu, cu aplauze, vine minutu 12, shok... deschide astra scoru, dintr-o faza frumusica sa zic... dar totusi era 0-1 pe tabela.

trece timpul, se canta, se sare , se aplauda... stadionul plin, si incepe steluta sa joaca ,se egaleaza, dintr-o faza care sincer nu am vazut-o bine ca eram la nord, dar la reluare am inteles eu ce si cum... noroc domle noroc.

golul 2, genial, am zis ca nu e adevarat... bravo bravo... si apoi au urmat ratarile de mi-au iesit peri albi ... 3 bare... etc...
si tot ce ma rugam era ca sa mai dea steaua un gol sa nu stau cu teama pana la final, dar numai ratari ratari si iar ratari... dar pana la urma am luat cele 2 puctishoare care ne ajuta.

si am plecat pe jos pana acasa... intr-o mare aglomeratie...

felicitari echipelor concordia si sportul pt realizarile uimitoare din aceasta etapa.

catasmile17
22 Mar 2012, 11:38
22 Mar 2012
21:30
TG MURES - FC STEAUA

cine crede ca mai are sanse la titlu? :D

ghost90
22 Mar 2012, 13:27
Nimeni.

catasmile17
22 Mar 2012, 15:15
ii bun :))

Flavio
24 Mar 2012, 18:22
22 Mar 2012
21:30
TG MURES - FC STEAUA

cine crede ca mai are sanse la titlu? :D

astia fac manevre pe banda rulanta, nici la pariuri nu se mai merita sa joci pentru ca sigur pierzi daca pariezi in liga 1. mai interesant e ca si in anglia au inceput sa o suga cu meciurile. azi liverpool a luat bataie de la wigan..naspa

Kriss_Kringle
24 Mar 2012, 18:32
Faptul ca Liverpool a luat bataie de la Wigan e doar semi supriza pentru ca sezonul asta s-au descurcat in derby-uri dar in meciurile cu echipele mici au fost praf.In afara de asta n-au un atacant pe care se pot baza,Carroll e o gluma.

Flavio
24 Mar 2012, 19:20
Faptul ca Liverpool a luat bataie de la Wigan e doar semi supriza pentru ca sezonul asta s-au descurcat in derby-uri dar in meciurile cu echipele mici au fost praf.In afara de asta n-au un atacant pe care se pot baza,Carroll e o gluma.
si cand ma gandesc ca imi placea camp. englezesc. de ceva vreme o da in bara

ghost90
24 Mar 2012, 22:15
Nici nu stiu ce sa mai zic de echipa aia.Liverpool poate bate pe oricine si poate pierde si cu Adunatii Copaceni daca se chinuie putin.Nu ar mai trebui sa aiba nicio pretentie cu petardele alea in echipa.Cu tot respectul pentru King Kenny,nu prea stie ce face.

Kriss_Kringle
24 Mar 2012, 23:03
Nici nu stiu ce sa mai zic de echipa aia.Liverpool poate bate pe oricine si poate pierde si cu Adunatii Copaceni daca se chinuie putin.Nu ar mai trebui sa aiba nicio pretentie cu petardele alea in echipa.Cu tot respectul pentru King Kenny,nu prea stie ce face.
King Kenny is becoming Clown Kenny.:))
Pe langa asta nu are inspiratie nici la transferuri.De fiecare data cand ma gandesc ca s-au dus peste 50 de milioane pe Carroll si Downing tot nu imi vine sa cred ca exista un prost care ar face asemenea afaceri.:|

ghost90
24 Mar 2012, 23:13
King Kenny is becoming Clown Kenny

Never ever ever.Desi nu stiu ce mama dracului are in capu ala.Mai ales ca el i-a adus si pe papagalii aia doi.Si 1 milion pentru amandoi era mult.Fain gol a dat Arteta azi.Desi dupa ala al lui Crouch mi-a cazut scuipat din gura.

Kriss_Kringle
24 Mar 2012, 23:33
King Kenny is becoming Clown Kenny

Never ever ever.Desi nu stiu ce mama dracului are in capu ala.Mai ales ca el i-a adus si pe papagalii aia doi.Si 1 milion pentru amandoi era mult.Fain gol a dat Arteta azi.Desi dupa ala al lui Crouch mi-a cazut scuipat din gura.

Chiar ma gandeam cand avea de gand sa dea si Arteta un gol din lovitura libera tinand cont ca e "specialist" la capitolul asta.De fiecare data dadea in zid dar i-a intrat in sfarsit si a fost o ghiulea.

M-ai facut curios si m-am uitat adineauri la golul lui Crouch.Executie care-ti intra din an in pastei.:|
Maine e Ajax-PSV si cred ca o sa se lase cu goluri multe,motiv pentru care o sa ma si uit la meci.:D

ghost90
24 Mar 2012, 23:37
Cine il transmite?Ca astia de la Gigi Sport nu dau meciurile din Eredivisie.Maine cel mai important lucru e sa castige Dortmund si sa piarda jegurile de la PSG.

Kriss_Kringle
24 Mar 2012, 23:50
Nu cred ca il dau la TV,eu o sa ma uit pe sopcast,asta daca reusesc sa gasesc un stream bun.
Sa fi vazut ce meci frumos a iesit in cupa intre PSG si Lyon,se juca numai pe contre dar Lyon a avut ratarile mai mari.

ghost90
24 Mar 2012, 23:54
Ar fi cazul sa joace PSG bine la cate meleoane a bagat seicul pulii calului in echipa asta.Oricum eu sper sa faca Montpellier surpriza :D.

catasmile17
25 Mar 2012, 12:38
Montpellier este o echipa imprevizibila !!! In ultimi doi ani joaca foarte bine echipa asta !!! De apreciat !!:)

margott
25 Mar 2012, 19:30
Echipa mea de fotbal preferata in prezent : I Don't Love Footbal ! :))

Acum cativa ani tineam cu Realul, pe vremea lui Figo, Raul si Zidane. :)

Kriss_Kringle
25 Mar 2012, 20:38
Echipa mea de fotbal preferata in prezent : I Don't Love Footbal ! :))

Acum cativa ani tineam cu Realul, pe vremea lui Figo, Raul si Zidane. :)

Cool story bro.

ghost90
25 Mar 2012, 22:01
Ati vazut careva Koln-Dortmund?Un deliciu din toate punctele de vedere,sa privesti echipa asta.Nu cred ca mai pierde titlul anul asta,mai ales daca joaca cum a facut-o azi.

catasmile17
25 Mar 2012, 22:14
Dortmund este o echipa frumoasa cu jucatori tineri si talentati !!! Eu zic ca merita baietii astia sa castige campionatul !!!

catasmile17
25 Mar 2012, 22:17
Juventus-Inter 1-0 (70')

Se pare ca inter nu mai joaca nimic....

ghost90
25 Mar 2012, 22:17
Eu inteleg ca esti entuziasmat,da' dupa ce tre sa pui semne de exclamare fara numar dupa fiecare propozitie?

catasmile17
25 Mar 2012, 22:19
mda 2-0 Del Piero inscrie....

ghost90
25 Mar 2012, 22:35
http://img13.imageshack.us/img13/299/740eab4d519c26a9c4c4008.jpg

iiii
27 Mar 2012, 13:51
revine Stoichita pe banca stelei... imi e rau... :(

t0nka
27 Mar 2012, 15:44
revine Stoichita pe banca stelei... imi e rau... :(

incet incet, lucrurile "reintra in normal"

catasmile17
27 Mar 2012, 16:47
sa nu uitati cand a fost el data trecuta pe banca stelei a avut o echipa mult mai slaba decat cea actuala ... sper sa aduca plusul de care avea nevoie echipa.

Flavio
27 Mar 2012, 21:49
sa nu uitati cand a fost el data trecuta pe banca stelei a avut o echipa mult mai slaba decat cea actuala ... sper sa aduca plusul de care avea nevoie echipa.
steaua nu o sa faca performanta daca ciobanu tot schimba "paznicu la oi". pentru figurile lui si pentru faptul ca se implica prea mult la echipa nu a ramas nici olaroiu acu ultima oara.ciobanului ii place sa joace preferatii lui ca sa poata sa le creasca cota sa ajunga la nationala si apoi sa-i vanda pe bani mai multi. asa nu o sa faca performanta

catasmile17
27 Mar 2012, 21:57
steaua nu o sa faca performanta daca ciobanu tot schimba "paznicu la oi". pentru figurile lui si pentru faptul ca se implica prea mult la echipa nu a ramas nici olaroiu acu ultima oara.ciobanului ii place sa joace preferatii lui ca sa poata sa le creasca cota sa ajunga la nationala si apoi sa-i vanda pe bani mai multi. asa nu o sa faca performanta

ai dreptate.... nu se prea poate face performanta daca patronul nu lasa saff-ul sa-si faca treaba... si asa mai departe

Chambord
28 Mar 2012, 11:47
Pele admits Maradona is the greatest of all time, Evra & Suarez become blood brothers and 10 things that are more likely to occur than APOEL beating Real Madrid

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/03/27/2991033/pele-admits-maradona-is-the-greatest-of-all-time-evra-suarez

Kriss_Kringle
28 Mar 2012, 11:58
Pele admits Maradona is the greatest of all time, Evra & Suarez become blood brothers and 10 things that are more likely to occur than APOEL beating Real Madrid

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/03/27/2991033/pele-admits-maradona-is-the-greatest-of-all-time-evra-suarez
Au rezistat ei in prima repriza dar in a 2a au luat scurt 3 bobite incat sa se considere neprezentare si deja cred ca antrenorul lor se consulta cu Cartu in privinta autobazei pe care o s-o bage in retur.Sorinaccio FTW! :))

TrollBoyToy
28 Mar 2012, 12:19

Au rezistat ei in prima repriza dar in a 2a au luat scurt 3 bobite incat sa se considere neprezentare si deja cred ca antrenorul lor se consulta cu Cartu in privinta autobazei pe care o s-o bage in retur.Sorinaccio FTW! :))
Scumpule Maradona e regele:P

Kriss_Kringle
28 Mar 2012, 12:29
Judex,up to his old antics again.#-o

catasmile17
28 Mar 2012, 14:12
AC Milan -- FC Barcelona big match :)

http://img.userbarz.com/55/10969.png

Flavio
29 Mar 2012, 09:12
:-? oare bate azi dinamo pe gaz metan?

catasmile17
29 Mar 2012, 10:55
posibil.

catasmile17
29 Mar 2012, 19:28
Europa league -- Shalke-Athletic Bilabo --- De urmarit

bremen1980
31 Mar 2012, 18:30
Aseara am pendulat intre minunatul ''Annie Hall'' si meciul asta fantastic Borussia Dortmund-VFB Stuttgart 4-4. Astazi vad ca Bayern a batut si s-a apropiat la 3 puncte.
http://www.dailymotion.com/video/xpsu4y_borussia-dortmund-4-4-stuttgart_sport

Cmd93
01 Apr 2012, 11:24
Aseara am pendulat intre minunatul ''Annie Hall'' si meciul asta fantastic Borussia Dortmund-VFB Stuttgart 4-4. Astazi vad ca Bayern a batut si s-a apropiat la 3 puncte.
http://www.dailymotion.com/video/xpsu4y_borussia-dortmund-4-4-stuttgart_sport

Nu am mai vazut un meci asa de bun de la Chelsea-Liverpool din Champions League in 2009.

bremen1980
02 Apr 2012, 13:07
Se roaga azi toti milogii din liga lui Mitica pentru o victorie a Vasluiului .

ghost90
02 Apr 2012, 16:24
Toata lumea se roaga pentru o victorie a Vasluiului.

iiii
03 Apr 2012, 09:18
ghost.... si ia sa vezi ca nu a fost. damn life.

iiii
03 Apr 2012, 17:16
bayern - OM eu zic un 1- 0 pt bayern... si evident calificarea germanilor

iar la barca - milan , ma rog la un egal, si sa scapam de barca... dar mai mult ca sigur o sa fie un 1-0 2-1 pt barca

catasmile17
04 Apr 2012, 08:39
si eu speram sa bata milan... dar se pare ca nu a fost sa fie.

iiii
04 Apr 2012, 09:27
am zis 2-1 la barca -milan... na ca fu 3-1 ...

si la bayern -om , m-am inselat la 1 gol..

de azi...

real - apoel , eu zic.... inca un 3-0 pt ireal

si dincolo calificarea lui chelsea

t0nka
04 Apr 2012, 10:37
real - apoel -> 3-1
chelsea - benfica -> 1-3

catasmile17
04 Apr 2012, 13:50
real - apoel -> 3-1
chelsea - benfica -> 1-3

nu cred ca benfica va fi in stare sa ii bate pe chelsea :P

eu cred ca finala din anul acesta va fi barca-real.

oricum sper ca chelsea sa faca o minune si sa castige trofeul ...
http://img51.imageshack.us/img51/1932/10525.png

catasmile17
05 Apr 2012, 23:30
frumoase rezultate in EUROPA LEAGUE

Presimt ca aici la fel ca si in Champions League castigatoarele cupelor vor fi echipe spaniole. :D

chuckyfan
08 Apr 2012, 22:08
a dat steaua mai mult de două goluri într-un meci?:)) tot îmi trimit ăștia de la orange mesaje cum că are 4-1 cu Sportul.

catasmile17
08 Apr 2012, 23:06
a dat steaua mai mult de două goluri într-un meci?:)) tot îmi trimit ăștia de la orange mesaje cum că are 4-1 cu Sportul.

lol :))

ghost90
10 Apr 2012, 11:21
http://www.youtube.com/watch?v=x1k0pCqwiVM&feature=related

:D

Kriss_Kringle
10 Apr 2012, 13:09
You can't buy class!! Spuds never in front of Arsenal!
Daca bat maine la Wolves fac 64 de puncte la diferenta de 5 puncte de Spuds si la 7 de Chelski.:D
Tot maine e Dortmund-Bayern si cred ca revine si Gotze la meciul ala,sau macar intra pe parcurs.:D

Presedintele
10 Apr 2012, 13:13
[...] Important e sa ia Dortmund titlul. :D

catasmile17
10 Apr 2012, 14:17
ar fi frumos sa castige Dortmund campionatul. Au o echipa frumoasa si tanara.

Presedintele
10 Apr 2012, 22:43
Plus ca au luat ciorile trei puncte la fratii lor clujeni.
http://www.youtube.com/watch?v=m4E9GKo7kiE&feature=related

catasmile17
11 Apr 2012, 11:44
un singur punct diferenta intre barca si real.
Real are cu Atletico Madrid- meci greu.

Kriss_Kringle
11 Apr 2012, 12:40
Aiurea,tot timpul ii casapeste pe Atletico,meci greu doar pe foaie ca nu-si mai permit sa faca inca un egal si cred ca frustrarile de etapa trecuta o sa le converteasca in goluri cu rivala din Madrid.:))

catasmile17
11 Apr 2012, 14:04
Aiurea,tot timpul ii casapeste pe Atletico,meci greu doar pe foaie ca nu-si mai permit sa faca inca un egal si cred ca frustrarile de etapa trecuta o sa le converteasca in goluri cu rivala din Madrid.:))

nu se stie :P

ghost90
11 Apr 2012, 23:03
http://www.youtube.com/watch?v=ytDH3Xy7NM8&feature=player_embedded

=))

Kriss_Kringle
11 Apr 2012, 23:12
http://www.youtube.com/watch?v=ytDH3Xy7NM8&feature=player_embedded

=))

Comentatorii ziceau ca a fost penalty dar mi s-a parut ca a cazut usor Robben si la fel de usor l-a dat si arbitrul,dar era totusi acoperit de regulament.
Chiar acum a egalat Falcao,mare atacant columbianul asta,are cred ca cel mai bun joc de cap la ora actuala in fotbalul european.

ghost90
11 Apr 2012, 23:23
Si mie mi s-a parut ca a cazut extrem de usor acolo.Oricum nu mai conteaza,Borussia e campioana,sper sa fie si cazul lui Montpellier.

Chiar acum a egalat Falcao,mare atacant columbianul asta,are cred ca cel mai bun joc de cap la ora actuala in fotbalul european.

Ce vorbesti?Cred ca n-ai vazut cine a batut-o pe Blackburn in prelungiri. B-)

Kriss_Kringle
11 Apr 2012, 23:33
Si mie mi s-a parut ca a cazut extrem de usor acolo.Oricum nu mai conteaza,Borussia e campioana,sper sa fie si cazul lui Montpellier.

Ce vorbesti?Cred ca n-ai vazut cine a batut-o pe Blackburn in prelungiri. B-)

Frumos golul lui Carrol dar e mic copil pe langa Falcao,si aici ma refer la regularitatea cu care inscrie cu capul.Deabia acum cand mi-ai zis tu m-am uitat la rezumat si m-am mirat cat de slab a fost portarul de rezerva de a facut penalty-ul ala la Yakubu,care l-a transformat pentru 1-2.Gafa de incepator.:|
Ronaldo si-a bagat TNT in gheata dreapta in seara asta ca i-a dat lui Courtois 2 rachete de nici nu le-a mirosit saracu' de el.
M-am uitat la repriza a 2a la Montpellier,golul lui Belhanda pentru 3-1 a fost genial.As vrea sa-l vad din vara la Arsenal impreuna cu Giroud.

catasmile17
12 Apr 2012, 09:28
Foarte bun meciul dintre Borusia Dortmund si Bayern.
Bravo Borusia!!! Meritau sa castige.

bremen1980
12 Apr 2012, 10:41
Ce bare ,ce ratari ,ce meci .

ghost90
20 Apr 2012, 21:45
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/foto-imagini-scandaloase-in-ghencea-de-ce-ni-l-iei-nenea-copii-in-lacrimi-dupa-ce-observatorul-le-a-luat-banner-ul-cu-steaua-x-325622.html

Presedintele
20 Apr 2012, 22:04
Exact despre asta voiam sa amintesc si eu, Ghost.

http://www9.gsp.ro//usr/thumbs/thumb_540_x_371/2012/04/20/476165-rk-3342.jpg

Mizerabila atitudinea sefilor din fotbal!

Despre meciul in sine, doar atat: felicitari Sporting Vaslui!

ghost90
20 Apr 2012, 22:11
Te mai surprinde ceva legat de actiunile jegurilor de la Federatie si Liga?Cred ca au instigat la violenta pustii aia,pentru ca orice actiune ale celor care conduc fotbalul asta ranced,e complet justificata.

Presedintele
20 Apr 2012, 22:15
In mod normal nu m-ar surprinde, dar aici era vorba de niste copii. E inadmisibil ce le-au facut! Nici daca aia mici injurau de mama sefimea fotbaliatoare nu aveau voie sa se poarte asa cu niste copii!

ghost90
20 Apr 2012, 22:20
Era cu un ton mai ironic asa,a doua propozitie.Cred ca numa dupa ce ii vedem in mormant scapam de Sandu,Dragomir si toti slugoii lor.

Presedintele
20 Apr 2012, 22:23
LOL! M-am prins. Si da - un adevarat Breivik pustanul de-a indraznit sa afiseze acel banner.

catasmile17
21 Apr 2012, 16:29
el clasico tonight. Vre-un pronostic? :)

bremen1980
21 Apr 2012, 18:41
2-1 pentru Barca >:)

Presedintele
21 Apr 2012, 18:44
2-0 pentr-u Real, ca sa respectam ortografia. :D

ghost90
21 Apr 2012, 19:13
5-1 :)

Kriss_Kringle
21 Apr 2012, 20:14
Eu vad un 2-0 sau un egal cu sau fara goluri.

Presedintele
21 Apr 2012, 20:25
Borussia Dortmund campioana! ;)

Kriss_Kringle
21 Apr 2012, 20:44
Borussia Dortmund campioana! ;)

Si cred ca o sa fie campioana si in sezonul urmator.Kagawa isi reinnoieste contractul,vine Reus si cica mai sunt interesati de un fundas lateral japonez si Artoms Rudvens.golgheterul campionatului polonez de la Lech Poznan pentru ca Barrios pleaca in vara si au nevoie de inca un atacant.

Cum o sa arate Borussia cu Reus,Kagawa si Gotze in spatele lui Lewandowski=P~

Presedintele
21 Apr 2012, 20:51
Apropo de lateralul japonez, vorba comentatorilor de la Eurosport - cu japonezii e greu sa dai chix. ;)
Iar Reus e urias. Fotbalistic vorbind, nu fizic. Vorba ta: el, Kagawa si Goetze servindu-l pe Lewandowski. Rupere! :D

Kriss_Kringle
21 Apr 2012, 21:02
Japonia a crescut enorm din punct de vedere fotbalistic in ultimii ani si scot jucatori talentati pe banda rulanta.
Se vorbea de J-League ca ar fi Bundesliga la o scara mai mica.Eu unul,n-am urmarit pana acum campionatul dar stiu ca se transmitea mai demult chiar pe Eurosport J-League insa acum cred ca au incetat.
Personal eu cred ca atunci cand Borussia joaca la capacitate maxima e mult mai spectaculoasa decat Farsa,care ma plictiseste cu jocul ala de pase.Prefer oricand un contraatac rapid alcatuit din pase dintr-o bucata sau devieri decat posesie prelungita,motiv pentru care nu castiga nimic Arsenal.:))

Presedintele
21 Apr 2012, 21:14
ooo, pe mine ma plictiseste ingrozitor miuta practicata de Barcelona lui Guardiola. Jucatorii in sine sunt excelenti, ar merita o partitura mai generoasa pentru public.

Kriss_Kringle
21 Apr 2012, 21:22
Daca la Borussia se adauga in urmatorii ani cate 1-2 jucatori de calitate,presimt ca o sa avem o noua forta in fotbalul european pentru ca deocamdata nu reusesc sa puna vreo problema in Europa League si CL dar poate sezonul urmator o sa treaca macar de grupe.:D

Presedintele
21 Apr 2012, 21:35
Da, a fost foarte ciudata evolutia in ChL a Borussiei sezonul asta. Te puteai astepta la mai mult din partea lor.

In meciul serii au egalat catalanii printr-un gol cacacios, dar madrilenii au trecut iar la conducere printr-unul de superclasa. ;)

Kriss_Kringle
21 Apr 2012, 21:57
Cred ca incepe sa se duca usor,usor vremea Barcelonei.Ar fi si cazul dupa atatia ani,sa mai lase si pe altii sa "manance" ca s-au indopat destul.:))

ghost90
21 Apr 2012, 22:23
Ma bucur enorm pentru Borussia,merita din plin.Dar sa nu uitam si totodata sa speram la o mare surpriza si anume Newcastle in Champions League :D.

Presedintele
21 Apr 2012, 22:25
De las glorias deportivas que campean por Espana... :D

Kriss_Kringle
21 Apr 2012, 22:33
Cam greu pentru Newcastle pentru ca in ultimele etape au cu Chelsea,City si Everton.
Spuds e in cadere libera,Chelsea e mai stabila de cand a preluat Di Matteo echipa iar Arsenal cred ca are in continuare prima sansa la locul 3 datorita meciurilor ramase dar forma subreda a lui Van Persie e ingrijoratoare din moment ce e singura lor gura de foc si in ultimele 2 etape s-au accidentat Arteta si LOLcott.

catasmile17
21 Apr 2012, 22:51
ehe victorie pentru real :P

catasmile17
21 Apr 2012, 22:53
Cam greu pentru Newcastle pentru ca in ultimele etape au cu Chelsea,City si Everton.
Spuds e in cadere libera,Chelsea e mai stabila de cand a preluat Di Matteo echipa iar Arsenal cred ca are in continuare prima sansa la locul 3 datorita meciurilor ramase dar forma subreda a lui Van Persie e ingrijoratoare din moment ce e singura lor gura de foc si in ultimele 2 etape s-au accidentat Arteta si LOLcott.

ai dreptate ... sunt cateva echipe care se bat pentru ultimul loc ce duce in Champions league.

ghost90
21 Apr 2012, 22:53
Eu oricum inca sper sa prinda locul 4.Doamne ce afacere au putut sa faca cotofenele cu atacul ala..Cisse ala e un atacant fenomenal,sper sa nu s plafoneze.Are meciuri foarte grele dar are totusi 4 puncte avans,ca eu pe Celski o vad principala contracandidata.

catasmile17
21 Apr 2012, 22:56
Da asai Chelsea pare echipa mai stabila. Dar acum nu se stie ce va fi.

Kriss_Kringle
21 Apr 2012, 23:03
L-au adus pe Papiss Cisse exact la tanc cand a inceput sa traga cu gloante oarbe Ba.:))
E scula de atacant,se vedea lucrul asta de cand juca la Freiburg.
Si eu cred ca lupta pentru locul 4 o sa fie intre Newcastle si Chelski,dar tinand cont de ultimele 3 meciuri ale lui Newcastle nu e exclus sa recupereze Spuds din puncte.Stii cum e vorba aia:"Doi se cearta si al treilea castiga."

ghost90
22 Apr 2012, 20:08
cefere lupta cefere! B-)

Presedintele
23 Apr 2012, 00:20
In Romania lupta la titlu e din ce in ce mai nervoasa.

Pe mine ma intereseaza acum lupta din Anglia. Cum Liverpulile mele sunt pe faras si anul asta, ma concentrez pe Manure cu Shitty. Cu cine as putea tine din orasul asta de imbecili? Spuneti si voi...
Manure a pierdut 2 puncte cu Everton. Urmeaza un meci cu rivalii de la Shitty. Sa ia "celesti" campionatul?

ghost90
23 Apr 2012, 06:13
Chiar daca e un club dizgratios prin ce face,vreau City campioana.
Sa nu uitam totusi: http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY

Presedintele
23 Apr 2012, 06:57
LOL
Walk on, walk on, with hope in your heart...

Kriss_Kringle
24 Apr 2012, 21:52
Daca am invatat ceva din prima repriza,acela e ca John Terry e intradevar unul din cei mai idioti fotbalisti din lume.Faci un fault imatur care n-avea nici o treaba cu fotbalul si iti lasi echipa in 10 exact cand e greul cel mai mare.Total iresponsabil,mai ales ca e capitan si dupa parerea mea ar trebui sa primeasca o amenda usturatoare si sa-i fie luata banderola de capitan pentru ca nu o merita.

Kriss_Kringle
24 Apr 2012, 22:48
Umilinta totala!! Dintre toti jucatorii tocmai Torres le-a dat golul calificarii in finala!=))=))=))

Presedintele
24 Apr 2012, 22:56
Well, de fapt Ramires a dat golul calificarii. Torres doar a intors cutitul in rana.

Imi pare rau de Barcelona, au fost mai buni in ambele manse, dar prea se invatasera sa castige tot. :D

Kriss_Kringle
24 Apr 2012, 23:05
Mie nu-mi pare rau deloc pentru ei,daca erau asa de buni transau meciul din tur si experimentele facute de Guardiola sezonul asta jucand cu 3 fundasi se intorc impotriva lui.S-a vazut de luni de zile ca e fragila echipa in aparare dar omu' a continuat sa joace asa.E,uite ca si-a luat-o fix in barba acum.
Maine sa bata Bayern si sa ia CL ca sa fie treaba buna.:D

Presedintele
24 Apr 2012, 23:13
Da, sistemul ala cu 3 fundasi i-a adus numai necazuri lui Guardiola. Oricum, raman la parerea ca Barcelona a fost echipa mai buna per total, iar calificarea englezilor reprezinta o surpriza de proportii.

Terry si-a facut-o cu mana lui, sau cu genunchiul, in fine... Sa zica merci ca i-au scos colegii echipa din rahat, desi el oricum nu joaca in finala. Dar, la cat e de tembel, e in stare sa profite de situatie si sa-si faca iar de cap cu nevasta vreunuia. :))

M-as mira sa realizeze si Bayern surpriza - madrilenii sunt pe cai mari acum.

Kriss_Kringle
24 Apr 2012, 23:20
Eu zic ca Bayern e destul de motivata sa joaca finala tocmai la ea acasa.
Nu m-as mira ca viitorul copil al lui Messi sa fie de fapt al lui Terry.=))

Kriss_Kringle
24 Apr 2012, 23:34
Gary Neville orgasm (http://www.youtube.com/watch?v=ZPO_jd2WwgU&feature=player_embedded) =))
Ivanovic anuntat ca n-o sa joace in finala (http://www.youtube.com/watch?v=D2X_5wMhIQc)

Presedintele
24 Apr 2012, 23:35
Mai trebuie sa fie si Real de acord. ;)
Da, buna poanta cu Messi si Terry! :D

LE
Apropo de clipul cu Neville - a spus cineva la comentarii c-ar fi fost offside la Torres; grea regula asta pentru unii. =))

Kriss_Kringle
24 Apr 2012, 23:45
Da,saracii sunt mai lenti.Mai citisem pe filelist un comentariu cum ca ar fi fost hands facut de Chelsea in minutul 90.:))
Pentru unii infrangerea e asa de dureroasa incat le creeaza tot felul de iluzii.
Pe forum la Arsenal se zice ca Fabregas e piaza rea.
L-au chemat la Farsa sa castige trofee si in 3 zile s-a dus campionatul si Champions League.Karma's a bitch!=))

iiii
25 Apr 2012, 10:01
deci sunt nespus de fericit ca barca a parasit competitia...

asta pt toti pseudo-fanii barcelonei, care "tin" cu barca din 2006... care inainte au tinut cu real...

am intrebat aseara in fire un individ de la alta masa, care nu se uita la meci, dar care se intorcea brusc cand era cate o faza... "de ce ti cu barca?" , si raspunsul : "pt ca sunt cei mai buni" :-O sa imi cada berea din mana si tigara din gura...

din primul minut eram sigur ca barca o sa primeasca penalty! dar mai bine ca a ratat.

si bag mana in foc, daca barca se stinge treptat... toti "fanii" o sa tina cu real!

Kriss_Kringle
25 Apr 2012, 12:23
Si daca sunt adevarate zvonurile ca se intoarce Mourinho in Anglia din vara,nu o sa mai tina nici cu Barca,nici cu Real.=))

In mare parte le zice bine Banciu (http://www.youtube.com/watch?v=gzl1oeZmNJs&feature=share) doar ca exagereaza putin cu trisatul.
Barca a inceput sa triseze atunci cand alte echipe gaseau usor,usor antidotul la jocul lor si Platini nu putea sa accepte asa ceva,trebuia sustinuta in continuare "cea mai frumoasa echipa din lume".

iiii
25 Apr 2012, 12:46
stiu ca banciu le zice bine, evident, si recunosc ca si eu cunosc cateva persoane care au schimbat cateva echipe favorite pana acum....

Kriss_Kringle
25 Apr 2012, 23:27
Exact cum am anticipat,Bayern s-a calificat in finala.Nu te joci cu precizia germana!B-)
Ronaldo a avut ce sa invete de la penalty-ul lui Messi si Ramos cred ca e fan Jonny Wilkinson la cum l-a batut pe al lui.La secunda 26 din clip (http://www.youtube.com/watch?v=cym3Whor0MY) se vede cel mai bine asemanarea.=))

Liviu-
25 Apr 2012, 23:30
Nu te joci cu precizia germana!B-)

Ce precizie? Ca si ei au ratat 2 :P Eu nu inteleg cum l-a lasat pe Kaka sa bata. A fost jalnic tot meciul, cred ca moralul lui era praf cand a batut. Cr. Ronaldo abia mai statea in picioare, doar la Ramos nu ma asteptam sa rateze.